24 nov 26, 07:26:48 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 62 63 [64] 65 66 ... 95
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne csatában extra (A minimum 2 teljes sor kötelező harconként)  (Megtekintve 289128 alkalommal)
0 Felhasználó és 45 vendég van a témában
Sabaku
Shinobi no Megami
*
Nem elérhető Nem elérhető

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #945 Dátum: 12 szep 15, 16:47:57 »

A Zero Lancer vs. Greedet már dobtam pár oldallal ezelőtt Nevet

Saber vs. Pride
Pridenak sok élete meg ijesztő árnyéka van, de Miss Pendragont akányhányszor alázták eleinte a Zeroban, mégis az egyik legerősebb Servant. Bőven tartom olyan jó kardforgatónak, hogy hárítgassa a homounculus árnyékait, az extra fényeffektes skilljeiről nem is beszélve. Ha eltalálja a kölkölt azzal a cuccossal, amit Rider ellen nyomatott a motorozgatás után, akkor Pridenak nem lesz miből regenerálnia magát. 80-20 a királynőnek.

Rider (Night) vs. Lust
Rider az az a csaj volt, aki a láncokkal szórakozott, és 1db pusztító támadása volt? Mert akkor ezt a harcot nagyon csúnyán beszívta Lust kisasszony ellen Nevet Még ha el is találja a nemes illúziójával, amit ugye nem is használhat agyba-főbe, meg sem kottyanna a homunculusnak a dolog, aki ellenben jó helyen átszúrja a körmeivel és már megnyerte a dolgot. 85-25

Heraklész vs. Gluttony
Berserker rossz emb.. lényt választott arra, hogy a 12 db életével vagánykodjon ikszdé Gluttony-t valószínűleg megöli párszor, aki ideges lesz, mert a sok regenerálódástól megéhezett, ezlrt se szó, se beszéd nélkül elnyeli a hőst.  65-35 a homunculusnak.

Lancelot vs. Gluttony
Itt azért nem működik a fentebb leírt kképlet, mert Lancelotot gyorsabbnak, meg ha fogalmazhatok ilyen szarul, okosabbnak is tartom a másik Berserkenél. Szerintem meg tudná annyiszor ölni Gluttonyt, hogy az halott is maradjon, főleg valami a nemes illúziójának kedvező terepen, mondjuk egy elhagyott gyárban. 70-30 a Zero karakterének.

Assassin (Night) vs. Wrath
Ez egy elég fakultatív harc, mindenki annak adhatja, akit jobban kedvel. Szerintem a vadsága miatt inkább Bradley papáé ez a kör, de max. 60-40re.

Wei Zhijun vs. Enyv max. 10 élettel
Greed vs. Zero Berserker
November 11 vs. Wrath
Havoc vs. Accelerator, avagy vákuum vs. vektorháítás
Xanxus 'vs.' Rasiel vs. Kenpachi 'vs.' nagy, félszemű fullbringer Nevet
Buggy vs. Eruka vs. Chouji,  Mammon 'Doubting the Vicrory' illúziója befedi az egész harcteret, és tudnak is róla
Karasu (YYH) vs. NW Sanji
Future Byakuran vs. Black Star+Tsubaki vagy Madness Stein+Spirit
Medusa vs. Magellán
Bon-chan vs. Future Dino
Gamma vs. Free
Kakuzu vs. Justin Law
25 éves Lambo vs. Lucy Heartfilia, egyszerre max. 2-3 csillagszellemmel, vagy hányat is tud manapásg idézni
Renji vs. Future Belphegor
Yourichi vs. Bluebell
Glo Xinia vs. Grell-chuaan

« Utoljára szerkesztve: 12 szep 17, 16:04:30 írta Sabaku » Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #946 Dátum: 12 szep 22, 18:17:47 »

Wei vs. Envy

Wei képessége vagány, de Envy ellen elég kevés. Saját támadásai miatt elveszít 5 liter vért amitől az eddig látottak alapján semmi baja, de ha a homunculus csinál a kezéből egy kalapácsot és fejbevágja vele, akkor összesítésben az a 8 liter már csak megviseli. Nem sok élete marad irigykének vagy mi a magyar neve, de ő nyerne.

Havoc. vs. Accelerator

Véleményem szerint ha közvetlen Acce gyomrában hozza létre Havoc a vákuumot, akkor  az ellen nem tudna védekezni, de erről érdekelne gman véleménye is.

Xanxus 'vs.' Rasiel vs. Kenpachi 'vs.' nagy, félszemű fullbringer

Xanxus: 10 perc folyamatos epicség
Kenpachi: 5 másodperc kib.szott nagy epicség
Ezt nyerte a Vongola.

Future Byakuran vs. Black Star+Tsubaki

Ez... ez... ikszdé Tsubaki nélkül is csak olyan feltételekkel kapna ki Black Star, hogy ha Byakuran kap segítségnek legalább 2-3 igazi gyászoló nem tudom már milyen tagot. Ez így nagyon csúnya alazás.

Medusa vs. Magellan

Epic harc lenne, amely a boszi győzelmével végződik. Mégpedig főként azért, mert Magellan-nak semmi konkrét védelme nincs a nyilak ellen, míg Medusa azért elég fürgén mozog a táblákkal. Viszont 1-2 találat a méregből és vége a harcnak, de kétlem hogy ez bekövetkezne.

Gamma vs. Free

Free halhatatlan, Gamma meg nem. De mivel utóbbi billiárdozik, kap egy 30%-ot.

Yoruichi vs. Bluebell

Valószínűleg elintézi még azelőtt Yoru a kékséget hogy az egyáltalán használná a dobozait. Túl nagy a különbség a fizikai képességeik között.

Karasu vs. Sanji

Igazából fogalmam sincs már mit tudott Karasu, de mivel Renikén kívül senki nem védi be Sanjit gondoltam mostmár lazán elverethetem. Nevet Na szóval nyerne a YYH karaktere, mert Sanjinak már egy rúgástól szarrá tört a lába, és mert úgy emlékszek mintha vagány is lett volna.

Crona elleni Black Star vs. Vizard Ichigo
Kid (csak annyit használhat amennyit Mosquito ellen) és Free vs. Rider és Saber (Zero mindkettő)
Yamamoto vs. Naruto+Ichigo végső Getsuga formában, de nem Mugetsuzhat

Mr. Satan vs. Alucard
Helyszín: teljesen sík terep, azonban a harcukat az egész világon közvetítik
Plusz még régebbről érdekelne a Natsu Raienryuu nélkül vs. Tsunade
És egy új is: Luffy a One Piece legelső részében vs. Natsu a FT legelsőjében.
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #947 Dátum: 12 szep 27, 18:30:34 »

Xanxust inkább Variaként kéne emlegetni, nem? Faceg

Yoruichi vs. Bluebell
Igazából ezt a harcot csak Bluebell lassítóburka miatt dobtam fel, szóval akkor vegyük azzal. Ahoz nem tudom kell-e a doboza, de ha nem akkor lehet a cicalány benézte ezt a sellő ellen.

Karasu vs. Sanji
Nekem csak az rémlik, hogy Karasu át tudott menni SSj-be, meg úgy 'nyert' Kurama ellen, hogy már meghalt ikszdé

Kid és Free vs. Rider és Saber
Kid 2 csíkkal már képes karvisszakonvertálásra, Free meg immartal és van menő démonszeme, de.... Rider egyszemélyes hadsereg, Sabernek meg ott van az a rohadt Avallon... amit elveszek tőle, mert különben nem lenne túl fair a meccs.
E nélkül meg a Soul Eater szereplő szorosan, de azért lehozzák ezt a meccset, mert jóval strababírobbak a hősöknél, és lehet még az előtt kivégzik őket, hogy azok trükközhetnének.
Legyen egy 60-40, és igen, elfogult vagyok, utálom Sabert, ellenben a Kid és Free vs. Mosquito a manga egyik legepicebbje volt Nevet

Yamamoto vs. Naruto+Ichigo végső Getsuga formában
Aki a Nap hőjével trollkodik, arra egy Aceleratort kell küldeni, nem két shounenfőhöst... de azért jó ezt a kettőt elveretni vaakivel Nevet

Luffy vs. Natsu
Epic Luffy win, Natsu az első fejezetben/részben főleg azzal volt elfoglalva, hogy ne kyuubizza össze magát a vonaton.

Maka és Soul vs. adult Mammon és Mukuro és Fran meg Chrome, avagy ezt blokkold a zongoráddal, Soul.
5 kage vs. Medusa plusz Lucci plusz Sistema C.A.I. Gokudera
Wei vs. Temari
Future Hibari vs. Halibel
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #948 Dátum: 12 okt 09, 06:13:13 »

Black Star vs. Ichigo
 ikszdé Ugyanazt a mangát olvassuk? Ha egy átlag erős ember képen törli Ichigot, akkor annak csak széttörik a mszk az orcáján, ha viszont ezt BS teszi, akkor átmegy a fején a keze és kapunk egy nagyon ocsány jelenetet. Nevet

Natsu vs. Tsunade
Ez de szép csata! Tsunade ugye nagyot üt, viszont egy kemény sárkányölőnek ez nem fáj olyan hűdenagyon (megérzi, de nem hal szörnyet). A regeneráció jól jön a lángok ellen, de kicsit talán hamarabb kifúj a jutsu, mint a madaras csatában, ha itt másodpercenként kell visszanöveszteni a hőtől lepergett bőrét. Mondjuk még így is jobb, mint Natsu, akinek semmi védelme nincs. Tunadénak még ott van Katsuyu is, valamint az alap szivató ninja trükkök.
Tsunade győz 65%-ra.

Luffy vs. Natsu
Gumi (bmeg, nincs relációs jel a laptopomon, tehát kacsacsőr a tűz felé) Tűz. Meg amúgy is Luffy az elején még viszonylag zöldfülű volt (sokat edzett, de nem volt semmi tapasztalata), Natsu meg már akkor híres és hírhedt mágus volt, és jobban belegondolva a villámon kívűl semmit sem fejlődott azóta, most is a leghétköznapibb varázslataival verte le a kardfogúakat. Nagyon Natsu.

Maka és Soul vs. adult Mammon és Mukuro és Fran meg Chrome, avagy ezt blokkold a zongoráddal, Soul.
Nem tudja. Mosolyog

5 kage vs. Medusa plusz Lucci plusz Sistema C.A.I. Gokudera
Nem jó ez így. Van öt kage, két kage szintű és egy erős jounin szintű karakter ellen. Luccit A egymaga elveri, ha nem is könnyen, Gokudera még CF-ban is inkább csak kellemetlen ebben a harcban, mintsem veszélyes ellenfél, Medusát meg csak elfektetik valahogy. Erős túlerő ellen még a csapatmunka se nagyon segít.

Illegális kutyaviadal
Akamaru vs. Zero (666 Satan) vs. Ohm kutyája vs. Arcanine vs. Garurumon

CS2 Sasuke vs. BS elleni Crona
Ikaruga vs. Zabuza
Gray vs. Daz Bones
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #949 Dátum: 12 okt 10, 15:50:51 »

Gondoltam Ichigo a sebessége miatt kap egy pár százalékot, de ez elég epic érvelésre sikerült. Nevet

" Van öt kage, két kage szintű és egy erős jounin szintű karakter ellen."

Medusa az egyik az biztos, de melyik a másik kage szint? Nevet

Sasuke vs. Crona

Az Uchiha a Sharingan miatt ugye Crona alap támadásait nagyjából tudná követni, a főbb kérdés hogy a Chidori mit tudna kezdeni a Black Blooddal. Ha feltesszük hogy kb annyit, mint a villámpajzzsal, akkor Sasukének egy fegyvere maradt. A gyenge idegzetű Cronát meglehet fogni genjutsuval, utána meg egy Kirinbe csak belehal.

Ikaruga vs. Zabuza

Kb semmi esélyt nem látok Zabuzának. A köd jutsu előtt darabokra lenne felszelve, de ha esetleg mégsem, azon se csodálkoznék ha a puszta ködet is szétszabdalná Ikaruga.

Gray vs. Daz Bones

Itt meg a mágust tartom esélytelennek. A Zoro által elszenvedett sérülések kb egy ötödétől kidőlne, és amúgy sincs nagyon technikája a vas áttörésére.

kutyaviadal:

Arcanine mindet élve megsüti. Nevet Amennyiben mégse, Ohm kutyusa tiporja agyon őket. De Arcanine vagányabb, úgyhogy szénné égetné mindet. Kivéve Zerot és Garurumont, mert ők még a meccs előtt kaptak egy csontot, úgyhogy nem szerepeltek.

Wei vs. Temari

Wei valszeg rögtön képen akarja fröcskölni a ninját, aki nyilván a ventillátorával próbál védekezni. Miután azt felrobbantja az egyezkedő kb vége is a harcnak.

Hibari vs. Hallibel

Sokat nem akarok írni a harchoz, az őrző kvázi esélytelen.

Új: Shirohige és Shigekuni vs. Greed (ezt csak Szilvikének)
Walter (Hellsing) vs. Doflamingo
Eruka vs.  Buggy
Medusa vs. Kyoraku (eddig látottak alapján)
Black Star (ezúttal Tsubakival) vs. Fullhollow Ichigo, mert így epicebbnek tűnik a harcuk
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 14, 02:05:34 írta Mistich » Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #950 Dátum: 12 okt 23, 19:27:32 »

Lucci a másik... vagy nem?
Lucci vs. Gokudera

Walter vs Doflamingo
Az öregnek valami támadás jellegű cselekedetet kell végeznie az aranyszálaiva, hogy az ellenfele szétessen, míg Doflamingonak ehez csupán egy ujját kell behajlítania. Persze öngyilkosságra is kényszeríheti Waltert, ha olyan kedve van.

Eruka vs. Buggy
Buggy részei nem távolodhatnak el túl messzire egymástól, így a petebombák mindenképp megpörkölik szegénykét, DE a boszi gagyi petárdái nem tűnnek túl hatékonynak, valamint a hülyéknek mindíg szerencséjük van, így a tenger büszke bohóca komolyabb sérülések nélkül megússza. Ugyanez Erukáról nem mondható el, ha szemközt találja egy Buggy-golyó.

Medusa vs. Kyoraku
Őszintén? Passz. Nagyon egy szinten vannak szerintem, emiatt el sem tudom kezdeni az érvelést. Vezessétek le a harcot, én meg majd belekötök, ha tudok, ok?

Black Star vs. Ichigo/2
Utolérted már a mangát? Ha igen, akkor láthattad, hogy Tsubaki új, szarvasos képessége kb. akkora pusztítást végez, mint Ichigo ceroja. Az igaz, hogy Eperke ebben a formában epic, de pont ez a veszte, mert Kurohoshi-chanra olyan hatással van az, ha csórják a rivaldafényét, mint Kidre egy szürrealista festmény, így komolyan veszi a harcot és ismét léket üt Ichigo arcába.

BS elleni Crona vs. Sanji
Ox és Harvar vs. Hisagi
Sloth vs. A
Bermuda vs. A
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #951 Dátum: 12 okt 26, 18:19:19 »

BS elleni Crona vs. Sanji
Most nagyon sokféle módon elverethetném Sanjit, de... a szakács veszít, mert a 2 év buzulás után mindentől beindul, ami akár 100m távolságból, heggesztőszemüvegben is nőre emlékeztet, ettől meg Crona zavarba jön, mert még senki nem reagált így rá. Szegény PerverseCook soha nem fogja megtalálni az All Blue-t, ha ez a találkozás megtörténik.

Ox és Harvar vs. Hisagi
Nem tudom már, mit tud tud ez a Hishagi, de már csak elvből is elveretem két Soul Eateres ellen. Ja, de eszembe jutott, ilyen kaszája van, tökmindegy, így is agyonverik.

Sloth vs. A
Slothnak sok élete van, A-nak meg nem, legyen ez a döntő érv, mert elég egyenlő a harc.

Shirohige és Shigekuni vs. Greed
Először is, gugliban néztem meg, ki az a Shigekuni, de mivel Yamabá, meg WB is friss halott, és Greed már reinkarnálódhatott, ezért Greed epic win! Két hulla ellen nem sok dolga akad.

Future Dino vs. Gai
Shirosaki Ogichi with his awesome voice vs. Zaraki Kenpachi
A kövér gyerek elleni 15 éves Lambo vs. Arlong, helyszín az Arlong Park
Zero Lancer vs. Belphegor
Heiwajima Shizuo vs. Mugen, terep bármilyen hely, ahol sok a közlekedési tábla
Bee vs. Yamamoto
Coyote Starrk vs. Kakashi
Spartoi vs. Nagato, Madara és VG Hibari
Greed Noah és 800 évvel ezelőtti Mosquito vs. Madara
BlackStar vs. Perona, csak Andriskának Faceg

és még egy kérdés: top5/top10 boss?
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 02, 00:36:56 írta Sabaku » Naplózva

Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #952 Dátum: 12 nov 02, 15:56:07 »

Sloth vs. A

Nagyjából egyenlőnek tűnik a harc, de azért még is van 3 jelentős különbség.
1) A reakcióideje>>>>>>>>>Sloth reakcióideje
2) A villámpajzsa>>>>>>> Sloth bőre
3) A ereje>>> Sloth ereje
Ez ellen Sloth feltud sorakoztatni 20 életet. Kevés.

Ogichi vs. Kenpachi

Ogichi awesome hangját Kenpachi szintén awesome hangja úgy-ahogy hatástalanítja, bár ez a kör fehérkéé. Fizikai erő terén eddigiek alapján Kenpa van fölényben, valószínűleg kitartás terén is, és epic jelenetek terén is. Szerintem akkor veszíthet Zaraki, ha úgy akar kezdeni mint anno Ichigo ellen. Azonban látván Ogichi vadállat arckifejezését kétlem hogy ezt megtenné.

Lambo vs. Arlong

Mije van Lambonak? Villámlángja. Mi van Arlong Parkban? Medence. Mit szeret csinálni Arlong? Úszni. Egyéb kérdés? Nevet

Lancer vs. Belphegor

Lancer szerintem sokkal karizmatikusabb mint Belphegor. Elég egy találat az egyik lándzsájával és kb vége is a harcnak, sok drót-kés ide vagy oda. Ráadásul a szervant esetében sokkal nagyobb hátrány ha nem vagy tisztában a képességével mint a varia tagnál. Legyen olyan 65-35, mert azért Belphe is tud trollkodni.

Shizuo vs. Mugen

Shizuonak van mondjuk 20 közlekedési táblája, ami a karaktert figyelembe véve jelent 20 támadást. Ennyit valószínűleg kitudna védeni Mugen, utána meg csak felszeli. De mivel Shizuo nagyobb vadállat 55%-nál többet nem adok a kardforgatónak.

Bee vs. Yamamoto

Sima Bee  biztos hogy kikap, Bijuu palástos Bee elég egy szint, full Bijuu formás Bee úgy mészárolja le a kardforgatót ahogy akarja. Ez elég egyoldalú győzelem.

Stark vs. Kakashi

Mielőtt Kakashinak eszébe jutna hogy ide Kamui kéne 3000 Cero kitörli a ninját a tér idő kontinuumból is. Nem tartom valószínűnek hogy lenne bármi esélye használni a technikát, ha meg esetleg mégis akkor is ott a Sonido amivel meglehet lépni előle.

Spartoi vs. Madara-Nagato-Hibari

Bontsuk a Spartoi-t darabokra, mindenki kapjon ellenfelet. Madarára rámegy Black Star és Kid, Hibarival elszórakozik Maka, Nagato-ra meg a többi. Madarát Kid és Black Star biztos hogy leverik elég nagy terepátrendezés után, Kilik Kim és Jacqueline szinte biztos hogy nem fogják tudni elverni Nagatot. Ők valószínűleg meghalnak, utána viszont Black Star és Kid idegbeteg módban nagyobb alázást baszatnak a karikaszeműnek mint amit Kishimototól kapott szerencsétlen Nagato. Viszont ezek után valószínűleg kidőlnek már Black Starék is, mivel azért Madara és Nagato is elég kemény ellenfél volt. Maradt a Maka és Hibari páros. Hibarira a mozgatós trükk nem hiszem hogy hatna, mert túl awesome ahhoz, és valószínűleg le is győzné Makát halálkasza ide vagy oda. Ha BS-ék tényleg mozgásképtelenek ezután akkor épphogy nyertek Madaráék, de ha Maka szétverése után feltudnak még kelni valahogy akkor Hibarit is lerendezik.

Black Star vs. Perona

BS a szellemektől kidőlne tőle pár másodperc erejéig, úgyhogy Perona gyorsan ráküld 5 bombát. Mi történik ekkor? Black Star agyvérzést kap, mert vesztésre áll, üt egyet Perona irányába, az meg az ütés szelétől intenzívre kerül. De amúgy meg ott van Tsubaki aki úgyis visszahozza BS-t az emózásból. Epic win.

Igazából azért kérdeztem vissza a Kage szintes dologra, mert Lucci ugyan jóval keményebb Gokuderánál, de ő se igazán Kage szint. Tsunadét leverné, de arra bármelyik jobb jounin képes.

HunterxHuntert néz valaki? Ha igen jelezzen, feleslegesen nem dobok tőlük harcokat.

Bee full Bijuu forma nélkül vs. Gajeel
Laxus vs. Gin a méreg nélkül
Rusty vs. Rufus (Tudom, mindkettő FT, de nincs kedvem oda is írni)
Gray vs. Shikai Toshiro (tudom hogy volt már régebben, de a mostani fejezet után talán más lesz)
Perona vs. Crona (avagy ki tud előbb öngyilkosságra kényszeríteni egy random embert)
Gilgamesh szopató verseny után jöjjön a Rider szopató verseny is, avagy ki tudja gyorsabban szétverni/harcképtelenné tenni az egész seregét: Black Star vs. Hibari vs. Zoro vs. Mariko (Elfen) vs. Natsu vs. Excalibour vs. Sanae (Clannad) Sorrendbe kell tenni őket.
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 02, 16:08:49 írta Mistich » Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #953 Dátum: 12 nov 05, 18:12:08 »

Ogichi vs. Kenpachi
Alapjáraton egyetértek, de mivel Hichigo a hollowsága miatt elvileg Kenpachinál is stípabíróbb kell hogy legyen, én adok neki egy 50 százalékot. Ehhez a harcoz nem tudok más végkifejlettet elképzelni, minthogy megölik egymást valami epic harc után.

Lancer vs. Belphegor
Szerintem Prince the Ripper mikor lesik neki, hogy Lancer inkább közelharcorientált (meglátja a két lándzsát a kezében), elég gyorsan begyújta a Viharlángot, amivel vége is a harcnak. Pár karcolást meg még ki is bír a lándzásktól. 60% a Varia bérgyilkosának.

Shizuo vs. Mugen
Shizuo a táblák nélkül is jól boldogul fegyveres ellenfelekkel szemben, elég szépen összeverte azt a késes tömeget (Izayáról nem is beszélve, akivel már évek óta ölik egymást) plusz már-már Blícses viszonylatokban is megállná a helyét strapabírás szempontjóból. De Mugent sem kell félteni, ezért Shizu-chan csak 60%ot kap.

Spartoi vs. Madara-Nagato-Hibari
Én inkább úgy osztom fel, hogy Kid vs. Madara, BS vs. Hibari (ez a két vadállat biztos megtalálja egymást) plusz a maradék vs. Nagato. A shinigami harca kb. addig tartana, amíg rá nem jön, hogy Madara egy elég kemény csávó, aztán betolná apuci hét fényét, véget vetve ezzel a meccsnek. Nagy Susannoo ide-oda, azt a támadást kötve hiszem, hogy kibírná Edo nélkül Madara. A Hibari vs. BS-t inkább nem részletezném, maradjunk annyiban, hogy BS győzne. Esetleg ha Kid még nem végzett, akkor besegítnethet neki. Maradt Nagato, akinek a képességeinek a mondjuk felét leblokkolja Maka és Soul, a teste meg elég kripli, ezért nehezen, de szerintem őt is lenyomják. Ebben a felosztásban a Shibusen tanulói szerintem egyszerűbben lehozzák a harcot.

Bee full Bijuu forma nélkül vs. Gazille
Bee fullforma nélkül is majdnem agyonverte a Takát, Gazille meg sebességben közel sem áll egy Sasuke szintjén. A pajzsa miatt pár percig lehúzná, de amint Bee eltenné a kardokat és felvenné a palástot meghalna. 80-20 a Jincuurikinek.

Perona vs. Crona (avagy ki tud előbb öngyilkosságra kényszeríteni egy random embert)
Epic Perona win Nevet Crona szimplán megölné mindet.

Új harcot nem dobok, van még elég maradék.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de mostanában túl nagy az egyetértés... be kéne szoktatni ide még legalább egy értelmes embert... :/

Ja, de kettő eszembe jutott, szóval mégis:
Madness Enma vs. Madness Stein, igény szerinti kaszával, ha adtok neki
Laxus és Xanxus vs. Gilgamesh és Rasiel, de ismerik egymás képességeit
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 08, 18:52:53 írta Sabaku » Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #954 Dátum: 12 nov 15, 13:19:14 »

Laxus vs. Gin
Erről most eszembe jutott, hogy a manga alapján Gin kardja simán el tudna törni Ivankov arcán. ikszdé
Amúgy gondoljunk csak bele, ha Gin szúr, akkor két dolog történhet:
1: Laxus kitér előle.
2: Laxus nem tud kitérni, kap egy pengét a hasfalába, de mivel sárkányölő, ennyitől nem illik elpatkolnia, viszont Gint a kard másik végén agyonb*ssza az áram.

Rustyrose vs. Rufus
Rusty mágiája végtelen számú lehetőséget rejt magában, így képes lehet nagyon sokáig úgy harcolni, hogy nem ismétli önmagát, viszont Rufus lemásol mindent, így neki is folyamatosan nő a fegyvertára. Rusty egy vadállat lesz, ha kap egy kicsit a pofája, Rufus viszont okosabb. Legyen 50-50, Rusty javára.

Gray vs. Shikai Toshiro
Hmm... Gray. Ha az a cucc túl gyors volt, hogy a három testőr közül a legb.zibb memorizálja, akkor shunpoval sem lehet megszökni előle, meg én, azt hiszem, már akkor is a mágusnak adtam a harcot. Kitartóbb, változatosabb a fegyvertára, és nem Kubo torz agyszüleménye, így szerintem 65%-ra lehozza.

Laxus és Xanxus vs. Gilgamesh és Rasiel
Csak én látom az egyik oldalt feltűnően erősebbnek? A patkányarcú királyfit XX egyszer már porig alázta, azóta meg úgy hatszor olyan táp lett. A többiekről meg annyit, hogy az arany az egyik legjobb vezető, így Gilgamesh páncélja, fegyverei, meg az összes többi eszköze nem épp a villámsárkánölő ellen készült.

Black Star (puszta kézzel) vs. Sanji
Part 1 Naruto vs. Animés Back Star+Tsubaki
Erza vs. Medusa
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 22, 12:31:28 írta gman » Naplózva
Kirito
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Dead

« Válasz #955 Dátum: 12 dec 01, 22:43:24 »

Erza vs Medusa :

Á két tank xdxd

Hát Medusa azért elég erős, boszorkány, simán elkapja Erzát pár kígyóval.  Mondjuk neki is van ám esze, és sok sok fegyvere. Ha távolsági harc lesz, akkor Erza nyer a kardjaival. Hát ha közel harc, akkor meg talán végképp. Ugyan, ha Medusa használ kígyót nyerhet magának időt, de most végül az eredmény ugyan az.
Naplózva

Gazdám: Lina Lisana (Én a hű pokemon) Mesterem: Hiname Shion
Petem:(Csincsillám)  dreamfolow Akinek a második leghűbb társa vagyok: Hidetada

Járd végig az utam. Botladozz mindenhol ahol én. Utána ítélkezhetsz felettem. És kész:) "Sírj. Könyörögj. De nem érdekel, véged"!
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #956 Dátum: 12 dec 11, 12:52:45 »

Még az újfiú sem indította be a vérkeringést itten, szóval muszáj Sanji-alázáshoz folyamodnom.
Tehát:
Jabra elleni Sanji vs. Blaziken http://www.youtube.com/watch?v=f2knw_ynrGI

Meg egy tömegharc:
VL Ichigo vs. Hatfarkú Naruto vs. Nightmare Luffy (időkorlát nékünn) vs. Dragon Force Natsu vs. fekete vértől meghülyült Maka és halálkasza Soul
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 11, 16:32:07 írta gman » Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #957 Dátum: 12 dec 11, 19:27:43 »

Jó  hogy írtál, meg is feledkeztem már a topikról.

Gray vs. Toshiro

A harcot passzolom, de múltkor még toshironak adtad. Mondjuk akkor bankai Hitsugaya volt asszem Leon és Gray ellen.

Már volt, és akkor szétveretted Narutot BS-ékkel. Teljesen jogosan. Nevet

Erza vs. Medusa

Hancock vs. Medusát a többség Medusának adta, ő meg jóval erősebb ugye Erza-chwannál. Ezen logika alapján is, és a mangában látott tények alapján is Medusa győz. Bár belegondolva Erza azért jobban tudna védekezni a vektorok ellen, mint Hancock. Mindegy, ezzel is csak az időt húzza, Medusa keményebb.

Sanji vs. Blaziken

(az normális hogy a videót mindenféle előzmény ismerete nélkül végigizgultam, és a végeredményt látva hangosan felb.zdmegoztam?)

Amúgy nem állt szándékomban most elveretni Sanji-t, de aki 3-4 ütéssel plusz pár tűzcsóvával kiüti Charizardot, és még shunpozni is tud, azt egy nagyot rúgó, átlag sebességű valaki nem veri le, bármennyire is kitartó a tag. Arányt nem írok, de biztos hogy a pokémon nyerne. (Ez a harc kb merre volt, ha nem túl messze lehet folytatom a cuccot Nevet)

tömeg:

Natsu mit keres itt? Ránézésre mindenkitől 100-0%-ra kap ki. Nevet Ki is hagyom inkább, nem tud beleszólni a cuccba. Maka elég erős alapból, de a fizikai képességei még így is gyengék ide, 1 valakit leszed talán de utána simán megölik.
Maradt az Ichigo-Naruto-Luffy trió. Naruto sokkal lassabb a többinél, de jobb a védelme. Ichigo valószínűleg a leggyorsabb ebben a formájában, de agyhalott is, és nincs semmi védelme. Viszont van fasza Ceroja, meg kardja ami Luffy ellen jól jön. Luffy mindenben kb a középmezőnyben van. Gyors, tud védekezni, erőseket üt, és még tudatánál is van, tehát tud gondolkozni. Ja várjunk, őt ismerve ezzel hátrányban van inkább. ikszdé Na mindegy, szerintem Naruto kevés eséllyel rendelkezik, ő gyorsan kiesik innen. Ichigo vs. Luffy... Nem tudok dönteni. Nevet Legyen Ichigo a gyorsasága és a powa ceroja miatt, de nagyon épp hogy. Kettejük harcát 53-47-re viszi.

Accelerator (30 perces korláttal) vs. Shirohige (öreg korában, lyukas mellkassal)
Zoro vs. As Nodt (aki lusta rákeresni (igen, most főként Szilvikére célzok) a Byakuyát kinyíró Bleach-es karakter) A harc célja ijesztgetés.
Bee vs. Gilgamesh
Luffy vs. SE főhősei külön-külön fegyverekkel
Zoro vs.  -------------//-----------------------------
Sanji vs. ------------------//-----------------------
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 11, 21:51:48 írta Mistich » Naplózva

Lina Lisana
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

FTfan meg még sok más :D

« Válasz #958 Dátum: 12 dec 11, 21:59:36 »

Gray vs Toshiro
Mivel mind a ketten jeget használnak így ez talán egy aránylag jönnyebb döntés. Toshiro shikaiban erősebb hatású technikákkal rendelkezik mint Gray ezért neki adom a harcot.(javítva)
Erza vs Medusa
Ha Erza elég gyors, hogy kikerülje a kígyókat, akkor van esélye. Egy hirtelen támadással talán meglepheti Medusát, de erre elég kicsi az esély. Medusának viszont elég sok időbe telik attól még elkapnia Erzát. Ezt a harcot 60:40-re adom a boszinak.
Valjuk be a part 1 Naruto elég gyengus, ezért ezt a harcot a SE duonak adom.
tömeg:
Natsu már az elején kivehető. Itt szerintem párokba alakulnak. Ha az egyik pár Ichigo és Naruto akkor ebből a párharcból Ichigo kerül ki, míg a másikból a kard előnye miatt Maka és a végső harcban Ichigo a nyerő. A másik lehetőség Ichi vs Maka az előbb említett miatt Ichi és Naruto vs Luffy, a győztes Luffy. Ennél is Ichi a nyerő. A harmadiknál is Maka Ichi a döntő így Ichi nyer. Összességében Ichi a nyerő.

Új harcok:
Madara vs Yuha Bach(Bleach)
Shikamaru vs Kage(FT)
Natsu vs Roy(FMA) vs Hinamori vs Yukimaru(Sengoku Basara) vs Akatsuki(Vampire Knight) ez a tüzesek csatája ikszdé
Date Masamune(Sengoku Basara) vs Zoro a hat vagy a három kard?
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 11, 23:15:12 írta Lina Lisana » Naplózva

Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada
Mester~tia-sama bow
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #959 Dátum: 12 dec 11, 23:06:51 »

Most ide vagy fél óráig írtam az itt létem sztm leghosszabb hsz-ét és hát persze, hogy elveszett a francba. Mosolyog Holnap újraírom.
....és amúgy meg utálok mindnekit....
Naplózva

Oldalak: 1 ... 62 63 [64] 65 66 ... 95
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins