24 nov 26, 05:35:27 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 55 56 [57] 58 59 ... 95
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne csatában extra (A minimum 2 teljes sor kötelező harconként)  (Megtekintve 288852 alkalommal)
0 Felhasználó és 76 vendég van a témában
gman
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #840 Dátum: 12 jún 11, 08:39:54 »

Xanxus vs. Gilgamesh:
Xanxus gyorsabb, szívósabb, pusztítóbb. Archer ezzel szemben "csak" több. Egy darabig csak dobálóznak, meg lövöldöznek, aztán megunják, előveszik az ütőkártyáikat és Gilgamesht elkárologtatja a szerintem überkirály kétfejű oroszlános lövés.
60% Xanxusnak

Enel vs. Misaka és Kuroko:
Ha ez a csata egy semleges területen zajlana, akkor Enel válogathatna, hogy árammal, vagy mással b... meg a lányokat. Csakhogy az ifjú hölgyek hazai terepen játszanak, ezért szerintem még győzhetnek is. Ha rájönnek, hogy Enel teste villámokból áll, akkor Kuroko elsuhan és egy körékbeli kutatóintézetből csór valami nagy mennyiségű energia tárolására alkalmas eszközt. Misaka eközben szépen fetartja Enelt, mert immunis az elektromosságra, a lángzsát meg csak kikerülgeti valahogy. Amúgy Railgun nem csak pusztításra használja a képességeit, amiket ha kombinál a fizikatudásával, akár még egyedül is okozhat kellemetlen perceket a villámembernek. Amikor pedig Kuroko visszaér csapamunkával "lepecsételik" a hosszúfülűt.
65% a lányoknak

Agni vs. Touma:
 Nevet  Ebben a hacban szerencsétlen Touma nem is tudja kamatoztatni a képességét. Ha az indiai power-upol, akkor azt nyilván leszedi róla, de Agni nem fog a titkos fegyveréhez nyúlni, mert anélkül agyonveri a gyereket.
Touma csak olyanok ellen győzhet, akik a képességük nélkül olyan puhányok, mint egy BTK-s.

Medusa vs. Sebastian:
Sebbyt én még parancs nélkül is a nagyon erős kategóriába sorolom (pl. 3th Raikage, Luffy, Gildartz), ha utarítást kapott, akkor mag a legyőzhatetlenek közé lép, mint Accelerator, Alucard, Son Goku, Yuki Nagato, vagy Excalibour. Ez már önmagában is elég indok ahoz, hogy neki se álljak elemezni a csatát.

Harribel vs. Medusa:
Itt bizony benézte a boszi, Miss Trecera kicsit nagy falat neki. Sebességben még tudja tartani a lépést Medusa, de az arrancar túl nagy erőfölényben van és megsebezni sem biztos, hogy elsőre sikerül. Pusztító erő terén szintén hatalmas a külnbség kettejük között. Még Medusa képéről is leolvad a gúnyos mosoly, ha egy kisebb várost letaroló szökőás közelít felé. Persze a boszorkány sokkal okosabb, ezért egy darabig szivathatja ellenfelét, de mindenképp veszít a végén.
70% Harribelnek

Új:
Shikamaru vs. Usopp
Erza vs. Tsunade (Ez a harc eddig miért nem volt?)
GL Sanji vs. Kakuzu
Lucy (FT) vs. Mizune (5 db. töpszli, úgy kombóznak, ahogy akarnak)
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 11, 08:42:21 írta gman » Naplózva
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #841 Dátum: 12 jún 11, 09:55:54 »

Slug Princess vs Fairy Queen

Hát ez érdekes csata lenne  Pojén Erza gyorsabb, közel kimeríthetetlen páncél és fegyvertartalékokkal rendelkezik. Tsunade erősebb, kitartóbb és regenerálódik. Erza hiába vagdossa a Hokagét, annak minden sebe begyógyul, viszont  Hokage-nak elég egyetlen jól irányzott ütés, hogy Erzát elküldje melegebb éghajlatra. Titania páncéljai nem jelenthetnek gondot a vénasszonynak, szerintem viszonylag könnyen lyukat ütne rajtuk.
A másik ami jól jönne Tsunadénak az Katsuyu (  Ördögi ) Nem tenne jót Erzának ha egy ekkora csiga végigmasírozna rajta  ikszdé

Azt kell hogy mondjam, ezt a harcot lehozná Tsunade. Nem lenne könnyű dolga, talán a chakratartalékait is kimerítené ( a csata után kb. úgy nézne ki, mint Konoha elpusztulása után ) , de hála a regenerálódásnak nyerne.
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 11, 10:12:57 írta TsunadeHime » Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #842 Dátum: 12 jún 11, 12:45:09 »

~ Shikamaru vs. Usopp
Ez a harc attól függ, ki kezd, és miylen távból. Ha Usopp lesből se szó, se beszéd nélkül rálő a szarvas gyerekre valamilyen gázos bogyót, akkor ő nyer, ha Shikamaru előbb kapja el az árkényát, akkor ő. Uspoo nem valami taktikus, nem jönne rá mi van, amíg csapdába nem esik. Talán mégis a Konohai nyer, mert ő ninja, és a shinobik előbb veszik észre a másikat általában. 55-45 neki.

~ Erza vs. Tsunade
Erza tud repüni, tsunade meg nem, és kb. ennyi volt a harc. Oké, a banyát Kishi kárpótálsul a lámaságáért kb. immortal-lá tette, de a Fairy Tail mágushölgyeménye szeirntem megoldja a dolgot. A sav ellen meg tuti van valami páncélja. Nevet

~ A GL Sanji mit takar? Nevet NW Sanji leverné Kakuzut, a sima talán nem.

~ Accelerator vs. Barragan és Főnix Marco
Mivel a haki egy pazsjszerű dolog a test körül, amit tárgyakba is bele lehet vinni, sztm van vektora. Ha Acce meg bármelyikhez is csak hozzáér, akkor megfordítja a vérkeringésüket, szal annyit. Oké, Marco LEHET túléli, de Barragan a saját rohasztását láttuk, hogy nem. És ha a fehérhajú az UV sugarakat, az elektronokat meg a hangot is irányítja, akkor ezt is. Meg gondolom a  fényt is, ha már itt tartunk, de ara úgy sem lenne szüksége.

~ Bee-Juugo vs. Ivankov
Szerintem is Iva nyer, de azért nem olyan simán. Juugo tuti megőrül a látványától, akor meg nehéz lekapcsolni, Bee meg böszme nagy Bijuu formában, de az okama lehozza a dolgot.

~ gman:
Te animében láttad a Kuroshitsujit? Mert én mangát kb. 50ig olvastam és igaz, hogy Seba-chan elég kúl, meg eddig mindenkit alázott, és immortal is, de van valami hiper támadása az animében, hogy ennyire tattod? Akkor majd lehet megnézem Nevet

~ Tényleg, most (2 napja) jöttem rá, hogy Sebastian egy bishi Alucard. Nem ember szolga, aki ha parancsot kap mindenkit megrág kétszer, aztán vagy kiköpi, vagy nem. Még a pentagramm is ott van a kezükön (A-nak a kesztyűjén), de amúgy is hasonlítanak külsőleg.

~ Stiyl Magnus vs. Roy Mustang meccs UGYE, hogy volt már?  Ohh My God Ha nem akkor most van.
~ Kanzaki Kaori (csak engem emlékeztet rá az a Mermaid Heel-es csaj a karddal?) vs Erza és/vagy Gazille
~ Yusuke vs. Ukitale
~ Hidan és/vagy Kakuzu vs. Alexander Anderson atya, tövis nélkül
~ Kenpachi vs. Excalibour, avagy Ken-chan szája hány perc múlva kezd habzani Faceg

szerk:
 Deep Blood (Himegami) vs. Alucard??
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 11, 12:56:43 írta Sabaku » Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #843 Dátum: 12 jún 11, 13:13:53 »

Erza tényleg képes repülni. De ebben a helyzetben miért tenné? Nem sűrűn fordult elő, hogy kihasználta volna ezen képességét egy nem repülő ellenfél ellen. Ha már itt tartunk, tegyük fel, hogy Erza felrepül. De akkor mégis hogy győzi le a Hokagét?  smirksweat Neki nincs 200 m hosszú nyelve, mint egyeseknek.  A levegőben nyugodtan hadonászhat.  Nevet Ez a harc a földön zajlana.
Miután Erza rájön, hogy az ellenfele milyen könnyedén üti szét a páncéljait gyorsan ki akarja nyírni. Fogja magát és átszúrja az öregasszony mellkasát. Erre Tsunade elvigyorodik, megfogja Erza karját és szépen kicsavarja.  

Zaraki vs Excalibur

Erre csak ennyit  smirksweat és  ikszdé

Újak:

Terumi Mei vs Erza Scarlet
Kommamura vs Erza
Mirajane vs Grimmjow
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 11, 13:27:36 írta TsunadeHime » Naplózva

Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #844 Dátum: 12 jún 11, 13:37:55 »

Ha már itt tartunk, tegyük fel, hogy Erza felrepül. De akkor mégis hogy győzi le a Hokagét?  smirksweat

Így: http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/122/9

De amúgy is nagyságrendekkel gyorsabb Tsunadénél, és az első ütés próbálkozás után nem lenne kézfeje a Hokagének.

Enel vs. Misakáék:

Ez a lepecsételés dolog azért kissé érdekes. Enel villámsebességgel tud közlekedni, és a Kenbunshoku miatt észlelné is a felé irányuló ellenséges támadásokat. Elképzelni se tudom, hogy bárhogy elkaphatnák őt. Az Index karakterei  viszonylag átlagos fizikai képességekkel rendelkeznek (legalábbis amíg én láttam), kétlem hogy képesek lennének a szigony kerülgetésére.

Lucy vs. Mizune

Nálam TS utáni Lucy mindenképp lehozza. A mágikus ereje elég nagy lehet már, valamilyen kombót csak összehoz a szellemek kombinálgatásával. Ha meg Mizune kettévágja, benézte. Nevet De ezt Loki úgyse hagyná.

GL = Grand Line

Mirajane vs. Grimmjow, avagy "hogy b.sszuk fel Renátót agyilag harc" második fejezete:

Igazából fogalmam sincs. Fizikai tulajdonságokban nálam egy szinten vannak, kitartásban kicsit Grimmjow jobb lehet, de Mirának meg ott vannak a fürdőruhás képei... Nehéz döntés, de harcban Grimmjow talán keményebb egy nagyon kicsit, viszont a Mira mellett szóló érvelésemet nem lehet megcáfolni...

Yusuke vs Ukitak(?)e

Simán Yusuke, ha csak elgépelted Ukitake nevét. A sorozat végén lévő sebességét követni sem tudná a kapitány, nem kéne Reigant használni. De ha még is megtenné, és visszakapná azt, akkor sincs baj, lazán kibírna egyet-kettőt belőlük.

Komamura vs. Erza

Sehol nincs Komamura Vöröskéhez. Annyiszor hullana le végtagja, ahányszor odavág egyet Titánia. Sima győzelem, nála keményebb kapitányok ellen is belehetne küldeni a mágust.

Pl Soifon ellen. Soifon vs. Erza-val hozzájárulok a közöshöz.
Naplózva

TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #845 Dátum: 12 jún 11, 13:51:51 »

Látom, de ott a kardok és nem Erza repül. Ha így harcolna azzal csak magát fárasztaná ki. Egyszerre megidézni 300 kardot egy harcban lehetetlen. Az ellenfele nem hagyná. Abban nem kételkedek, hogy Titania nagyságrendekkel gyorsabb, viszont Tsunade legalább annyival erősebb nála. És egy harcban nem csak a sebesség, de az erő és a kitartás is számít. Kitartásból Erza-nak is jutott, viszont Tsunade a pecsétjének köszönhetően legalább annyira kitartó.

Akkor legyen egy :
                            Soi Fon vs Erza

és egy
                             Toshiro vs Erza
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 11, 13:57:29 írta TsunadeHime » Naplózva

Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #846 Dátum: 12 jún 11, 15:24:01 »

A linken nem a kardok mennyisége volt a lényeg, hanem maga a tény hogy képes reptetni őket. Felesleges ennyit létrehoznia, elég 3-at, ami pillanatok alatt megvan neki. De itt van még egyszer, ahogy távolra támad velük: http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/134/13
Ééés, ha a páncéljával sikerült kivédenie EZT akkor nem Tsunade ütéseibe fog belehalni.
Ellenérv megelőzéseként belinkelném még EZT az oldalt, ami bizonyítja hogy a páncéljait a pillanat töredéke alatt képes leváltani. (Főleg ha figyelembe vesszük Racer sebességét...) Tehát Tsunade ütéseinek esélye se lenne betalálnia.

Végtagokat meg még mindig nem tud visszaregenerálni, úgyhogy felesleges is erre építeni.
Naplózva

P4ndora
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #847 Dátum: 12 jún 11, 15:26:21 »

Erza vs Tsunade csatát szerintem is a mágus nyerné. Lehet, hogy a hokage át tudná ütni a páncéljait, de azért valljuk be, hogy Titánia is elég jól bírja a strapát fizikailag, páncél ide vagy oda. Mellesleg itt igenis számít a gyorsaság, ha Erza levágja Tsunade karját akkor az nem fog egyhamar regenerálódni (bár igaz hogy a FT világában nem igazán vannak repülő végtagok, de szerintem simán megtörténhetne). Katsuyu miatt kicsit megnehezedik a dolga, meg a hokage tényleg elég kitartó tud lenni, de én a harcot 60-40 arányban Erzának adnám.

A csatákat úgy szoktátok számolni, hogy ismerik egymás képességét? Nem vagyok nagyon jártas a témában.

Soi Fon vs Erza: A kapitány gyorsabb a mágusnál egy kicsit, mellesleg hiába tud Erza relülni, Soi Fon ebben jobban otthon van. Mivel Titánia nem éppen az a személy, aki ha megjelenik rajta egy jel el kezd gondolkodni, hogy vajon ez most mit csinál, így könnyen megszívhatja ha megvágják 2x ugyanott. Nem lenne könnyű győzelem a taicho-nak, de szerintem nyerne. Ha viszont elkezdi magyarázni a képességét akkor Erza jobban odafigyel magára, nőnének az esélyei, bár nem hinném hogy ez még elég lenne a győzelemhez, a kapitány ugyanúgy elkapná őt.

Toshiro vs Erza: Vajon van-e a csajnak jég elleni páncélja? Ha igen akkor simán nyerne. Még ha nincs akkor is neki adnám, ha jól tudom nem nagyon csinált mást a kapitányka azon kívül, hogy jéggel babrált (bár sajnos nem vagyok egy bleach fan és nem nagyon vagyok tisztában az erejükkel), ami Erza legyőzéséhez édeskevés. Nem lenne probléma neki kikerülnie/összetörnie a jeget, ami még nehezebb lehet az Toshiro eltalálása, de szerintem végső soron legyőzné őt.
Naplózva

TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #848 Dátum: 12 jún 11, 15:41:57 »

Mistich: Te most felhoztad példának Erza legerősebb páncélját, amellyel kivédte Jupiter-t. Ez mind szép és jó, de a mágus nem tűnik valami mozgékonynak abban a páncélban...
Erza reptetheti a kardjait, de miből gondolod, hogy Tsunade nem tudja kikerülni őket? Amikor Naruto feléje dobott egy kést azt is simán kikerülte. Pedig Naruto 1-2 méterre ha volt tőle. ( Ne mond, hogy lassú, te írtál 3 kardot. Annyit simán ki lehet kerülni ) Tsunade azt is megcsinálhatja, hogy összetöri vöröske lába alatt a talajt, majd ráidézi a csigáját  Pojén
A végtagelvesztés pedig eléggé érdekes... Ha Erza ilyen minden ellenfelének levágta volna egy végtagját akivel harcolt, akkor akár erre is lehetne építeni. Most jöhetsz azzal is, hogy Tsunade ütéseibe se halt bele senki. ( Jiraiya pedig majdnem belehalt egyszer. Volt szegénynek bordatörése meg minden. Ilyen sérülést csak a 4. farkú Naruto volt képes neki okozni ) Ez talán azért történhetett, mert nem láttuk elégszer harcolni. Erza ezzel ellentétben folyamatosan küzd, de még nem sokszor fordult elő, hogy levágta volna valakinek a karját.

Erza vs A
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 11, 15:45:09 írta TsunadeHime » Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #849 Dátum: 12 jún 11, 15:53:53 »

~ gman:
Te animében láttad a Kuroshitsujit? Mert én mangát kb. 50ig olvastam és igaz, hogy Seba-chan elég kúl, meg eddig mindenkit alázott, és immortal is, de van valami hiper támadása az animében, hogy ennyire tattod? Akkor majd lehet megnézem Nevet
Csak az animét láttam még, és ott volt egy brutális démoni átalakulása, amivel kivégzett egy amolyan világpusztító-fajta ellenfelet, de a halhatatlansága és profizmusa miatt amúgy is nagyon kemény ellenfele lehet bárkinek.
A manga is tervben van, csak mostanság ezer a dolgom.

A csatákat úgy szoktátok számolni, hogy ismerik egymás képességét? Nem vagyok nagyon jártas a témában.
Összegzem az idők során kalakult különleges szabályokat.
A harcoló felek nem ismerik egymást.
Kivétel: Hadesről (FT) mindenki tudja, hogy a szívét kell elpusztítani, ami valahol el van rejtve a csatatéren. Enélkül Hades ugye legyőzhetelen lenne.
Minden energia ugyanaz, csak más a nevük. Pl. Kisame képes elszívni egy Bleach-béli arrancar ceroját, mintha csakrából lenne.
Minden gyorsító skill ugyanakkora sebességet biztosít. PL. Soru=Sunpo=Erza gyorsító páncélja.
1. kivétel: Yoruichi gyorsabb.
2. kivétel: Aki teleportál, az gyorsabb, mint aki csak simán gyors.

Szerk: Még pár hsz, és megszületik az első oldal, amin nincs jelen renato. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 11, 16:06:21 írta gman » Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #850 Dátum: 12 jún 11, 15:57:56 »

Akkor majd belenézek Nevet Anime kb. mikor tér el a mangától, nem tudod?

Mert Tsunade annyira de mozgékony Nevet Két lehetőség van: 1) Erza a talajon marad a páncélban, és akkor Tsunade ütheti, az ő kis kacsója fogja bánni. A talajt meg törheti alatta, Katsuyát idézheti rá, a Jupiter kicsit durvábbnak tűnt. 2) Erza felrepül, megidéz a kedvedért 20 kardot és azzal támadja a csajt.

Amúgy Erzát hogy jutott eszedbe a part1 Narutohoz hasonlítani? Nevet Bocs, de nem értem. Komolyan.

Jirayának meg én is tudnák ilyen sérültés okozni, el is mondom hogyan! Mondom neki, hogy csukja be a szemét és kap egy "meglepetést", de puszi meg egyebek helyett egy ácskalapácsot nyomok a dorbái közé. Jiraya csontjai nem keményebbek egy átlagemberénél  Vígasztal

Erza meg nem vágta le még senki karját, mert ez nem egy blícs, itt TÉNYLEG levágva maradna az a kar Nevet

éésss újra feldobom az érdekesebb meccseket:
Roy Mustang vs. Stiyl Magnus
Deep Blood (Himegami) vs. Alucard
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 11, 16:22:04 írta Sabaku » Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
P4ndora
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #851 Dátum: 12 jún 11, 15:59:53 »

Erzát nem igazán zavarná meg csak az hogy összetörik a lába alatt a talaj, az hogy még pluszban ráidézi csigáját más kérdés ^^. Nem jut eszembe semmi amivel kikerülhetné a ráidézést (esetleg Flight armorral elugrana előle vagy purgatórium fegyverrel kettévágná), de komolyan, ha az a baj, hogy Erza még sose vágta le senkinek sem a végtagját (pedig direkt írtam is hogy Mashima nem kedveli az ilyesmi brutalitást), akkor ilyen alapon a ráidézés sem menne, mikor történt meg az, hogy ezzel öltek meg valakit? (még ha volt is akkor se hiszem, hogy fontos szereplő)
Naplózva

Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #852 Dátum: 12 jún 11, 16:07:22 »

Jogos ellenérvelés, köszönöm hogy említetted!
Lő a Jupiter, megszólal Erza: Nyugi van srácok, majd én simán kivédem! *Jön a Jupiter lövése* - Á, tudjátok mit, hagyom a fenébe, hogy lássátok milyen fürge vagyok elugrok előle, hadd robbantson titeket darabokra!

Sokkal hatásosabb lett volna így a jelenet, vicces lett volna Natsuékat darabokban látni. Nevet Kérlek vedd semmisnek az előző posztom ezen részét. Mosolyog

HSZ-ed következő részéhez csak annyit fűznék, hogy ne part 1 Naruto-hoz hasonlítsd Erzát, inkább Konohamaruhoz. Sőt, még jobb! Moegihez! Sokkal fairebb lenne.

Azért 3 kardot írtam, mert féltem hogy kitalálod, hogy ötöt sokáig tart neki megidézni. De akkor legyen 10, az szép szám, és mivel ha jól emlékszek Erzát is bírod, elismered hogy ennyit viszonylag gyorsan (0,5 másodperc) meg tud idézni.

Igen, az is hatásos támadás ha széttöri a talajt, de mivel Erza még mindig tud repülni, ez a harc szempontjából irreleváns.

Jiraiya-s példa teljesen helytálló, biztos vagyok benne hogy az az ominózus jelenet egy élet halál harc alatt fojt, ahol is Ero Sennin mindenét beleadta a harcba, és ennek ellenére sikerült Tsunadének agyonvernie őt. Véletlen se egy poén jelenetnek szánta Kishimoto, Tsunade lazán agyonverné Jiraiya-t, pusztán azért mert kiélte férfi vágyait... (ha esetleg ezt komolyan gondoltad, légyszíves említsd majd meg a Naruto-s ki nyernében, ezt a részét ott folytathatjuk majd.)

Olyat se láttunk még, hogy Katsuyu eredményesen eltalált volna valakit a savával, még is erre alapul a hozzászólásaid fele. Olyat se láttunk még, hogy Tsunade bárki komolyabb ellenfelet legyőzött volna, te még is ezt állítod. Olyat se láttunk még, hogy a pecsétet a harcai elején benyomta volna, holott a te posztjaid alapján az jön le, hogy még a tévét is ezzel a pecséttel nézi. Remélem nem gond, ha én is feltételezem ezek után, hogy a kardokkal le lehet vágni valakinek a kezét. Viszont a Fairy Tail egy átlagos shounen manga, ahol az efféle brutalitások nem igen engedhetőek meg.  

A ráidézést úgy kerülné ki, hogy Tsunadét 3 darabba vágja. Ugyanis az állat ott jelenik meg, ahova a shinobi teszi a kezét, de a mágus kétlem hogy tolerálná, hogy Tsunade az élet halál harcuk közepette tapizza őt...
Erza vs. A-t nem részletezem, A ellen nem hinném hogy sok esélye van a mágusnak. A villámpajzsot nem igen törné át.
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 13, 00:59:48 írta Mistich » Naplózva

TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #853 Dátum: 12 jún 11, 16:10:15 »

Éppen ezért írtam azt  ikszdé A ráidézéssel sem öltek, ezzel nem vitatkozom. De akkor én is mondhatnám, hogy Erza-ra sem jellemző, hogy levágja valakinek a karját.
Ha megölni nem is de le tudná lassítani Erzát az a hatalmas csiga. Gamabunta is fel tudta tartani a Kyuubi-t, Erza pedig nincs azon a szinten.

Sabaku-chan: Mi van a part1-el? Az, hogy Tsunade szinte kinyírta Jiraiya-t a part2-ben hangzott el. Ezt amúgy csak azért írtam, mert azzal jöttetek volna, hogy nem halt bele senki Tsu ütéseibe.

Mistich: hú, ezt mind leírtad? Gratula hozzá  Yóóóó

Nem értelek teljesen... Féltél, hogy kitalálom, hogy 5-öt sokáig tartana megidézni? Te ilyenektől félsz? Nincs valami gond az agyaddal? Félni sok mindentől lehet, de attól, hogy valaki azt hiszi, hogy valaki nem képes megidézni elég gyorsan 5 kardot, érdekes...
( ilyen ha valakinek kiforgatják a szavait... )

Nyilván nem láttuk, hogy Katsuyu eltaláljon valakit, hiszen csatában csak egyszer volt bevetve... Itt pedig ki beszélt arról, hogy lesavazza? És jó, hogy arra alapul a hozzászólásaim fele, hiszen Katsuyu is hozzátartozik Tsunade 'fegyvereihez'. Ez olyan, mintha azt mondanám h a te hozzászólásaidban mindig az szerepel, hogy Erza kettévág valakit. Holott ilyenre se sűrűn volt példa.
Igen, ott jelenik meg, ahová Tsunade teszi a kezét. Nem muszáj  Erzára tennie, elég ha a közelébe idézi. A csiga eléggé nagy.
De látom hiába beszélek. Ezzel én befejeztem.
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 11, 19:28:11 írta TsunadeHime » Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #854 Dátum: 12 jún 11, 16:28:23 »

Csak a kedvedért, egyértelműbb bekezdésekre bontottam a hsz-em. Tudom, kár volt abban a hitben élni, hogy az új sor megkezdése másoknak is újabb szövegrészre utal, de ez van, hibáztam. Most már érted, hogy a Jirayas rész, meg a part1-es rész másra vonatkozott? Igen? Köszönöm.

Meg amúgy a hsz-eidet nem csak egymás után, de külön-külön sem lehet értelmezni.
2. mondatod: "A ráidézéssel sem öltek, ezzel nem vitatkozom."
4. mondat: "De most vicc nélkül, le tudná lassítani Erzát az a hatalmas csiga."
Önellentmondás powaa.
1) Igenis, vitatkozol.
2) Magadat cáfoltad meg előre is.

És most így vegyek komolyan bármit is, amit írsz? Ugyan  Mosolyog

szerk: Igen, szerkessz be elém, és duplázd meg az amúgy még hozzád képest is orbitális gyökérségeid.

Mistich helyett is, aki vagy a földön fetreng a röhögéstől, vagy sírva veri a fejét a falba, azt nem tudom:
Attól fél, hogy már az amúgy jó kis 'extrában is ilyen pofátlanul nagy elfogultság van mostanában. OKé, szereted Tsunadét, ami amúgy totál nem érdekel, de azért ne keress légbőlkapott érveket egy olyna harcban, amiben te is nehezen adtad neki. Egyerűen ezzel rontod a topci színvonalát, az 'érv-ellenérv' rendszerét.

Jó, ha Katsuya Tsu fegyvere, akkor Erzáé a kardok. Amiket nem fogpiszkálásra használnak, hanem ölésre/végtaglevágásra. És a szöszinek nincs páncélja..

Éssss.. részemről ennyi.
szerk2: de legalább PÜ-ben válaszoltál.
szerk3. A feldobott csaták még állnak ám:
~ Stiyl Magnus vs. Roy Mustang
~ Kanzaki Kaori vs Erza és/vagy Gazille
~ Hidan és/vagy Kakuzu vs. Alexander Anderson atya, tövis nélkül
~ Kenpachi vs. Excalibour
~ Deep Blood (Himegami) vs. Alucard??
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 11, 18:40:29 írta Sabaku » Naplózva

Oldalak: 1 ... 55 56 [57] 58 59 ... 95
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins