24 nov 26, 07:26:25 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 41 42 [43] 44 45 ... 95
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne csatában extra (A minimum 2 teljes sor kötelező harconként)  (Megtekintve 289122 alkalommal)
0 Felhasználó és 40 vendég van a témában
renato
Vendég
« Válasz #630 Dátum: 12 márc 16, 17:46:57 »

Azok a szörnyek sem okoznának Stein számára nagyobb gondot, mint a bohócok (sőt...), a lövések sem lennének brutálisabbak, mint a guillotine hegyek, ráadásul ott van még a boszorkányvadász is Stein számára. Véleményem szerint amint megtalálná a szívet, azonnal vége lenne a harcnak (hisz nem kell ahhoz ész, hogy az össze-vissza futkározás közben megtalálja Hades szívét, pláne úgy, hogy az akkora, mint egy ház). Valahogy én egyik Stein számára sem tudok elképzelni egy esetleges vereséget.

Elza vs. Lucci:
Alapból Elzát minimum 4000 Douriki-re teszem, így erőben nagyjából egy szintre saccolom őket, maximum Lucci egy kis előnyben van. Elzának van 100 kardja és páncélja, Lucci-nak 7 technikája, viszont az a 7 hihetetlenül kemény. Repülni mindketten tudnak, bár szerintem a második bekapott találat után nem nagyon fogja Lucci a Geppo-t erőltetni.
Kami-e, Tekkai páros igen hatásos lenne, igaz, a Tekkai előbb-utóbb áttörésre kerülne, viszont a vagány denszelős mozgás ellen csak a 200 (bár egyesek anno 3000+-nak emlegették ikszdé) megidézett kardnak van esélye, vagy talán a négykardos Elzának (több irányból jön a léghullám, össze-vissza mozogna Lucci, simán el lehetne találni).
A Rankyaku alapból nem okozna nagy gondot, egy kardsuhintással el lehetne intézni őket.
És itt jön a baj.
1) Éssel kezdtem már két mondatot is, ha ezt meglátja a magyartanárom, buktam az év végi ötösömet.
2) A Shigan, Rokuogan, Soru trió komoly gondot okozhatna Elzának. Mondjuk mellesleg lehet kibírna 2-3 szúrást Titánia, mire a szívébe hatolna egy Shigan.
Komoly harc lenne, és sokáig is bírná a mágus, de végül kikapna.

Hibari vs. Lucci:
Hibari nyerne. A Tekkai áttörése szinte gyerekjáték lenne számára, a Kami-e Rollal kijátszható, ahogyan a Geppo is, a Shigan erőltetésével csak a saját vesztébe rohanna, a Rokuogan úgyszintén lehetetlen lenne Hibari ellen. A Rankyaku-t védené a tonfával, majd sokszorosítaná a fegyverét, így gyakorlatilag örök védelme lenne a rúgás ellen. Egyedül a Soru okozna gondot, szinte biztos, hogy követhetetlen lenne a CP9 tag mozgása Hibarinak, viszont ha elkezd pörögni a láncaival, akkor sérülést se nagyon kapna (maximum felülről, viszont akkor a közelébe kerülne Lucci, így pár bilincs elkaphatná a testét). De azért kap 35%-ot a hajasbaba.

És (3.) nem beírt elém Mistich? Ejj-ejj..
A végén kiderül, hogy még Kid-éket is ide gondoltad Nevet Ha az anime végi formát nézzük Black Star-nál egy kis mangás infóval, akkor Yamamoto nyerne, Black Star lelke elhasználódna, onnantól pedig csak 1v1-ben harcolna Yamamoto. Ha az elhasználódást nem nézzük, akkor a CF formát legyőznék Black Star-ék. VG-vel másabb lenne, véleményem szerint ezt éppen, hogy csak lehozná az eső őrző. Az Udachi biztos kicsinálná Maka-t, Black Star-ral pedig egy kemény harc során nyerhetne, a stickman-ek eléggé szorosra hoznák ki a harcot. 55-45 Takeshinek, és ezt jórészt az Atacco di Squalo miatt kapja.

Hibari vs. Jiraiya:
Félve tettem fel, mert úgy gondoltam, hogy mindenki leordítja a fejemet, amiért Jiraiya ellen Hibari-t küldöm a (szinte) biztos halálba. Jó, kemény gyerek Hibari, de mit kezdene például a mocsár jutsuval, amit bedrogozott állapotában olyan nagyra csinált a remete, hogy ellepett egy kígyót?
Roll mióta ilyen nagy szám? Squalo a kardjával szanaszét hasította, valószínűleg egy kunai-al Jiraiya is hasonló sikereket érne el.
A Rasengan pedig még mindig hetvenkétszer nagyobb, mint Hibari, gyakorlatilag a létezése is eltörlődne, ha telibe kapna egy olyat.
Arányt nem írok, mert egyből két orvgyilkost állítanátok rám fejenként, de Jiraiya kapja nálam a harcot.

Hei vs. Revy és Azuma:
Ide még Ein-t is írni akartam, szóval 1v3 harcra gondoltam. Bocs.

Akartam még valamihez írni? Majd eszembe jut később...

Pár új:
Kurono Kei vs. Hei
a híres hajóács-Shichibukai-orvos Law vs. Kozato Enma
Tezca Tlipoca+Enrique vs. Tienshinhan
Videl (vagy Vidal? nem a Chille-i focistára gondolok, hanem Satan lányára) vs. Shimon arc CF Ryohei
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #631 Dátum: 12 márc 17, 10:25:25 »

Trafalgar vs. Enma: Azanyáját, ez fogós kérdés. Gondolkozik Hosszas töprengés után arra jutottam, hogy nem tudom. smirksweat Szerintem meg kellene várni a mostani OP arc végét, mert Law erejéről nem tudni sokat. Ha a szobán belül akkora a hatalma, hogy egy fekete lyukat is képes megszűntetni, akkor nyílvá győz. Ha viszont csak a testek elvágásához, mozgatásához és összerakásához ért, akkor nagyon döntetlen a dolog, de inkább Enma a fekete lyokak miatt.

Tezca és Enrique vs. Tienshinhan: Nagyon, de nagyon régen láttam már Dragon Ball-t. Azt tudom, hogy arról a háromszemű kopaszról van szó, aki olyan gyors, hogy egyszerre több helyen van. A harmadik szem képességére nem nagyon emlékszem, de ha átlát az illúzión, akkor győz, mert Tezca tehetetlen, a majom meg önmagában kevés. Ha Tien nem lát át a genjutsun, akkor meg úgy jár, mint Jyabura.

Új:
Kenpachi és A vs. 3. Raikage
Aizen (Hógolyó nélkül) vs. Muu és a 2. Mizukage
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #632 Dátum: 12 márc 17, 11:15:11 »

Tienshinhan-t pontosan azért raktam ide, mert van az a vagány villanós technikája, amiből körülbelül akkora erőt nyerhetne Tezca, hogy még a bolygót is elpusztítaná.

Kenpachi és A vs. Sandaime gyökér:
Kenpachi lélekereje minimum van akkora, hogy átvághatja magát a harmadik pajzsán (sima vágásokkal talán, de a Kendo-val holtbiztosan). Csak ugye azokkal a felerősített Raikiri utánzatokkal komoly gondot okozhatna, de hiszem, hogy ha Nnoitra átütését túlélte Ken, akkor ebbe se hal bele.
Ja, hogy ketten vannak A-val? Úgy még biztosabb a győzelmük.

Gayzen vs. Bocihang és Séróbáró:
Amint meglátnák Aizen Shikai-át, nyert ügye is lenne Hueco Mundo urának. Muu-t megöletné a másodikkal, majd miután az úgy érzi, hogy elmúlt a veszély, és előbújik, instant átszúrja őt Aizen. Kicsit többet vártam volna a Yin elemtől, be kell ismernem.
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #633 Dátum: 12 márc 17, 13:19:05 »

Kérlek, AIzen nem lenne itt oylan kemény gyerek. Az ő illúziója meg semmivel nem jobb a kagyló "délibábjánál", legalábbis iylen körülmények közt. Muu ha láthatatlanul kezd simán leszedné egyedül is AIzent, és az ő harcstílusával így is indítana igazából egy meccset szerintem,de mivel gondolom itt ez nyílt harcnak indul értelemszerűen,  a második Mizukage még az illuziókkal segítene neki, és összevissza szívatják egymást AIzennel. Nem tudná vele leszedetni a mizukagét, mert ő sem tudná, hol van. Az nyer, aki tovább bírja a bújócskát... vagy Bocihang mivel úgysem csípi a társát, jó emsszire megy, és egy bazinagy JInton jutsuval mindent és mindenkit szétszed.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 17, 13:20:14 írta STM » Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #634 Dátum: 12 márc 17, 18:30:54 »

Azért totál más szint a Mizukage és Aizen genjutsuja. A kagyló csak délibábot hoz elő, míg a Zanpakto képes totálisan átverni minden téren az ellenfelét. Vagy ha nagyon nagy szarban van Aizen, akkor akár egy Kurohitsugi-val szét is morzsolhatná a Mizukage-t a kagylójával együtt, sőt, még akár Muu is áldozatul eshet.
Én továbbra is tartom magam ahhoz, hogy Aizen megnyerné a harcot, mivel sokkal magasabb szinten űzi az ipart, mint a puhatestű tulajdonosa, valamint Muu mindent elsöprő támadását is fel tudná fogni egy komolyabb védekező Kidou-val (ha a Kidou osztag kapitányának 99-es szintű bakudou-jának kivédése semmiség volt számára, akkor Muu se pusztítsa már el a kapitányt).

Beugrott egy új harc:
Kenpachi (és ha nagyon kell, akkor jöhet még Ikkaku) vs. Crona
Szerintetek itt is a véznaság nyerne?
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #635 Dátum: 12 márc 17, 18:35:26 »

SZerintem fogalmam sincs, de marha jó harc lenne. :DSok minden függ attól, Kenpachi menynire bírja Ragnarök hangját, de szerintem vann oylan kemény tag, hogy le se sz@rja. Amúgy aprítanák egymsát ezerrel, aztán valamelyikük kifekszik... talán KEnpachira tenném a pénzem, de csak mert mostanában állítólag még sokkal keményebb, ha még nem is bizonyította nagyon be.

/Megölte MEdusát!? Medusa halott?! Ez msot eléggé lesokkolt, onnantól nem hittem, hogy a sztori vége előtt ki lesz írva, hogy megszerezte a nővére testét... aszsem tényleg ideje lenne tovább olvasni/
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 17, 19:14:53 írta STM » Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #636 Dátum: 12 márc 17, 19:09:55 »

STM, szerintem olvasd tovább a mangát! Crona azóta tanult egy eddig kivédhetetlennel tűnő pecsételő jutsut.
Am Kenpachi győzne... már amennyiben azzal kezd, hogy letépi a szemkötőjét és kendoval odab@sz négyet-ötöt.
Gondolon nyilvánvaló ez nem fog megtörténni. Az van, hogy kardoznak egy kicsit, Kenpachi megunja, kivilantja a szeme sárgáját, mire Crona felhergeli magát azon, hogy nem tudja, mit kell csinálni azokkal, akiknek a jobb szemükben, van az erejük, és ellövi a sakkmatt-jutsut. Na abból még Ken-chan sem jön ki.
Crona most kb. Aizennel, Madarával és a többi Ultimate Evil One-al van egy szinten. Max genjutsuval lehet leszedni, bár ha ami az egyik mangában működik, az a másikban is fog, akkor Ragnarok elvileg ki tudja szedni az illúziókból. Meg szerintem amúgy sem egyszerű beletúrkálni a bolond agyába.
Ja, és most elvileg még erősebb lett, mert azzal, hogy megölte Medusát, démonistenné vált.

Szerk: Huppsz, renaton kívűl mindenki számára szétspoilereztem a topicot. smirksweat
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 17, 19:24:15 írta gman » Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #637 Dátum: 12 márc 17, 19:55:04 »

Szerintem az első Kendo után meghalna Kenpachi, fogná Crona, és a vérével kicsinálná a búsba szegény kapitányunkat. Ikkaku-val talán lenne esélyük, bár még így sem nyerhetnének. Crona ellen most véleményem szerint egyedül az elzárásoknak vannak esélyük.

Crona mióta vált démonistenné? Nekem ez totál kimaradt.
Amúgy olyan dühítő, hogy pont 4 (mert amint utoléri Noah Sid-et, harc lesz+Crona nekiugrik valószínűleg Maka-nak) k*rvára érdekes "harc" közben érem utol a mangát...  >.<#

Ha már így felvetetted:
Madara vs. Crona
Hyogoku Aizen vs. Crona
Blackbeard Teach (tegyük fel, hogy nem bírja elcsórelni Ragnarok-ot, mint NW-ben a gyümiket) vs. Crona
Akainu vs. Crona
Zeref vs. Crona

Meg persze a jókkal is küzdjön meg:
Kyuubi Naruto vs. Crona
Getsuga Ichigo vs.Crona
Luffy vs. Crona
Tsuna vs. Crona
Két táras villám-tűz sárkány Natsu vs. Crona

Amúgy szerintem Arachne is visszakerül még valahogy a mangába, furcsán örült Giriko, mikor hallott a robbanásról
Naplózva
Utakata24
Chuunin
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

Tsuki no masutā

« Válasz #638 Dátum: 12 márc 18, 10:10:50 »

Crona a soul eaterből?
felvetném azt a harcot hogy tobi VS aizen, illetve tousen VS itachi!

Tobi vS Aizen: itt szerintem aizen nyerne mivel a kardja talán még a sharingannál is erősebb, illetve hollowba kicsit agyon tépné talán a lélektépkedéstől félne de amúgy szerintem nyerne.

Tousen VS Itachi: Itachi a tsukoyomit cseszheti >.<# viszont vajon tousen elkerülné az amaterasut, illetve hollowba a lövedékei átütnék a susano'ot?
Naplózva

"A hülyeség nem pók, de mégis behálózza a világot"
Andi

"Óvakodj az olyan dolgoktól, aminek nyele van, mert azokkal dolgozni kell!!!!!"
Dávid

"Egy teve 2 hétig tud dolgozni anélkül, hogy inna; én 2 hétig tudok úgy inni, hogy közbe nem dolgozom"
Tomi

E-szerint élek:
"Jézus ott áll előtted, ha szomszédodat lelőtted.
Máriától kapsz egy pofont, ha a boltba lopsz egy kotont.
Kertedbe nő a vadkender, érted jő a pókember"
renato
Vendég
« Válasz #639 Dátum: 12 márc 18, 10:26:09 »

Tobi vs. Aizen:
A győztes kiléte egyértelmű. Tobi képes elszívni a chakrát, így a chakra=reiatsu elvet követve Aizent is, hisz a lélektest reiatsu-ból áll.

Itachi vs. Tousen:
Hollowként még 5% esélyt se szívesen adnék Tousennek, mivel ott fog rajta a Tsukoyomi.
Shinigamiként se nyerne, de itt már magabiztos 5% tulajdonosának mondhatja magát. A Totsuka no Tsurugi instant elzárná, a Yatta no Kagami védené az összes támadását (bár szerintem maga a Susano'o is képes lenne erre), valamint maga az Amaterasu is kicsinálná az ex-kapitányt.
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #640 Dátum: 12 márc 18, 10:50:01 »

Montam, hogy erősebb lesz, már indái is vannak. Nevet

Aizen vs. Crona: Aizennek akkor van komolyabb esélye, ha eljut a végső alakjáig, amikor a fél világot alpusztító cerokal lő, mert a nagyrabecsült 90.-es kidouival szerintem  nem sokra megy. Az illúzió meg megint nem ér sokat, mert ha Crona rájön a turpisságra, akkot csinál egy 50 km átmérőjű vérgoyót, ami csak elkapja Aizent.
65% Cronának.

Madara vs. Crona: Hát igen, a szokásos probléma: Madárka mindenki elvárását alulmúlta. Egy olyan übertáp One Hit Kill jutsut sem produkált, amit ő maga túlél.  Cronának bőven van esélye felhergelni magát.
Csak a mokuton klónok miatt kap 30%-ot Madara.

BB vs. Crona: Hmm... A rengésgyömölcs azért sebezze meg Cronát is! A sötátséggyümölccsel meg hatalmas mákja van Tech kapitánynak, mert azzal szerintem le tudja szedni magáról a vért. Viszont a felsoroltak között BB az egyetlen, aki van olyan hülye, hogy elcsússzon a sikolyon, és amíg fetreng, Crona odamegy és leszúrja.
Legyen 60% Fketeszakállnak.

Akainu vs. Crona: Ha Ivankov arccal tud védekezni a magma ellen, akkor nyilván a fekete vér is védelmet nyújt ellene egy kis ideig. Crona annyira azért talán nem retardált, ne vegy észre, hogy kaszabolással nem megy sokra.
Epic Crona win.

Zaref vs. Crona: Na ez az a harc, ahol Crona esélytelen. Zarefben nincs semmi ijesztő, így Crona nem fog bekattanni. Ezután a sötét nagyúrnak nincs más dolga, mint egy Avalve Kevavrával pontot tenni az ügy végére.

A jófiúkat egyben mondom, mert nem túl izgalmasak ezek a csaták.
Natsu és Tsuna akár együtt is mehetnének, sok sanszuk úgy sem lenne. Ichigo szokás szerint, ha talál győz, ha nem, nem, bár szerinten több rá az esély, hogy betalál. Luffy valószínűleg meg tudja sebezni Cronát, de akkor ugye úgy jár, mint Ken-chan.
Naruto már érdekesebb. A Mad Blood persze őt is elnyeli Kuramával együtt, de a ninja trükkökkel szivathatja Cronát egy darabig, meg ha Kákabélűt telibe találja egy Bijuu-bomba, akkor azért Crona is elfekszik... Na jó, ez kicst eröltetett, ha Crona meglátja, hogy a Kyuubi NAGY, akkor jön az Emo Pecsét no Jutsu.

OFF: R.I.P. Justin. Szomorú

Ha már itt tartunk: Justin vs. Nnoitra?
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 18, 10:51:53 írta gman » Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #641 Dátum: 12 márc 18, 11:41:18 »

Kedvencet választani tudni kell Kúl az én kedvencem kivégzi Justin Law-ot, a tiéd meg... ja, a tiéd meghalt 10 fejezettel ezelőtt Nyelvesít

Justin vs. Nnoitra:
Szinte esélyt sem látok az ájtatos manónak. Azaz várjunk csak... melyik Justin? A félfejű, őrült Justin ellen nem adnék neki esélyt, de a "normális" ellen szorosabb harcot vívna.
A guillotine valószínűleg átvinné a Hierro-t, a Sonido sebessége viszont tarthatatlan lenne a halálkasza számára, de a föld alól előtörő pengék és kalodák megzavarhatják Nnoitra lépteit. Összességében itt Nnoitra nyerne, bár nem sokkal. Legyen egy 40-60 az imádkozó sáskának.

Crona vs. Zeref:
Szerintem igenis bekattanna, mikor Rangnarok sikolya után Zeref átmenne a vagánykodós stílusába. Láthattuk már, Crona számára elég egy kis dolog, és a lelki összeomlás határára kerül, ha hírtelen egy barátságos fazonból egy komoly gyilkológép lesz, akkor egyből rátör az idegbaj. Szerintem itt is nyerne.

Új: Medusa és Kishin Stein+Spirit/Marie (és ha kell, akkor jöhet még Kid+Liz&Patty) vs. 5 kage

Valamint érdekelne még a Kid+Patty&Liz vs. Black Star+Tsubaki harc szerintetek hogy zajlana (fokozatosan mehetnek a Senzu-k Kid-nek)
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 18, 16:35:14 írta renato » Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #642 Dátum: 12 márc 19, 10:58:05 »

Steinnek sose lesz olyan menő mozzanata, mint amilyen Medusa halála volt.

Stein, Medusa és Kid vs. Kagék: Stein bármely fegyvert használva egy szinten van közelharcban A-val, Kid pedig nagyon kemény mészárlást tud rendezi, ha ész nélkül tüzel, de a SE csapat legveszélyesebb tagja mégis Medusa. A vektornál alattomosabb képességet még a Narutoban is ritkán látni. Szerintem mégis a kagék győznek. A hamar kiesik, az is elképzelhető, hogy Oonoki is hamar a szeme közé kapja a saját jintonját, de a többiek innentől egy kis taktikázással, ninja trükkökkel és csapatmonkával lehozhatják a meccset. Tsunade gyógyít, Gaara védekezik, Mei meg tarol a savval és a magmával.
55% a Kagéknak.

Kid vs. Black Star: Legutóbb egyenlők voltak közelharcban, ami elég durva, tekintve, hogy Kid elsősorban távharcos. Az elején ugyan hátrányban van a Halál fia, de az első Sanzuval már egyenlít, a második meg már kész alázás Star számára. Nem véletlenül Kidet küldték a Holdra a Kishin ellen harcolni.
Am ha Kid nagyon köcsög akar lenni, akkor felpattanik a gördeszkájára és össze-vissza cikázik Star körül és lő, mint állat.
70% Kidnek.

Kilik, Fire, Thunder, Liz és Patty vs. CF Xanxus
Ha jól emlészem, Mistich olvasta a 666-ot, szólal egyet neki is: Franken vs. Sasori.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 19, 14:35:13 írta gman » Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #643 Dátum: 12 márc 19, 15:10:43 »

Mi volt abban menő, hogy röviden miszlikbe vágta őt Crona? Stein Soul Resonance-sza sokkal vagányabb volt Kúl

Azért KISHIN Steinnél megnézném, hogy hogy lenne jobb Medusa (pláne úgy, hogy a sima Stein+Spirit vs. Medusa harcnál is gyakorlatilag a saját technikáival nyerte meg a harcot a tudós, meg Medusa egyenlőként küzdött Law-val, akinek az őrült formáját legyőzte Stein őrült formája, ebből adódóan a simát is legyőzte volna a sima forma, így valószínűleg Medusa-t is legyőzte volna sima Stein).
Véleményem szerint a Soul Eater harcosai nyernének. Medusa nyugodtan maradhatna hátul, hogy az esetleges támadások elől megóvja Steint, míg Kid a deszkára pattanva cikázna a levegőben, és felülről sorozná az ellenfeleiket.
Kezdjük a valószínűleg legkevesebb ideig élőkkel: A és Oonoki.
Oonokit nem is részletezném, Kid milliárdszor gyorsabb, mint ő, ráadásul repül is, simán agyonlövi az öreget.
A pedig a lélekvarrásnak köszönhetően halna meg, ha nem tud mozogni, Stein bármelyik fegyverével kiiktathatja őnagyképűségét.
Most értünk el ahhoz a ponthoz, ahol Medusa, és a fegyver szerepe létfontosságúvá válik.

Kezdjük egy Spirit-tel:
Kid szét tudta lőni a bohóc védelmét is, több, mint valószínű, hogy a homokot is leszedné, ez idő alatt pedig Stein bejutna a védelmük mögé, és lekaszabolná (valószínűleg) Gaara-t (gondolom vehetem gyorsítósnak az ő mozgását, hisz maga Law is csak pislogott, mint hal a szatyorban, mikor Franken derbizni kezdett a guillotine-ek között). A homok eltűnne, Medusa-nak valami iszonyat gyorsan ki kéne a társát juttatni az ellenség közeléből. Amíg ez megtörténik Kid nyugodtan sorozhatná őket a .42-el, talán még le is szedhet valakit, de gondoljuk most azt, hogy sikerül valahogy elmenekülniük onnan. Ezek után Stein számára szabad prédák lennének, láttuk, hogy Spirit miket művel egy noname katona kezében, egy Stein szintű Technikusnál instant kill lenne egy-két olyan vágás, Kid ismét tüzelhet a levegőből, Medusa pedig a szokásos módján támadhatja őket. Szerintem ebben az esetben 70-30 a SE harcosainak.

Marie:
Itt viszont már Kid játszana nagyobb szerepet. Stein és Medusa fel kéne, hogy bontsa a homokvédelmet, míg a kölyök felkészül a Father's Seven Lights-ra. Innentől pedig csak a főnix Tsunade okozhatna problémát, bár Stein lélekrezonancia után valószínűleg lekeverne neki egy akkorát, hogy elfelejtene feléledni. Menekülni Medusa miatt nem nagyon tudna, így itt is a boszorkány-halálisten-démonfegyver-démonfegyver-halálkasza-technikus csapatnak adom a győzelmet.

Kilik, Pot of Fire, Pot of Thunder (amúgy melyik a fiú?), Liz és Patty vs. Xanxus:
Ha játszik a Kim által felturbózott forma, akkor nyernek a spartoi tagok, ha nem játszik, akkor nincs mit szépíteni, halálra lesznek perzselve.
Felturbózva: 60-40
Nélküle: 20-80
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #644 Dátum: 12 márc 20, 12:13:46 »

Ugye nem az a fajta vagy, aki csak a harcért olvas mangát? A Medusa halálát tartalmazó fejezet, valami meghökkentő psichodráma volt.

Nem lettél te egy kicsit túl nagy Soul Eater rajongó? Nevet Két kage-szintű és egy jounin-szintű karakter ne győzzön már le öt kagét. Ez már csak matematikailag is valószínűtlen. Am nem csak azért becsülköd le a kagékat, mert nem bírnak Madárkával, akit történetesen ki nem állhatsz?
Ja, és nem azt mondtam, hogy Medusa a legerősebb, hanem azt, hogy ő a legveszélyesebb. Pl: Az InoShikaCho formációban is Choji a legerősebb, de Shikamaruval kell a legjobban vigyázni.

Új:
Gai vs. Renji
Ivankov vs. Hibari
Naplózva
Oldalak: 1 ... 41 42 [43] 44 45 ... 95
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins