24 nov 26, 07:30:48 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 53 54 [55] 56 57 ... 95
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne csatában extra (A minimum 2 teljes sor kötelező harconként)  (Megtekintve 289158 alkalommal)
0 Felhasználó és 66 vendég van a témában
renato
Vendég
« Válasz #810 Dátum: 12 máj 21, 14:19:01 »

Sebastian tudtommal a Kurohitsuji egyik főszereplője, valami démonszerűség, bár még én sem láttam az animét.

Ryohei vs. Hulk:
Hulk üti-üti Ryohei-t, aki szarul is viseli, így a szörny nem lesz ideges, ám egy bizonyos szint után eléggé keményen vissza tud támadni, egy kisebb Hulk-ot biztosan elsodor egy Maximum Sunshine Counterattack. 90-10 Ryohei-nek.

Komamura vs. Zubaidah és Djinn:
Egyelőre a kapitány nyerne, de van egy olyan érzésem, hogy egy héten belül megváltozik a véleményem (csak mutatnak valamit, ha már csak Stein, Spirit, és a niggerek állnak talpon rajtuk kívül a Holdon...).

Madara vs. Laxus és Jellal:
Az évezred trollkodása: Madara megidézi a meteort, Jellal megfogja, és elkezdi irányítani, míg az Uchiha-nak kedvezőtlen helyen le nem zuhan.
Lássuk szépen: genjutsu-k tekintetében Laxus védve van, Jellal-ról nincs infónk, viszont ha ő beszívna egy Sharingan genjutsut, Madara is benyalhatna teljesen nyugodtan egy botosat.
Technikák tekintetében pedig feldarabolnám 1 centisre az ereimet, ha nem vernék Madarát... szerintem Jellal egyedül már átjutna a Susano'o védelmén, Laxussal nyert ügye van.

Hidan vs. CF Ryohei:
Kicsit pontatlan ez a harc... nem mindegy, hogy a három perces CF, vagy a VG turbós CF. Ha az első, akkor Hidan nyer. A második esetében viszont inkább a nap őrzőt tartom esélyesebbnek. Nem az a fajta, aki bírná nyugton, hogy valaki szórakozik vele, így Hidan rajzolgatni sem tudna (kezdjük ott, hogy miből tudna egyáltalán?) ráadásul kitartóan küzdhet Garyuu gyógyításának köszönhetően. Szerintem széttörne az a kasza. 45-55.

Közben gmanus beírt elém:
Madara vs. tündérek:
A Rin'nengan-nal egy irányból mindent el tud szívni, de ők két irányból ostromolják, sőt, a sebességük miatt, akár többől is.
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 23, 14:39:14 írta renato » Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #811 Dátum: 12 máj 23, 14:31:16 »

Kuroshitsuji, nem Kurohitsugi. Nevet Am ha Sebastian parancsot kap, akkor minimum egy Giotto-Gold Rodger-Rikudou trió lehet számára komoly ellenfél.
(Ennyire szórakoztató atírni a hsz-dat, hogy az enyém hülyeségnek tűnjön? Nevet A legnagyobb poén az, hogy még mindíg nem sikerült jól leírni. ikszdé)

A Bleach magában pedig végre bizonyítékot nyert az az elképzelés, miszerint a shiniganik és a hollow-k elpusztíthatók energiaelszívással. Mosolyog

Fairy Tail vs. Homoncolus

Csak tűz rage Natsu vs. Pride
Erza vs. Wrath
Gray vs. Envy
Lucy vs. Lust
Elfman vs. Sloth
Gazille vs. Greed
Juvia vs. Gluttony
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 23, 14:59:45 írta gman » Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #812 Dátum: 12 máj 23, 15:12:23 »

Jól van na, keverem a kettőt Nevet ééééééés Rokudo win: ő képes lenne letérni az addig bejárt útjáról, hogy kiszabaduljon az Izanamiból Kúl

Natsu vs. Pride:
A tűz egyik fantasztikus tulajdonsága, hogy fényt ad, Pride gyengéje pedig a fény. Szerintem nem is kell tovább ecsetelnem, hogy miért a sárkányölő nyerne.

Elza vs. Wrath:
Ismét fennáll az, hogy Elza a reflexeire, és a közelharci erejére hagyatkozik, az ellenfele meg pont ezeket tudja kijátszani.

Lucy vs. Lust:
Na ez már érdekesebb. Lust koránt sem mondható sok élettel rendelkező Homonculusnak, de a fegyvere annál hatékonyabb... mégis Lucy-nak adom a harcot, két irányból ostromolhatja az ellenfelét+ha akarja, ő is beszállhat.

Elfman vs. Sloth:
Attól, hogy azt a nevetséges bohócot le tudta győzni a védelmével Elfman, koránt sem lett tökéletes harcos mindenki ellen. Sloth úgy szedné szét, ahogy akarja.

Gajeel vs. Greed:
Érdekes harc, bár szerintem kicsit elfogult vagyok. Nálam abszolút Greed nyer, az ő védelme (ha jól rémlik, bár már régen láttam) a gyémánt keménységével vetekszik, míg Gajeel a vas szintjén leragadt. Egyetlen esélye a végső támadás, amit leadott a csirkéék ellen.

Juvia vs. Gluttony:
Gluttony üti-üti Juviát, aki semmit sem érez, ezért a Homonculus idegbeteg állattá változik, és megnyitja a kapuját, ami eltünteti a mágust is.

Közben megláttam, hogy kifelejtettem a -talán- legérdekesebb harcot:
Gray vs. Envy:
Envy trükközik, Gray meg simán kemény. Hasonló szinten állnak erő tekintetében, viszont a mágus győzelmét valószínűbbnek látom, mint a Homonculus-ét.
Gray jelenleg két tartállyal képes harcolni, szóval kétszer annyira kitartó, mint a Tenroujima-eset idején. Fürgének fürge, szóval nagyon nagy sérüléseket nem is szedne be a batár dögtől, az ember forma Envy meg magában elég gyengusz.
Hosszú harc lenne, de Gray vetne neki véget, Iced Shell-lel, vagy anélkül.

Új:
Ja igen, üzenném valakinek hogy lett két új Haki használó (mer' én ilyen vagány gyerek vagyok, betartom a szavamat Kúl). Tovább ne nagyon olvasd, mert... lelövöm a poént.
.Luffy-Zoro-Sanji-Law négyes vs. Tobi és állatkái.
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #813 Dátum: 12 máj 23, 15:45:35 »

Erza vs. Wrath
Elzának azért van esélye valamilyen páncéllal, mert Wrath atomkemény, meg minden, de repülni sem tud, és csak egy élete van. Meg ki tudja Erza két tárolóval milyen terminátor lett.

Lucy vs. Lust:
Nekem rögtön az ugrott be, hogy Lust bájosan odabilleg Lucyhoz, súg valamit a fülébe... és átszúrja a karmocskáival. Itt ha Közelharcra kerül a sor, a csillagmásunak esélye sincsen. Persze ha tudja mi a helyzet, akkor beidéz egy Capricornt/Scorpiust/Lokit, azok meg meg tudják ölni elégszer Lustot.

Efman vs. Sloth
Bacchust sem erővel nyomta le, hanem csak 'taktikával', Sloth meg 2358235x gyorsabb Bacchusnál, meg ugyanennyiszer erősebb is. Kizárt, hogy ne a homunculus győzzön.

Gazille vs. Greed:
Sokan elfelejtik, hogy Greed páncélját meg egyszer sem ütötték át, Wrath papa ellen nem használta az egész testén, ezért tudta megölni vagy 15ször, és ugyanennyiszer levágnia a karját. Epic Greed win, Gazille-t nem láttuk még második tárolóval.

Gray vs. Envy
Itt Enyv azzal tudna trükközni, hogy felveszi Ur alakját, egyébként én inkább a mágusnak adom. A kis fomrájában Enyv max. pszichológia hadviselést tud folytatni, böhöm fomrájában meg tökéletes célpont egy nagy támadóerővel rendelkező mágusnak. Na persze ott az esély, hogy Enyv feleveszi mondjuk Natsu alakját, és hátba szúja(az más kéréd, mivel), de ha nem, akkor veszít.

4es vs. Bijuuk meg Tobi.
 Law csinál egy roomot és cgyárt egy Juubiszerűséget, hogy a jegesmedvéje ne érezze magát egyedül elszeletel mindent és mindenkit, mielőtt észbakap az ellen. Ha logia ellen működött a képessége (és még hakija is van pluszban), akkor Bijuuk meg Tobi ellen is fog.

szerk:
Tényleg, miben egyeztünk meg? Hakival lehet védeni egy átlagos genjutsut? Nem mintha Tobi sokat használt volna.
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 26, 11:33:38 írta Sabaku » Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #814 Dátum: 12 máj 23, 16:06:56 »

hát a biijuk teljesen esélytelenek a 4 ellen szerintem, jóval nagyobb vadakat is levertek már. Kár hogy tobit nem bírják elkapni, de ő ezzel szemben simán beszippantja őket, amint hozzájuk ér. Tobi hozná ezt a harcot egyedül is, biijukat csak megöletné ha beküldi. Haki nem nagyon védheti a szippantás, oda tér-idő ugró képesség kéne.
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
renato
Vendég
« Válasz #815 Dátum: 12 máj 23, 16:11:35 »

Elza valószínűleg nem kapott második tárolót. Ultear említette, hogy valószínű, hogy volt neki, ezért nem lett rosszul az "edzés" után. Repüléssel meg nem lehet harcot nyerni.

Gajeel-t pedig nem is fogod második tárolóval látni, mert ő nem kapott.

4es vs. Tobi:
Azért nem úgy megy az, hogy Law össze-vissza operálgat. Okés, hogy ez az ereje, de azért csak túlerőben van az ellenfél, ráadásul nem is gyengék.. végülis szerintem is a Mugiwara&Co nyerne, de szorosabb lenne a meccs.
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #816 Dátum: 12 máj 23, 16:26:11 »

Lehet, ha közben beidéz X kardot az ellenfélre, aki nem tud. 200at valószínű, hogy Wrath papa sem tud elkerülni.

Hát... tekintve, hogy Gérarddal a csapatukban toppantak be, és nem tudjuk, mit csináltak előtte, szerintem valószínű hogy ők is kaptak. Ez persze csak spekuláció, de nekem elég logikusnak tűnik.

Pedig Law elég UltimateEvil lett ezzel a képességével, majdnam annyira, mitn Brook a sajátjával*. Még ha nem is használhatná, csak mondjuk TS előtti szinten, akkor is ott van még Luffy az Elephant Gunnal, Zoro az Zoro, Sanji meg repül, és egy-két rúgásába kerülne egy bijuu. A haki meg véd a ninjutsu ellen.

Law vs. Broook (Brook lehet hegedű nélkül, ha úgy tetszik)
Urahara vs. Marineford előtti BB
Magellán vs. Barragan és/vagy Marco

És erőviszonyok felmérése végett:
Alucard vs. bárki, akit esélyesnek tartottok (pl. Yamabá, Shirohige, Marco, Barragan vagy akárki, akit ismerek. MAL az aláírásomban, ha kell)
KHR-es láncos-pörgős csávó vs. Robb Lucci vagy Luxus
mangás Death the Kid vs. Gildartz vagy Natsu vagy manggás Stein fegyverrel vagy Medusa(mangás)
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 23, 16:28:31 írta Sabaku » Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
renato
Vendég
« Válasz #817 Dátum: 12 máj 23, 17:22:46 »

Jellal-t Makarov szervezte be, akár a meccs előtt 1 órával is találkozhattak, akkor meg már késő lenne variálni rajtuk.

Mielőtt el nem felejtem, mint az előzőnél, gman-nek egy harc: Wrath vs. Berserker

Law még mindig egy irányból támad, ráadásul nem képes nagyobb sebességre ugrani. A Bijuu-dama-kat nem tudom, hogy hogy vészelnék át a fegyverzet színével, hisz mind a négyen a két év alatt tanulták meg a Hakit, annak is nagyon maximum az alapjait (bár mondjuk a hódító Haki elsajátítási idejét levonhatjuk az edzésük idejéből).
Véleményem szerint egy Sanji vs. Shichibi, Law-Zoro vs. Niibi-Sanbi-Rokubi-Yonbi és Luffy vs. Tobi harc alakulna ki, Sanji viszonylag elsőként végezne, és mehetne segíteni a Zoro-Law párosnak bedarálni a földi erőket.

Law vs. Brook:
Ezt átgondoltad? Brook az a személy, akinek ha a lábát és a fejét összekevered, lekapja, és visszateszi a helyére. Epic Brook win!

Urahara vs. Teach:
Teach egy élő fekete lyuk. Nem lehet semmivel sem megsebezni, ami hosszas előkészületet igényel. Márpedig Urahara kidou combo-ja igen hosszadalmas, Benihime Shikai formában pedig kevés.
Sajnos ez elúszott a boltosnak.

Magellan vs. Barragan/Marco:
Az egyik semlegesíti a mérget, mielőtt a közelébe érne, a másik meg felgyógyulna belőle. Maximum a marós fajta lehet veszélyes, de az is csak Marco-ra, és csak akkor, ha teljesen befedi őt.

Jacque vs. Lucci vagy Laxus:
Belelapoztál, és az első, vagánynak kinéző ellenfelet beírtad? Nevet Jacque inkább egy átugrandó akadály jelenleg, mintsem komoly ellenfél. Egyelőre keménynek van beállítva, két fejezet múlva meg Chrome(=a KHR Hinata-ja) egyedül fogja darabolni az ilyeneket. Természetesen semmi esélye a Vindice-nek.

Kid vs. Gildartz vagy Natsu vagy manggás Stein fegyverrel vagy Medusa(mangás):
Cöcöcöcöcö... 0-70-0-0. Így oszlik el a győzelmi esélye Kid-nek. Majd ha full Shinigami lesz, talán kap többet is, jelenleg a felsoroltak nagyobbik fele bedarálná a halál fiát.

Alucard ellen jelenleg öt és fél anime hőst tudok esélyesnek mondani:
Son Goku - talán a legesélyesebb a Saiyan-ek közül.
Son Gohan - francért nem használt SSJ2-t Mystich formában....
Vegeta - csakis, és kizárólag Majin formában van esélye, de úgy sincs Gokuék szintjén.
Vegetto - ő a fél, nem kell hozzáfűzni semmit gondolom.
Dante - az alvilág urának fia, visszatér a halálból minden gömb nélkül.
Excalibur Faceg
Jaaaa, hogy akit ismersz... át kell gondolnom...
Átgondoltam, egyedül Excalibur Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 23, 17:24:33 írta renato » Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #818 Dátum: 12 máj 23, 17:36:47 »

Lancelot. Ennyi.

OP vs. Tobcsi falkája: Nyilván a kalózok győznek, mindegyik erősebb, mint egy Bijuu. Traf helyzete viszont érdekes. Ha elkezd lelkeket cserélgetni, azzal nem sokat ér, mert az Edo lélek úgyis a saját képére formálja az új testet, de Tobit valószínüleg élő áldozatként érzékelné, így ő meghal.

Magellan vs. Barragan: Az öreg arrancar alapállapotban kb. a harc első öt másodpercében fájdalmas leckét kap arról, hogy miként kell visszavenni a nagy pofájából. Aztán átváltozik és fordulni látszik a kocka. Én tarom olyan okosnak Magellant, hogy hamar rájöjjön arra, hogy itt bizony k.gyorsan taktikát kell váltani. Érdekes kérdés: a mérgesgázt el lehet rohasztani? Ha nem, akkor megvan a győrtes, ha mégis, az sem baj. Magellan elviloeg végtelen mennyiségű mérget tud termelni, így a mérget pajzsként használva bármeddig védekezhet, míg Barragan előbb-utóbb kifogy a szusszból.

Kid vs. Natsu:Kidnek max akkor kell komolyan vennie a harcot, ha a sárkányölő elkezdi Ragevillámtűzsárkány módban tolni. Addig bőven elég Kidnek, ha Beelzebubbal össze-vissza cikázik és lövöldöz. Ha Natsu nagyon bekeményít, akkor már szügség van az első Sanzura, de több nemigen kell neki. A második csík max. akkor jöhet szóba, ha Natsu valami aszimmetrikosat csinál, de akkor Kid a létezését is kitörli a téridőből. Nevet

Sabaku szerintem Hibarira gondolt...

Chopper vs. Choji
Renji vs. Jyabra
Future arc végi Ryohei vs. Rock Lee
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 25, 11:10:01 írta gman » Naplózva
Logan911
Gennin
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #819 Dátum: 12 máj 25, 19:30:58 »

Barragan tudtommal mindent elöregít, még a kidout is, szóval nem hiszem, hogy a mérgesgáz gondot jelentene, max ha nagyon nagy mennyiséget kapna védhetetlenül, nagyon arcba és elég ideig.

ha Natsu valami aszimmetrikosat csinál, de akkor Kid a létezését is kitörli a téridőből. Nevet

Igneel sálja miatt Natsu egész létezése ellentmond a szent szimetriának, szóval Kid vagy bedühödik és legyakja a francba, vagy habzó szájjal fetreng a földön, míg Natsu elsétál

Future arc végi Ryohei vs. Rock Lee

Lee chuuninként nem sokat mutatott, de az fix, hogy kitartó és masszív pusztakezes harcos. Ryohei meg kemény és extrémül sosem adja fel, viszont ha Lee nekiáll kapukat nyitogatni, inni, vagy csak szimplán lótuszozni, akkor a nap őrzőjéből nem marad más mint néhány véres húscafat
Naplózva

Logan911, másnéven Hizashi Hyuuga, Iwagakure no sato egykori Shodaime Tsuchikage-ja
renato
Vendég
« Válasz #820 Dátum: 12 máj 25, 19:40:45 »

Azért mostanság Jacque a pörgősebb láncos fazon a KHR-ből Nevet

Chopper vs. Chouji:
Nincs az az isten, hogy Chouji megölje Choppert. Amint átmegy a morgó labdás alakjába, 3 perce van, hogy legyalulja Choujit... szerintem menne is neki, mekkora állat már, lehasítaná a csóró chuunin egész fejét.

Renji vs. Jyabura:
Jyabura keményebb bőrrel rendelkezik, mint a hadnagy, és valószínűleg ezért is nyerne. Véleményem szerint egyedül a Hikotsu Taihou-val tudná megsebezni Jyaburát, de azzal nagyon-nagyon, ellenben a farkas minden ütése kárt tenne a hadnagyban.

Ryohei vs. Lee:
Bármennyire is akarom a harmadik kedvenc őrzőmnek adni ezt a harcot, nem megy. Lee már Shippuuden előtti 5 kapus formájában is leverné Sasagawa-t. Kellene a teljes ereje ehhez a harchoz.
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #821 Dátum: 12 máj 25, 20:55:26 »

A láncos csávót nem tudom ki az,láttam egy random oldalon, és mondanám, hogy fekete a haja, de ez egy mangában a szereplők aránylag nagy százalékát teszi ki, így.... legyen az a Hibari gyerek, őt úgy is sokat emlegetitek itt.

Chopper vs. Chouji:
Szerintem Choppernek még a monster alak sem feltétlenül szükséges, maximum ha Choji előhúzza a tarsolyából a pillangó-formát. Egyszerűen lecsapja KungFu Pointtal, vagy beméri a gyenge pontját a célkeresztjével, és úgy zúzza le, válogathat a lehetőségek közül.

Kid, fegyverrel és akárhány Sanzuval vs. CP9 elleni Luffy vs. Magnus (Toaru Majutsu no Index) vs. 10. Yammi
Kid hasonló feltételekkel vs. Kakuzu
Blair vs. Sakura és Hinata (meg ha kell, Aluvida 1.0 verzió)

« Utoljára szerkesztve: 12 máj 30, 17:11:44 írta Sabaku » Naplózva

Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #822 Dátum: 12 máj 31, 08:32:53 »

Hibari vs. Lucci már volt, ott az őrzőt láttuk inkább esélyesnek. Véleményem szerint viszont Laxus ellen annyi esélye van, mintha Shirohige ellen küldenénk Coby-t. Inkább nem is részletezem. Nevet

Kid vs. összes többi.

A többiek inkább legyenek csoportban, úgy nem kapnak ki olyan csúnyán. Nevet Ha Kid ráveszi magát 2 Sanzu-ra, semmi nem marad belőlük, addig meg úgy is elhúzza valahogy.

Animés Kid vs. Luffy vs. Magnus vs. Yammi

Luffy nagyon gyors, Kid nagyon jó közel és távharcban is, Magnus skillje elég durva, Yammi meg naaagy. Viszont a Bala és a Cero-k miatt nem teljesen esélytelen, de ő esne ki leghamarabb.

Luffy GS-sel simán kikerülgeti a támadásait, és 3-4 Jet Pistol, vagy 1-2 Jet Bazooka után a legközelebbi épület romjai alól kéne kiszedegetni 10-eskét. Ha meg mégsem, akkor Magnus élve felgyújtja.
Kid jó közelharcban, de ennyire azért nem. 1-2-szer eltalálhatja Luffy-t sima pisztollyal, de ha Soul viszonylag simán kibírta a lövéseket, Luffy-t is max csak lelassítja. Kid is kiesett kb. Magnus vs. CP9 Luffy harcot meg talán inkább a mágusnak adom, bár ha bekap egy Gigant Bazooka-t lehet beszívná. De szerintem előbb gyújtja fel Luffy-t is. (Bár lehet rosszul emlékszek és ennyire nem volt erős, de ha jól rémlik elég kemény tűzhasználó a tag.)

Magnus: 30%
Luffy: 25%
Kid: 24%
Yammi: 21%

Kid vs. Kakuzu-t szintén nem részletezem, animés kikapna, mangás darabokra szedi.

Blair vs. Sakura, Hinata, és Alvida

Blair tud repülni, úgyhogy epic win. Ha nem repülhet, akkor is nyer, de akkor kevésbé magabiztosan. Egyszer megölik valahogy, utána felrobbantja őket. Repülés nélkül adok neki egy 65%-ot.

Magnus vs. alap Natsu, aki nem ehet tüzet, és most kárt tesz benne a cucc. Inkább legyen Aetherion Natsu, ugyanezekkel a feltételekkel.
Nem tudom volt-e már, de Accelerator vs. Alucard
CF Xanxus vs. Kid (legyen max 1 Sanzu-val, ha kettővel túl nagy előnyben van)
Sanji (TS előtt) vs. Ryohei

Amúgy Alucard ellen még esélyes lehet Touma is. A vámpírok valószínűleg természetfeletti lénynek számítanak, elég egy érintés. Más kérdés hogy az az érintés 5000 alkalomból (jobb esetben) egyszer sikerülne.

Lucci vs. Nnoitra vs. Future Hibari vs. Tsunade vs. Yammi vs. Oga+Beelzebub
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #823 Dátum: 12 máj 31, 13:46:41 »

Szerintem minden oylan karakter legyőzi ALucardot, aki fel tud robbantani egy boylgót, úgyhoyg a dragonballos gárda fele mondjuk. Nem ölnék meg, de az űrben lebegne cafatokban utána, sok mindent nem tudna tenni, és nem két perc alatt szedné össze magát. Touma képessége viszont simán nem működne rajta szerintem, mert túl király hozzá ikszdé
Meg emberekre ha jól tudom nem hat, hiába van természetfeletti erejük, de nem tudom, eygy vámpír menynire számít még annak. Semennyire?
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 31, 13:47:38 írta STM » Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #824 Dátum: 12 jún 04, 13:13:35 »

Stiyl vs. Natsu: A sárkányölőnek nem nagy hátrány, ha nem tudja megenni a lángokat, mert attól azok még nem égetik meg Natsu bőrét. Ha ettől is eltekintünk, akkor is Natsu győz mert tűzmágiában kb. egyenlők, de a sárkányölő fizikai tulajdonságai nessze jobbak. Ja, és ő még villámot is használ.
Magnus amúgy a tömegharcban simán győzne, mert amíg atöbbiek elvannak egymással, addig ő szép nyugottan megidézi a tűzgólemet, ami kiírtmindenkit a csatatéren. 1v1-ben ez persze nem kivitelezhető.

Accelerator vs. Alucard: Vicces harc. Nem tudnak mit kezdeni egymással. Alucardnak ugye reménytelen próbálkoznia a gyerek megsebzésével, az meg hiába tépi cafatokra a vámpírt másodpercenként hússzor. Két forgatókönyv lehetséges:
1. Alucard folyamatosan támadja Acceleratort, amíg az öregségben meg nem hal.
2. A vámpír bölcsen belátja, hogy amit csinálnak, az ártelmetlen, és otthagyja a hülyegyereket a fenébe, had örüljön az ostoba győzelmének.

Sanyi vs. Ryohei: Hát... Szerinten a szakács jóval... emberfelettibb, mint a boxoló. Ryohei azt a három nagy durranáson kívül csak egyátlag élsportoló erejét vetheti be a harcban, mig Sanji már a legelején T-rexet ölt egy rúgással. dimenzióbeli különbség van a két karakter között.

Lucci vs. Nnoitra vs. Future Hibari vs. Tsunade vs. Yammi
Ki találja ki, hogy kire szavazok? Te ott a hátsó sorban!
Rob Lucci?
Igen! Valóban, szerintem Lucci győzne. Na de haladjunk szép sorban.  Aki esélytelen, az Yammi. Alapból nem tud hozzászólni a csatához, tápolt állapotban meg mindenki nekimegy, mert nagy. A következő kieső Hibari. Ebben a formában Rollon kívül nincs semmije, az meg magában kevés. Eztán jön Tsunade, aki erős és szívós, de Nnoitrával nem tud mit kezdeni, Luccit meg nehogy már pont ő győzze le. Nnoitra mindenki számára bevehetetlen, Luccit kivéve, akinek jó szokása egyből torokra menni, ami az arrancar egyik gyengepontja. A Rokugan meg talán még a bőrét is átviszi.

Utóirat: Az Izanamit pont a Mukuro-féle arrogáns p@csök ellen találták ki, szóval nem fog kijönni belőle.

Új:
Nami vs. Kim és Jackie vs. Kakuzu vs. Mammon (little version)
Természetesen a győztes hat köbméter húszezrest kap.

Kumadori vs. Gray
Jura vs. Toph (Avatár)
Don Krieg, Kuro és Arlong vs. Juugo és Suigetsu
Naplózva
Oldalak: 1 ... 53 54 [55] 56 57 ... 95
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins