24 nov 26, 07:27:44 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 61 62 [63] 64 65 ... 95
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne csatában extra (A minimum 2 teljes sor kötelező harconként)  (Megtekintve 289134 alkalommal)
0 Felhasználó és 50 vendég van a témában
gman
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #930 Dátum: 12 aug 25, 18:08:07 »

Ryohei vs. Let http://www.youtube.com/watch?v=OL23zw1HNrY (A gyíkember az.)
Darui vs. Yamamoto
Ukon/Sakon vs. Wendy

Ínyencek:
Gluttony vs. Wapol vs. Fukuro (FT) vs. Arroneiro vs. Noah sárkánya

Fűrészek:
Férfi Giriko vs. Arlong vs. Cirucci (Bleach) vs. Grell http://www.youtube.com/watch?v=la28SVYs33A (Halhatatlan, csak a saját fegyverével lehet megölni.) vs. Haruna http://www.youtube.com/watch?v=9D9tbpotpmQ (Az ő fegyvere igen erős mágikus ereklye, ő tuti meg tudja ölni Grellt.) vs. a férfi 0:06-tól http://www.youtube.com/watch?v=8Vhr01cesDk  ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 25, 18:33:06 írta gman » Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #931 Dátum: 12 aug 25, 20:24:47 »

Ryohei vs. Let

Fizikai erőben körülbelül egy szinten vannak, azonban van egy fontos különbség köztük. Ryohei 10 találattól dől ki, Let meg legfeljebb háromtól. Bár nem tudom az őszhajú csávó mennyire erős, de a támadása nem tűnt olyan világpusztító valaminek.

Gluttony vs. Wapol vs. Fukuro (FT) vs. Arroneiro vs. Noah sárkánya

A sárkány kiesett mert még nem tartok ott, és Fukuro is mert tőle meg semmi olyan támadásra nem emlékszek amivel százalékokat tudna szerezni magának. Maradt Wapol, Gluttony és Aeroneiro. Wapolt valószínűleg mindkét másik simán elintézi, mert nem csak hülye volt, de lassú is és a dagadékkal ellentétben élete se volt sok. Maradt a döntő Aeroneiro és Gluttony között, amit inkább az Espadának adok, mert nem tudom elképzelni hogy a homunculus lakjon jól itt. Egy Sonido használó túl nagy kib.szás ellene.

Fűrészek:

Miután meglátják Grell kinézetét, minden jóérzésű férfiember őt akarja majd kinyírni, úgyhogy ő kiesett. Valakinek biztos sikerülni fog. Ha másnak nem is a "férfi 0:06-tól"-nak mindenképp. ikszdé Viszont sajnos neki ezután elfogy az üzemanyag, úgyhogy megpróbál visszavonulni, amit Giriko nem néz jó szemmel, és rátámad a "férfi"-re. Viszont ő azzal a lendülettel ismét elkezdi lóbálni a fűrészét, ami még kikapcsolt állapotban is könnyedén likvidálja szerencsétlen Girikot, így már csak Haruna Arlong és Cirucci maradtak. Arlong kiesik, mert mindkettőnél gyengébb, a győztes meg legyen mondjuk Haruna, mert ezen a videón kb könnyesre röhögtem magam. ikszdé

Gyors, de nem a leggyorsabb karakterek tömegharca:

Ishida (mostani erőszintjén, de megkapja bónusznak a Mayuri ellen levetett kesztyűt is) vs. Shippuuden eleji Sasuke  vs. Loke+1 szabadon választott csillagszellem Lucy kulcsai közül vs. animés Black Star (Tsubakival, filler részek előtt) vs. az a bagoly a CP9-ból

Külön egy Ishida vs. Shippuu eleji Sasuke (nincs genjutsu)
Date Masamune ( http://www.youtube.com/watch?v=g68c-Z3AJXQ amelyik üti az idiótát) vs. Water 7 Zoro (kardokat nem vagdoshat)
Son Goku és Vegeta (fúzionálhatnak ha akarnak, és ha lesz rá lehetőségük, de menekülni nem menekülhetnek Goku teleportálásával) vs. mostani Natsu (Raienryuu-t nem használhat)
Plusz egy Raienryuu nélküli Natsu vs. Tsunade
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 26, 16:20:13 írta Mistich » Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #932 Dátum: 12 aug 26, 20:06:40 »

Goku és Vegita Natsu ellen?  Hmm?
Nem menekülhetnek?
 Ezt ugye nem komoylan írtad? Ha előtte másfél órán át csépelik egymást, neem hazsnálnak átváltozást, és bekötik a szemüket, ólmot öntenek a fülükbe, meg mindegyikük letépi az egyik karját nyitáskor, az egyikük akkor is elmehet kávét csinálni amíg a másik öt percig áll egy helyben míg Natsu teles erőbedobással támad, hogy legyen ideje a másiknak megcsinálni a kávét, aztán egy pöccintéés és Natsu a földön. Mivel cheater és főszereplő felkel még kétszer, mindig kétszer erőseben, és nagyjából jó passzban. A harmadik pöccintés után nem amrad elég  ép testrésze a mozgáshoz meg egyebekhez. (szerk.: így a légzéshez, szívveréshez, a záróizmai összeszorításához sem. Natsu kemény arc, angy házakat zúz össze, meg ilyenek, de ugyan már, Vegita már teljesen noobként, amikor először a földre keveredett is egy nagyobb támadásával lazán felrobbanthatta volna az egész bolygót)
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 26, 20:39:31 írta STM » Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #933 Dátum: 12 aug 26, 20:36:49 »

Ishida vs. Shippuuden eleji Sasuke:
Szerintem megnyerné a Quincy. Nagyjából semmi sem hatna rá a Kirinen és a taijutsun kívül, viszont az utóbbit megnövekedett sebességével elnyomja, az előbbihez meg nem hagyja Sasukét pózolni. Vicces lenne, ahogy Sasuke küldi felé a Katont, Ishida meg egyszerűen csak elnyeli a Snider-rel.
A genjutsukat ide kevésnek tartom, Ishida okos karakter, kitalálná, hogy ha fájdalmat okoz magának, akkor a genjutsu megtörik (és ezt a Sasuke-féle genjutsuk alatt bárki képes megtenni).
Nálam Ishida viszi a harcot.

Natsu vs. Vegeta és Goku:
Ez komoly lenne? Oké, hogy Natsu mostanság jó erejében van, de Gokuék nagy falatok lennének neki. Pláne ketten. Ez a harc nagyon-nagyon-nagyon a Saiyanoké.
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #934 Dátum: 12 aug 26, 20:45:05 »

Natsu amit művel mostanában a mangában lazán túlél olyan apróságokat mint a bolygópusztítás, városok felrobbantása meg hasonlók. Kamehameha ellen lehet hogy mondjuk már kéne mágiát használnia, de azért egy üvöltéssel lazán védené, és utána egy MEGVÉDEM A BARÁTAIMAT kiáltással agyonveri a 2 Saiyant egyszerre.

Amúgy tudom hogy már sima DB-s Goku ellen szarban lenne Natsu, csak gondoltam ha már a mangaka nem képes rá, legalább én elveretem valahol. ikszdé

Sasuke féle genjutsukat meg nem értem miért szólja le mindenki, kb 3-4-szer használt sima Sharinganos genjutsut, és emlékeim szerint senki nem volt képes kitörni belőle. Egy genjutsu nélküli világból érkező valaki főként nem fog tudni, pontosan ezért vettem el tőle őket.

Többi harc még mindig áll.
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #935 Dátum: 12 aug 30, 18:55:27 »

Ukon/Sakon vs. Wendy
A shinobik max. a megszállásos dologgal vagánykodhatnának, de mivel Wendy egy elég komoly healermágus, ezért szerintem ki tudná őket 'űzni' magából. Esetleg a Kiba-féle harakirit is eljátszhatja, majd miután meggyógyította magát, leüvöltheti a testvérpár(?) fejét. 65-35 a kisleánynak.

Fűrészek harca:
Grell kiesett nyílvánvó okok miatt, Haruna kiesett, mert Arlong nem szereti a kislányokat, Cirucci kiesett, mert fogalmam sincs, ki az, maradt Giriko és a férfi 00:6-tól. Utóbbi epic win, mert Girkiko tuti átmegy kisgömböcbe attól a fűrészkezelési technikától ikszdé

Zero Rider-hadsereg vs. Absalom
Zero Berserker vs. Squalo
Danzou vs. Ivankov
Free vs. Kakuzu
Nanashi vs. CS2 Sasuke, de csak taijutsut használhat, bármilyen fegyverrel.
Tatsumi(Shiki) vs. Zabuza
Sid (SE) vs. Panther LILY
Wrath vs. Hei (220-szal vagy anélkül) vs. Tenshi(Angel Beats), mondjuk 20 élettel
És ha volt egyszer Luxus vs. Death the Kid is, akkor legyen egy Kid és lányok vs. Xanxus is. Nevet

A Soul Eter-karaktereket szerintem vegyünk alaphelyzetben fegyverrel, mert baromni fárasztó folyton odaírkálni. Legalábbis Maka, Black Star, Kid és a hasonló stbail párok/triók esetében, Steinnél nyívánvalóan odírjuk hogy kivel.

« Utoljára szerkesztve: 12 aug 30, 18:58:30 írta Sabaku » Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
renato
Vendég
« Válasz #936 Dátum: 12 szep 01, 11:56:02 »

Te veheted alapból fegyverrel, én nem fogom, mivel Stein, Black Star, Kid, stb... sok harcban anélkül is nagy esélyekkel indul.

Lancelot vs. Squalo:
A cápa el sem találná Berserkert. Az eső lánggal sokat nem érne, úgyis belassul az idő, mikor támadás éri őt Nevet Meg nagyon nincs is semmije, amivel szórhatja... maximum közelre a köpeny. Akárhogy csűröm-csavarom, ez a harc Lanceloté, hacsak nem kap egy Atacco di Squalo-t. Mondjuk így jobban belegondolva nem hiszem, hogy lenne olyan okos, hogy kiüsse magát belőle. 55-45 Squalonak.

Free vs. Kakuzu:
Free azelőtt lefagyasztaná Kakuzut, hogy az ellenfele egyáltalán elkezdené a harcot. Meg amúgy is, hogy ölné meg a halhatatlant? A vérfarkasé a harc.

Danzou vs. Ivankov:
Egy ilyen elmeháborodottnak nem is tudnám mit lehetne parancsolni a Kotoamatsukamival, hogy kárt tegyen magában.
-Öld meg magad.
-Jajj, a fejem! A fejem! Mindjárt kettévágódik a fejem a lézeres műkörmöm által, áááááááááááá de fáááj, de fááááj... NEM IS FÁJ! Mivel a sminkem megvédi a fejemet!
Amennyiben ezek után nem vet véget a saját életének Danzou, marad a közelharc. Véleményem szerint az Izanagi, és a szél kunai miatt behúzná.

Kid és a Thompson ikrek vs. Xanxus 16.000.000. felvonás:
Én továbbra is Kid győzelméhez tartom magam. Gyorsabb, mint Xanxus, erősebb, mint Xanxus és hárommal több végtagja is van, mint Xanxusnak Faceg Nálam a Halál Fia behozza a harcot.

Jager vs. Crona
Jager vs. Laxus
Jager vs. Luffy
Jager vs. Byakuya
Jager vs. Tsunade
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #937 Dátum: 12 szep 04, 13:23:11 »

Kik azok a Tompson ikrek?

Jager vs. Crona
Nem kívánom ismételni az összes Cronás harcnál elhangzó érveket. Crone egymaga elverné Jager további ellenfeleit egyszerre, ő egész más kategória, mint a Vindiche.

Jager vs. Laxus
Ezt hirtelen nem tudom megmondani. Ha Jager karcolások nélkül ússza meg Verde tüzijátékát, akkor Laxusnak lényegében nincs hatékony fegyvere ellene. Ha kicsit megrongyosodik, akkor 45%-ra kúszik fel a sárkányölő esélye.

Jager vs. Luffy
Bár lenne "me gusta" smiley a fórumon, ide az nagyon illene. ikszdé Jó, elismerem, hogy Luffy a felelőtlen önnyújtogatás miatt elveszti valamelyik végtagát, de utána g2+haki kombóval szerintem meg tudja oldani a dolgot, még ha nem is könnyen.

Jager vs. Byakuya
Közös a harcoló felekben, hogy mindketten rohadtmód gyorsak és hogy mindketten halottak. Nevet Amiben különböznek, az az, hogy Jager holtan is harcképes és az élőholt lét minden előnyével rendelkezik, többek között a hatalmas szívóssággal is. Hmm... Emlékszünk az A vs. Byakuya meccsre? Kb. ugyanazon logika mentén győz itt is Byaki 53%-ra

Jager vs. Tsunade
Erről csak TsunadeHime véleményére lennék kíváncsi. ikszdé

Xanxus cica nélkül vs. Deidara
Xanxus lábak és bal kar nélkül vs. Deidara karok nélkül
Agni vs. Scar
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 04, 13:36:24 írta gman » Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #938 Dátum: 12 szep 04, 14:16:01 »

Nem tudom kik ők. Lehet a Vindiche rokonai, mivel őt sem ismerem.

Jager vs. Crona:
Azért a Mad Blood-hoz látnia is kéne, hogy mit pecsétel le, Jager mozgása pedig eléggé... láthatatlan. végülis szerintem is behúzná Crona, de nem olyan könnyen.

Tsunade vs. Jager:
Igazából pont azért dobtam be, hogy vééégre valahol verjék már el Tsunadét úgy, hogy nem kell a szuper kéz/láb/fej/testregenerációjáról hallanom, ami ugye nincs neki. Megfosztottál ettől, köszönöm >.<#

Xanxus vs. Deidara:
Mindketten repülnek, mindketten idegbetegek, viszont Xanxus ezek mellett még gyors, és erős is. Véleményem szerint az Akatsuki tagot úgy elpicsázná Zánzász, mint senki más.

Xanxus vs. Deidara:
Nem tudom, hogy hogy tud jobb kézzel célozni, ballal nagyon jól, ezt bizonyította is, de a jobbra csak találgatásaim vannak. Nem kommentálnám ezt a harcot.

Ééééés: ki a tök az az Agni?

Új:
Gildartz vs. Luffy (azaz mennyire értékeli gman a Hakit harc)
Jager vs. Nnoitra és Grimmjow
Gildartz vs. Rayleigh

TsunadeHime pedig ha befáradna ide, akkor kommentálhatná a Goku vs. Tsunade harcot, amit feldobtam neki Ki nyernébe. Ha nagyon esélytelen Goku (igen, sajnos van rá esély), akkor mehet mellé még Vegeta a fülessel.
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #939 Dátum: 12 szep 07, 17:30:42 »

Jager vs. Laxus

Ha nem is teljesen esélytelen, de közel áll hozzá a villámsárkányölő a legújabb fejezet után. Nem egyszer fejbevágná Jager-t, de kizártnak tartom hogy kitudná nyírni azt... Ellenben a 4. végtagjának, s a fél fejének elvesztésébe még Laxus is belehalna.

Sőt, ez igaz az összes többi Jager ellen bedobott karakterre, a végkimenetel egyik meccsnél se kétséges, csak az arányok, és az ellenfelek megmaradt végtagjainak száma változik. Nevet

Gildartz vs. Rayleigh

Sokszor volt már a harc, majdnem mindig a kalóz kapott ki a kora miatt. Van rá egy millióm hogy tényleg ez lenne a végeredmény, mint ahogy azt Renátó is említette már régebben. Bár ő nem tett rá nagyobb összeget valamiért.... Faceg

Xanxus lábak és bal kar nélkül vs. Deidara karok nélkül

Itt nem vetted el tőle Bestert. Faceg Epic Xanxus win!
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 07, 18:12:49 írta Mistich » Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #940 Dátum: 12 szep 08, 20:13:39 »

Mivel Andráska csak a sorsjegyes balesetemen tud poénkodni (továbbra is megtörtént), harcot dobni meg nem, így átveszem ezt a tisztséget:
Portgas D. Ace vs. Lambo (15 éves forma, a Cambio Formák sebzik Ace-t)
Natsu Dragneel vs. Kozato Enma
Elza Scarlet vs. Mad Blood nélküli Crona
Rob Lucci, Grimmjow Jagerjacquez, Blair, Yugito Nii és Gatomon vs. gman apja egy sörétessel, és 2 golyóval

+hogy legyen vita Andriska és gmanecske között, mert fingom sincs mikor volt utoljára (ha volt egyáltalán):
Black Star vs. Mihawk
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 10, 16:49:42 írta renato » Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #941 Dátum: 12 szep 10, 20:23:41 »

Black Star vs. Mihawk

Hirtelen 4 lehetséges utat látok, hogy eljussunk az egyértelmű végkimenetelig.

1) http://www.mangareader.net/157-41902-13/soul-eater/chapter-68.html (ezen a monológ levágása után instant BS win, bár ez Zoro ellen epicebb lenne)
2) http://www.mangareader.net/157-41902-20/soul-eater/chapter-68.html (szintén instant BS win)
3) http://www.mangareader.net/157-10194-11/soul-eater/chapter-49.html (összejön az itteni terve, és ettől kettészakad Mihawk teste, mert ő nem elég badass ennek az elviselésére)
4) http://www.mangareader.net/157-41902-32/soul-eater/chapter-68.html (előbb az ütésbe hal bele Mihawk, utána meg az epicségbe.)

Flawless victory!

Lambo vs. Ace

Hiába sebzi a CF Ace-t, ekkora lángmennyiség mellett esélye nincs a kalóz közelébe férkőznie, és nem véletlen volt az a fenetudjahányszázmilliós vérdíja sem. Lehozza Hi ken.

Hei vs. Kirito
Shikai Kyoraku vs. CF Tsuna, Nattsu nem köveszthet
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #942 Dátum: 12 szep 12, 18:15:33 »

Andriska és sorsjegyes baleset (ami látatlanban is mókásan hangzik)... Lemaradtam valamiről? Hmm?

Crona vs. Erza
Vöröske majdnem mindenben jobb, mint Crona: gyorsabb, ügyesebb, okosabb, változatosabb a fegyvertára, stb... Csakogy van egy apró bökkenő. Hogy sebzi meg? Erza eddig egy olyan ellenfelet sem kapott, aki komolyabb fizikai védelemmel rendelkezett... Titánia kisasszony itt bizony elcsúszott egy banánhéjon...

Macskák vs. Apám
Namost apámnak légpuskája van (még valami lézeres bizbazt is szerzett valamikor a törökkoppányi búcsúban asszem és a puskájára szerelte, hogy menőbb legyen), így nem tudom biztosan, hogy mennyire ügyes a sörétes használatában, de mivel valakitől örökölnöm kellett a királyságot, gondolom nagyon az. Ílymódon a hakival megfejelt sörétek kiírtanak mindenkit, Blairt kivéve, de őt a második lövés sem teríti le, így az öregem kénytelen a John Deer traktor-remete alakhoz nyúlni. Csakhogy jóatyámra a hat köbméteres mellek olyan hatással vannak, mint a gyümölcshasználókra a tengerikő. Apa arra kényszerül, hogy végső SSS szintű kinjutsuját használja, azaz hagy megidézze anyámat. Ezen idézés hatalmas hátránya, hogy a shinigamihoz hasonlóan a használót is megöli, így a végeredmény dontetlen.

Többit majd, ha a lottón nyerek egy kis időt...

Felnőtt Arcobalenok vs. Akatsuki
Skull vs. Hidan
Verde + Green Mosca és négy King Mosca vs. Kakuzu, aki egyből szétvál a harc kezdetén
Mammon vs. Itachi MS nélkül
Fong vs. Konan
Colonello vs. Deidara
Reborn és Lal vs. Pein (nem Nagato)
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #943 Dátum: 12 szep 12, 19:49:52 »

Adult Skull vs. Hidan:
Kb. egyforma mértékben halhatatlanok, de Hidannak Skullal ellentétben van az a böszme kaszája, amivel valszeg nem telne sok idejébe lefejezni az Arcobalenot. Még ha nem is hal bele(amit kétlek), akkor sem fog utána sokat ugrálni. 100 Hidannak.

Adult Colonnello vs. Deidara.
Ez igazából egy onehit-onekill harc, ha Deidara ledob egy C3-at az arcobalenora, ő nyer, ha az előbb lövi ki a madarát azzal a nagy puskával, akkor ő hozza le. Belegondolova talán Colonnello kicsit esélyesebb. 55-45 neki.

Adult Reborn és Adult Lal vs. Pein
Reborn két lövéssel leszedi mindet, de a második is csak a Shinra Tensei miatt kell. Igazából kifejthetném ezt jóó~ hosszan is, de a végeredmény ugyanez.

Jager vs. Lucci, (soru+tekkai = Jager sebbessége és 'keménysége')
Reborn vs. Lucci vs. Kisuke
Buggy vs. Eruka vs. Couji, a terep mindegy, de Mammon 'Doubting the Vicrory' illúziója befedi az egészet, tudnak is róla
Railgun vs. Date Masamure, Assasin(Night) és Tachibana Kanede (Tenshi, Angel Beats)
Adelheid vs. Kenpachi
Lussuria vs. Gazille
Rasiel vs. Deidara, tudnak egymás képességeiről
Free vs. Kakku
Free vs. Kakuzu
Mizuno Kaoru vs. Ikkaku
Ishida vs. Gluttony
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 12, 20:34:13 írta Sabaku » Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #944 Dátum: 12 szep 14, 23:35:18 »

Az igazából Renike és a sorsjegyes baleset, részletekért nála érdeklődj inkább.

Jager vs. Lucci

Laxus vs. Lucci-t kb 100-0-ra adnám a mágusnak, ezt is jóindulatom jeléül. Laxus-nak legfeljebb 30%-ot tudok összekaparni Jager ellen, úgy, hogy a villámsárkányölővel még elég elfogult is vagyok. Egyéb kérdés? Nevet

Reborn és Lucci vs. Kisuke

Az egyik vs.-t "és"-re írtam, hogy legalább egy 20%-ot összetudjak kaparni nekik Kisuke ellen. Reborn vagány, de nagyon keveset mutatott ehhez a harchoz, Lucci meg... bérgyilkos, meg vagány gyümölcse van, meg gyors meg minden, de mondjuk úgy, hogy nem egy Kisuke.

Adel vs. Kenpachi

Ez vicces lenne. Létrehozza az 500 klónt Adel, Kenpachi a kánaánban érzi magát, jószokásához híven megadja az első támadás lehetőségét a klónnak, az nekiront a kapitánynak, majd... letörik a keze. Zaraki erre közli hogy ez k.rva unalmas, és egy lazább suhintással jégkását csinál a végső védelméből.

Rasiel vs. Deidara

Először szorosnak tűnt a harc, de aztán rájöttem hogy Dei képessége ellen lehet védekezni, Rasiel ellen meg nem igen. Vagyis ha jól emlékszek csak azzal a lángos cuccal amit Squalo is veretett Future arc-ban, de olyat meg Dei nem tud.

Ishida vs. Gluttony

A gyorsaság és ész harca az... éhség ellen? Hirtelen egy módon tudom elképzelni a Quincy vereségét, mégpedig ha közvetlen a Soul Society arc utáni formáját nézzük.

Mammon vs. Itachi

Mammon genjutsui azért kicsit hardcore-abbak mint alap Sharinganos Itachi-éi. Nem tudom elképzelni hogy ezt a harcot sima Sharingannal behúzza az Uchiha, még akkor se ha MS-sel darálna.

Crona elleni Black Star vs. Vizard Ichigo
Kid (csak annyit használhat amennyit Mosquito ellen) és Free vs. Rider és Saber (Zero mindkettő)
Yamamoto vs. Naruto+Ichigo végső Getsuga formában, de nem Mugetsuzhat

Mr. Satan vs. Alucard
Helyszín: teljesen sík terep, azonban a harcukat az egész világon közvetítik

Plusz Servantok vs. Homonculusok, mert ilyen még nem volt valamiért szerintem
Saber (Zero) vs. Pride
Archer (Night, nem Gilgamesh) vs. Envy legalább 50 élettel 
Rider (Night) vs. Lust
Berserker (lehet bármelyik) vs. Gluttony
Caster (Zero) vs. Sloth
Lancer (Zero) vs. Greed
Assassin (Night) vs. Wrath
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 15, 11:38:17 írta Mistich » Naplózva

Oldalak: 1 ... 61 62 [63] 64 65 ... 95
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins