24 nov 26, 04:32:58 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 42 43 [44] 45 46 ... 95
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne csatában extra (A minimum 2 teljes sor kötelező harconként)  (Megtekintve 288486 alkalommal)
0 Felhasználó és 77 vendég van a témában
renato
Vendég
« Válasz #645 Dátum: 12 márc 20, 15:24:08 »

A fejezet igazán jó volt, viszont maga Medusa halála nem. Az csak egy egyszerű kaszabolás volt, még a recepciós néni is jobban küzdött az életéért (mondjuk Medusa nem készülhetett fel arra a támadásra, úgyhogy ez így nem teljesen igaz, de a lényeget megértheted belőle). De még így sem teljesen helytálló az "érved", mert annak a fejezetnek inkább Crona miatt volt drámai kisugárzása, mintsem Medusa miatt.

Madarával semmi bajom, viszont szó mi szó, nagyon az elvárásaim alatt teljesített. Egyetlen mentsége van rá csak: az FMS Sasuke miatt tabu az egész harc alatt. Így viszont ha nem enne Edo zombi, minimum 3x meghalt volna CSAK a saját jutsui miatt. Ez eléggé cink...
Azért a kage szint sem mindig ugyanannyi. Például ott van Tsunade, aki állítólag kage szinten van, Kid mégis körberöhögné, miközben megölné. Vagy ott van Gaara, aki úgyszintén kikapna a Halál fiától.
Véleményem szerint ez a Stein az egész harc legerősebb résztvevője lenne, tőle egy kicsit lemaradva ott lenne Medusa, majd Kid Oonoki és A után.

Nehogy kihaljon a topic, dobok pár harcot:
Black Star (ha kell, akkor Tsubaki is jöhet) vs. Fon
Stein vs. Tsunade

Nami vs. Lambo
Kinkaku és Ginkaku vs. Sanji és Zoro
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 21, 21:46:17 írta renato » Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #646 Dátum: 12 márc 22, 19:02:04 »

Gai vs. Renji

Renji szerintem azelőtt elveri Gai-t, mielőtt az kapuzhatna. Ha esetleg még is sikerül neki pár kaput kinyitnia, a Shunpo-val kilehet térni az ilyen nagyobb, egyszer használatos skillek elől (Asa Kujaku, Hirutora). A Shinigamit esélyesebbnek látom, különösen ha repülhet is. Úgy lazán szétkapja a ninját. Repüléssel 100-0 Renji-nek, anélkül csak 55-45%

Ivankov vs. Hibari

Nagyon sok mindent nem tudok írni, én már Jiraiya-t is erősebbnek láttam Ivankov-nál, úgyhogy Hibari lazán szétkapja. (Hibari jóval megfelelőbb ellenfele a kalóznak, mint a Shinobi volt.)

Stein vs. Tsunade

Csak animéből tudok kiindulni, de azt a Stein-t sajnos elverné az új skilljeivel Tsunade. Ha kapna valamilyen fegyvert a tudós egy vágással szétvágná a Shinobit, de anélkül nem tud olyan támadást amit ne regenerálna vissza a Kage. (Feltételezem mangában mutatott újabb dolgokat is.)

Nami vs. Lambo-t passzolom, csak lenne egy olyan kérésem, hogy az OP spoilereket írnátok sárga betűvel? Nem akarok belefutni semmibe. Nevet

Kinkaku és Ginkaku vs. Zoro és Sanji

A fegyverek szerintem nem zavarnának sok vizet, a leggyakrabban használt szavas cucc nem hiszem hogy működne (hacsak a harc közepén el nem téved Zoro, és meg nem jelenik egy jó nő), az 5 elemi cuccnak nem hiszem hogy láttuk az erejét (talán egy Kakuzu szívet kaptak le vele), a többire meg nem emlékszek. ikszdé Az átváltozás se hiszem hogy sok gondot okozhatna a kalózoknak, jóval nagyobb dögöket is intéztek el mindketten. A Bijuu bomba mondjuk kellemetlen lenne, de Sanji a Geppou-val lazán elugrana előle, Zoro meg simán átvágná magát rajta. ikszdé (Oké, ezt nem gondoltam komolyan, de amíg készülnek a nagy bumm-ra, simán elvágja a torkukat.)
Összesítésben nálam lazán hozzák a kalózok.
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #647 Dátum: 12 márc 22, 19:53:30 »

Ivankov vs. Hibari:
Ha Sanji Diable Jumble rúgását képes volt felfogni, akkor Hibari tonfás ütése sem okoz nagy gondot számára. A bilincs nem zavarna sok vizet, hirtelen nővé változna, és kiugrana belőle, Roll pedig... szétdarabolná, nem nagyon szólna bele a süni a harc kimenetelébe. Hibari egyetlen esélye, ha elfut előle, vagy villant valamit, ami hatására a meleg forradalmárnak nem lesz szíve bántani őt. Szerintem még rosszabb helyzetben is lenne az őrző, mint Jiraiya.

Stein vs. Tsunade:
Hát ha a melegsálas Black Star ütései elől minden sérülés nélkül kitért, akkor Tsunade hadonászása sem okozna nagy bajt. Odavarrná a talpát a padlóhoz, és utána elkezdené átütni a gyomrát. Stein lelke a haláláig megvan, szóval akárhányszor átütheti, viszont a banya chakrája véges.

Nami vs. Lambo:
Külön írtam ezt a harcot+a Kin-Gin vs. Zoro-Sanjit, hogy ne legyen megint az, hogy nem tudtok semmihez sem hozzászólni (mondjuk így is csak neked írtam harcokat, mivel Sabaku a KHR-be bele se kezdett Nevet), így ide az animében/mangában látott teljes erejét gondoltam Naminak.
Majd igyekszem elkerülni a spoilereket.
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #648 Dátum: 12 márc 22, 21:01:10 »

Csak emlegetni kellett, itt is vagyok Nevet Am honnan szeded az infóid? xD Bár már tervezem elkezdeni. Eddig hány rész/fejezet?

Gai vs. Renji
Renji jó erős lett most, és nem is keretén, szal Gai jól megszenvedne vele. A blícses nem tud hadout meg hasonlót használni túl jól, Gai sem ninjutsus típus,szal maradt a bankai meg a kapuk. Ha Gai kapásból megnyit vagy 4-6 kaput akkor simán győz. Renji bankai-ja erős, de nem tudom elképzelni, hogy az a böszme nagy kígyó követni tudná a fordított lótusz mozgásást, és a Gai pofántalája, akkor blícsvér ide vagy oda, egy darabig nem áll tapra. Igazából Gai akkor is győz, ha nem a kapukkal kezd. 75-25 neki.
(és, most senki nem vádolhat azzal, hogy Renjit blícses volta miatt eleve lenézem, mert őt pont szeretem Nevet Aki igényli, annak írhatok listát ^^)

Kin-Gin vs. Zoro-Sanji
Epic one piece win. Kin-gin folyton dumál, meg ilyesmi, mire a fegyvereket előhúznák azelőtt föl lennének darabolva/szét lennének rúgva. Meg az ő világukban nem is létezik a 'kettévágom a haját' no jutsu, szal a meglepetés ereje sem velük van. Sanji meg repül mostanág. 80-20 nekik.

Stein vs. Tsunade
Anime 23. részénél tarok, itt Steint majdnem elég csúnyán elverte Medusa, de nem is tudom... Előtte meg nagyon jól tolta, ha odavarrja valahova a kagét, aztán meg Spirittel szétvágja, akkor ő nyer, ha nincsen ott Spirit, akkor hiába üt lukat a fejére, Tsu visszaállítja magát, szal állóháború powaaa.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #649 Dátum: 12 márc 24, 09:07:15 »

Tsunadét annyira nem kell lenézni, a fegyver nélküli Steint szerintem viszonylag könnyen legyőzné. Oké, hogy a lélek nem sűrűn fogy ki, de ez lényegtelen, ha Stein józanul belehal az első tockosba, őrülten meg kibír mondjuk négyet-ötöt. Tsunade sem merül le túl hamar, mert már jó ideje tart a Madárka elleni harc és még mindíg regenerálódik. Meg mondjuk Katsuyu is elég erős idézés, savat köp és osztódik, ami által több irányból köpi a savat.
65% Tsunadénak 

Új:
Hibari vs. Kenpachi vs. A vs. Kishin Stein és Marie vs. Zombi Oars vs. Vilámtűzsárkány Rage Natsu
Mindenki mindenki ellen. Kinek mekkora az esélye, hogy utolsónak maradjon talpon?
Ha valaki nem ismer egy-két karaktert, akkor őket hagyja ki!
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #650 Dátum: 12 márc 24, 12:29:32 »

Jó, ez igaz, viszont azt is vedd figyelembe, hogy mire Tsunade beviszi azt a 4-5 ütést, Sten már a 30. ütésén is túl lesz. Valamint elég egy bekapott találat után megérintenie a földet, és az egyik keze használhatatlanná válik.

Ez ilyen Royal Rumble-féle összecsapás, csak egyszerre lépnek ki a harcmezőre? Nevet

Hibari Kyoya:
Kitartó, erős, és ő Hibari, szóval legyőzhetetlen. Viszot ha nem a KHR világán belül nézzük, akkor a győzelemre igen kevés esélye van.
Akit legyőzhet:
Natsu-t mindenképp legyőzheti. Vele úgy körülbelül egy szinten lehetnek, nehezen is merülnek ki, talán a fizikai ereje miatt Hibari egy picivel jobb is, mint ő.
Oars nagy és hülye, Hibari eljátszadozhatna vele. A gond, hogy nem kell sok támadást bekapnia ahhoz, hogy a zombi martalékává váljon. Nála körülbelül egy 5%-kal jobb.
A villámpajzsán áttörhet Hibari, viszont az alapvető sebességbeli különbség miatt meggyűlne vele a baja. Később kifejtem jobban, de A ilyen Jolly Joker, bárkitől kikaphat, de bárkit le is győzhet.
Esélye a győzelemre:
Ugye ha a 100-at elosztjuk 6-al, akkor ~17-et kapunk, aki ennyit kap, az az 1v1 harcoknál kb. 50%-ot kapna. Hibari számára sajnos 10% esélyt sem látok, egyszerűen túl nagy állatok az ellenfelei. 9%.

Zaraki Kenpachi:
Az egyik favorit. Erős, kitartó, viszont lassú, és buta. Nem kevés gondja lenne a harc alatt.
Akit legyőzhet:
Hibari ellen 90% esélyt adok neki. A bilincseket a hajára kenhetné, Ken-chan szétszaggatná a puszta erejével őket. Roll szinte azonnal szétvágásra kerülne, a tonfákkal pedig püfölhetné/döfködhetné Kenpachit, csak kiröhögné őt a kapitány.
Natsu - most írjam le, amit Hibarinál is idevéstem? Felesleges magyarázni szerintem, Natsunak 2x több mágikus ereje van, mint egy átlagos mágusnak, Kenpachinak pedig úgy 10x több reiatsuja van, mint egy átlagos kapitánynak, szóval a tűz nem hatna rá, más meg nagyon nincs a mágus birtokában. De ha ettől eltekintünk, akkor is csak elkapja Natsu kezét egy Karyuu no Tekken során, és feldarabolja őt.
A ellen vagy nyerne, vagy nem. Erősek, kemények, Kenpachinál kard van, A pedig gyors. Talán egy picit még esélyesebb is A, viszont őt is fel kellett ide írnom, mert:
1) ha nem írnám ide, úgy nem lenne igaz a Hibarinál tett megállapításom.
2) olyan kicsi a különbség kettejük között, hogy akár még Kenpachi is nyerhet.
Oars számára szinte legyőzhetetlen a kapitány. Nem ragoznám túl, Kenpachinak rengeteg ereje van, és nála nagyobb dögöket is legyűrt már.
Stein és Marie ismét egy "nem hiszem, de azért sok esélye van" eset. Stein gyors, erős, cseles... mire rávenné magát a Kendo-ra Kenpachi, addigra akár már meg is ölhetnék őt.
Esélye a győzelemre:
Mint mondtam, az egyik legesélyesebb, hisz majdnem mindenki ellen 60% feletti eséllyel indul, és a maradék két harcban is kevesebb, mint 15% a különbség a két fél között. A 17% esély a minimum a számára, ezt megdobom még 8%-kal, így összesen 25% esélyt látok neki a győzelemre.

Yondaime Raikage:
Szintén a legesélyesebbek közt említhető az ő neve. Sebességben ver mindenkit, viszont erőben talán ő a legveszélytelenebb a 6 harcos közül.
Akit legyőzhet:
Hibari, Oars és Natsu most egy kalap alá lesznek véve. Igazából nekik se védelmük, se sebességük nincs elég ahhoz, hogy A ellen győzzenek, viszont az erejük miatt komoly veszélyt jelentenek a villám kage-ra.
Kenpachi elleni harcát a Zaraki résznél kifejtettem, így is lassan 1,5 órája írom a hozzászólásomat, had ne kelljen újra levésnem.
Esélye a győzelemre:
Ugyanannyi, mint Zarakinak, ráadásul hasonló okok miatt.

Franken Stein és Marie Mjölnir:
Mivel az elfogultság vádja így is el fog érni, így az ő erejét jobban kifejteném:
Lélekvarrás, Marie tonfa alakja, Marie teljes (kalapács) alakja, nagy sebesség, lélekrezonancia, magas szintű kitartás, a kisüléses ütések (volt vagy 3-4 fajta), lélekérzékelés, a boszorkányvadászról nem is beszélve. Ő a legnagyobb favorit a harcok során.
Akit legyőzhetnek:
Hibari vs. Stein és Marie látványos lenne, mivel két tonfás csap össze, viszont Stein győzelme szinte biztos. A megfelelő pillanatban bevihetne egy Wei Wu Shu-t, ami után Hibari nem nagyon mozogna. Roll pedig úgy járna, mint egy lufi: kipukkasztaná őt Stein
A elleni harcát kifejtettem még az 5 kage vs. Stein+Medusa+Kid+fegyverek harcnál. Egy kis öltés ide, egy kis öltés oda, és voilá, a kage mozgása blokkolva van. A lélekrezonancia után pedig illene minimum átütnie A gyomrát, ha már Law feje is leszakadt tőle.
Oars számára esélyt sem látok a tudós ellen. A lélekkisülés gondolom felér egy Busoshoku Hakival, rezonancia után pedig még Marie is megsebezné őt.
Kenpachi talán a legnagyobb párharca vele lenne Steinnek. A kapitány nagyon nem is mozog, szóval a varrás sokat nem érne (ráadásul a szemkötő ledobása után felszaggatná a lábát a földről a kapitány). Egymást ütögethetnék ideig-óráig, mivel mindketten hihetetlen kitartással rendelkeznek, csak ugye Stein fürgébb. Biztosan nagyon megviselné a harc a tudóst is, de a kapitányt még jobban. Egyetlen esélye a Kendo, amit ritkán dob be az elején, meg Stein amúgy is figyeli a lelkét(=reiatsuját), így észlelné, hogy hamarosan valami hatalmas támadás fog jönni.
Natsu esetében ugyanaz a helyzet, mint Kenpachinál: az üvöltés elől kitérne a Soul Eater karaktere. Viszont itt hatékonyabb a varrás, és sokkal nehezebben sebezhetné meg őt a mágus.
Esélyük a győzelemre:
Kicsivel több, mint A-nak és Kenpachinak a fentebb említettek végett. 26%.

Oars:
Igazából a legesélytelenebbnek tartom. Erős, ám buta, lassú, és a termete miatt még nagy célpont is.
Akit legyőzhet:
Szerintem Natsu és Hibari kifeküdnének pár tockos után, bár mire azokat beviszi, rég kivégzik.
Esélye a győzelemre:
Cöcöcö... kap 5%-ot, mert ha egy tök leharcolt A/Kenpachi/Stein áll előtte, akkor nyerhet, de nem hiszem, hogy sokat tehet a harcok során.

Natsu Dragneel:
Két tartály, és dupla sárkányerő. Ám mit sem ér, ha az ellenfelek páncélja egy hidrogénbombát is átvészelne.
Akit legyőzhet:
Oars ellen nyerne. Hasonló a helyzet, mint Hibarinál azzal a különbséggel, hogy ő még viszonylag gyors is. Ja, meg a gumit még szét is b*ssza a tűz.
Hibarival lejátszhatnák a Kenpachi vs. A-t kicsibe. Mindkét félnek van esélye a győzelemre, igaz, csak ha mindent beleadnak a harcba.
A ellen a villámló tűzsárkányos anyám kínjával nyerhetne, ám ehhez kell egy jókora figyelmetlenség A részéről.
Esélye a győzelemre:
Hibarinál egy picivel kevesebbet kap, mivel a végső támadását csak 2x tudja alkalmazni. 8%

Hibari - 9%
Kenpachi - 25%
A - 25%
Stein és Marie - 26%
Oars - 6%
Natsu - 8%

A maradék 1% pedig az adó, úgyhogy az kimarad :/ (jó, ha úgy tetszik, akkor elszámoltam... nem, nincs kedvem Oars-hoz írni még egy százalékot, ez így a jó)

Körülbelül 2 órán át írtam ezt a postot, ha lehet ilyet kérni, akkor minimum 5 sorban hülyézzetek már le, ha valamivel nem értetek egyet. Nagyon szépen köszönöm Nevet

Új:
SkullGreymon (tegyük fel, hogy bírja legalább 20 percig) vs. Little Oars Jr.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 25, 10:15:18 írta renato » Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #651 Dátum: 12 márc 26, 07:25:05 »

Én inkább folyamatában nézem a dolgot.
Ott áll egymással szemben öt harcra éhes vadállat, meg egy negyven méter magas zombi. Kit fog az összes többi a legveszélyesebbnek gondolni? Hát persze, hogy szegény Oarst, így ideiglenesen összefognak ellene és pillanatok alatt lekotorják a pályáról.
Ezután Hibari gondol egyet, és nekimegy a legdurvább kinézetű fazonnak, aki a lángok és a villámok miatt valószínüleg Natsu lesz. Ők nyagyjából egyenlők és bármelyikük győzhet, de a továbbiakban már nem nagyon tud hozzászólni a harchoz.
Eközben a többiek között kisebb szerelmi háromszög alakul ki. A kérdés az, hogy Kenpachi kivel akar kettesben maradni. Mivel A fut mint a néger és nem feltétlenül játszik tisztességesen, hamar ellenszenves lesz a kaitány számára és rászáll, Stein meg vérszemet kap és ő is a raikagét támadja.
Mikor végre már csak ketten maradtak, harcolnak pár órát, majd a több sebből vérző Kenpachi megunja a dolgot és elkezd kendozni.
Kenpachi 30%
Stein 28%
A 22%
Hibari 10%
Natsu 10%
Oars 0%

SkullGreymon vs. "Kicsi" Oars: A méreteken gondolkodom éppen. Oars szerinten kb. még egyszer akkora, mint a digimon. Tekintve, hogy KoponyaSzürkeszörny egy halom csont, az óriás egyetlen ütése után szétesne. A rakéta meg nem hiszem, hogy olyan veszélyes lenne, mint a három Shichibukai támadása, amikbe egyébként Oars nem halt bele azonnal.
Epic Oars win.

Új: Manda 2 vs. MetalGreymon
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #652 Dátum: 12 márc 26, 07:58:20 »

Hát... szerintem Stein ki tudná kerülni a Kendo-t, de már leírtam miért, nem ismételgetem magam. Amúgy ilyen "sokan egyszerre" harcok még jöhetnek, csak ne úgy, mint múltkor a Shichibukai vs. Akatsuki (tehát ne csapat vs. csapat legyen).

Manda vs. MetalGreymon:
Manda gyors, erős, és nagy, ellenben MetalGreymon képes bombákat lőni. Hmmm... a Tera Destroyer-rel szerintem szétrobbanthatná MetalGreymon a kígyót, plusz a Mega Claw segítségével el is tudja kapni. Szerintem ez a harc a Digital Monster-é.

Új: Garurumon+Greymon vs. Gamabunta+Gamakichi
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #653 Dátum: 12 márc 26, 12:17:20 »

Gamakichire itt nincs szükség, Gamabunta egyedül is széttapossa őket.
A digimonokat fejlettségi szint szerint így érdemes harcba küldeni:
Rookie=Kukucska kalandjai
Champion=Pokémon
Ultra=Narutos idézések, Hollowok, csillagszellemek, etc...
Mega=Erősebb manga karakterek

Akkor mondok egyet, aminek a végkimenetéről gőzőm sincs.
Nami vs. Tezca és Enrique vs. 2. Mizukage vs. Rokudo Mukuro (lencse nélkül, höhö Nevet) vs. Hirako Shinji vs. Felnőtt Mammon
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 26, 12:36:22 írta gman » Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #654 Dátum: 12 márc 26, 15:05:42 »

Kenpachi vs. A vs. Kishin Stein és Marie vs. Zombi Oars vs. Villámtűzsárkány Rage Natsu

Hibarit kihagyom, mert nem ismerem. Abban egyetértek, hogy Oars nyírják ki először, bár nem azért mert olyan veszélyes, hanem inkább nagyon zavaró egy 10emeletes panel a csatatéren, főleg, ha még néha csapkod, meg morog is. Natsu valószűleg a 'leglátványosabb' embernek ront neki, azaz 'A'-nak.

A vs . Villámtűzsárkány Rage Natsu
Itt a támadóerő Natsunál van, a raikage még nem rázott meg egy egész szigetet, de a gyorsaságban ő a jobb. Natsunak a védekezése kb. semmi, szal ha A a közelébe kerül akkor kb látni sem fogja a saját lángajaitól, és a Kagemaflásból 2-3nál többet ne bírjon már ki. A Raikage nagyon szívós, erős is, és a pajzsa is strapabíró. Itt olyan 60-40 minimum neki.

Stein és Marie vs. Kenpachi
2 vadállat egymás ellen, mármint ha Steinre rájön a boncolhatnék. Itt nem nagy előny az, hogy a lélek nem fogy ki, mert a reitsu sem, főleg nem Kenpachinál. Itt a szerintem kettőt vehetjük egynek. A varrással sem megy sokra Stein, mint már renato leírta, mert  egyrészt a szemkötő nélkül valszeg le sem tudja rögzíteni, és ha sikerül is még korábban, Ken-chan feltépi.
Erejük kb. azonos lehet Marie-val együtt. Minketten nagyon kitartóak, Kenpachi talán kicsit jobban, de viszon lassabb, mint az őrült tudós. Az intelligenciahányados lehet a döntő dolog itt, az meg egyértelmű, kinél van. Egy olyan 55-45 Steinnek, mert ha megőrül, akkor Ken-channál is állatabb tud lenni.

Elvileg maradt egy félholt Steinnünk, meg egy szintén eléggé lestrapált A-nk. Ellene működjön már a varrás, és ha szétválnak Marivel, akkor Stein lefogja úgy a kagét, mint Medusát anno, és utána a csaj kitöri A nyakát.

Oars: 0%
Natsu: 15%
A: 25%
Kenpachi: 28%
Stein: 32%

Mikor Natsu 'szigetalázó' támadásánál tartottam, Kisame ugrott be :'D
Tehát: Natsu vs. Kisme
Meg valami csoportharcot is: 
100 ével ezelőtti Mosqito vs. 10. espada Yammi vs. Hancock vs. SE Kid fegyverekkel vs. Tendo Pein vs. Sanji
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 26, 15:25:48 írta Sabaku » Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #655 Dátum: 12 márc 26, 16:07:23 »

Ez a mindenki nekiront Oars-nak dolog logikus LENNE, ha nem ezek a karakterek játszanának. Őszintén, te kinézed Hibari-ból vagy Kenpachi-ból hogy bárkivel összefognának? Nevet Max úgy hogy nekirontanak, de ha valaki eközben a közelükbe megy, azt is megcsapkodják. Kenpachi a Yammi-val való harca óta kétlem hogy csak azért Oars-t támadná mert nagy és veszélyesnek tűnik. Amúgy renato levezetésével nagyjából egyetértek, csak az általam ismert Stein-nek valamivel kevesebbet, az A - Kenpachi párosnak meg kicsit többet adnék.

Nami vs. Nidaime Mizukage vs. Mukuro vs. Shinji vs. Mammon

Az általam ismert Nami-nak adok 5 percet az életre, utána az első ellenfele darabokra szedi. Mukuro elég kemény, illúzióhasználatban max egy kevéssel maradhat el Mammon-tól. Shinji elég érdekes, mert alapból az ő képessége a legszívatósabb, de nem tudom mit kezdene ennyi genjutsuhasználóval... Ugye a Bleach világában ebből nem nagyon lehet kitörni... Viszont ha jól emlékszem elpusztítani ellehet egy nagy erejű támadással a létrehozott illúzió "világot", s mivel a kardja is inkább kidou beállítottságú feltételezhetően a kapitány is ért hozzájuk valamilyen szinten. (Tudom, feltételezésnek nincs helye, de szerintem ennek azért van alapja.) Ha pedig sikerül kitörnie az illúziókból valahogy bárki ellen eséllyel indul. Mammon azért valamivel csak keményebb Mukuronál ha már Arcobaleno, valószínűleg ő is nyerne végül, ha nem játszana a Mizukage. Ő másféle illúziókat használ mint a KHR-esek, kérdés hogy boldogulnának el vele Mammon-ék. Ugye a Kage a Naruto világának egyik legjobb illúzióhasználója, - újabb feltételezés - elég jó lehet a genjutsuból való kiszabadulásból is. Azon kívül elég sokrétű karakterről beszélünk, én őt látom a legesélyesebbnek ebben a tömegbunyóban.

Valami arányféleségek:

Nami: 0%
Mizukage: 35%
Mukuro: 20%
Shinji: 15%
Mammon: 30%

10. espada Yammi vs. Hancock vs. SE Kid fegyverekkel vs. Tendo Pein vs. Sanji

Yammi miért 10. Espada formában van? Még 0.-kal se lenne sok esélye, így felesleges bedobni a többiek közé. Nevet Ahogy Kid-et se látom esélyesnek, egy Pein, Sanji, vagy Hancock ellen megmozdulni se lenne ideje. (Feltételezem animés Kid-re gondoltál.)

Tehát a maradék 3 csatája: Azon múlik az egész, hogy Pein-nek milyen kedve van. Ha épp szar napja van, és Istenesdit akar játszani, akkor ellő egy Chibaku Tensei-t/nagyon erős Shinra Tensei-t, majd szép nyugodtan hazasétál. Ha viszont átlagos napja van, és nem a keményebb technikákkal indít, akkor pillanatok alatt vége van, Sanji és Hancock is egy rúgással 2 darabra töri. A szakács meg ugye 0%-ot se kaphat Hancock ellen.

Tehát végső esélylatolgatás:

Yammi: 0%
Kid: Valamivel azért esélysebb az Arrancar-nál, kapjon 5%-ot
Pein: 20% (Nem valószínű hogy rögtön be akarná fejezni a harcot)
Sanji: 30% (Ha Hancock-ot valaki leszedi előtte, bőven van esélye)
Hancock: 45%

Újabb csoportharc:

Shirohige vs. Hades (szív valahol fa mögött) vs. Gildarts vs. Yama-jii vs. Nagato vs. Shinigami-sama + Maka apja, kinek nem jut eszembe a neve
(S lő világvége. ikszdé)
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #656 Dátum: 12 márc 26, 17:25:09 »

Ezek a tömegverekedések tényleg királyak. Nevet
Jó hogy kitalálta valami jóképű idegen. Cowboy

Shirohige vs. Hades vs. Gildarts vs. Yama-jii vs. Nagato vs. Shinigami-sama és Spirit: Hades lényegében esélytelen, mert kizárt, hogy a szív épségben maradjonm, ha 50 km-s körzetben tartózkodik. Végülis nagyon semminek sincs esélye, hogy egyben maradjon a környéken. Shinigami-sama sajnos túl keveset mutatott ahoz, hogy sokáig ringben maradjon, tehát az érték, amit kapni fog, erősen a szimpátia oka. Nagato a legteknikásabb a harcban, de bárki egyetlen találatától azonnal elhasal, így lényegében nagyon durva veszélyt csak az öreg Yamamotora jelent a csakraszívás miatt, aki emiatt sokat veszít a nyerési esélyeiből. Szerintem a végén egy hatalmas füstölgő kráter közepén Fehérbajusz és Gildarts marad talpon, az ő harcukat meg már egyszer kitárgyaltuk ezen témába.
WB 26%
Gildarts 22%
Jama bá 20%
Nagato 18%
Shinigami 14%
Hades 0%

Új:
Birdramon vs. Charizard
Ikkakumon vs. Blastoise
Togemon vs. Venosaur
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #657 Dátum: 12 márc 26, 17:40:36 »

Mistich:
Az animés Stein, és a mostani kishin Stein ég és föld. Csak hogy pár példát láss az erejére: egyedül (ezekkel a szörnyekkel harcol most az egész Shibusen, Kid speciel nem bír 2 Senzu-s állapotában egyel sem) Marie-val. Ha lapozol egyet, akkor láthatod a csodálatos eredményét is a támadásnak (csak megsúgom: Arachne testében Medusa nagyon szoros X-et hozott le az ennél jóval gyengébb Justin ellen).
A Nami vs. Mizukage vs. Mukuro vs. Shinji vs. Mammon harcnál Naminak pont azt az erejét nem láttad még, ami miatt idekerült.

gman-es harchoz:
Most valamennyivel rövidebben írom le, mert most értem haza fogorvostól, és... még a hatása alatt vagyok Nevet

A két vonal közti részt Mistich ne olvassa el (valószínűleg mostantól mindig így írom az OP-s cuccokat, a sárga színtől agyf*szt kapok >.<#)
A második Mizukage szinte biztosan kiesne, mivel Nami profi időjárás befolyásoló asszonyság lett, észlelné, hogy ez a szintű káprázat valószínűleg gondot okozhat neki a továbbiakban, és mivel ő a One Piece egyik legnagyobb elméje (ha nem a legnagyobb), valószínűleg képes lenne elpusztítani a kage-t (mást nem esőt csinál, a délibáb tudtommal eltűnik tőle, bár ez nem tuti, de így rémlik). Valamint a második majdnem összes jutsuja kivédhető ilyen-olyan időjárás-manipulálással.
Mammon tuti revansot akarna venni Mukuro-n, így összefognának egy időre, míg kicsinálják az irritáló Vizardot. Shinji legyőzése után harcolna egyet a két KHR karakter, majd a győztes (bárki is, eléggé lestrapált) egy szinte kifogyhatatlan erejű, jó bőrben lévő karakterrel áll szemben, aki ráadásul tudjuk mit használ.
VISZONT ott van Enrique és Tezca, akik általában a legvégsőkig szemlélik a csatákat, majd csak az utolsó utáni pillanatban toppannak be. Valószínűleg megvárnák, míg Nami leengedi a védelmét, majd Enrique gerincoszlopon csapkodná a leányzót.

Az arányok így néznek ki nálam:
Enrique és Tezca: 27%
Nami - 23%
Mammon - 15%
Mukuro - 14%
Shinji - 10%
Nidaime Mizukage - 11%

100 ével ezelőtti Mosqito vs. 10. espada Yammi vs. Hancock vs. Kid a lányokkal vs. Tendo Pein vs. Sanji:
Sanji győzelmére kereken 0% esély van. Ennek oka igen egyszerű: van három nő is a csatatéren, szinte biztos, hogy képtelen lenne a csatára figyelni.
Mosquito és Yammy úgyszintén csak dísznek lennének, Hancock egyedül leszedné őket.
Ez egy Hancock vs. Kid vs. Pein harc lenne, ahonnan 2 Senzu-s Kid kerülne ki győztesen.
Hancock Haki-ja szinte semmit sem érne, mivel mindkét ellenfele olyan támadásokat használ, ami mellett felesleges lenne erőltetni az akaratát, úgyis megölik, ha úgy érzik.
Egy Kid vs. Pein harc bontakozna ki igazából, igazából az 5 másodperces cucc pont rosszul jönne Peinnek, mivel Kid gyakorlatilag egy percen át képes tüzelni az ellenfelére megállás nélkül. A Chibaku is elmehetne a csudába, hisz a Father's Seven Lights több, mint valószínű, hogy szétrobbantja a gömböt, sőt, még magát Peint is kicsinálná.
Igazából itt több, mint 50% esélyt látok Kid számára, a többi karaktert (főleg Sanjit) meg sem alázom olyan kis értékekkel, amiket kapnának.

Shirohige vs. Hades (szív valahol fa mögött) vs. Gildarts vs. Yama-jii vs. Nagato vs. Shinigami-sama + Spirit:
Nem jó Hades szíve úgy, ahogy nemrég megegyeztünk róla? Az tök fair-nek tűnt.. na mindegy.

Hades lenne az első kieső. A szíve akkora, mint a panelház, amiben lakom, bárki széttörné, majd az első közvetlen találat után elporladna a mágus.
A következő kieső Gildartz lenne. Itt igazából nem sok keresnivalója van egy full védelem nélküli egyénnek.
Nagato abba a szerencsétlen helyzetbe kerülne, hogy a Chibaku-jával kitörölhetné a fenekét, gyakorlatilag az összes ellenfele képes lenne széttörni azt. Ő véleményem szerint Eddy-vel harcolna a földön, míg Shinigami és Yamamoto között az égen heves párharc kezdődne, amit a Soul Eater karaktere nyerne. Hogy miért? Ez egyszerű: mert egy massza az egész karakter, leviszik a fél oldalát, és le se szarja, ellenben ha Yama bekap egy ennél nyolcezerszer nagyobb vágást, akkor neki harangoztak.
Nagato számára Edward a legrosszabb ellenfél. Semmit sem tud elszívni, cska a lelkét, viszont ahhoz meg egyedül kevés lenne.
Végül egy lestrapált Shinigami, és egy nagyjából teljesen oké Whitebeard állna szemben egymással. Vajon ki győzne?  Gondolkozik Egyértelműen Shirohige lenne a meccs győztese.
Eddy - 35%
Shinigami - 20%
Gildartz - 22% (mert ha életben marad, akkor nagyot arathat, viszont ezt valahogy nem tartom elképzelhetőnek)
Yamamoto - 18%
Nagato - 5%
Hades - 0%

Egy kis gyorsaságos harc:
Yoruichi vs. Minato vs. Medusa (elvégre a vektorokkal sokat tudna dobni a sebességén/elvenni a többiek sebességéből) vs. Racer vs. Sloth vs. Flash vs. Dr. House

Digimonosokat a köviben kommentálom, most nincs hozzá kedvem.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 27, 13:44:10 írta renato » Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #658 Dátum: 12 márc 27, 10:37:02 »

renato, neked Tezca és a főemlős is ott volt az illuzionisták között. Mosolyog

Gyorsak csatája:
Elsőnek azok esnek ki, akik tényleg gyorsak: Yoruichi, Sloth és az az idétlen pirosruhás. Miért? Racer miatt. Egy illúziót hoz létre, amiben mások lelassulnak, de azt hiszik, hogy Racer lett gyorsabb. Minatonak mindegy, mert ő teleportál, Medusa meg vektorokkal gyorsítja magát, így nem tud lassabban menni, mint ahogyan szeretne. Bár először ők sem vágják, hogy mi van, csak azt tapasztalják, hogy a fentieket könnyebben leverik, mint kellene. A pizsomás majom szörnyethal, Yoruichi és a lajhár viszont szívósságuknak köszönhetően bírják egy darabig, de sok esélyük így sincs. Minato és Medusa vannak olyan okosak, hogy rájöjjenek Racer titkára és lángoló mocik ide, vagy oda, kiejtik a mágust. Minato meg gondolom leveri a boszorkányt, mert több a rajongója.
Minato 30%
Medusa 26%
Racer 20%
Sloth 12%
Yoruichi 12%
Flash 0%
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #659 Dátum: 12 márc 27, 14:05:07 »

Nem értem miről beszélsz Hümm-hümm

Minato nagyon maximum a rajongói miatt nyerne. Medusa megmenekült a guillotine-ból is, Minato Rasenganja sem okozna nagyobb gondot (pláne úgy, hogy ő érzékeli a lelkét, így tudja merről érkezik a villogós gyerek). Az ő arányaikat fordítanám meg egyedül, a többi maradhat.

Birdramon vs. Charizard:
Birdramon-ra tudtommal hat a tűz, ahogy Charizard-ra is. Viszont a madár védelme nem túl vastag, ellenben Charizard szárnyait ritkán törték át.

Ikkakumon vs. Blastoise
Két vízhez kötkető lény harcra. A különbség, hogy míg Blastoise támadását állná Ikkakumon, az első Harpoon Vulcan utál után szétkenődne Blastoise a saját teknőjében.

Togemon vs. Venosaur
Gőzöm sincs, Venosaur totál kiesett mára.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 42 43 [44] 45 46 ... 95
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins