24 nov 26, 05:23:08 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 45 46 [47] 48 49 ... 95
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne csatában extra (A minimum 2 teljes sor kötelező harconként)  (Megtekintve 288763 alkalommal)
0 Felhasználó és 71 vendég van a témában
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #690 Dátum: 12 márc 31, 22:46:59 »

Alázatosan, négykézláb könyörgöm hogy válts meg engem és magyarázd el hogy mi köze a reflexnek a gyosasághoz. smirksweat
A véleményem még mindig ugyan az: 50% Hieinek a maradékon meg oztozzanak a többiek.
Amúgy igen csak a YYHt láttam honnan jöttél rá? Kúl

UI: A köd nem Zabuza popójából jön az is képesség.
Naplózva

Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #691 Dátum: 12 ápr 01, 03:01:07 »

Mivel teljes magasságában belepi őket a köd, felülről sem látná. Szeritem. De egy iylen csatában Zabuzának nm nagyon lenne ideje ködösíteni, el lene foglalva az életben maradással. Zabuzán amúgy nem volt korlátozás, ő tolhat bármit, amit tud.
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #692 Dátum: 12 ápr 01, 06:29:27 »

Mivel a harcokhoz sok újat nem tudnék mondani és a Rakéta Csapatos hsz-m után várt közfelháborodás is elmaradt, ezért mondok egy újat.

Sebezhetetlenek csatája (epicebb, mint amit Sabaku írt):
Adelheid vs. Greed vs. 3. Raikage vs. Nnoitra vs. Gyémánt Jozu vs. MetalEtemon

És egy érdekes:
Son Goku, Son Gohan és Vegeta vs. Yuki Nagato
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #693 Dátum: 12 ápr 01, 07:01:47 »

Nem hangzott komoylan, minek háborgott volna rajta bárki? De ha akarod:
 Nem is voltak meg egyidőben azok a  pokemonjaik, és amúgyis túl lámák lennének egy értelmes stratégia kidolgozásához. Gluttonyt lebénulva is lehetne ütni a lapáttal akármeddig, majd valamikor csak felekl, és mivel pokemon szereplők, amúgy sem gyilkolhatnak, szóval itt elb#szták az egészet. És nem tudnának ketrecet szerezni, fúrógépet igen, de ketrecet nem. HA mégis,s Hidan simán kijönne a rácsok között, mert túl szélesre terveznék. 
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 01, 07:03:02 írta STM » Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #694 Dátum: 12 ápr 01, 10:26:01 »

Kérlek szépen a gyorsaságot csak te mondogatod, mi a reflexekről beszélünk. Hiei hiába kerül az ellenfél háta mögé, ha az reflexből kivédi ezt meg azt a vágását/szúrását.
Megismétlem neked még egyszer: Zabuza BÁRMIT használhat, amire képes. BÁRMIT. Érted? Amit láttál tőle, abból BÁRMIT használhat.
A köd nem igényel 5 másodpercnél több időt, miközben a többiek egymással hadakoznak, Zabuza könnyedén felhúzhatná azt.

Adelheid vs. Greed vs. 3. Raikage vs. Nnoitra vs. Gyémánt Jozu vs. MetalEtemon harcot kicsit későbbre hagyom, mindjárt jönnek a MetalEtemonos részek, azután kommentálom.
Naplózva
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #695 Dátum: 12 ápr 01, 10:52:29 »

De hogy a fenébe védi már ki reflexből? Csak annyit látnának a többiek hogy egy kard áthasítja a kardjukat. Igen még hogy ha észre is veszik őt akkor is nem elég gyors a kezük hogy Hiei vágását hárítsák. Hiei az anime végén már annyira gyors volt, hogy Mukuro dimenzióvágó pengéjeit ki tudta kerülni, ami eléggé gyors volt.(Csak annyit lehetett látni hogy minden 2ényílt)
Sőt Hiei gyorsabb mint Minato, pedig ö is elég jól mozgott...

Ha megmondanád nekem hogy a felsoroltak közül kinek volt valaha is fele olyan gyors ellenfele mint Hiei és győzött azt megköszönném.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 01, 10:58:18 írta hamisjoe » Naplózva

Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
renato
Vendég
« Válasz #696 Dátum: 12 ápr 01, 11:06:11 »

Most soroljam?
Arthuria sehogy, mivel neki alapból olyan védelme van, amit sehogy sem lenne képes áttörni Hiei (be kéne dobni valamikor egy Saber vs. Itachi harcot).
Yamamoto számára ott van Jirou és Kojirou, az egyik lassítja Hiei-t, a másik mondja, hogy merre jár.
Zabuza vaszínűleg a meccs elején felhúzná a ködöt (ne mondjátok már, hogy kósza 5 másodperce nem lenne rá), azon belül pedig szabadon mozog, Hiei lehet bármilyen gyors, nem fogja őt látni.
Black Star sehogy, igazából az animés Black Star annyira semmi a többiekhez képest, hogy kár volt ide betenni.
Zoro pedig tűrné. Ha a Mr. 1 elleni harcot túlélte, itt is vidáman fog vigyorogni a meccs végén.

Lehetetlen, hogy Hiei gyorsabb legyen, mint Minato. Minato teleportál, míg Hiei csak gyorsan mozog. Ha a YYH karaktere 0,000000000000001 másodperc alatt tesz meg 5000 km-t, akkor is lassabb, mint Minato, mivel ő teleportál.
De ha ennyire szeretnéd: Hiei vs. Minato (kunai-ok szétszórva vannak a harcmezőn, a terep legyen egy erdő)

Tök felesleges amúgy ellenfeleket sorolnom, mert úgyis az lesz a válaszod, hogy azok lassabbak voltak, mint Hiei. Meg amúgy sem az a döntő, hogy kinek milyen ellenfelei voltak. Vagy mégis? Akkor bizony kérek harcokat, ahol Hiei lassító/áthatolhatatlan védelemmel rendelkező/teljes érzékszervektől megfosztó ellenfelek ellen küzdött.

Kis állapotfelmérés: Fate/Zero-t nézi/nézte valaki?
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 01, 18:40:12 írta renato » Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #697 Dátum: 12 ápr 02, 08:08:24 »

Egyetérek renátóval, egy ilyen mezőnyben Hiei kitörölheti a csontos kis hátsóját azzal a hihetetlen "teleportációnál is gyorsabb" sebességével. Még Gaurry is veszélyesebb nála, mert az ő kardját senki sem tudja hárítani pengével, és mire rájönnek, már késő. BS sem annyira láma, a ninjatrükkökkel ő is tud szívózni, ha nem hülyéskedi el a harcot. Utolsónak mindenesetre Yamamoto maradna.

Csak a Zero-t láttam.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 02, 10:25:59 írta gman » Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #698 Dátum: 12 ápr 02, 17:27:32 »

Jhájj de jó, akkor dobálhatom a Zero-s harcaimat Nevet
Black Star és Tsubaki (a Mifune elleni harca előtt) vs. Kirie és Hassan-i Sabbah
Elza (és ha kell, akkor jöhet még Gajeel) vs. Kariya és Lancelot
Itachi vs. Lancer és Kayneth (vagy Sola-Ui mutatott valamit? nem rémlik már semmi, csak hogy elvette a férje Reiju-ját) (chakra=mágia, szóval a tükrön és a Susano'o-n áthatol az egyik lándzsa)
Ezek a harcok már egy ideje foglalkoztatnak, de nagyon nem tudtam senkit megkérdezni velük kapcsolatban.
(MetalEtemonos harcot még szerintem ide szerkesztem majd, mindjárt jön a harca).
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 02, 19:18:35 írta renato » Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #699 Dátum: 12 ápr 02, 17:50:54 »

A harcot amúgy renato látta jól, Hiei nem Jaganozhat, túl nagy szemétség lenne a többiekkel szemben. Zabuza-tól azért nem vettem el semmilyen technikát, mert még azokkal együtt is a legesélytelenebbek között tartható számon.

Amúgy a harccal kapcsolatban valószínűleg Saber nyerne, elég kemény kitartással rendelkezik, tulajdonképp csak neki van rendes védelme a kardforgatói képességeken kívül, és támadóerőben sem sokkal marad el a többiektől.
Utána nálam Zoro jön, neki is lennének esélyei a győzelemre, de szerintem elfogult vagyok vele kapcsolatban, főként ezért raktam a második helyre.
Roronoa után valamivel elmaradva Hiei jön. Nagyon nem részletezem, szimplán a sebessége miatt.
Yamamoto-val annyi a gond, hogy egy tömegharcban elég jó esély van rá hogy megsérüljön, amit nem visel kifejezetten jól az őrző. Valószínűleg neki van a legkisebb kitartása a kardosok közül.
Black Star: gyors, kitartó, ha épp olyanja van tud hidegvérű is lenni, azonban ehhez valakinek fel kell idegesíteni. Elég jó esély van rá, hogy mielőtt rájönne az 5 perc kivégzik...
A többi résztvevőt már elfelejtettem, de amúgy se fontosak, minimális győzelmi esélyeik vannak csak. Kivéve Clare-nek, ő Saber-nél is többet kapna, csak őt meg ahogy láttam senki nem ismeri.

Esélyek:
Saber: 27%
Zoro: 24%
Hiei: 20%
Yamamoto: 18%
Black Star: 11%

Adelheid vs. Greed vs. 3. Raikage vs. Nnoitra vs. Gyémánt Jozu

Adelnek semmi esélye sincs. Hiába van nagy védelme, a Raikage, és Jozu is áttörheti, támadóerőt meg nem képvisel. Az egyetlen esélye ha esetleg mégse törné át a jégvár, de ez is csak a túlélésre elegendő. Amint Jozu sikeresen bekopogtat hozzá (a hakival csak megoldja) Adelből a belső szervein kívül semmi nem marad a vadállatok között. A kis jégbabái ugye senkiben nem tennének kárt.
Greed: hasonló eset mint Adel, csak neki sok élete van, nagyobbat üt, és vagányabb is, bár utóbbi talán mellőzhető érvelés során.
Raikage: Az egyik fő esélyes, övé a második legnagyobb védelem, pusztítóerőben meg jó eséllyel első. Azonban mégse ő fogja megnyerni ezt a tömegbunyót...
Nnoitra: Az ő védelme gyengébb a többiekénél, a támadóereje viszont elég kemény, plusz mivel Espada tud cerokat, és abba se hal bele ha háromszor kettévágják.
Jozu: nem elég hogy a gyémánt nem egy törékeny anyag, de van hakija, amivel bármelyikük védelmét áttudja ütni. Nálam ő a legesélyesebb, ha haki-t von maga köré még a Sandaime támadásait is blokkolni tudja szerintem.

Kis esélylatolgatás:
Adel: 0%
Greed: 5%
Raikage: 35%
Nnoitra: 10%
Jozu: 50%

Plusz egy harc azoknak akik nem látták a zero-t, legyenek most tűzhasználók:

Sasuke (csak amaterasu és katon jutsuk+alap fizikai képességek), Zancrow, Natsu (tápolás nélkül, csata közben úgyis szerez valami finomságot. Nevet), Shana, Ace, Rin (exorcist), Hiei (ő meg csak kokuryuuha-t használhat), Mustang, SE-ből az a tűzöklű csávő, aki megküzdött Excalibur-ral is

Ui.: a vs.-eket lefelejtettem, odaírni meg már lusta vagyok, úgyhogy jó lesz így. Nevet És ha valakit még tudtok aki alapból tűzzel játszik, és nem képes egyedül elintézni az összes többit rakjátok be nyugodtan.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 02, 18:20:21 írta Mistich » Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #700 Dátum: 12 ápr 02, 18:42:53 »

Tűzhasználók harca:
Ace eléggé logia, szal nem tudom mi esélye lenne a többieknek Faceg (kivéve, ha Natsu nem eszi meg, de a kannibalizmust talán kizárhatjuk *). Így őt ki is hagyom.
Hiei-t, Shanát szintén kihagyom, mert az utóbbiról nem tudom ki a csoda, az előbbit meg még nem láttam eleget, 28.-résznél járok. ^^ Ja, és 'SE-s tűzöklű csávó' alatt kit értesz? ikszdé kb. 40. mangánál tartok.

Mustang vs. Zancrow vs. Natsu vs. Sasuke vs. Rin

Mustangnak nem sok esélyt látok, mert a többiek közül csak Sasukére hat a tűz rajta kívül, és ha a kesztyűjét elhagyja, akkor neki annyi, nem hiszem,hoyg a többiek megvárják, míg felrajzolgat a porba egy karikát.

Zancrownak és Rinnek elég hasonlóak a lángjai, mármint az eredetüket tekintve. Ha Rin bekattan, akkor nem sok esélyt látok az istenölőnek, megeszik vacsira. Na meg Zancrow lángja és az amateratsu eléggé hasnoló.

Sasuke itt kapkodhatbá a fejét, mert neki nem tesz jót a +200°C, de azért ellenne egy ideig. Az amateratsu szerintem csak Mustang ellen használna, de őt meg így is úgy a falhozcsapodják, nem kell ahhoz MS. Natsu nehezen, de sztm le tudja nyelni a lángjait, és akkor Szöcskének annyi.

Rin és Natsu a legesélyesebbek, sok múlik azon, hogy Natsu éppen milyen lángokkal tolja, de a kék lángokat nem hiszim, hogy le tudja nyelni, vagy ha mégis, valszeg megég a pocija (is). Egy kattant rinnnel meg nem nagyn lehet mit kezzdeni.

Mustang: 0%
Sasuke: 8%
Zancrow: 20%
Natsu: 25%
Rin: 27%

*Putir-kun hívta fel erre a figyelmem x) Az én észjárásom túl gyakorlaties ehhez xP
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 02, 19:08:21 írta Sabaku » Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #701 Dátum: 12 ápr 02, 18:49:33 »

Tüzesek: Mivel nem ismerem sem Rint, sem Shannát, róluk nem tudok nyiatkozni, de a többiek (Ace is) esélytelenek Natsu ellen. Itt max egy mindenki vs. Natsunak lenne értelme, de még így is a sárkányölő győzne, mert mire a többiek rájönnek, hogy tűzzel nem mennek sokra, addigra Natsu valami istentelenül széttápolódik.

Black Star és Tsubaki vs. Kirie és Hassan-i Sabbah: Assassin nagyjából szart sem csinált, de túlerő szempontjából hasznos, Kirie viszont nagyon pro, mágus és harcos egyszerre. Black Star a sunyulással nem megy sokra, mert ahoz az ellenfelei is értenek, de Trap Starral esetleg meglepheti őket, de sokkal többet nem tehet. Azárnyékbábok mondjuk még dobnak valamennyit az esélyein, de én Kirie és Assassin javára adk 65%-ot

Erza és Gazille vs. Kariya és Lancelot: Figyelem, efogult leszek! Lancelot amolyan páncélos Kenpachi, csak ő még fürge is. Kikapja Erza kezéből a fegyverét, felerősíti és megöli vele. A sárkányölőnek meg letépi a fejét, ha elkezdi enni a páncélját. A mestere nem nagy szám, de nincs is rá szügség, max néha gyógyítja a szellemet.
80% F/Z karaktereinek

Itachi vs. Lancer (gondolom rá gondoltál és nem Lancelotra) és Kayneth: A mágus és a szolga esélyelenek, de azét jó harc lenne. Kayneth csinál két olyan szentelt vizes akármit, egyet, ami őt védi és egyet, ami Lancert. Itachi hiába bűvészkedik a sima genjutsukkal, a vízigolyókra az gondolom nem hat. Ezután Itachi választhat, hogy Amaterasuval elakarítja a vízgólemfélékek és szétkapja az ellenfeleit, vagy csak megtsukojomizza őket.

Nem bírom megállni, szal itt az új tömekharc:
Két sanzus Kid és a lányok vs. MS Sasuke vs. Byakuya vs. Gérard vs. Sesshoumaru vs. Mihawk

Meg egy sima:
Haku vs Rukia
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 02, 19:01:41 írta gman » Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #702 Dátum: 12 ápr 02, 19:38:53 »

VÉGRE egy Lancelot fan, azt hittem én vagyok az egyetlen ezen a bolygón Nevet
Azért Kariya is elég szépen operál a csótányaival, tőlem kapnak még 10%-ot, a többit Kariya esetleges hamarabb bekövetkező halála miatt kapja a két mágus, nem a saját ereje miatt.

Itachi vs. Lancer harc szerintem máshogy nézne ki. Lancer eldobja a mágián áthatoló lándzsáját, Itachi okos, rájönne, hogy ez áthatol a védelmen, egyből le is húzná, csak nem számítana az érkező bénító lándzsára, ami ha a kezét találja, akkor végzetes. Ha Lancer Tsukoyomiba kerül, akkor:
a) egy gyengébe, amiből előbb-utóbb kiszedné Kayneth
b) egy durvába, amitől kifeküdne Lancer, viszont Itachi is, így Kayneth megölheti.
Véleményem szerint 55-45 a Totsuka kard miatt Lanceréknek.

Tüzesek:
A megevés szerintem inkább Zancrow reszortja lenne, mire Natsu nullázza magát, rég meghalna a két isteni lángtól.
A győztes Kilik lenne, mivel neki ott van Pot of Thunder is, Pot of Fire hanyagolható lenne a meccs folyamán Faceg

Kemények harca:
MetalEtemon kimarad, elértem ahhoz a részhez, ahol kiskoromban is abbahagytam az egész Digimont: a négy végső alakos gyökérhez.
Ha Jozu a gyémánt, akkor a Raikage a fullerén 70valahány%-ára összenyomva. A kage védelmét szinte semmi sem vitte át, egyedül ő maga. Véleményem szerint itt sem történne más, mint hogy ő maga bedarálja a népeket, akár egyszerre is.

Ha már emlegetve volt: egy Kenpachi vs. Lancelot harcot meghallgatnék Nevet
Valamint mivel még várnom kell egy kis időt, mire leadják végre a XXVIII. Wrestlemania-t, és nincs fent youtube-on a Cena vs. The Rock+amúgy sincs nagyobb valóságalapja a pankrációnak, mint az animéknek:
John Cena vs. Sig Curtis (remélem vagytok annyira műveltek, hogy tudjátok kikről beszélek xD)
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #703 Dátum: 12 ápr 02, 19:55:31 »

Ha Natsu elég kellemetlenül érezte magát Zancrow tüzében, akkor valószínűleg az Amaterasu és Rin lángja is használna rajta. Ha az egyiket meg is enné, azidő alatt valaki megcsapkodhatja hátulról a sárkányölőt. A logia gyümölcsöket meg ellehet intézni erősebb lángokkal, mint ahogy az Ace-Akainu párharcnál ezt láthattuk is.

Natsu-hoz még annyit, hogy ha egy fajta lángot meg is eszik, utána még egy nem hinném hogy jót tenne neki. Az Aetherion után is napokig kómás volt.

Sabaku: Bocs, a tüzes csávó nevére nem emlékszek, keresek róla képet. Mégse keresek, mert nem találok... Mikor Excalibur szerzett magának egy technikust, akkor megküzdött ellene, és ott volt a mágneses viharos szigeten is. Ha jól emlékszem 2 fegyvere van, kettő ilyen kis törpe valami. Jobban nem tudom körbeírni.
Amúgy 40 manga nem rossz teljesítmény... Én jó 10-et ha olvastam. Bleach, Naruto stb. Nevet

MS Sasuke vs. Byakuya vs. Gérard vs. Mihawk

Sasuke: a szereplők közül övé a legerősebb védelem, sebességben nem sokkal van Gérárd és Byakuya alatt, támadóereje pedig az egyik legszemetebb, de csak Mihawk ellen működne. Genjutsukkal tudna aratni, vagy Byakuya-t vagy Gérárd-ot lekapcsolhatja vele, velük máshogy nem boldogulna.

Byakuya: én őt gondolom a leggyorsabbnak a felsoroltak közül, de Gérárd-dal eléggé egy szint gyanúsak. Védelme neki is van valamekkora, bár ilyen ellenfelek ellen nem sokat érne vele. Inkább a Shunpo-val élné túl a felé irányuló támadásokat, vagy a Yoruichitől tanult technikával. Kidou-ban mint láttuk már jópárszor elég kemény, és az se hatja meg ha 1-2 végtagját be kell áldoznia a győzelem érdekében. Azonban ha véletlen közel megy Mihawk-hoz hogy kardozgassanak, mind a négy végtagját kénytelen lenne nélkülözni a harc további részében, ami elég kellemetlen tud lenni. Viszont a millió virágszirommal akár több ellenfelet is támadhat egyszerre, bár kétlem hogy ha 3 felé osztja a figyelmét bármelyiküket is komolyabban megsebezné vele.

Gérárd: lazán trollkodhatna egyet, felrepül 20 méter magasra és eltűntet egy kisebb ország méretű helységet. Azonban kétlem hogy hagynának neki időt erre, mind a 3 ellenfele leszedheti ez idő alatt. Natsu ellen bizonyította hogy kitartó, de most a mágiajátékokon nagyon beégette őt Mashima, szerintem nem keveset vesztett a komolyságából a karakter...  Miután elintézte őt Meldy az erőspaprikájával nem tudtam hogy sírjak-e vagy nevessek.... Mindenesetre a meteorral elég gyors tud lenni, azonban a nagyon pusztító varázslatai időigényesek, ezért kicsit kevesebb esélyt látok neki.

Mihawk: nála az az egy gond, hogy nem láttunk tőle nagy sebességet, Sasuke nagyon gyorsan kikapcsolhatná egy Amaterasuval. Azonban ha erre valamiért nem kerülne sor, nagyon komoly esélyekkel indul. A Susano'o-t lazán szétvágja, Byakuya kis virágszirmai se okoznának gondot egy ilyen kardforgatónak, és Gérárd számára se ajánlatos hogy a közelébe menjen. Azt a Shimon ölő támadást meg minimum eltéríti egy erősebb suhintással. Gérárd távolsági nagy bummjai meg szintén nem érnek sokat, mert Mihawk gyorsan mozgatja a kezét...

Sasuke: 28%
Byakuya: 27%
Mihawk: 23% (Amaterasu jó eséllyel lekapná)
Gérárd: 22%

Haku vs. Rukia

Abból a nagy sokjeges izéből egy szimpla Shunpoval kijut a Shinigami, utána meg egy Soukatsui-val lerombolja kívülről. Egy több száz éves halálisten csak rendelkezik annyi harci tapasztalattal, hogy pár senbon-t tudjon hárítani... Közelharcban szintén fölényben van a halálisten. Haku szerintem kevés egy hadnagy ellen, nálam sima Rukia győzelem.

Mistich kedvencei:

Marco vs. MS Sasuke vs. Zoro vs. Laxus vs. Black Star (mangás) vs. Kenpachi vs. Hiei

Mistich gyengébb kedvencei:

Gajeel vs. Hei vs. Kisame vs. Hibari (ő elférne a felső kategóriába is, csak már sokan voltak) vs. Mustang

Ui.: utálom hogy Jiraiya a felső kategóriához kevés, az alsóhoz meg túl sok.

renato: a haki-t pont ilyenekre találták ki, nem? Szerintem azzal lazán átütné a kage-t. Abban nem vagyok teljesen biztos hogy le is győzné, de megsebezni biztos megtudná.

Cena-ról hallottam már pár dolgot, de mivel élesben egyszer sem láttam a harcukat kihagyom. Viszont ha lefizeti Sig-et hogy veresse agyon magát, lazán nyerne.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 02, 19:57:28 írta Mistich » Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #704 Dátum: 12 ápr 03, 06:02:48 »

Greed védelme is gyakorlatilag gyémánt keménységű. A max. amit ki lehet hozni a szénből. Csak dizájnos szénfekete színű. A raikage mondjuk simán átütné, de mindenki mást is. A haki szintén játszik ellene is, de midnegy, mert a raikage úgyis midnenkit bezúz.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 45 46 [47] 48 49 ... 95
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins