24 nov 26, 04:53:35 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 40 41 [42] 43 44 ... 95
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne csatában extra (A minimum 2 teljes sor kötelező harconként)  (Megtekintve 288644 alkalommal)
0 Felhasználó és 84 vendég van a témában
renato
Vendég
« Válasz #615 Dátum: 12 márc 14, 17:14:51 »

Szerintem inkább Giotto viseli a Gold Roger és Rikudou-sennin-féle szerepet, bár ez édes mindegy, valószínűleg tényleg az Arcobaleno nyerne.

Sanji vs. WereGarurumon:
Gyorsan néztem 1-2 harcot tőle, de csak a Myotismon elleni küzdelmei vannak fent a jútyúbon, ott meg még eléggé gyengusz állapotában mutatkozott, de csak ez alapján tudom megítélni (régen adta már a Viasat, és akkor sem volt a kedvencem). A támadásaik körülbelül hasonló erőt képviselnek, csak más-más területen (Sanji pusztít, WereGarurumon vág), reflexek szempontjából is hasonlók, viszont Sanji kitartóbb, mint ellenfele, így több támadást is elviselhet. Emiatt adom neki a harcot 70-30 arányban.

Ez a Tecla gőzöm sincs, hogy ki lenne, de még a MyAnimeList-en sincs fent, innen pedig számomra kapufa.

Ha már ilyen sokan tárgyaljuk ki a harcokat, akkor dobálgatom a Soul Eater-es ötleteimet:
Medusa vs. Lucy (Elfen Lied)
Fél-Kishin/Örült/Nyugodt Stein és Marie/Spirit vs. Hades (a szív a közelben van, mondjuk egy fa mögött)
Tezca Tlipoca vs. Jyabura (és ha kell, akkor jöhet még Kaku is)
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #616 Dátum: 12 márc 15, 10:09:23 »

Tecla az Tezca, csak elfelejtettem a nevét és tippeltem. ikszdé

Valójában azért WereGarurumont választottan Sanji ellen, mert ő is elsősorban rúg, a Farkaskarom meg kb. olyan, mint a Rankyoku, de ja, szerintem is olyan lenne a harc, mint a Sanji vs. Jyabura.

Medusa vs. Lucy: Először azt akartam írni, hogy ez egy értelmetlen harc, mert Lucy pillanatok alatt szétkaszabolja Medusát, de aztán rájöttem, hogy ha minden energia egyenlő, akkor Medusa, aki látja a lelkeket, a vektorokat is látni fogja. Lucynak van hat vektora, Medusámak meg több száz.
Epic Medusa win.

Hades ellen csak a mostani  überőrült Franken + Spirit párosításnak van valamennyi esélye.  Ha Stein gondolkodik, akkor úgysem fogja kilogikázni, hogy az egyik fa mögött van valami, ami tápolja a mágust. Ha viszont örjöng, akkor össze vissza kaszabol és lehet, hogy pont jó irányba kezd el hadonászni. Marie folyamatosan nyugtatja a pocesszor urat, tehát ha Spirt van a kezáben, akkor még őrültebb, mint most.
Mondjuk Hadesnek meg van annyi esze, hogy elcsalugassa Steint a szívtől, szóval még így is kat 75%-ot.

Tezca vs. Jíabura: Illuzionistát küldeli egy amugy sem a nagy eszéről híres OP karakter ellen olyan, mintha máglyára dubnál egy hóembert. Nevet Mondjuk ez a harc vicces, mert ha nem süt a napocska, akkor Kuma-chan csak az idegesítő káprázatait használhatja, de semmivel sem tud ártani az ellenfelének, de amaz sem találja el Tzcát a büdös életben sem, így patthelyzet van. Nappal a szabad ég alatt viszont jöhetnek ellene ketten is, akkor sem lesz túl sok esélyük.

Mostanában valamiért digimon rajongó lettem, szóval muszály Espada vs. Mega Digimon harcot írnom:
Starrk vs. Omegamon
Harribell vs. MetalGarurumon
Grimmjow vs. Beelzemon Blast Mode
Nnoitra vs. MetalEtemon
Yammy vs. Imperialdramon Fighter Mode
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 15, 13:47:58 írta gman » Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #617 Dátum: 12 márc 15, 15:28:54 »

Elolvastam 11-kor az üzeneted, de csak most esett le, hogy melyik Tezca-ra gondoltál x'D A majom neve amúgy Enrique.

Nami szerintem legyőzné. Ott a délibáb, a Lion Rod, a Gust Sword, és a többi támadása, ami igen hasznos lenne ellenük, valamint az első támadás után rájönne, hogy a napból igen nagy erőt tud gyűjteni a halálkasza, így beborítaná az eget. Mondjuk Enrique meg elég kemény állat... hmm... talán mégis a kasza és technikusa nyerne, nekik adom 60-40 arányban a meccset.

Ezzel a sok Digimonos harcoddal elérted, hogy a sok AMV láttán elkezdjem újranézni az egész animét. Ezekre még visszatérünk Nevet

Amúgy valami ilyen szabályosságot Hades szívének is fel kéne állítani, mivel puszta logikával nem nagyon lehet rájönni a gyengéjére.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 15, 17:29:20 írta renato » Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #618 Dátum: 12 márc 15, 18:11:20 »

Ez igen egyszerű. Nevet Azt mondjuk, hogy az ellenfél tudja, hogy a szív Hades gyengéje és az a nehezítés, hogy harc közben meg kell találni. Máskülömben tényleg nekiküldhetjük Shikamarut is, ő se tudna kitalálni semmit.

Gaara vs. Mosquito (fokozatosan erősödik)
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #619 Dátum: 12 márc 15, 19:01:50 »

Tökéletes! Ennek függvényében elemeznéd még egyszer a Stein vs. Hades harcot? (gondolom a "valahol el van dugva" dolog a harc területére értendő, és nem a bolygón valahol Nevet)

Gaara vs. Mosquito:
Milyen formái is vannak? Van a 100 évvel ezelőtti (mikor a legperverzebb volt, így abban a formájában simán letapizta Jackie-t Nevet), a 200 évvel ezelőtti formája (mikor a leggyorsabb volt), és a 400 évvel ezelőtti formája, mikor nem tudom pontosan mi volt, de hogy ekkor a legemberibb, az szent.
Ezt leírtam, hogy meglegyen a két sor, és most egy fél soros, megdönthetetlen indokkal Gaara-nak adom a győzelmet: Gaara a homok segítségével képes repülni, valamint közel áttörhetetlen a védelme.
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #620 Dátum: 12 márc 15, 19:19:52 »

Gaara vs. animés Mosquito (tudom, nem ez volt az eredeti harc, de unom hogy vagy nem tudok hozzászólni, vagy egyetértek a másikkal)

Mosquito fizikai ereje lazán áttörné Gaara védelmét, míg ez fordítva nem hiszem hogy elmondható lenne. A Sabaku Sousou-ból meg hasonlókból lazán kitörne szerintem bármelyik formájában Mosquito. Nem rémlik van-e távolsági támadása a Soul Eater karakterének, ha van neki nagyon sima győzelem, ha pedig nincs, akkor csak úgy nyerhet ha még időben leszedi a Kazekagét.

renato posztjára: a repülés miatt tényleg simán nyerne Gaara, de Mosquito bőre is elég kemény, egy ideig biztos megvédené a homoktámadásoktól. Plusz emlékeim szerint elég nagy a fizikai ereje, áttörhetné a kage védelmét.

Animés Black Star és Soul (ő csak zongorázik, semmi mást nem csinál) vs. Yamamoto (CF-fel, de mivel rossz napja van nem repül, csak a földön harcol) Vagy ha esetleg CF-fel nagyon kevés lenne Yamamoto, legyen VG.
Guts (Berserk, nem tudom látta-e valaki) vs. Kenpachi (tekintsünk el a reiatsu-s szabálytól)
Lucy (FT) vs. az a rózsaszínhajú retardált Yoyoi a CP9-ból
Takamura Mamoru (HnI) vs. Mr. Satan (DBZ)
Gokudera vs. Gray (bár ez lehet volt már, nem emlékszem rá)
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 15, 19:32:08 írta Mistich » Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #621 Dátum: 12 márc 15, 21:43:33 »

Guts vs Kenpachi
mindkettő baromi erős, de míg Guts az izomkolosszus "ember" szintjén van, addig Kenpachi emberfeletti erővel rendelkezik. Szerintem kb olyan 10x  v 20x erősebb lehet nála. Persze itt lehetne azt mondani, hogy Guts egy mondhatni jó kardforgató képességgel rendelkezik, Kenpachi meg csupán vagdalózik. Az inkább csak linkség a részéről, ha akarja ő is tudja precízen forgatni a kardot, nem véletle okította neki Yamapapa a kendót.
90% Kenpachi javára.

Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #622 Dátum: 12 márc 15, 21:59:21 »

Azért megnézném, hogy mit kezdene Mosquito egy arannyal kevert Sabaku Kyuu-val.

Animés Black Star és Soul vs. Yamamoto:
Soul a zongorázással csak Maka mellett ér valamit, ergo itt egy normál ember szintjén mozogna, simán kiiktatásra kerülne. Gyakorlatilag ez egy Black Star vs. Yamamoto lenne, amit Yamamoto nyerne. Nyugtat, kardozik, jók a reflexei (bár ez az ellenfeléről is elmondható), valamint három kardot dobálgathat szabadon. Black Star képtelen osonni, így a támadásai nem hiszem, hogy célba érnének, viszont ha mégis, akkor komoly gondokat okozhatnának.
40-60, mert Soul (bár csak egy ember) képes megzavarni Yamamoto-t, Black Star edig ez idő alatt megcsapkodhatja párszor. VG-vel ez szinte lehetetlen lenne, mert Jirou kiszagolná a támadót.

Lucy vs. Yoyoi:
Hasonló lenne, mint a Lucy vs. Flare Corona. A szőkeségnek adom.

Takamura vs. Mr. Satan:
Satan nyerne, mivel mindig az 5 méteres közelében áll 4-5 riporter és kameraman, akik a pofázásukkal felidegesítenék Takamurát, majd amíg őket üti, Satan lecsapja a fejét. Meg amúgy is, Satan Cell-t is képes volt legyőzni, majd pont Takamura fog ki rajta  Faceg
Amúgy remélem nem gondoltad komolyan ezt a harcot, Takamura két ütés után vérbe fagyva hagyná ott Mr. Satan-t.

Gokudera vs. Gray:
Az őrző nyerné a harcot, ennek oka pedig a Sistema C.A.I. Szinte esélyt sem látok Szürke számára.
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #623 Dátum: 12 márc 15, 22:11:38 »

Lehet kicsit túlbecsülöm Guts erejét (újonnan látott animéknél gyakran előfordul Nevet), de szerintem nem lenne ilyen sima a harc. Azért még is csak lemészárolt egyedül 100 elég jól képzett katonát, és Zodd ellen is szépen tartotta magát míg az át nem változott. Fizikai erőt tekintve Guts is bőven az átlag emberek/katonák fölött áll, valaki tett is egy megjegyzést, hogy ahányszor meglendíti a kardját, annyiszor szel ketté valakit. Illetve ott van az a böhöm nagy kardja, más emberek megmozdítani se nagyon tudnák. Bár most hogy belegondolok Kenpachi egy lazább suhintással kettészelt egy épületet, amire Guts - bármennyire is badass - nem lenne képes... Harcstílusban viszont előnye a Berserkesnek, hogy ő ha teheti inkább kikerüli az ellenfél támadását, ezáltal kevesebb találatot szed be, és tovább képes lehet folytatni a küzdelmet (kitartásban nem hiszem, hogy sokkal múlja felül ellenfelét Kenpachi). Mindenesetre az erőviszonyok tényleg a Bleach mellett vannak, úgyhogy én is Zaraki-t hozom ki győztesként, de legfeljebb 60-70%-al. (Bár Guts trollkodhatna egyet, mint Griffith ellen mikor lazán kettévágta a kardját. ikszdé)

Mindenesetre adjunk akkor kicsit könnyebb ellenfelet Guts-nak, mondjuk egy időugrás előtti Zoro-t.

ismét renato posztjára:

Soul zongorázását természetesen Makával együtt gondoltam, csak azt már lusta voltam odaírni. Egyedül kevés lenne Black Star, de Soul erősítésével szerintem érdekesebb lenne a harc.

Yoyoi azért annyival keményebb, hogy ismeri a Rokushiki technikákat, és a fizikai ereje is jóval nagyobb Flare-énél, tulajdonképp ő a keményebb változata a Raven Tail mágusának. Ezért is gondoltam erre a harcra.

Mr. Satan pedig amúgy nem lenne gyenge, attól független hogy Goku-ék mellett egy kis nyomoréknak tűnt, az átlag emberek között ő volt a legerősebb. Akárcsak Takamura a saját világában, bár én is a bokszolót látom esélyesebbnek.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 15, 23:44:16 írta Mistich » Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #624 Dátum: 12 márc 15, 22:22:07 »

Amúgy lehet,, hogy Satan a dragonballos viszonylatokban gyenge volt, de szerintem azért jópár shouen harcos seggét szétrúgná. Mit tom én, egy mr. Satan vs. Konohamarut én neki adnék, hiába ütött ki a  kölyök egy Peint.

Mistich közben beírt elém, de ez is csak azt mutatja, hogy Satan milyen kemény arc, egyből itt is előkerül két megszállott fanja, hogy bevédje ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 15, 22:24:31 írta STM » Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #625 Dátum: 12 márc 15, 22:49:20 »

Most akkor hogy? Maka+Soul és Black Star vs. CF Yamamoto? Így meg egyértelműen a két technikus nyerne, Maka eltereli a figyelmét, míg Black Star hátba vágja egy kisüléssel. Ellenük mondjuk VG Yamamoto kapna 60%-ot, mert ő ugye észleli a veszélyt, plusz képes távolról is harcolni.

A végeredmény ugyanaz lenne, az Urano Metria segítségével kiütné a CP9 tagot, addig meg Loki húzná az időt.

Mr. Satan a legerősebb ember? Oob, Kulilin, Yamucha, Tienshinhan, Muten Roshi és Videl minimum erősebb nála. Amúgy a gond igazából az, hogy sem sebességben, sem erőben nem volt ellenfél senkinek sem, így gyakorlatilag csak össze-vissza ütés-rúgás látható tőle az egész anime folyamán, ezért valahogy nem lehet komolyan venni őt egy harc során.

És hogy továbbra is boldogságot okozzak a mangát nem olvasó személyeknek:
Stein és Medusa vs. Roy és Edward
Mifune (ezt a harcot az animét nézők is kommentálhatják, egyedül ezt a skillt használta csak a mangában) vs. Mifune (a szamuráj csóka a Naruto-ból)

Roy vs. Kurono Kei (tegyük fel, hogy nem sírja el magát a meccs felénél, mert véletlen eltaposott egy bogarat, hanem harcol)
Hibari vs. Jiraiya [tegyük fel (bár ez két Hibari fannak egyértelmű gondolom), hogy Hibari a sukár hakijával ki tud törni a genjutsukból)
Kozuki Karen vs. Sagara Sousuke (Guren S.E.I.T.E.N. Eight Elements vs. ARX-7 Arbalest)
Hei (Kuro no Keiyakusha) vs. Revy és Zwei (Black Lagoon - Phantom)

STM:
Én haragszok rá. Elhittem, hogy ő győzte le Cell-t, de kiderült, hogy ez átverés. Egy világ omlott bennem össze emiatt  :'( (és még mindig nincs sírós smiley... így törődnek a lelkivilágommal...)
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 15, 22:51:31 írta renato » Naplózva
Logan911
Gennin
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #626 Dátum: 12 márc 16, 01:37:18 »

"Black star képtelen osonni"

ahogy korábban tanult kollegánk kifejtette: nem, nem olvasom a mangát, de az animéből kiderült, hogy black star, igenis képes érzékelhetetlen mozgásra (az animéből a Sid elleni csapdacsillagos megoldás, vagy a Mifune elleni megmozdulás, az 1. harcukon). igaz kell hozzá némi motiváció (1-2 majdnem halálos seb), de képes rá
Naplózva

Logan911, másnéven Hizashi Hyuuga, Iwagakure no sato egykori Shodaime Tsuchikage-ja
renato
Vendég
« Válasz #627 Dátum: 12 márc 16, 14:08:19 »

A gond, hogy mindkét támadáshoz szükséges Tsubaki, aki viszont nincs itt. Magába pedig szinte totálisan képtelen osonni Black Star, Mifune elleni bevonulója során ezt bizonyította is (mondjuk nem mintha szüksége lenne érzékelhetetlen mozgásra, Zoro+Takeshi páros ellen is képes lenne nyerni, ha Tsubaki is ott van).
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #628 Dátum: 12 márc 16, 15:18:55 »

Ha meg kell keresni a szívet, akkor természetesen a normális Sten kell. A fegyver talán mindegy, mindkettő ugyanolyan halálos Franken kezében. Hades viszont még így is a Ft-ben látott eddigi legtápabb mágus, az ujjával lövöldözik és démont gyárt, mindenképp túl erős ellenfél.
65% Hadesnak.

Stein és Medusa vs. Mustang és Edward: Ha Stein józan, akkor ő és Medusa a Soul Eater Itachi-Nagato párosa. Az alkímistáknak lényegében esélyük sincs, hiába okosak, az a két állat úgyis kicsinálja őket, ha ügyesen összedolgoznak.

Mifune vs. Mifune: Fizikai tulajdonságok terén mindenképp Mifune a jobb (fürgeségben talán egyenlők), Mifune harcművészete viszont sokkal veszélyesebb. Mifune gondolom képes a csakrapengére, amit a többi szamuráj tol, azzal elvághatja Mifune katanáit, de annak Eötvös Gábbor bácsi módjára mindíg van másik.
60% Mifunénak.

Hibari vs. Jiraiya: Hát túl sok esélyt nem adnék Hibarinak, ha nem lenne legyőzhetetlen. A bilincselet nem nagyon használta még természetfeletti fizikai erővel rendelkező ellenfél ellen, szóval feltételezhetem, hogy Jiraiya szét tudja őket szedni Sennin módban. Közelharcban Hibari a jobb, szívósságot és gyorsaságot tekintve egyenlők. Rollal eljátszanának a békák, szóval az idézések mindkét oldalról kiestek. Hibari fegyvertára ki is fogyott, míg Ero-Sanninnak még ott vannak az erős elemi jutsuk és az átlag ninja ravaszságok.
65% Jiraiyának.

Am ki a másik Hibari fan?

Új:
Hibari vs. Lucci
Erza vs. Lucci

renato: Sír Byebög ezek pl. sírnak.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 16, 15:20:14 írta gman » Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #629 Dátum: 12 márc 16, 15:59:13 »

Mr. Satannal kapcsolatban azt is odaírtam, hogy az átlag emberek között, tehát nem az ilyen természetfeletti erőkkel rendelkező, Goku-ra és társaira gondoltam. (Videl mondjuk nem az, de legyen akkor Satan a 2. legerősebb.)

Ezt még nem írtam, de mikor SE-s harcot dobok, akkor én automatikusan a partnerét is adom a karakternek. (Ez nálam a továbbiakban is így lesz, kivéve ha írom hogy egyedül menjen az adott technikus.) Tehát még egyszer, a Black Star-os harc: Black Star (Tsubaki-val) + Maka (Soul-lal) (Maka-ék a harcban aktívan nem vehetnek részt, csak úgy hogy tápolják Black Starékat. Mint animében a Mosquito elleni harcnál) vs. CF/VG Yamamoto  (Remélem így már érthető hogy gondoltam őket. Mosolyog

Hei vs. a másik kettő

Ugye alapból Hei simán lehozná a golyóálló mellénye miatt, de a Zwei-ék vannak olyan pro-k, hogy a fejét célozzák az első sikertelen támadás után. Az egyezkedőt viszont gondolom olyan fürgének, hogy ne legyen könnyű eltalálni, és a pengéivel is tud olyan gyorsan támadni, hogy ne tudják a lövészek. Egyszerűen másik az erőviszonyok a két animében... Viszont mivel 2 ellenfele van, csak egy 65-70%-ot adok neki.

Roy vs. Kei

Utálom ezt mondani, de simán kikapna az ezredes. Kei ruhája jó ideig védelmet nyújt a lángok ellen, és egy frontális támadással simán felrobbantaná az alkimistát. Sima Kurono győzelem.

Hibari vs. Jiraiya

Ha csak egy bilincse lenne Hibari-nak, akkor tényleg széttépné Jiraiya, de 2-3 másodperc alatt legyárt belőlük 300-at, ami már problémásabb lenne. Plusz Hibari azért elég sokmindent tud Rollal, teszem azt csinál belőle 50-et, 20 elintézi a békákat, és még neki is marad néhány hogy foglalkozzon Ero-sennin-nel. Ráadásul Hibari azért tud szurkodni is a tonfákkal, meg távolra támadni a láncokkal, meg amiket te írtál. Mondjuk most csak az őrző technikáit soroltam fel, Jiraiya-éhoz már lusta vagyok, de összességében egy 60-40%-re Hibarit látom erősebbnek. (Ez egyben válasz is erre a kérdésedre:
Am ki a másik Hibari fan?

Hibari vs. Lucci harcot egyenlőre passzolom, itt is Hibari-t látom esélyesebbnek, de van egy olyan érzésem, hogy ezúttal csak az elfogultságnak köszönhetően.

Lucci vs. Erza

Erza fegyvertára jóval változatosabb, fizikai erőben szinte biztos hogy Lucci van fölényben, sebességen kb egy szintre rakom őket, azonban Erza a szuperhallásával simán kikövetkeztetné, hogy honnan érik a támadások. Ha Lucci használhatja a Kami-e-t, akkor szinte biztos hogy nyerne, Erza nem tudom hogy találná el a CP9 vezérét. Legyen egy 65-35%
Naplózva

Oldalak: 1 ... 40 41 [42] 43 44 ... 95
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins