Jó, ez igaz, viszont azt is vedd figyelembe, hogy mire Tsunade beviszi azt a 4-5 ütést, Sten már a 30. ütésén is túl lesz. Valamint elég egy bekapott találat után megérintenie a földet, és az egyik keze használhatatlanná válik.
Ez ilyen Royal Rumble-féle összecsapás, csak egyszerre lépnek ki a harcmezőre?
Hibari Kyoya:Kitartó, erős, és ő Hibari, szóval legyőzhetetlen. Viszot ha nem a KHR világán belül nézzük, akkor a győzelemre igen kevés esélye van.
Akit legyőzhet:Natsu-t mindenképp legyőzheti. Vele úgy körülbelül egy szinten lehetnek, nehezen is merülnek ki, talán a fizikai ereje miatt Hibari egy picivel jobb is, mint ő.
Oars nagy és hülye, Hibari eljátszadozhatna vele. A gond, hogy nem kell sok támadást bekapnia ahhoz, hogy a zombi martalékává váljon. Nála körülbelül egy 5%-kal jobb.
A villámpajzsán áttörhet Hibari, viszont az alapvető sebességbeli különbség miatt meggyűlne vele a baja. Később kifejtem jobban, de A ilyen Jolly Joker, bárkitől kikaphat, de bárkit le is győzhet.
Esélye a győzelemre:Ugye ha a 100-at elosztjuk 6-al, akkor ~17-et kapunk, aki ennyit kap, az az 1v1 harcoknál kb. 50%-ot kapna. Hibari számára sajnos 10% esélyt sem látok, egyszerűen túl nagy állatok az ellenfelei. 9%.
Zaraki Kenpachi:Az egyik favorit. Erős, kitartó, viszont lassú, és buta. Nem kevés gondja lenne a harc alatt.
Akit legyőzhet:Hibari ellen 90% esélyt adok neki. A bilincseket a hajára kenhetné, Ken-chan szétszaggatná a puszta erejével őket. Roll szinte azonnal szétvágásra kerülne, a tonfákkal pedig püfölhetné/döfködhetné Kenpachit, csak kiröhögné őt a kapitány.
Natsu - most írjam le, amit Hibarinál is idevéstem? Felesleges magyarázni szerintem, Natsunak 2x több mágikus ereje van, mint egy átlagos mágusnak, Kenpachinak pedig úgy 10x több reiatsuja van, mint egy átlagos kapitánynak, szóval a tűz nem hatna rá, más meg nagyon nincs a mágus birtokában. De ha ettől eltekintünk, akkor is csak elkapja Natsu kezét egy Karyuu no Tekken során, és feldarabolja őt.
A ellen vagy nyerne, vagy nem. Erősek, kemények, Kenpachinál kard van, A pedig gyors. Talán egy picit még esélyesebb is A, viszont őt is fel kellett ide írnom, mert:
1) ha nem írnám ide, úgy nem lenne igaz a Hibarinál tett megállapításom.
2) olyan kicsi a különbség kettejük között, hogy akár még Kenpachi is nyerhet.
Oars számára szinte legyőzhetetlen a kapitány. Nem ragoznám túl, Kenpachinak rengeteg ereje van, és nála nagyobb dögöket is legyűrt már.
Stein és Marie ismét egy "nem hiszem, de azért sok esélye van" eset. Stein gyors, erős, cseles... mire rávenné magát a Kendo-ra Kenpachi, addigra akár már meg is ölhetnék őt.
Esélye a győzelemre:Mint mondtam, az egyik legesélyesebb, hisz majdnem mindenki ellen 60% feletti eséllyel indul, és a maradék két harcban is kevesebb, mint 15% a különbség a két fél között. A 17% esély a minimum a számára, ezt megdobom még 8%-kal, így összesen 25% esélyt látok neki a győzelemre.
Yondaime Raikage:Szintén a legesélyesebbek közt említhető az ő neve. Sebességben ver mindenkit, viszont erőben talán ő a legveszélytelenebb a 6 harcos közül.
Akit legyőzhet:Hibari, Oars és Natsu most egy kalap alá lesznek véve. Igazából nekik se védelmük, se sebességük nincs elég ahhoz, hogy A ellen győzzenek, viszont az erejük miatt komoly veszélyt jelentenek a villám kage-ra.
Kenpachi elleni harcát a Zaraki résznél kifejtettem, így is lassan 1,5 órája írom a hozzászólásomat, had ne kelljen újra levésnem.
Esélye a győzelemre:Ugyanannyi, mint Zarakinak, ráadásul hasonló okok miatt.
Franken Stein és Marie Mjölnir:Mivel az elfogultság vádja így is el fog érni, így az ő erejét jobban kifejteném:
Lélekvarrás, Marie tonfa alakja, Marie teljes (kalapács) alakja, nagy sebesség, lélekrezonancia, magas szintű kitartás, a kisüléses ütések (volt vagy 3-4 fajta), lélekérzékelés, a boszorkányvadászról nem is beszélve. Ő a legnagyobb favorit a harcok során.
Akit legyőzhetnek:Hibari vs. Stein és Marie látványos lenne, mivel két tonfás csap össze, viszont Stein győzelme szinte biztos. A megfelelő pillanatban bevihetne egy Wei Wu Shu-t, ami után Hibari nem nagyon mozogna. Roll pedig úgy járna, mint egy lufi: kipukkasztaná őt Stein
A elleni harcát kifejtettem még az 5 kage vs. Stein+Medusa+Kid+fegyverek harcnál. Egy kis öltés ide, egy kis öltés oda, és voilá, a kage mozgása blokkolva van. A lélekrezonancia után pedig illene minimum átütnie A gyomrát, ha már Law feje is leszakadt tőle.
Oars számára esélyt sem látok a tudós ellen. A lélekkisülés gondolom felér egy Busoshoku Hakival, rezonancia után pedig még Marie is megsebezné őt.
Kenpachi talán a legnagyobb párharca vele lenne Steinnek. A kapitány nagyon nem is mozog, szóval a varrás sokat nem érne (ráadásul a szemkötő ledobása után felszaggatná a lábát a földről a kapitány). Egymást ütögethetnék ideig-óráig, mivel mindketten hihetetlen kitartással rendelkeznek, csak ugye Stein fürgébb. Biztosan nagyon megviselné a harc a tudóst is, de a kapitányt még jobban. Egyetlen esélye a Kendo, amit ritkán dob be az elején, meg Stein amúgy is figyeli a lelkét(=reiatsuját), így észlelné, hogy hamarosan valami hatalmas támadás fog jönni.
Natsu esetében ugyanaz a helyzet, mint Kenpachinál: az üvöltés elől kitérne a Soul Eater karaktere. Viszont itt hatékonyabb a varrás, és sokkal nehezebben sebezhetné meg őt a mágus.
Esélyük a győzelemre:Kicsivel több, mint A-nak és Kenpachinak a fentebb említettek végett. 26%.
Oars:Igazából a legesélytelenebbnek tartom. Erős, ám buta, lassú, és a termete miatt még nagy célpont is.
Akit legyőzhet:Szerintem
Natsu és
Hibari kifeküdnének pár tockos után, bár mire azokat beviszi, rég kivégzik.
Esélye a győzelemre:Cöcöcö... kap 5%-ot, mert ha egy tök leharcolt A/Kenpachi/Stein áll előtte, akkor nyerhet, de nem hiszem, hogy sokat tehet a harcok során.
Natsu Dragneel:Két tartály, és dupla sárkányerő. Ám mit sem ér, ha az ellenfelek páncélja egy hidrogénbombát is átvészelne.
Akit legyőzhet:Oars ellen nyerne. Hasonló a helyzet, mint Hibarinál azzal a különbséggel, hogy ő még viszonylag gyors is. Ja, meg a gumit még szét is b*ssza a tűz.
Hibarival lejátszhatnák a Kenpachi vs. A-t kicsibe. Mindkét félnek van esélye a győzelemre, igaz, csak ha mindent beleadnak a harcba.
A ellen a villámló tűzsárkányos anyám kínjával nyerhetne, ám ehhez kell egy jókora figyelmetlenség A részéről.
Esélye a győzelemre:Hibarinál egy picivel kevesebbet kap, mivel a végső támadását csak 2x tudja alkalmazni. 8%
Hibari - 9%
Kenpachi - 25%
A - 25%
Stein és Marie - 26%
Oars - 6%
Natsu - 8%
A maradék 1% pedig az adó, úgyhogy az kimarad
(jó, ha úgy tetszik, akkor elszámoltam... nem, nincs kedvem Oars-hoz írni még egy százalékot, ez így a jó)
Körülbelül 2 órán át írtam ezt a postot, ha lehet ilyet kérni, akkor minimum 5 sorban hülyézzetek már le, ha valamivel nem értetek egyet. Nagyon szépen köszönöm
Új:
SkullGreymon (tegyük fel, hogy bírja legalább 20 percig) vs. Little Oars Jr.