24 nov 26, 05:39:09 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 66 67 [68] 69 70 ... 95
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne csatában extra (A minimum 2 teljes sor kötelező harconként)  (Megtekintve 288873 alkalommal)
0 Felhasználó és 77 vendég van a témában
Bull
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1005 Dátum: 13 márc 02, 13:19:00 »

Na akkor dobok újakat, mert látom nagy az aktivitás:
Castiel vs. Rumpelstitskin (hátha néz valaki Once Upon a Time-ot) - Rumple tőre hat Cass-re, és Cass tőre is hat Rumple-re, de irányítani nem tudja
Rick és Daryl vs. két random vámpír
Black Star és Tsubaki vs. Lilith (a démon, nem az Akami-féle... bár... akinek nyugtatja a lelkét, az leírhatja mindkettőt)
Hidan vs. Uriel - Hidannél van egy angyal penge

+1: Doflamingo vs. Black Star
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 05, 20:54:21 írta Bull » Naplózva

Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1006 Dátum: 13 márc 09, 22:39:04 »

Zoro vs. Laxus

Laxus villámgyorsan eltűnik, majd megjelenik Zoro háta mögött, megrázó élményben részesíti Marimot, mire a kardforgató lendületből levágja a fejét. Azonban ekkor Laxusnak eszébe jut, hogy ha ő nincs, a céh nagy bajba kerülhet, úgyhogy gyorsan visszaforrasztja és a Rairyuu no világpusztítással darabokra szaggatja csóró One Piece karaktert.

Zoro vs. Erza és Tsu

Nem is tudom melyik a rosszabb ellenfél. Tsunade aki visszanöveszti a leszakadt fejét, vagy Erza akinek nem szakad le, mert csak. Mindenesetre mivel egy csapatban vannak gondolom ezúttal barátok is, ami végzetes hiba. Zoro 1-2 bekapott ütés árán kinyírja Tsunadét. Most kéne folytatnom a Zoro vs. Erza harc elemzését, de ha utóbbinak meghal a szeme láttára az egyik barátja, a Földnél strapabíróbb bolygóra lenne szükség hogy elviselje a vöröske reakcióját.

Black Star és Tsubaki vs. Lillith part 1
Kezdjünk a fairebb mérkőzéssel, a Supernatural karakter ellen. Azért ne legyünk olyan köcsögök hogy rögtön a mélyvízbe dobjuk BS-t egy Ayase féle ellen...
Első kérdés, Tsubaki hat-e vajon egy démonon? Tegyük fel, hogy igen, mivel anélkül értelmetlen az egész harc. Második, mit reagál BS ha Lillith a falhoz ragasztja? Szerintem fogja a Badass pajzsot, és simán szájbavágja érte. Ha ezt a lélekhullámos ütéssel teszi gondolom Lillith elég csúnyán megérzi. A hell houndok elég kellemetlenek, de BS-ből nagyon kinézem hogy véletlenszerűen elkezd vagdosni és akkora király hogy mindet kinyírja. ikszdé Nálam ezt viszi a páros.

A másik Lilith ellen nem is szeretném kommentálni a dolgot, Excalibourtól majdnem idegösszeomlást kapott csóró gyerek, itt ugyan szorosabb lenne a harc, de Ayase vinné a kört.

Hidan vs. Uriel

Lehet hogy van nála démonpenge, de mire eszébe jutna hogy használni kéne az Etna belsejében találja magát, ami még neki se kellemes élmény.

Doflamingo vs. Black Star

Doflamingo gond nélkül irányította Jozut is, nem szívesen mondom ezt, de Black Star itt szinte esélytelen. Tsubakival más lenne a helyzet, ha az elvágná a madzagokat, de úgyse lenne könnyű dolga awesome uraságnak.

Rick és Daryl meg lazán elintéz 2 átlagos vámpírt. Még csak meg se izzadnának.

Nem is kell négy ember, elég három. Jigglypuff + Touma (egy tökéletes füldogóval), plusz bárki aki tud nyerni 10 másodperet lazán elintézi őket. Faceg

Jigglypuff vs. Mistogun
Alakazam vs. Lillith (ha Lillith teste meghal, nyert Alakazam)
Mewtwo + Cas (sok lélekkel)vs. Gabriel
Gabriel vs. Raphael
tuti volt már, de nem emlékszem ki kinek adta... Naruto (5 perces kyuubi mód nélkül) vs. Ichigo full hollow form
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1007 Dátum: 13 márc 15, 16:26:35 »

Oh drága bunyós topic, a hely ahol nem utálnak!

Jigglypuff technikailag jóval többre képes, mint az ének. A játékokban pl. olyan aranyos, hogy 50%-os eséllyel nincs szíve megtámadni az ellenfelének. Na ezt én jó védelemnek hívom. Mystogun amúly sem a nagy támadóerejéről híres, szal egy gömbölyödéssel megússza azt a kevés találatot, amit kap. Az illúzsön ellen meg jöhet az ének.

Hulk vs. Tuguro
Juugo vs. Arlong
Nnoitra vs. Jura
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1008 Dátum: 13 márc 27, 00:03:40 »

Ejj, senki nem írogat? Pedig vártam még pár harcot mielőtt írok ezekhez, tekintve hogy Hulkot nem ismerem, így elég kevés lesz.

Juugo vs. Arlong

Juugo beleépítette a Raikagét a falba, Arlong elemeire bomlana egy fele olyan erős ágyútól. De ha azt el is vesszük tőle, a milliárdszor nagyobb kitartással, plusz a nagyobb fizikai erővel előbb-utóbb szálkákra bontja a halacskát.

Nnoitra vs. Jura

Jura nagyon simán beépíti a földbe - akár szó szerint értve is - Nnoitra-t. Változatosabb támadások, több tapasztalat, valószínűleg nagyobb mágikus erő, és még egy közel Laxus szint is, aki szerintem megvan egy Ulqiorra.

Ulqiorra vs. Laxus
Serpico (Berserk manga, miután megkapta a szél kardot) vs. Lucy (Elfen Lied)
Black Star (nyitott szájjal) vs. Laxus és Jellal
Lugia+Moltres+Zapdos+Articuno vs. Natsu+Gray+Laxus+Erza ( mímusz nakama, barátság, harag meg minden egyéb hülyeség powerup, és mínusz támadásevés)

Ja, és Mewtwo verné Arceust.
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1009 Dátum: 13 márc 28, 16:53:24 »

Laxus vs. Ulquiorra
Hát... passz. Sebesség, erő, szívósság, ész, pusztító erő, valahogy nekem minden téren egyenlőnek tűnnek. Laxusnak ott van a Fairy Law, amivel megbillenthetné a mérleget, de esélye sincs időt nyerni hozzá. Egyes rabbik szerint Laxus a nyerő, mások szerint meg Ulqi.

Madarak vs. Tündérek
A madár-trió a három leggyengébb legendás pokémon, úgy, hogy Natsu és Erza még immunis is a képességeikre, lényegében semmi esélyük nincs még csak kárt tenni sem az ellefelekben. Lugia már menőbb. Időjárás befolyásolása, víz irányitása, pszi erő kb. Alakazam szinten, viszont lényegében egyedül harcol, szóval veszít. 1v1-ben, azért a négyből hármat tuti leszedne, Erza meg nem tudom, vele érdekes harc lenne.

Edo Itachi és Sasuke vs. Kid és Ashura

Akatsuki vs. Elite Four
Itachi vs. Agatha, aki rosszindulatú töpörödött vénasszony lévén rejtekből támad
Kisame vs. Lorelei
Kakuzu vs. Bruno
Nagato vs. Lance (a pokémon támadás itt nem csakra)

Ja, és Mewtwo verné Arceust.
Max a ***-át verhetné.
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 28, 18:57:04 írta gman » Naplózva
Hidetada
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

I love you spagetti Vallás: mugen

« Válasz #1010 Dátum: 13 márc 28, 19:11:22 »

Nos 
Itachi vs. Agatha: Na igen Agatha tényleg egy hihetetlen jó PKMN trainer. Arbok megmérgezi ellenfelét ezzel ha csak egyetlen ellenfél van hatalmas előnyhöz juthat. Golbat pedig könnyedén összezavarja ellenfelét így egy kis szerencsével nagyot üthet. Gengar és Haunter pedig két elég jó pokémon, ott van nekik a Hypnosis és emellett a psziho támadások és a hatalmas gyorsaság. De sajnos Itachi ellen kevés esélye lenne mert ott van neki a Susano, egyedül a Hypnosis lenne lehetőség de mivel Itachi gyors (pokémon ikszdé) nagyon nehezen hatna rá a Hypnosis.

Kisame vs.  Lorelei: hmm nos ezt a harcot megnézném Nevet Mivel itt a fagyasztás lenne a fő támadás Lorelei részéről ezért Kisame hátrányba kerül de mivel ő nagyon gyors és erős is ezt kiküszöbölheti, a számbeli külömbség viszont Loreleinél van így szerintem a végeredmény döntetlen lenne

Kakuzu vs. Bruno: Kakuzu ügyes és erős is mindemellett jó a harcikészsége is de Brunonak képzett pokémonjai vannak és emellett az összes kemény bőrű és így nehéz lenne neki megsebeznie így szerintem Bruno oldalán áll a mérleg de ki hogyan gondolja

Nagato vs. Lance: Haha Nevet na ez best harc lenne nem igazán tudom ki nyerne Nagato hihetetlen erős de Lancenak ott vannak a Dragonitejai így ez biztosan nem lenne egyoldalú harc. Mindketten erősek ezáltal így tényleg nem tudom, hogy kinyerne Nevet

Hahaha jó vicc Mewtwo verné Arceust mi ikszdé ha neked egy Raticate elveri Dialgát akkor esetleg lenne egy kis esélye Mewtwonak ne feledjük, hogy Arceus teremtette a világot és azzal együtt a pokémonokat is...
Naplózva

Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana
Mesterem: Hiname Shion
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1011 Dátum: 13 márc 28, 20:27:05 »

Azért Articuno sokkal keményebb Gray-nél, és Moltres is tud olyan vagány tűztámadásokat mint Natsu. Persze Lugia a fő érv a pokémonok mellett, de a 3 másik madár is elég fasza volt anno. Bár lehet csak túl régen láttam már a movie-t.

Az Elit Négyest nem láttam még akcióban, de a csodálatos Pokémon kézikönyvem alapján tudok róluk infókat.

A pokémonokat egyesével vetik be a mesterek? Tegyük fel, hogy most nem, mert amúgy kikapnának.

Lorelei vs. Kisame

Kisame létre tud hozni sokszáz cápát, amit 3 pokémon simán lefagyaszt. A chakraelszívás nem működik, mert a pokémonok sima természeti (és egyéb) erőket mozgosítanak, semmi köze a chakrához. Dewgong hősugara ellen védekezni nem tud Kisame, de ha mégis tudna, Cloyster páncélját az életben nem bontja fel. Ezt szerintem 1-2 pokémon beáldozása árán vitte a tréner.

Itachi vs. Agatha

Itachi akkor szopja be pont a legjobban ha Susano'o-zik. Ugyan Golbat ellen beválna, de mindenki más ellen csak chakrapazarlás. Gengar és Haunter szellemek, úgy mennek át a Susano'o-n ahogy csak akarnak, Arbok meg a föld alól kapja el gond nélkül Itachit. A denevért meg a kígyót nagyon simán elintézi az Uchiha, de 2 szellemmel mihez kezd? Felgyújtani nem tudja őket, illúziókban nem veri őket, taijutsu szintén kiesett... Lepecsételni se hinném hogy lelehet őket, hiszen nem zombik, és nincs fizikai testük... Ez szerintem nagyon Agatha-é.

Kakuzu vs. Bruno

Brunot viszont láttam már az animében is, aki egy óriás Onixot simán megszelidít az még önmagában is kiállhat pár percre Kaki ellen. ikszdé A 2 Onixot leszámítva viszont kétlem hogy bármelyik pokémonja partiban lenne itt, és azok ellen is ott van a víz szív. Ez az akatsukisé.

Nagato vs. Lance

Epic Nagato win, ellő egy erősebb Shinra tenseit és Dragonite-n kívül az összesnek vége. De ha az a Dragonite ellő egy olyan hipersugarat lehet hogy Nagato hatalmas zsírtömege nem nyújtana ellene megfelelő védelmet...

Elméletileg igen, jóval erősebb Arceus Mewtwo-nál, de azon kívül hogy mekkora legendának van beállítva semmit nem mutatott amivel ne tudna mit kezdeni Freecska. Egyedül az a meteor megállításos dolog volt ami alapján tényleg keménynek tűnt, de áttörni az életben nem törné át Mewtwo pajzsát és pszicho skilljeit. A sebességkülönbség is elég nagy, plusz Mewtwo jóval értelmesebbnek is tűnt a moviek alapján.

Ráadásul aki nem tud kijönni pár liter ragasztóból, az ne akarjon bármit is kezdeni Mewtwo bénításával. Nevet

Új harcot nem dobok, szerintem ezzel elleszünk egy darabig.
Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #1012 Dátum: 13 márc 28, 21:10:28 »

de 2 szellemmel mihez kezd? Felgyújtani nem tudja őket,

Miért, a szeIIemekre simán hat a tűz, mind a játékban, mind pedig az animében.
Ha azt vesszük, hogy csakra=tudat, IéIek (Kushina és Minato esete Narutoban) A szeIIem pedig a testen kívüIi IéIek, akkor tekinthetjük a szeIIemet egy csakrához hasonIó entitásnak.
Meg a pokeIabdák működése is végeredményben eIég hasonIó a Iepecséteiéshez.
Genjutsut vehetjük pszichó támadásnak. Oké szeIIemek eIIen nem túI hatásos, de ezek a szeIIemek méreg típusúak is, amikm eIIen meg pont, hogy jó a pszichó.
EgyedüI a taijutsura Iennének immuninsak.

Másik doIog.
A Pokemonok akkor tudnak a Ieg eredményesebb módon harcoIni, ha a trénerük utasítását követik, ami meg vokáIis aIapon történik, szóvaI hiába rejteki heIy Ita könnyen megtaIáná az öregIányt.
Persze a szeIIemek fedezhetnék vaIami iIIuzióvaI, ha tudják. De Ita eIIen?

Meg ugye pont Ita a shinobi, ha bújócskáróI van szó akkor eIevejobb tapasztaIatai vannak, mint Agathnak, akinek minden harca szó szerint a szeme eIőtt történt.
Naplózva

Hidetada
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

I love you spagetti Vallás: mugen

« Válasz #1013 Dátum: 13 márc 28, 21:40:40 »

Elméletileg igen, jóval erősebb Arceus Mewtwo-nál, de azon kívül hogy mekkora legendának van beállítva semmit nem mutatott amivel ne tudna mit kezdeni Freecska. Egyedül az a meteor megállításos dolog volt ami alapján tényleg keménynek tűnt, de áttörni az életben nem törné át Mewtwo pajzsát és pszicho skilljeit. A sebességkülönbség is elég nagy, plusz Mewtwo jóval értelmesebbnek is tűnt a moviek alapján.
Ez vicces a sebesség különbség kicsi és azon kívül mindenben jóval veri Mewtwot. Mert Mewtwo mit mutatott? Bezúzott pár pokémont és harcolt Mewwel akit még csak lesem győzött. Túl nagy Mewtwo és Arceus között a különbség... Arceus szinte az összes létező támadásra képes ellenben Mewtwo sokkal kevesebbet tud megtanulni. Ugye a játékba nem tehettek be egy olyan pokémont ami legyőzhetetlen így muszáj volt legyengíteniük Arceust a többihez... De bárhogyan is nézzük Arceus a legerősebb és leghatalmasabb Pokémon azután Dialga, Palkia, Rayquaza, Kyurem majd Giratina és még jó pár és csak valahol a közepén van Mewtwo az az igazság, hogy Mewtwo a legendások között egy középszintű pokémon egyértelmű győzelem Arceus részére
Naplózva

Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana
Mesterem: Hiname Shion
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1014 Dátum: 13 márc 28, 22:30:42 »

A szellemek nem egyszer váltak anyagtalanná, mentek át a falon, tűntek el a szem elől (bár ennek most pont nem veszik semmi hasznát), gondolom a tűztámadásokat is áttudják engedni magukon ha át akarják. Bár a pokémont csak nem rég kezdtem újranézni, még csak egy szellemharcot láttam eddig. Ott nem volt tűz pokémon, úgyhogy passzolom inkább. Nevet

A pokémonban lévő elemek egymásra gyakorolt hatását nem ismerem nagyon, de a kézikönyvem (aminek fogalmam sincs mennyi alapja van) nem tartja esélytelennek a méreg pokémonokat a pszicho ellen. Sőt, a szellemeket pont a pszicho ellen tartja erősnek.

A bújkálást én feleslegesnek tartottam eleve, mivel gondolom Itachinak a pokémonokat kell legyőznie, nem Agathát.

-------
Hogy mit csinált Mewtwo? Legyőzött pár pokémont? Nevet Hát, így is lehet fogalmazni.

Felrobbantott egy teljes szigetet, fél kézzel hárított egy lézersugár szerű támadást Gyradostól, a másik kezével lazán hárított egy Charizard tűztornádó támadást, a puszta gondolatával felkapott a levegőbe egy tauros csordát, és egy pillanat alatt elintézte őket, azon kívül teljesen egy szinten küzdött Mew-val, a világ egyik legerősebb pokémonjával.

Arceusnak lehet hogy változatosabb a fegyvertára, de az elemi támadások közül semelyik nem hat Mewtwo-ra a varázslatos ujjai miatt, azon kívül a teleportáció még mindig SOKKAL gyorsabb az átlag tempójú futkorászásnál/repülésnél.

Plusz a bénítás is ott van, amiből elég problémás kitörnie egy nem pszicho pokémonnak.

A hírneve miatt azt még csak elfogadnám hogy Arceustól kikapna macsza, de hogy a 3 csicskájának esélye se lenne ellene, abban biztos vagyok.
Naplózva

Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #1015 Dátum: 13 márc 29, 00:00:21 »

Muhaha, Mewtwo a legerősebb legendásnak volt beállítva a generáció 4ig ahol egy jött ment archeus megelőzte, hát persze 120 all stattal nem nehéz. És utána is csak a két kíurem emelkedik fölé, ha megnézed a rangsorolását a 680asok között ő a legjobb.
Másrészt nem értem ezt az archeus fanságot meg hihetetlen erőt amit kapott, mikor gyerek voltam az volt a fáma hogy mew a pokemon ősapa, és az ő leszármazottjai a többiek meg a klónja mewtwo. Aztán kell egy isten szokás szerint mert melyik mangában nincs??!

Amúgy pórul járhatna archeus ha olyan skillekkel vérteződne fel M amikre nincs immunitás, pl ha rajnak hiszi magát dark formájában kapna egy speciál alapú aura spheret ami nem missel, és ebben a két értékben jobb mint az a kentaur: gyorsaság és s.támadás. Simán megszorongatná és ha rámér egy olyat ami ellen gyengesége van, akkor megnyerte a harcot.
51-49 archeusnak, mert jó fej vagyok.
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #1016 Dátum: 13 ápr 09, 15:53:05 »

Ulqiorra vs. Laxus

Látszólag előg kiegyenlített a meccs, de Uquoirra ezt elég lazán vinné. A sárkányölő lehet meg tudná csapni pár alaklommal, de ez még bőven nem elég az espada komoly amortizálásához, aki a sunnyogó arranchar-technikája miatt még gyorsabb is a mágusnál. A fegyvertára is jóva durvább, egy olyan lándzsát kötve hiszem hogy Laxus az FT-tagsági ellenére ki tudna lábon hordani, csóri mágusnak maximum 30%-ot tudok adni.

Most van pár itt új tag, Code:Breaker mangát olvassa valaki?
Gintamát nézett addig valaki, hogy lehessen dobni belőle? Ha igen teszek onnan több harcot is.

Hosen vs. Zero Berserker
Okita és Hijikata vs. Jin és Mugen(a kardfogató, nem a gyökér)
Genma vs. Wrath és Greed
A Guilty Crown főszereplője + a főszereplő csaj voidja vs. Date Masamune
Buggy vs. Eruka
Madness Enma(KHR) vs. Madness Stein, igény szerinti kaszával, ha adtok neki
Kakuzu vs. Justin Law
Ivankov vs. Sasori

« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 10, 16:17:01 írta Sabaku » Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Thanatosz
Gennin
*

« Válasz #1017 Dátum: 13 ápr 11, 17:29:57 »

Buggy vs. Eruka
Érdekes kérdés. Buggy-t nem lehet elvágni, ám Eruka nem is nagyon használ vágó támadásokat. A kalóz csak a késeivel és a muggy bombával tud eredményt elérni, de a boszorkány védelme olyan minimális hogy az utóbbi elég könnyen a meccs végét jelentheti. Szerintem az dönti el a győztest, hogy ki tudja hamarabb felrobbantani a másikat. Lévén Eruka repülni is tud(magasabra 50 méternél) így valószínűbb a győzelme egy fokkal.

Madness Enma(KHR) vs. Madness Stein, igény szerinti kaszával
Enma még ha nem is gondolkozik ezen állapotában, attól a földláng még ugyanolyan veszélyes. Legyen, fair a meccs vegyük el Enmátol a repülés képességét. Így Stein tanárurat már csupán egyetlen dolog választja, el áttol, hogy a padlóba passzírozza a Shimon örököst: Az a fránya feketelyuk. Lévén Stein nem képes repülni, így ha elemelkedik, a földtől nem sokat tehet a beszívásának megakadályozására. Itt a fegyver csupán azt határozza meg, hogy menyi időbe telik elkapnia. Spirittel, odavarrhatja magát a padlóhoz, de azzal legfeljebb annyit ér el, hogy Enma közvetlenül ráidézi a feketelyukat. Marie talán jobb választás lenne, de a kölyök elég szívós ahhoz, hogy kibírjon néhány ütést. Aztán jön a földbe passzírozás, feketelyuk kombó.

Kakuzu vs. Justin Law
Justin gondolom Madness formájában, sima halálkaszaként nem sokat tehet. Sem a szívek sem pedig Kakuzu nem tudná kicselezni a giotinokat, ami látszólag végzetes hiba. Ha feltételezzük, hogy Kakuzu megölésének egyetlen módja a szívek megsemmisítése, és nem hal bele olyan apró cseprő dolgokba, mint például egy fej elvesztése akkor sokat javul az arány. Szerintem még így is Justiné a meccs de nem olyan szorosan mint más esetekben.

Ivankov vs. Sasori
Sasori tűi és bombái semmit sem érnek Ivankow Sminkje ellen, egyetlen esélye a mérges gáz. Lévén én nem sokra emlékszem Iwankow méregimmunitásáról, a gyógyítása pedig meglehetősen időigényes munka, így ez meghozhatja a bábmester győzelmét. Ha rögtön a gázzal nyit, akkor van esélye, egyéb esetben a bábok túl könnyen megadnák magukat az okama kacsintásainak.

Genma vs. Wrath és Greed
Itt melyik Genmára gondoltál? Lehet, hogy én láttam túl kevés amimét, de nekem valamiért a Narutós Genma ugrott be elsőként, őt pedig ott harapja ketté a két homunkulusz ahol a legvastagabb.

Subaku, hol tartasz az Indexben? Az egyik ismerősömmel felvetettünk olyan harcot hogy Zaraki Kenpachi vs Knight leader (Curtana original által támogatva). Személyes véleményem szerint annyi esélye van Zarakinak a győzelemre, mint arra hogy a Britt királyi család sarja legyen, de érdekelne mások véleménye is?
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1018 Dátum: 13 ápr 22, 18:17:07 »

Mortal Kombat mennyire van meg? Ne válaszoljatok, inkább tesztelem:
Scorpion vs. Asuma
Sub-Zero vs. Grey
Kitara, Mileena és Jade vs. Trés Bestia Alon nélkül
Raiden vs. Enel
Goro vs. Toguro 60%-on
Stryker vs. Revy

Pár perces Youtube  videókon simán ki lehet ismerni őket, ha valakinek van hozzá kedve.
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #1019 Dátum: 13 ápr 28, 20:23:57 »

Thantalosz:
Harcokhoz nem írok, sajnos mindennel egyetértek.
A novelben nem tartok sehol, ami abszolút az én hibám, mert időm lenne, de mivel soha nem olvastam még ilyesmit, ezt se tudom eszik-e vagy isszák. Nem is tudom, hogy néz ki egy light novel, és mit kell rajta olvasni vagy nézni Nevet De a link még megvan.
 Genma alatt meg a katekyo Hitman Rebornos példányt értettem, a legfullosabb dobozával ellátva.

Gman, a te harcaidhoz nem tudok hozzászólni, ezért dobok párat (Gintamát te nem láttad?)

Hiei vs. Gaara
Kamui(Gintama) vs. Gai
Wrath és Sanada Yukimura vs. Gintoki
Crona vs. Hashirama
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Oldalak: 1 ... 66 67 [68] 69 70 ... 95
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins