24 nov 26, 05:15:32 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 68 69 [70] 71 72 ... 95
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne csatában extra (A minimum 2 teljes sor kötelező harconként)  (Megtekintve 288718 alkalommal)
0 Felhasználó és 51 vendég van a témában
Sabaku
Shinobi no Megami
*
Nem elérhető Nem elérhető

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #1035 Dátum: 13 máj 15, 19:02:34 »

Szívesen vitatkoznák tovább, de a fogadás végkimenetele jobban érdekel... vagy már beletörődtél az Optimusba, gman?

Nem csak ő nézni ezt a témát rajtunk kívül, még ha úgy tűnik a beérééses dolog is az egyetlen amivel egyetértünk.Nevet
~ Veszélyben volt akár egyik esetben is a próféta élete?
IGEN. Ráadásul az alapállítás az, hogy már akkor megjelenik, ha csak szimpla veszély fenyegeti, lásd Chuck és Lilith esetét. Plusz most sem azért szedte össze Metatron Kevint, mert érezte hogy Crowley a torkát szorongatja, hanem mert Deanék lebaszták, hogy csináljon már valamit szegény gyerek érdekében. Az időzítés meg csak szimplán nagyon jól sikerült.
~ Szerintem ez a dolog nem az angyalrádiótól függ, mert akkor már Naomi is rég megtalálta volna Kevint a táblákkal együtt, ha minden átlagos szárnyas tájékozódna a próféta minden kis rezdüléséről.
~ Ha már logika bakik, én azt nem értem miért akarta Kevint megölni a pokol királya? Az angyalok táblája nem hiszem, hogy más nyelven íródott volna mint a démonoké, és ez esetben a fordító nélkül Crowley max. a billegő asztal lábát támaszthatta volna ki a kődarabbal.
~ Metatron miért tagadná ezt? Mindenki úgy tudja, hogy ő volt isten írnoka, ebből adódóan ha valaki elkapná rengeteg információra tehetne szert. Szóval amint játékba kerül, komoly veszélyben lesz az irhája, és ezt ő is tudja. Ellenben ha azt hiszik, hogy egy arkangyal? Nem hiszem, hogy sok szárnyas lenne a mennyben, aki Lucifereken meg Michaeleken edződve neki merne menni valakinek akiről úgy tudják hogy az:D Szóval inkább oka lenne ezt terjeszteni, mint letagadni.
Gabriel ellenben? Miután kirepült a családi fészek melegéből egy olyan új társaságra lelt, aki nagyon durván angyalellenes volt, az arkangyalokat meg különösen rühellték, mint láttuk. Számára ezért logikus döntés volt egy kisebb isten szerepét felvenni, így mindkét oldalról rejtve volt úgymond.

Nem voltak? Crowley ha akar úgy dönt, hogy mégsem a bigét nyírja ki ha már van egy átokzsák kéznél, hanem egy vagy két Winchestert. Problem Solved.

Már megint ez a határtalan rosszindulat… hát úgy néztem ki, mint aki ironizál? Hümm-hümm Ha bocsánatot kérek, azt mindig tiszta szívemből teszem. 

Mikor lett kimondva egyáltalán, hogy Isten zárta el Death-t? Csak annyit tudunk róla, hogy valaki rázárta a sufnit és kész.
Amúgy meg szerintem teljesen rális lenne ha aránylag jóban lennének, elvégre csak ők vannak nagyjából a másik erőszintjén, és egy hozád képest bacilus szintű életformával meg elég nehéz lenne egyenrangúként viselkedni. Bár ez csak saját meglátás, egyik karakter kb. 20 percet volt képernyőn összesen, a másik meg kb. 5 másodpercet, már ha Chuck volt Isten.

A harcokhoz majd később lehet írok, de inkább másba kötnék bele ezúttal.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Bull
Chuunin
*

« Válasz #1036 Dátum: 13 máj 15, 19:32:19 »

Mások nem rinyálnak érte szkájpon, szóval ők nem nagyon érdekelnek.

Miért lett volna veszélyben? Crowley azt akarta végig, hogy azt tegye, amit neki, mint prófétának kell: fordítsa le a táblákat.
Metatron azért szedte össze Kevint, mert megemlítették neki Deanék, hogy vissza kéne kapcsolódni a világ dolgaiba. Mint kiderült, ő átolvasgatott egy apokalipszist, passzív volt eddig, akár csak Gabriel. Valamint ez a nagy verőfényes megjelenés is eléggé Raphaelesre sikeredett.

Naomi egy hétköznapi angyal/seraph, neki nincs ereje áttörni az angyal gátló jeleket.

Asszem ezt már kifejtették, ha meghal egy próféta, akkor egy másik megszületik. Crowley dolga csak annyi lett volna, hogy megszerezze az újdonsült prófétát magának.

Metatron miért tagadná? Amiért Gabriel is. Elege lett a fenti hülyeségekből, megunta, hogy Michael képtelen irányítani a Mennyországot, mégis ő van hatalmon, mert nincs nála erősebb, és ezért lelépett.

Az a baj, hogy az átokzsákot nem fejtették ki annyira, mint amennyire kellett volna. Nem tudni, hogy most csak egy kifejezetten célzott személyre hat csak, vagy bárkire, vagy hogy, s mint van vele.

Bocsánatkérés elfogadva, DE KÉREM A KALAPOT!

Hát nem hiszem, hogy bárki más létezne, akit közel olyan korúnak, és nagyjából mindenben hasonlónak mondanak, mint a Halált, szóval merem feltételezni, hogy nem egy noname szereplő zárta rá a lakatot, hanem az, aki Lucifer kalitkáját is elkészítette. Azt pedig továbbra sem értem, hogy a puszipajtik mért akarják kinyírni egymást, de lényegtelen.

Új harc:
Mad Blood Crona & Black Star vs. gman európai társadalom bizbaszos föcitanára
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1037 Dátum: 13 jún 11, 17:07:43 »

Megdöglött a topic, ezt a szupertermészetes cuccot nem nagyon szeretem, a saját harcaimat gyökérség lenne elemezgetni, szóval ismételten megkísérlek pár érdekes harcot rakni.
(Ja és ötösöm lett annál a tanárnál, de BS attól még agyonverhetné.)

Katsuyu vs. Smiley
Tony Stark vs. Franky
Medusa vs. Sayel-Aporo
Sting és Rogue vs. Kinkaku és Ginkaku
Hellboy vs. Hulk
Superman vs. Goku
Snorlax vs. WarGreymon
Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #1038 Dátum: 13 jún 11, 18:08:36 »

Snorlax ellen WarGraymont küldeni?  Pojén

Nem hinném, hogy Snorlax Hyper Beam támadása erősebb lenne, mint MetalSeadramon Ultimate Stream támadása.

Szóval valami ilyesmi lenne:
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=4zC0BlbHbmk" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=4zC0BlbHbmk</a>

A Terra Force, meg gondolom eleve erősebb, mint SkullGraymon rakétája pedig az is mekkorát robbant.

WarGreymon tud repülni.

Snorlax ellen szerintem inkább egy sima Greymont kéne. WarGraymon ellen meg inkább valamelyik legendás pokémont.

100% WarGreymon.

Gazsikedvencei:
Fe Male jobb harcképességekkel rendelkezik, gyorsabb és tud repülni. A Perverz Transzformernek erősebbek a támadásai, valamint úgy emlékszem, hogy a Wegapunkos labortábor óta elég erős ötvözetből van a páncélja. Na meg ott a tábornok is.
Ha esetleg Tony páncélja adamantium, és van olyan támadása ami elégerős annak átütéséhez, akkor valószínű, hogy Franky páncélját is átütné.

Egyenlőre Franky
3. moviet meg kéne nézni.

Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1039 Dátum: 13 jún 11, 18:22:25 »

Ha játék szempontjából nézzük a dolgot, akkor Snorlax a legerősebb nem legendás pokémon. Másfélszer annyi élete van, mint bárkinek, e harcban hasznos fire resist-e, és képes majdnem bármilyen elemi támadást elsajátítani, alvás közben regenerálódik és a Sleepwalk képességnek köszönhetően alvás közben is képes támadni.
Biztos 0%? Hümm-hümm
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #1040 Dátum: 13 jún 11, 19:01:16 »

Katsuyu vs. Smiley
Előbbi - bár savat köp és idézhető - egy hús-vér testtel rendelkező csiga, utóbbi meg egy méregből álló paca. Katsuya nem tudná mivel megsebezni az emitokont, ellenben annak puszta jelenléte háromszor megölné a csigát egy pillanat alatt. Egyéb kérdés?

Araragi Koyomi vs. part 1 Tsunade(semmi idézés) vs. Juugo
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Bull
Chuunin
*

« Válasz #1041 Dátum: 13 jún 11, 19:19:23 »

gman:
Akkor is WarGreymon nyer. Rávág egy Terra Force-ot, amivel elpusztítja, és nem lesz miből regenerálódnia. Snorlax lehet bármilyen ellenálló, ezt nem illene túlélnie.

Viszont így belegondolva, felmerült bennem egy kérdés..
Son Goku az égben van, feltöltötte a Buu elleni Genki-dama-t, és eldobta.
Kiket állítanátok oda, hogy megállítsák? A cél, hogy a bolygó egészben kibírja, és tartsátok szem előtt azt is, hogy Goku cheater.
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1042 Dátum: 13 jún 11, 19:33:14 »

Tudod te erre a választ, csak félsz kimondani!
Black Star a mutatóujjával megállítaná, majd visszafújná a támadóra. Nevet
Amúgy meg:
Accelerator gond nélkül visszaküldené.
Gildartz szétütné, mint a tüzet, vagy a fekete lyukat.
Az X-men képregényekből pl. Bishop elnyelné.
Minato meg elküldené valahova.
Hirtelen ennyi.
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 12, 07:27:05 írta gman » Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1043 Dátum: 13 jún 11, 19:37:16 »

Medusa vs. Sayel Aporro

Aporronak esélye nincs elkapni a boszorkányt, ebből következik hogy nem fog játékfigurát csinálni belőle, nem fogja szétzúzni a szerveit, ami fordítva már nem mondható el. Akkora lyukak keletkeznek 3 perc alatt az Arrancaron, mint Obiton keletkezett pár hete. A különbség az, hogy a rózsaszín hercegnél ez jó eséllyel halálos lenne.

Sting és Rouge-t Happy és Charle párosnál erősebb létformák ellen nem szabad küldeni. De igazából még ellenük sem, mert a győzelem kapujában bocsánatot kérnének az egészért és feladnák a harcot.

Superman vs. Goku-ban érvelhetne valaki. Láttam már róla képeket, de sosem tudtam elképzelni hogy lehet Superman-nek bárminemű esélyt is adni. Lehet mondjuk ez az én hibám, mert nem sokat tudok róla, de lényegtelen.

Son Goku az égben van, feltöltötte a Buu elleni Genki-dama-t, és eldobta.
Kiket állítanátok oda, hogy megállítsák? A cél, hogy a bolygó egészben kibírja, és tartsátok szem előtt azt is, hogy Goku cheater.

Toumát.

Gildartz szerintem nem tud akkora felületet elpusztítani, hogy a bolygó, és ebből következve önmaga túlélje. Minato szintén, ez túl nagy terület ahhoz.

Barney Stinson vs. Jáde sárkány
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1044 Dátum: 13 jún 11, 19:48:50 »

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=oyl97TG8jbA" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=oyl97TG8jbA</a>
Parancsolj. 17:00-tól kezdődik maga a harc.
Egyébként én kénytelen voltam olyan közegben felnőni, ahol a Marvel/DC/Dark Horse művek a népszerűek a manga helyett, ezért rakok néha ilyen harcokat, mert valamivel behatóbban ismerem a karaktereket, mint amit a filmekben látunk.
Na most a videon látott  harc tényleg így nézne ki. Superman sebezhetetlen, ha nincs kriptonit a közelében. Max egy fajtársa képes kárt tenni benne, meg Doomsday, a mutáns klónja, más tényleg nem.

Amúgy miért olyan nehéz megjegyezni azt, hogy Zirconis? Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 11, 20:22:09 írta gman » Naplózva
Jama-Dharma
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1045 Dátum: 13 jún 12, 00:35:45 »

A Superman vs Goku attól függ melyik verzióját hazsnáljuk Superman-nek. Az animációs filmekben látott Supermannek esélye nincs Gokuval szemben, a képregényes változat(ok) pedig kb. ugyanilyen simán verik Gokut (na jó kivéve a legelső változatot, de a többit tényleg nem bírná megverni Goku). Egyszerűen túl erősek/gyorsak Gokuhoz képest.

Az élőszereplős filemkben nem vagyok biztos, talán Goku, de rég láttam már a Christopher Reeve filmeket.

Amúgy Supermaneket is jó páran levernék azért, szóval Gokut van aki megbosszulja  Nevet

A genkidamával kapcsolatban szerintem nem lenne képes elpusztítani egy bolygót, de ha kéne valaki aki betankolja, akkor mondjuk Dark Schneidert tenném oda.

A többi harc esetében Franky-nek talán a filmben látott Tony ellen lenne esélye, a képregényes ellen nem túl valószínű, egyszerűen csak használná valamelyik erősebb páncélját. Ha pedig azt nézzük milyen erőforrások állnak a rendelkezésére bármikor csinálhat egy olyan páncélt ami elintézi Franky-t.

Hulknak pedig simán vernie kell Hellboyt, egyszerűen túl nagy a különbség köztük.
Naplózva

White Album Gently Weeps + Space Ripper Stingy Eyes
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1046 Dátum: 13 jún 12, 06:49:29 »

Ha a képregényt nézzük, akkor Piri bácsi sem teljesen olyan, mint a filmekben. Pl. nem immunis a tűzre, viszont úgy regenerálódik, mint Rozsomák, a jobb ökle meg enyhén mágikusnak tűnik, legalábbis amit megüt vele, annak többnyire fáj, szerintem Zöldike is megérezné. Ok, hogy Hulk győz, mert ő Hulk, esetünkben ez valóban elég indok, de azért nem három percig tartana a csata.
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 12, 06:50:03 írta gman » Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1047 Dátum: 13 júl 16, 14:29:34 »

Most vittem végig egy játékot egy atomkirályra sikerült Lucarioval. (Pokémon)
Képeségei:
Extrem speed: Egy felsőbbrendű gyorsítóképesség a többihez képest, olyan gyors, mint Yoruichi.
Brick break: Közepesen erős közelharci támadás, átüt bármilyen védelmet.
Shadow ball: Erős táv.támadás, csökkenti a nem fizikális támadások (Shadow ball, Psychic) elleni védelmet.
Psychic: Kb. egy erősebb A osztályú genjutsunak felel meg.
Ezeket most végtelenszer használhatja, mint az animében.
Emellett képes kizárni az elméjéből a fájdalmat (nem tud kimaradni egy körből), immunis a mérgekre, a teste tömör acél a rókaprém alatt, de gyengéje a tűz.
Na ő megy a következők ellen egyenként:
Laxus, Ulquiorra, Sanji, Jiraiya, Justin Law, Sasuke.

Asura vs. Aizen
Asura vs. Madara
Asura vs. Teach
Asura vs. Future Rouge és Motherglare
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 20, 12:57:08 írta gman » Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1048 Dátum: 13 aug 06, 12:04:43 »

vs. Laxus

Sebesség terén nyilván gyorsabb a fémróka, de pechjére nem immunis az elektromosságra, ami nagyon nagy szívás itt. Fizikai erő tekintetében, harcos kaszt ide vagy oda kétségtelenül erősebb a mágus, Mystogan genjutsuja szerintem hasonló lehetett mint a Psychic, de simán kitört belőle, és aki a sárkányhadsereget is csak jófejségből nem verte agyon a tápoltságából kiindulva, az ellen itt nem sok keresnivalója van. Párszor eltalálja Laxust, de összességében előbb indul a pokemon Földkörüli útra.

vs. Ulqiorra

Sebesség terén egy szinten lehetnek, de Ulqiorra nem tudni hogy reagál egy genjutsura. Szerintem az super effective lenne rá, úgyhogy ha még 2nd res előtt kiüti, akkor nyerhet Lucario. Utána már túl nagyot szól az a dárda.

vs. Sanji

Ez lenne a legsimább harc, ha nem lenne Sanji minden támadása super effective. Ha figyelembe vesszük hogy a Diable Jumble valószínűleg 4x-es hatással van, akkor szerintem jogosan feltételezem hogy egy támadás után nyerne a szakács. Persze kérdés hogy Extrem Speed mellett mennyire tudná eltalálni, de Sanjinak is van annyi életpontja mint egy fél Snorlax-nak, úgyhogy szerintem egyszer betudna találni.

vs. Jiraiya

Jiraiya-nak van védelme fizikai támadások ellen, de túl lassú. Egyedül akkor van esélye ha rögtön Sennin formával nyit, de úgy is kikapna valószínűleg. Mondjuk ha egy békaolajjal kombinált tűzgolyót telibekapna Lucario az elég csúnya lenne, de mivel úgyse találna be ez lényegtelen.

vs. Sasuke

Sasuke ellen mennyi Brick Break kéne hogy kidőljön? Szerintem olyan 3. Az első abban a pillanatban találna be, hogy találkoznak, és Lucario gyomronvágja vele. A második akkor mikor megpróbálna ezellen Susano'o-val védekezni. Utána szerintem Sasuke kipróbálná az Amaterasu védelmet, ami működne, de ekkor jönnének valószínűleg a Shadow Ball-ok. Abból is kb egy 3-4, és megtörne a Susano'o. Persze eközben muszáj védekezni a folyamatos Amaterasu-k, Amaterasu kardok, Susano'o támadások ellen, de ez egy Yoruichi sebességével (mondjuk annyira szerintem nem gyors, de mindegy) talán kivitelezhető. Mondjuk itt is buktató hogy egy Amaterasu szinte biztosan rögtön öl, és a genjutsuk ellen sincs sok védelme a rókának. Mindenesetre ezt vitte nálam.

Asura pedig szerintem annyira nem lett táp hogy egy Aizen vagy Madara ellen kimehessen harcolni. Azaz kimehet, csak épp nem tudom hol kezdjem az elemzést, mert simán kinyírja mindegyik. Többihez meg most nincs kedvem, majd ír valaki más.

Black Star pusztakézzel vs. A volt már?
Nem jut eszembe most más, de szerintem úgyse lesz egyetértés, úgyhogy nem is kell nagyon új.
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1049 Dátum: 13 aug 06, 12:41:53 »

Én csak a legvégét gondolnám át.  Asura rohadt erős volt, csak hát SE főhősökkel került szembe.
A következőket tudta:
-Tsunade ereje.
-Shinra Tensei, 5mp-s szabály nélkül.
-Sebezhetetlen, vagy ha mégis megsérül, az nem különösebben zavarja.
-Spontán Tsukoyomi-szintű genjutsu hatása alá kerülsz, ha a közelében vagy és Soul nem zongorál neked.
-Gran Ray Cero.
-Vajra kivédhetetlennek tűnik.
Ezek alapján én úgy gondolom, hogy mehet Aizen és Madara ellen.

Black Star vs. Black Man
Sebesség egyenlő. Erő... A el tudna kapni egy 600 ezer tonnás bazalttömböt úgy, hogy még csak nem is szuszogna utána? Állóképesség... A tudna törött gerinccel harcolni úgy, mintha semmi baja nem lenne?  
Hmm... 95% a raikagénak. ikszdé ikszdé ikszdé

Obito Sennin vs. Aizen
Naplózva
Oldalak: 1 ... 68 69 [70] 71 72 ... 95
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins