24 nov 26, 04:25:29 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 67 68 [69] 70 71 ... 95
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne csatában extra (A minimum 2 teljes sor kötelező harconként)  (Megtekintve 288428 alkalommal)
0 Felhasználó és 39 vendég van a témában
Bull
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1020 Dátum: 13 ápr 29, 20:14:36 »

Hiei vs. Gaara:
Egyértelműen Hiei nyer. Ha hátrányba is kerül, egyből írásjogmegvonást alkalmaz, mert ő az igazság, a szeretet, a testvériség, és minden más mindenütt, ha jól tudom.
Vagy ha azt nem is, a Lee-alázó sebességét (neki is volt sebességnövelője itt, ugye?) használva tuti átjut a pajzson, és kettévágja Gaara-t.

Crona vs. Hashirama:
Crona Kijevet is képes volt lepecsételni, valószínűleg képes lenne azt a nagy dögöt is. Meg alapból semmi esélye más animéből származó karakternek Soul Eateresekkel szemben.

gman ebben a topicban is próbálj már meg Lucciért érvelni (lehetetlen, mert Grimmjow ott öli meg, és alázza meg a hulláját, ahol akarja). Vagy ha gondolod, akkor jöhet a 2. fórumos fogadás. Ha az érvelések után a tisztelt zsűri úgy ítéli meg, hogy a te érvelésed a helytállóbb, akkor hivatalosan is elismerem, hogy a Vilmos egy király név. Ha nem, akkor Makai Optimus Prime lesz a kiskölyök neve. Na benne vagy?
Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #1021 Dátum: 13 ápr 29, 22:04:40 »

Ha már az állatkert bezárt nem kell újat alapítani, mert szafarit szervezek!  Ördögi
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1022 Dátum: 13 ápr 30, 08:04:02 »

Shiro, ta vagy a legjóarcabb modi, ne akarj már Hiei lenni, kérünk szépen!

Na most, hogy elmarad minden mai órám, inkább újból nekifutok a neverending fight-nak, mintsem, hogy azon rágjam magam, hogy már tegnap hazamehettem volna.
Tehát hol kezdjük? Kezdjük mondjuk az elvi alapokkal!
Grimmjow Hollow korában egy egyszerű állat volt. Megette a gyengéket és növelte az erejét. Erősebb is volt másoknál, ezért vadászott rájuk, minden ideológia nélkül. Mikor arrancar lett kapott pár emberibb tulajdonságot, többek között az önteltséget. Amellett, hogy prédaként tekint az ellenfeleire, még le is nézi őket.
Lucci bérgyilkos családból származik, kicsi gyerek kora óta vérprofi. Pénzért öl, nem élvezetből. Számára nem az adrenalin a lényeg a harcban, ezért mindig az ellenfél legrövidebb úton történő likvidálására törekszik. Egy egyszerű állatban nem fog annyi fantáziát találni, hogy játszadozni kezdjen vele.
Következő szempont a fizikai képességek.
Sebességük kb. egyenlő, az ugye fix. Erő szempontból mindenki egyből rávágná, hogy Grimmjow messze jobb, de Lucci is átrúgott egy falat, közvetetten pedig elmondhatjuk, hogy a 250 tonnás holtsúllyal is harcképes Luffy nem volt fölényben e téren, így én azt mondom, hogy kb. egyenlő erős  két párduc. Szívósságot tekintve pedig ugye az egyik oldalon egy halhatatlan OP karakter áll. Konkrétumot említve jó példa az, hogy Lucci teljesen harcképes volt egy Gear 3th telitalálat után.
Harcmodor. Grimmjow semminemű harcművészeti jártasságot nem mutatott, kizárólag az erejére és a természetfeletti képességeire hagyatkozik. Emellett jóformán nem is céloz, csak csapkod. Lucci viszont kidolgzott harcművészettel dolgozik, kiváló anatómiai tudással és még egyszer hangsúlyozom: hideg vérrel. Ez kb. a kigyúrt paraszt vs. cingár karatemester esete.
A képességekről meg már ezerszer megbezéltül, hogy kb. mindnek megvan a maga pára az ellenfélnél, így, vagy úgy, de kiegyenlítik egymást.
Tartom magam ahoz, hogy amíg Grimmjow idegbeteg módjára ordibál valamit arról, hogy ő milyen erős, addig Lucci egy mozdulattal szúrja át a torkát és rúgja ki a kezéből a kardot, útját állva az esetleges kellemetlen meglepetéseknek.
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 30, 14:32:09 írta gman » Naplózva
Bull
Chuunin
*

« Válasz #1023 Dátum: 13 ápr 30, 10:37:05 »

Valld be Shiro, azért nem törölted a hozzászólásom, mert érdekelt, hogy elfogadja-e gman a fogadást Nevet

Az szép és jó, hogy Grimmjow nem veszi komolyan Luccit, ezért a kalapos tag felmegy, és torkon böki, csak az a gáz, hogy a Hierro mindig aktív, ez pedig az erejük egyenlősége miatt (ami megjegyzem nem egyenlő, de erre kitérek még) arra enged következtetni, hogy Grimmjow maximum kis sérüléssel átvészeli a találkozást.
Az erő... Nem mindegy, hogy Grimmjow röhögve rugdossa át magát óriási oszlopokon, vagy Luffy fellendít egy aranygolyót a lendülete miatt. Hogy példával is éljek, nem mindegy, hogy meg tudsz emelni egy 100 kilós súlyzót, vagy ki is tudod nyomni.
Szívósságot tekintve Grimmjow túlélt egy barátság power upot, és még félholt állapotban is felállt, hogy telibe kapjon egy kaszát, majd ezt is túlélve térjen vissza (mondjuk ez hülyén jött össze, ha nem élte volna túl ezt, akkor nem tért volna vissza). Szerintem ebben is lehet nyugodtan egyenlőnek nevezni őket.
De hogy rávilágítsak pár alapvető különbségre kettejük között:
  • Lucci nem képes a Tekkai mellett mozogni - Grimmjow Hierroja alvás közben is aktív.
  • Luccinak folyamatosan kalimpálnia kell a lábával, hogy a levegőben maradhasson - Grimmjow alapjáraton lebeg.
  • Lucci képes egy ujját átvágni az áldozatán - Grimmjow az egész kezét csapja át
  • Lucci felfogta a vele közel egy szinten lévő Luffy legerősebb támadását - Grimmjow képes volt megállítani a nála fényévekkel erősebb Ulquiorra Cero-ját.

Amúgy így belegondolva a párducos harchoz tökre menne a szafari.. Gondolkozik
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 30, 10:37:45 írta Bull » Naplózva

Thanatosz
Gennin
*

« Válasz #1024 Dátum: 13 máj 12, 20:06:02 »

Meg alapból semmi esélye más animéből származó karakternek Soul Eateresekkel szemben.

Kihívás elfogadva.

Crona vs Fiamma of the right. (To aru majutsu no index.)(Subakunak és mindenkink aki el akarja majd olvasni az index novellákat spoilert tartalmaz.)
La Persona Superiore a Dio. Röviden így lehetne összefoglalni miért is alázná Cronát Fiamma de inkább kifejtem hosszabban.
Fiamma erejének forrása a szent jobb (Holly rigt). Ez egy igen hatalmas erő, ám csak egy célra használható fel: megmenteni a világot. Illetve csak akkor lehet használni, ha az ellenségben ártó szándék rosszindulat vagy gyűlölet lakozik. Vagy szimplám veszélyt jelent a világra.
Crona egy közveszélyes őrült, aki fel akarja falni mások lelkét. Ezt én simán beszámítanám ártó szándéknak. Lévén Crona közel áll a kishinhez, így a világra nézve is veszélyes egyénnek számit.
Most nézzük, sorba miket is tud a szent jobban csinálni fiamma:
Ha ö üt, akkor talál. mindegy hogy miklyen gyors az ellenfele, milyen távol áll tőle, vagy mi van kettejük között. Ha Fiamma meglendíti a kezét, akkor az 100%-os valószínűséggel vezet találathoz.
Teleportáció. Ha Fiamma menni akar, valahová akkor odaér. Azonnal.
Lángoló Kard: Egy viszonylag egyszerű kard, ami lángokból áll. Az Egyetlen probléma vele hogy 40km hosszú. Meglehetősen nagy pusztító erővel bír valamint igen nehéz elpusztítani (több csapást is kibírt az Imagine Breakerrel szemben.)
Fénykard. Levágta vele Toumárol az Imagine Breakert. Ha valami, akkor ez átviszi a fekete vért.
És végül a csodafegyverű:
Ha megérint valamit annak vége. Ha valmit megérint, akkor azt képes megsemmisíteni úgy, hogy közben nem fejt ki semmiféle pusztító erőt. Teljességgel kivédhetetlen, lévén nincs jelen semmiféle erő, amivel szembe lehetne szállni, egyszerűen csak elpusztul a célpontja.
Azt hiszem, hogy az emberfeletti erőt és gyorsaságot itt nem is kell megemlítenem.
És ezek még csak az alapképességei voltak. Ha nem számoljuk azt, hogy képes angyalokat lehívni a menyből is irányítani azokat, valamint hogy hozzáfér az index fejében tárolt 103000 grimoire tudásához akkor is egy meglehetősen ütőképes erő.

Akkor nézzük is a csatát.
Crona alap támadásait az automata védelme is elég könnyen hárítaná véleményem szerint, de még ha nem is lenne, így akkor sem esne nehezére kitérni előle. A pecsételés szintén kilőve mivel amint Fiamma megérinti a pecsétet abban a pillanatban képes azt fel is törni. És Crona még szerencsésnek is mondhatja magát, ha ebbe ragnarok nem hal bele.
A god’s Right seat vezetőlyének ezek után nincs is más dolga mint odamenni a kislánhoz és letaperolni, vagy egyszerűen csak kettévágni a kardjával.
100-0 Fiammának.
Az index univerzumban akad még néhány olyan, aki nyerne ellene Pl:
 One eyed Othinus, Aliester Crowley,Aiwas(Aliester mestere, A Book of Law(Törvény könyve) Írója), Kakine Teitoku, Accelerator(Awakened), Knight Leader. Így hirtelen ennyi, de ha megerőltetném magam, valószínűleg tudnék még mondani párat.

DE mivel Fiamma csak a Light Novellekben szerepelt így nézzünk valakit aki animében is volt.

Crona vs Yamamoto Genryusai Sigekuni(Bleach)
Röviden összefoglalva: Zanka no Tachi.
Azt hiszem, ennél nem kellene többet mondanom, de ha már leírtam, akkor vezessük is le a csatát.
Crona támadásai hatástalanok a Zanjitsu Guoki miatt, ami a pecsételést is lehetetlenné teszi. Ez után már csak az öreg hangulatától függ, hogy megölelgeti a kislányt, kettévágja a Kyokujitsujin-al, vagy egyszerűen elégeti a Tenchi Kajin-al.

Mivel a főkapitány bankai nem szerepelt az animében ezért ha nagyon akarsz, ebbe még beleköthetsz, de mint látod, van más animében olyan karakter, aki eséllyel indul egy Soul Eateres ellen.

A Grimjow vs Rob Lucyhoz inkább nem írnék részletesebben, én személy szerint az Arrankart tartom esélyesebbek, de ha a bérgyilkos megtanulná a Hakit akkor már szerintem nyerhetne.

Ami pedig a szafarit illeti: A szafaritól nekem Afrika pontosabban a szavanna jut eszembe ahol oroszlánok és leopárdok élnek. Tudtommal a párducok nem a szavannán élnek, de ha tévedek, akkor nyugodtan ki lehet javítani.

A Psyren-t olvasta itt valaki? Mindegy, dobok belőle néhányat aztán meglátjuk, hogy ismeri-e valaki.

Grana vs Amamiya Yuuhi(Hoshi no samidare)(Ha már telekinézis)
Miroku Amagai vs Rokudou Mokuru(KHR)
Yoshina Ageha(Nova) vs Haiji(továbbfejlődve, de még Newton almájával.) (Hungry Joker)
Kabuto Kirisaki(Yo-yo val) vs  Gokureda Hayato(KHR)
Dholaki vs Gokureda Hayato(KHR)

Na, most Jöjjön egy olyan, amire biztos, hogy nem válaszol senki, de attól még beírom hátha.
God’s Right Seat vs Akármilyen animében, Mangában vagy egyéb műben szereplő csapat, akik kevesebb, mint tíz főt számlálnak és az eredeti műben is egy csapatként szerepelnek lehetőleg saját csapatnévvel.
Naplózva
Bull
Chuunin
*

« Válasz #1025 Dátum: 13 máj 12, 20:56:31 »

Jó-jó, nem úgy értettem, hogy 100%-osan legyőzhetetlen minden Soul Eateres karakter, de azért valljuk be, kezdenek átmenni a Dragon Ball stílusába, miszerint azért nem hat rájuk egy támadás, mert nem. Tökéletes példa volt erre a legutóbbi Black Star momentum, mikor szájjal hatástalanította Asura világpusztító sugarát, holott ha minden igaz, akkor ő csak egy közönséges technikus. Erős, de közönséges.

A szafari meg... turizmus. Mindenhol befigyel.

A harcaidat szívesen kommentálnám, de mégsem teszem, mivel minden harcból egy felet ismerek csak. Hazudok, nem is minden harcból, csak párból (pontosabban csak azokból, ahol az egyik fél KHR-es). De ha nagyon muszáj, akkor akár úgy is tudok Mukuroért érvelni, hogy nem ismerem a másik felet Nevet Régebben a Naruto-s ki nyernében edződtem, képes vagyok olyan béna, és felesleges információkat figyelmen kívül hagyni, mint a realitás, vagy mások véleménye Nevet

Azért dobok egy harcot, úgyis farmolt pár izomállatot a Supernatural:
Abaddon vs. Black Star és Tsubaki

Valamint érdekelne, van-e olyan idióta anime karakter, aki képes a világ rendjét felrúgni, és eséllyel kiállni Death ellen?
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #1026 Dátum: 13 máj 14, 12:59:57 »

"Lucci képes egy ujját átvágni az áldozatán - Grimmjow az egész kezét csapja át"
Mi a nehezebb: egy ujjaddal átfúrni egy mondjuk egy falemezt úgy, hogy ne törd el azt(félreértések elkerülése végett: az ujjad), vagy egyszerűen ököllel átütni? Na ugye. Nevet A párduckának meg még a körme sem tört le egy ilyen mutatványtól.
Írnék mást is, de ennél jobban nem akarok belepiszkítani egy ilyen szép fogadásba. Nevet

Thanatosz, sajnos a harcaidnak én is csak a Rebornos felét ismerem.

Abaddon vs. Black Star és Tsubaki
Abaddon démonszinten tényleg elég kemény, csak ez megkockáztatom nem túl nehéz az 5. évad óta egy megrágott gumikacsa erőszintjén lévő társaságban. A démonpenge mondjuk tényleg nem öli meg(nem mintha BS-éknak ez rendelkezésre állt volna eleve), és képes a zombi-effektusra is, ami egy ilyen harcban nem rossz azért, viszont megnézném hogy arra a mutatványra képes-e mint egy klasszikus főnix Nevet Értem ez alatt a saját hamvaiból való feltámadást, amire nagyon nagy szüksége lenne 1-1 átlagos BS támadás után. Ártani sem tudom mivel árthatna nekik, ha a Kishin-köpet nem tudott.

Death ellen? Szerintem játszunk túlélésre. Nevet Ez esetben minden olyan szereplő esélyes még, aki elég jól használja a netet ahhoz, hogy megkeresse a bűbájt a Halál megkötésére. Így mondjuk még el is intézhetnék, csak kétlem hogy Death  saját magát meg tudná ölni. Aki esélyes erre esetleg az Shinigami-sama, Kid majd a 3 sanzuval (apropó, fordítás már jöhetne 110. fejezethez) meg az összes igazi halálisten-karaktere a saját világának, szóval egy Matsumot a bílcsből akit csak úgy hívnak, de nem élet-halál ura vagy ilyesmi, az nem.

Szalamander Hanzou vs. SE Mifune
Madness Soul vs. VG Gokudera és Jager
Meg ha másr SPN, akkor legyen egy jelenlegi Castiel(aki 8/21. rész után kijelenthetjük, hogy jelenleg ő a legkeményebb angyal a gáton) vs. Noah
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Bull
Chuunin
*

« Válasz #1027 Dátum: 13 máj 14, 14:09:04 »

Mi a nehezebb: egy ujjaddal átfúrni egy mondjuk egy falemezt úgy, hogy ne törd el azt(félreértések elkerülése végett: az ujjad), vagy egyszerűen ököllel átütni? Na ugye.  A párduckának meg még a körme sem tört le egy ilyen mutatványtól.
Mi okoz nagyobb kárt, ha egy ujjadat belenyomod valamibe, vagy ha az öklödet átnyomod rajta? Hümm-hümm Köszöntem a lehetőséget.

Amúgy hogy a viharba ne lenne arkangyal Metatron? Amint bajban volt a próféta, egyből ott termett, ezt egy normál angyal nem lett volna képes megtenni, ahogy az angyalok elleni jelen sem tudna átmenni hétköznapi angyalként.

Az pedig, hogy Abaddon démonokhoz mérten a Pokol Királyát is összefosatta, azt hiszem eléggé sokatmondó, pláne ha azt nézzük, hogy Crowley szabályosan leszarja manapság a démonűző dolgokat, plusz még boszorkányságra is képes.

Castiel vs. Noah:
Igazából nem tudom elképzelni, hogy kikapna az angyal. Gyorsabb, erősebb, szívósabb, és királyabb, mint Noah. Nem nagyon tudok érvelni, mert nem nagyon van mi ellen. Castiel körberöhögi Noah-t, ennyi az egész.
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 14, 14:10:42 írta Bull » Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #1028 Dátum: 13 máj 14, 14:44:07 »

Azt hitem nyílvánvaló, hogy ezt az fizikai erőkülönbséges dologra írtam, de ezek szerint nem Nevet

Azért nem akrangyal gondolom, mert harcan kifejezetten gyenge, ahogy ő is megmondta. Eltörölni azért volt képes az anti-angyal jeleket, mert a táblák lekörmölése alatt volt ideje gyakorlatot szeretni a szövegekkel, jelekkel kapcsolatban. Hasonlóan láthatott át rajtuk, mint amit az FT-s Laxus-balhé idején Levy a varázsképletekkel csinált, csak ezerszer gyorsabb.  Kevinnhez meg mint prófétához gondolom hozzá van kötve félig-meddig.

Nem szeretem ezt mondani, de Crowley mindenkitől ,,összefossa magát'' aki egy kicsivel is erősebb nála, és többek között ez oka annak, hogy még életben van ennyi terminátorral körülvéve. Mondjuk nem értem miért szarakodik ezzel az alkukötéses dologgal (aminek tudjuk mi lesz a vége), ahelyett hogy kinyírná mindekttőjüket. A legutóbbi átokzsákos mutatványál erre pont jó lehetősége lett volna.

Noahnak nem is a saját ereje a fontos, hanem a zsebkönyve meg az abból előszedett dögöké. Ez adna neki pár percet egy Alucard ellen is szerintem, de... hmm, most eszembe jutott valami.

Supernatural erőviszonyok meg hozzávetőlegesn így néznek ki:
Death > Isten >>>>>> Michael > Lucifer > Gabriel >> Raphael >=< Castiel >>> többi angyal >>> démonok > emberek > nyulak, bárányok és kecskék
Samet Deant és Crowleyt kihagytam, ők a helyzettől függően lehetnek a tápláláklánc bármely pontján.

Te Kakashival mennyire vagy még elfogult a melodrámák után?

Castiel vs. Alucard
Corowley vs. Kira teológia-vita
meg előző harcok is állnak még.
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 14, 15:36:52 írta Sabaku » Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Bull
Chuunin
*

« Válasz #1029 Dátum: 13 máj 14, 17:35:32 »

Hát ha ilyen idióta, és totál értelmetlen módon akarod valakinek a tudtára hozni az erőkülönbséget, akkor mindennek nevezheted, csak nyilvánvalónak nem. Talán a hajuk közti különbséget megemlítve is hamarabb ráébredtem volna arra, hogy az erőkülönbséget szeretnéd prezentálni.
Amúgy meg Lucci csak belenyomja az ujját az áldozatba, Grimmjow meg teljesen a kezére fűzi a szerencsétlenjét. Továbbra sem értem, hogy miért lenne erősebb ezért Lucci, de ez maradjon az én problémám akkor.

Attól, hogy harcban kifejezetten gyenge, még nem feltétlen zárja ki azt, hogy ő arkangyal. Raphael és Michael közt is fényévnyi különbség volt, ráadásul ő még egy plusz "képességgel" is rendelkezik, fejből tudja a táblák tartalmát. Ezt a "megtanultam a képleteket" cuccot bármelyik animénél el lehetne sütni, de a Supernatural-ben, ahol minden az erőfitogtatásra szolgál, nagyon nem érdemes ilyen kicsiben gondolkodni. Valamint eddig asszem ő az első olyan karakter, aki maradandó kárt tudott okozni Crowley-n. A prófétákhoz amúgy az arkangyalok vannak kötve, ezt ecsetelték is anno Chuck-nál.

Miért szarakodik ezzel az alkukötéssel Crowley? Mert legutóbb majdnem megfingatta Castiel, aki már hivatalosan is a Winchester tesókhoz van kötődve. Az pedig elég erős, hogy mindenkitől összefossa magát. Csupán azoktól, akik ellen a kelleténél nagyobb hátrányban van. A 21. részben például farkasszemet nézett Naomival, aki azért nem lehet egy gyenge angyal, és mégis ő került ki "győztesen".

Castiel pedig sehogy sincs Raphael szintjén. Erős, de az angyalok és az arkangyalok közti távolságot nem lehet ilyen könnyen leküzdeni.
Amúgy csak egy négyes ereje biztos a Supernatural-ben: Death=God>Michael>Lucifer. Isten szerintem egy szinten van Halállal, elvégre elzárva tudta tartani, mielőtt Lucifer belekontárkodott.

Igazándiból már animés kedvenceim sincsenek a Fairy Tail-es jáde sárkányon kívül. Ő túl király képességeket kapott ahhoz, hogy közömbösen álljak hozzá.

Harcokhoz nem írok most, mert nem. Ja de, írok egyhez:
Crowley vs. Kira: míg Kira a szavakkal akarna győzedelmeskedni, Crowley simán fejbe lőné. Ezzel asszem el is dőlne a vita sorsa.
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #1030 Dátum: 13 máj 14, 21:34:45 »

Akkor úgy mondom, hogy könnyebb egy a teljes kezedet használva sérülés okozni mint csak egy ujjaddal, mert utóbbival sokkal kisebb erőt tudsz úgy kifejteni hogy ne törd a benne évő csontokat egyenként négy darabra. Teszem azt, egy karaktemester lehet simán el tud törni nyolc darab gondosan lakkozott mahagónilapot Mozart zenére naplementekor, de szinte biztos nem sikerülne egy ujjával lyukat fúrni rá. Ha most sem egyértelmű számodra mit akarok, akkor hagyjuk a dolgot.

Kevon nem egy 'sima' próféta, ő  kifejezetten táblákhoz van kötve(ezért annak a feltörésekor ébdert fel az erje, és nem közvetlen Chuck eltűnése után), amik viszont a úgy tűnik, a saját írójukhoz kapcsolódnak. Metatron említette Samnek, hogy ő az Ige fizikai megtestesülése. A képletek megtanulását nem sem szó szerint értettem[úgy tűnik ma nem vagy topon a hasonlatokkal kapcoslatban Mosolyog] hanem hogy mivel sokat írt, ezért lett érzéke a szövegekez. Teszem azt, ha beszélek spanyolul, franciául és angolul, akkor nagy valószínűséggel a latint is elég jól megértem. Crowley sérülése meg pont annyira volt maradandó, hogy egy rész alatt helyre is jött.
Viszont abban egyetértek, hogy Metatron ezzel az írnoki múlttal simán lehetne arkangyal, de úgy tűnik ezt a kasztot a sorozat az izomállat szárnyasként definiálja(vagy csak az eredeti 'mitológia', a Biblia alapján.. hmm.), és mivel Metatron kijelentette saját magáról, hogy csak egy sima angyal, ezzel szerintem nem nagyon lehet vitatkozni. Feltéve ha ki nem derül, hogy ő is sunyul valamit.

Ott és akkor nem volt jelen Castiel hogy közbelépjen, és most már aránylag hatákony fegyvere is van az angyalok ellen. Ráadásul Crowley nem hülye, nem szokása lebecsülni Deanéket, tudhatná hogy ha valaha le fogják kapcsolni, akkor ők leszek azok. Lehet nem is olyan soká. Többek között a pisztoly miatt is állt meg Naomi előtt második alkalommal, első körben meg pont addig vagánykodott míg az fel nem kapcsolta a fényszóróit.

Cashez azért tettem ki az összes kacsacsőrt, hogy az összes erőállapotát ábrázoljam. Magyarán, alapból verné őt az arkangyal, sok lélekkel kb. egyenő erősek voltak és legtáposabban meg Raphaelből csak egy folt maradt a szőnyegen. De ha szeretnéd, legközelebb kicsillagozom neked ezer örömmel.
Gabrielnél és Raphaelnél azt vettem alapul hogy ki mit mutatott, és az alapján egyértelmű ki az erősebb közülük.
Maga Death mondta, hogy egyszer majd Istent is meg fogja ölni, és ha már hasonlatok, akkor én is rá tudom zárni egy nehézsúlyú boxolóra az ajtót, de ez nem azt jelenti, hogy szkanderben is lenyomnám. De nem véletlen tettem e közé a kettőt közé csak egy '>'-t.

Van elég feladvány, lehet abból válogatni aki akar. Az Abaddonos dologhoz viszont holnap(után) lehet vissza is térhetünk pár új infóval.
Naplózva

Bull
Chuunin
*

« Válasz #1031 Dátum: 13 máj 14, 22:01:54 »

Értem, hogy mit akarsz mondani, de akkor is hülyeség. Átcsapni minden nehézség nélkül a karodat könyékig egy emberen nehogy már kevésbé legyen erős, mint egy rohadt ujjat csak belefúrni. Meg amúgy is, miért csapkodja bele Grimmjow bárkibe is az ujját, ha nyársra tudja fűzni az ellenfelét?

Akkor hogy érthető legyek: hiába tudok mindent a sósavról, akkor is szét fogja marni a bőrömet. Olyan nincs, hogy "megtanulta a jeleket, és felül tudja írni, mert egy japán rajzfilmben képes volt erre egy mágikus erővel rendelkező kis csaj" egy amerikai sorozatban.
Amúgy nem értem min vitatkozunk...
Mondták, hogy az arkangyalok azonnal ott teremnek, ha a próféta bajban van? Igen.
Utaltak rá egyáltalán, hogy bármi féle kötelék lenne Kevin és Metatron között? Nem.
Metatron pedig mit mondott? "Én csak egy hétköznapi angyal voltam. Aztán Isten kiválasztott az igéi lejegyzésére." Aztán hajtotta, hogy ő nem érzi magát arkangyalnak, mégis úgy viselkedik, mint egy arkangyal. A Zohan-ban sem lett macska a kecskéből csak azért, mert nyávogott.

Lehet, hogy én nézek másik sorozatot, de az itteni Supernatural-ben a Közel-Keletre rohangál a másodperc töredéke alatt Castiel, plusz hallja Dean hangját. De ha ez nem lenne elég, akkor anno mikor Linda testét megszállta Crowley, akkor is majdnem megölte őt Dean.
Az pedig, hogy a jelentős túlerő elől elment nem gyengeségre utal. Pláne akkor, ha az angyalok sebességét is figyelembe vesszük. Viszont az, hogy alig 10 rész alatt felül is tudott emelkedni ezen a problémán, és one shot kill-t tud adni bármelyik angyalnak, szerintem eléggé lenyűgöző.

Szilvikém, drága egyetlen barátosném, honnan a jó istenből szüljem meg, hogy te mire gondolsz? Semmi jelző sem volt Castiel mellett, akkor ennyi erővel az isten Castiel-től a seraph Castielen át egészen a sima angyal Castielig bármelyik lehetett volna. Feltételeztem, hogy a jelenlegi állapotát kell nézni, mert úgy szokás itt kezelni.
Ennyi erővel mért nincs egy egyenlőségjel Michael és Lucifer között? Elvégre Dean testét nem tudta megszerezni Misike, Adam testében pedig mondta, hogy nem tud teljes erejével harcolni, míg a 'Jacob' Lucifer halomra ölte az isteneket, és még egy arkangyalt is megfingatott, mi lett volna, ha a Sam Lucifert látjuk akcióban?

Death pedig valóban meg tudná ölni Istent, csak azt neki nem kötelező hagyni. Gondolom nem nyári munkára zárta be a pokolba, és Death sem kezeskedett ehhez az akcióhoz.
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #1032 Dátum: 13 máj 15, 16:12:54 »

Ha érted, mi itt a probléma? Azt sose vontam kétségbe, hogy az adott esetben az áldozat szarabbul járna Grimmjow kezével mint Lucci ujjával, csak azt bizonyítottam be hogy Lucci erősebb mint GJ és/vagy a Tekkai keményebb mint a Hierro.

Látom ezt a jeles dologgal kapcsolatban sem leszünk belátható időn belül közös nevezőn...
 ~ Mondták, hogy az arkangyalok azonnal ott teremnek, ha a próféta bajban van? Igen, és Metatron pofánbaszta Crowleyt, mikor az levágta még anno Kevin ujját? Vagy mikor legutóbb elrabolta őt a hajóról? Nem.
 ~ Utaltak rá egyáltalán, hogy bármi féle kötelék lenne Kevin és Metatron között?
Hát, egy pár utalás volt azért, valami olyasmi is üvöltöztek különféle W-vezetéknevű emberek egy bizonoys angyalnak, hogy miért nem vigyázott Kevinre, mikor az ő tábláinek prófétája.
 ~ Metatron pedig mit mondott?
Szépen megkértem, hogy ismételje meg pontosan mi hangzott el, és szerencsédre válaszolt is:
"Im not one of them. I'm not an archangel."
[kelt. 8 évad, 21. rész 33. perc]
Köszöntem.

Lehet tényleg mást nézünk, mert az én emlékeim szerint Deanék voltak X helyen, Crowley meg volt Y-on, valószínűleg az összes létező angyal ellen védő graffitival körülvéve amit csak a világon létezik.
Azzal a mondattal kezdtem ezt a témát, hogy "Nem szeretem ezt mondani, de Crowley mindenkitől ,,összefossa magát'' aki egy kicsivel is erősebb nála, és többek között ez oka annak, hogy még életben van ennyi terminátorral körülvéve.. ". Ergo ezt kivitelesen mindenféle rosszindulat nélkül mondtam, ilyen szokatlan lenne ez tőlem? Crowley a(z egyik) legawesomabb húzókaraktere a sorozatnak, nem szeretem szidni Nevet Ha ő nincs nem tudom hogy nézem végig azt a botrányosan szar 7. évadot...

Casnek annyira sok állapota volt már ebben a témában is kibeszélve, hogy helyénvalónak éreztem ezt a bonyolult ">=<"-jelölést. Reméltem hogy nem kell nagy vaslogika ennek kitalálásához, főleg úgy hogy a legtöbb ember általános iskola második osztályban tanulta meg a relációs jelek(gyengébbek kedvéért, kacsacsőrök) mibenlétét. De úgylátom súlyos hibát vétettem ezzel a jóindulatú feltételezéssel, ezért itt írásban kérem minden azon ember elnézését, akinek ez a feladvány összecsomózta az agytekervényeit. Tényleg ritka nagy idióta vagyok, lehet vissza kéne mennem kinyernézni pár hetet, hogy leszokjak az ilyesmiről...

Szerintem Death csak szimplán nem akarja kinyírni Istent mialőtt annak lejár az ideje, elvégre mi oka lenne rá? Lehet szabadidejükben együtt esznek tortillát a mekiben...
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 15, 16:20:46 írta Sabaku » Naplózva

Bull
Chuunin
*

« Válasz #1033 Dátum: 13 máj 15, 17:46:38 »

Ácsi, ácsi, ácsi. Elkanyarodtál egy technikából (amiben még mindig Grimmjow-t tartom erősebbnek, hisz ha át tudja csapni valakin a kezét, akkor egy ujj belenyomása sem jelenthet nagyobb gondot számára) egy másikra, és még ez is tök irreleváns. A Tekkai lehet keményebb, mint a Hierro, mégis sokkal használhatatlanabb. Elég az Espada-nak felszállnia, és a büdös életben többször nem kell a Tekkai miatt aggódnia.

Nem húzom ki, mondtam Mr. White magyar utódjának, hogy hozza be a lemaradását, ha nem tette, magára vessen:
Igen, és Metatron pofánbaszta Crowleyt, mikor az levágta még anno Kevin ujját? Vagy mikor legutóbb elrabolta őt a hajóról? Nem.
Veszélyben volt akár egyik esetben is a próféta élete? Nem. Chuck esetében tisztázva volt, hogy ha a próféta, vagy a prófécia létezése veszélyben van, akkor teremnek ott az arkangyalok.
Hát, egy pár utalás volt azért, valami olyasmi is üvöltöztek különféle W-vezetéknevű emberek egy bizonyos angyalnak, hogy miért nem vigyázott Kevinre, mikor az ő tábláinak prófétája.
Azért amúgy ez egy elég nagy logikai bukfenc a sorozat részéről, mert azok Isten táblái. Amúgy meg dezertőr volt Metatron, akár csak Gabriel. Ugyan úgy kikapcsolta az angyal walkie-talkie-t, mint királyabb társa, és meg is volt oldva ez az egész arkangyalos, segítős cucc.
Szépen megkértem, hogy ismételje meg pontosan mi hangzott el, és szerencsédre válaszolt is:
"I'm not one of them. I'm not an archangel."

Mert tényleg ő lenne az első olyan arkangyal, aki tagadja főangyali mivoltát...

Ott meg nem voltak veszélyben a Winchesterek. Tudtommal az ilyen kisebb szintű boszorkány varázslatok csak egy emberre mennek, ezért is lehet esélye a társnak arra, hogy megtalálja a hexbag-et.

Az iskolában valóban tanultam relációs jeleket, igaz, rég volt már, de hogy hármat egymás mellé semmi esetre sem lehet rakni, az hót ziher. Az meg, hogy lusta vagy leírni, hogy éppen melyik Castielre gondolsz, és ehelyett rébuszokban, barlangrajzok közé illő jelölésekkel próbálsz rávezetni, de én sehogy sem jövök rá. asszem nem az én szégyenem.

Hát nem tudom. Nekem személy szerint nem pont egy mekis tortillázás jutna eszembe azzal a haverommal, aki bezárt a "pincébe pár évre".
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 15, 17:48:39 írta Bull » Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1034 Dátum: 13 máj 15, 17:54:59 »

Ennek úgy istenigazából kevés köze van az erőhöz. Lucci keze kemény, akár az acél, éles karmai vannak és a csuklóján is van pár pengeszerű kinövés. Ilyen karral én is átbökném az Európa regionális társadalomföldrajza tanáromat. Puszta emberi ujjal átszúrni valakit már viccesebb.

Gaara vs. Jura
Gai vs. Bellamy
Z (OP film) vs. Kenpachi
Lust vs. Miss Doublefinger
Aranyoroszlán Shiki vs. Sennin Naruto
Zirconis vs. Hancock, Blair, Mei Terumi, Nami, Kushina és Revy
Naplózva
Oldalak: 1 ... 67 68 [69] 70 71 ... 95
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins