24 nov 26, 06:35:02 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 39 40 [41] 42 43 ... 95
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne csatában extra (A minimum 2 teljes sor kötelező harconként)  (Megtekintve 288987 alkalommal)
0 Felhasználó és 58 vendég van a témában
Sabaku
Shinobi no Megami
*
Nem elérhető Nem elérhető

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #600 Dátum: 12 márc 10, 21:22:46 »

Doflamingonak damilgyümölcs? Meggyőztél, ez alátámasztaná a 'madzagon rángatást' is, meg a láblevágást is... Ez esetben viszont tényleg Barragané a harc, elrohasztja a damilt.

Yammi vs. Teach
Elfelejtettem a rengésgyülömcsöt  smirksweat De ki tudja menynire tudja használni, és ha Hueco Mundo a csatatér a sivatagban nem sokra megy vele egy nagyndühös Yammi ellen... de így 60-40 az Espadának

gman: ikszdé
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #601 Dátum: 12 márc 11, 08:23:45 »

Crona vs. Hancock: Gondolkozik Fifty-fifty. Többet erről nem tudok mondani. Vagy Crona hal meg az első rúgástól, vagy Hancock bénul le a sikolytól.
Legyen 51% Hancocknak.

Kuma vs. Starrk: A farkasokkal tuti győzne Starrk, de nem hiszem, hogy eljutna odáig. Pisztolyokkal hiába lövi azt a dögöt, úgyis viszakapja a saját képébe az összes cerot.  Kumának viszont csak egyszer kell megcsapnia Starrkot. Szerintem még a Primérának sem egészséges, ha hirtelen a Mariana-árok legmélyén, vagy egy működő vulkán belsejében találja magát.
60% Kumának

Moria vs. Szayel-Aporo: Hát nem tudom... Kezdjük ott, hogy az espada alapformájában nem tud semmit labor és szolgák nélkül. (Am ez a Blicses karakterek nagy gyengéje, hogy hiába erősek bankaiban, meg resben, ha mások még az elején szétszedik őket, amikor még gyengék.) Resben meg az van, hogy Szayel elkapja Moriát, hogy bábot csináljon belőle, aztán kiderűl, hogy az csak árnyék volt, az igazi meg ott áll mögötte.
Szerintem Moria győzne.

OFF: A Soul Eaterrel úgy vagyok, hogy a szereplők felét jobban szeretem, mint bárkit a Narutoból, vagy a Bleach-ből, de ha nagyon választanom kellene, akkor azt mondanám, hogy Medusa.

Új:
Komoly shounen karakterek vs. Kevésbé komoly, szörnyeket egymásnak ugrasztós anime karakterek
Négyfarkú Naruto vs. Mewtwo (Pokémon)
Killer Bee vs. Háromfejű Kékszemű Hósárkány (Yugi-Oh!)
Gl Chopper vs. A triceratops a Dinosaur King-ből
Kenpachi vs. WarGreymon és BlackWarGreymon

És egy Trollolo: Excalibour vs. Bogárfalva polgármestere a Pindúr Pandúrokból  Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 11, 08:45:28 írta gman » Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #602 Dátum: 12 márc 11, 08:52:16 »

Kuma vs. Starrk:
A gond csak az, hogy Starrk képes repülni, valamint alap képesség az Espada-k számára a Sonido, így szinte elérhetetlen lenne őfelsége Kuma számára.

Moria vs. Szayel:
Viszont amint kapcsolatba kerülne vele, már képes is a Gabriel-re, ami viszont 100%-osan biztos, hogy megölné őt.

Kenpachi vs. WarGreymon és BlackWarGreymon:
Rég láttam már a Digimont, de emlékszek, hogy Greymon volt a kedvencem. Neki is adom a győzelmet, azokkal a Genki-dama nagyságú izékkel párszor megdobálnák a levegőből Kent, és vége a harcnak (mivel ugye repülnek, így nem hiszem, hogy bármi sérülést is beszednének).

Excalibour vs. Bogármester:
Egyértelmű győzelem a (valószínűleg) Great Old One-nak. Mire végezne a történetével, a bogármester öregségében meghalna.

Köszönöm gman.
Akkor dobok pár új harcot:
Medusa vs. Hibari
Medusa vs. Bee

Ezekkel még tartoztam Nevet

Ui.: gratulálok a váláshoz Nevet Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 11, 10:10:01 írta renato » Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #603 Dátum: 12 márc 11, 11:07:02 »

A rohadt életbe!
Szeretem, ha a kedvenceim harcolnak, ezért hosszan elemeztem a csatákat, pulsz szorgalomból a Hibari vs. Beet is, erre mikor épp elküdeném elmegy az áram.
Nem fogom megint legépelni, szóval röviden: (Bocs, Shiro, ilyen idegállapotban nem fogom betartani a kétsoros szabályt.)
Hibari legyőzi Medusát, mert ő Hibari.
Medusa legyőzi Bee-t, mert gyorsabb, ravaszabb és jobb a védelme.
Bee legyőzi Hibarit, mert a chidori penge tönkreteszi annak minden fegyverét.
Kuma van olyan gyors, mint Starrk.
Ha Moria elvágja Szayel árnyékát, akkor nem érintkezik vele.

ÚJ:
Stein és Marie vs. Feodor és Tsar
Jyabura vs. Chase Young (Xiaolin Showdown)
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 11, 11:49:09 írta gman » Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #604 Dátum: 12 márc 11, 12:06:35 »

Stein és Marie vs. Feodor és Tsar:
Nyugodt Stein neccesen tudna nyerni, de nem tartom ezt sem elképzelhetetlennek. Okosabb, mint az összes eddigi szereplő, ráadásul Tsar fegyverarzenálja kimerül 4 támadásban.
Az egyetlen gond, hogy Tsarék távolra támadnak, míg Marie tonfaként nem nagyon tud távolsági támadásokat végrehajtani. Kérdéses, hogy a tonfa suhintgatásával lehet-e boszorkányvadászt küldeni az ellenfél felé. Szerintem lehet, így 60-40 arányban a tudósnak, és társának adom a harcot.
Őrült Stein viszont itt kikapna, nincs semmi védelme, és még csak nem is gondolkodik. Viszont ebben az állapotban sokkal erősebb lesz, így kevesebb ütésből nyerhetnek. 40-60 Tsar-Feodor párosnak.

Jyabura vs. Chase:
Nem írtad, hogy milyen Shen-Gong-Wu-kat kap Chase. Nélkülük nem sok esélyt látok számára.

Amúgy a kétsoros szabály most azt jelenti, hogy egy hozzászólásnak minimum 2 sornak kell lennie, vagy hogy harconként 2 sor? Én az előbbit tartom valószínűbbnek, de látom te (gman) máshogy értelmezed.
Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #605 Dátum: 12 márc 11, 13:41:23 »

Négyfarkú Naruto vs. Mewtwo

Ebben a formában Naruto egy kergemarhakóros lompos, aki jóvalképpen rókázni tud, mást semmi értelmest.
Nyújtú meg tud pajzsot. ami nem védené meg a BB-től (Balatonboglár, Big Brother, Budapes Bank, esetleg Bijuu Bomba) de simán vissza is fordíthatja, vagy ha nagyon pszichopata akar lenni, akkor TK-val csapkodja bele  a földbe,  esetleg egy elmekontroll.

Nyújtottészta győz a Ramentészta ellenében 99% eséllyel.

Little Bee vs Mirelit Süsü
Ezt Méhecske simán lehozni, talán mert Süsü erejét nem lehet egyértelműen megállapítani s kb csak 1 támadása van. Bee meg át tud változni egy nagy marhává, ami mellett picur lesz a sárkány.

Gl Chopper vs. A triceratops a Dinosaur King-ből
Mazinga 4 .. meg folgalmam sincs

Kenpachi vs. WarGreymon és BlackWarGreymon

Ehhez meg már lusta vagyok: De  szerintem olyan 60-40 Arányban Hozná két WarGraymon De ha egyenként mennek, akkor kb van 15% esélyük.  Terre Force, kb egy Erőssebb Cero-nak felel meg. A Great Tonadonak elég jó az átütő ereje.
----

(aka renato)

Valamennyire a kettő között, a hozzászólás alapból legyen meg a két sor, de ugyanakkor legalább egy csata is legyen ilyen terjedelmű, hogy elkerüljük az olyan hsz-eket, hogy:

A vs B A győz, C vs D, D gyűz E vs F és G, F és G győz...stb

Harc tőlem:
Onizuka (GTO) vs Soichiro (F/S N)

« Utoljára szerkesztve: 12 márc 11, 13:41:54 írta Shiro » Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #606 Dátum: 12 márc 11, 15:39:59 »

Kicsit visszaolvastam, és észrevettem, hogy a Fate/Stay Night vs. Fate Zero harcokat elfelejtettem kommentálni. Most pótolom, bár gondolom csak Shiro fogja érteni, hogy mit is beszélek Nevet

Saber vs. Saber:
Arthuria semmi újat nem mutatott a Night-hoz képest, sőt, az Excalibur itt még elő sem került. A Night Artúr királyának adnám a harcot.

Lancelot vs. Heracles:
Lancelot olyan szinten elkenné Heracles száját, hogy öröm lenne nézni. A reflexei mérhetetlenül jobbak, mint az ellenfelének (láthattuk is ezt a Gilgamesh elleni harcánál is), valószínűleg feldarabolná az ellenfelét akár 25x is.

Gilles de Rais vs. Medea:
Gilles győzelme biztos. Medea semmi olyat sem mutatott, amivel lenyűgözte volna a népet, leginkább Souichiro küzdött.

Diarmuid Ua Duibhne vs. Cu Chulain:
Diarmuid Noble Phantasm-ja sokkal keményebb, mint Chulani-é. Párszor megbökné, majd a mozgásképtelen Lancert kivégezné.

Nagy Sándor vs. Medusa:
Olyan 2 másodperc lenne a harc, ha Iskandar Noble Phantasm-ba lép. A sereg eltiporja Medusa-t, hiába robbantgat.

Hassan-i Sabbah vs. Sasaki Kojirou:
Saskinak adom a harcot. Sabbah csak sokan van (és új szám-személy módot alkottam a magyar nyelv számára), ereje szinte semmi. Egyedül kémkedésre jó.

Archerek harcát kommentáltam régebben, úgyhogy azt nem vezetem le még egyszer.

Ui.: Szóval szerinted egy őrült csaj és egy Milka reklámos hegy vagyok egy személyben?  Gondolkozik

Új:
Lancelot vs. Elza
Black Star és Tsubaki vs. manga Ichigo
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 11, 18:16:05 írta renato » Naplózva
Logan911
Gennin
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #607 Dátum: 12 márc 11, 21:03:01 »

feketecsillag vs eperke

nem hinném, hogy nehéz harc lenne Ichigo jelenlegi szintjén. a pöttöm árnykard módos sebessége legfeljebb egy szipmla shunpoval ér fel, a Bankai sebességét követni sem tudná. a feketecsillagszökőár képességét épp ezért nem tudná bevetni,, plusz Ichi-fiúnak nem is kell a közelébe engednie- hisz akármilyen szívós a kissrác, 2-3 izmosabb getsuga simán kifekteti. kb 90-10 Ichigonak

pisztoly használók:
Coyote Stark+Lilynette vs Death the Kid+a Thomson nővérek
Eszeveszett Vash vs Visca Moulin+Alzack Connell
Naplózva

Logan911, másnéven Hizashi Hyuuga, Iwagakure no sato egykori Shodaime Tsuchikage-ja
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #608 Dátum: 12 márc 12, 13:39:26 »

Chase szerintem kütyük nélkül is veszélyes ellenfél. Omit először fél kézzel, teázás közben alázta szét. Jó, Omi akkoriban még nem volt nagy szám, de ez akkor kemény. Meg amúgy is, Chase olyan, mintha megevett volna egy rohadt ritka és erős misztikus zoan gyümölcsöt. Ja, és meg tudja idézni a harcosokat, akiket legyőzött. Azok se túl tápok, de sok kicsi sokra megy.
60% Jyaburának.

Logan, fogadjunk, hogy nem olvasod a mangát. Nevet Mondjuk sebességben már az animében is egy szinten volt Ichigoval. BS jobb harcos is, mint Ihigo (lásd: Lucci vs. Grimmjow Hümm-hümm) Jó, 2-3 Getsuganál többet Star nem bírna ki, de ez fordítva is igaz, csak Getsuga helyett fekete ököllel. Meg Black Star képességei sokkal változatosabbak.
65% BS-nak

Új:
Gérard vs. maszkos bankai Ichigo
renato, ha utoléred a mangát:
Madara (nem Edo) vs. Ruszkik (Feodor, Tsar), Arabok (Djinn, Zubaidah) és Bantuk (Dengu és a mázolt képű)
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #609 Dátum: 12 márc 12, 17:31:13 »

Gérard vs. Vizard Ichigo:
Szinte esélyt sem látok Ichigo számára. Védelme általában szinte semmi, egyszerűen csak állja a támadásokat, mert ő a faszagyerek (megnéztem, ez nem csúnya szó Nevet). Ha a Star Destruction erejét láthattuk volna, véleményem szerint még csak gondolni se gondoltál volna erre a harcra. A Meteorral minimum Ichigo sebességére lép, ráadásul okosabb is, mint maszkos barátunk (gondolom most majd jön STM és Sabaku azzal a 3 példával, mikor Ichigo okos dolgot tett, de ez már egy hozzászólásom után következő kötelező "kör" része Nevet). Ráadásul ott van még a gondolat kivetülés, ami felér egy klón technikával, ha a helyzet nagyon szorosan alakulna, akkor pedig ott van még az önpusztító módja, amit a Nirvana-nál használt.
Ennyi technika jutott eszembe hirtelen tőle, de ha utána néznék biztos találnék még neki nyolcvan módot, hogy kinyírja Kurosakit.

Madara vs. Dzsumandzsik harcot dobom későbbre, már csak 7 fejezettel vagyok lemaradva (Eibon és Kid már beszélgettek, és gondolom jobban szívleled Cronát a Medusa-s eset után, mint valaha xD).
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 12, 17:33:09 írta renato » Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #610 Dátum: 12 márc 12, 17:38:16 »

Gérard vs. Vizard Icigo
A gérardos részeket rég olvastam, de még így is eléggé emlékszem rá, hogy neki adjam xD Vizard is erős, ah az Ulqi elleni formáját nézzük, még inkább de egy varázsképlettel nem tudna mit kezdeni, még Mystgunról másolt mágiával sem nagyon. Az egyeteln előnye, hogy bílcses, így baromi gyors, és mert két karddal a testében is huszár még.

Az Ichigos beszólásod meg nem nagyon értem, mert ez Vizard Ichigo, szal ő hál istennek ilyen állapotban kussban van. Na meg Ichigo egy agyatlan állat amúgy is.

Gildartz vs. Vizard Ichigo (a mágia töményebb a reitsunál)
Gérard vs. Ulquoirra
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #611 Dátum: 12 márc 12, 18:59:29 »

Gildartz vs. Ichigo: Emlékszetek, amikor Aizen egy ujjal kivédte Ichigo támadását, ráhajtotta az ujját Zangetsura és Ichgo összetört? Na itt ugyanaz lenne, csak ezt nem élné túl Kurosaki-kun. Valahogy nem tudok elképzelni olyan helyzetet ebben a harcban, ahol Gildarts egy picit is megsérül.

Gildarts vs. Fehérbajusz?

Gérard vs. Ulquiorra: Most, hogy mondjátok Gérard tényleg pro. Nevet Mondjuk Ulquiorra is az. Ez amolyan Dragon Ball Z-be illő terepátformáló unalmas, de látványos csata, ahol Ulquiorra győz, mert ő arrancar, és jobban bírja a gyűrődést, mint az ellenfele, aki egy ember, így nem biztos, hogy túlélne egy közvetlen közelről beletolnak egy cerot, a lehető legnagyobb fajtából.

OFF: Nincs bajom Cronával, azt tette, amit Medusa elvárt tőle.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #612 Dátum: 12 márc 12, 19:07:09 »

Ez csupán egy kísérlet volt, hogy megnézzem, mennyire is vagy elfogult Naruto-val/mennyire utálod a Bleach-et, mivel szándékosan lehúztam Ichigo eszét, ezért nem is írtam százalékot.
Ichigo korántsem sorolható az okos kategóriába, de a hülyébe se. Ő egy normális anime karakter eszét birtokolja, aki a képességeit elég jól használja, ÉS amúgy sem egy gyökér.
Pótolva a harchoz az arányokat: 65-35 Gérard számára.

Gildartz vs. Vizard Ichigo:
Ha a töménység ugyanaz lenne, akkor is Gildartz nyerné a harcot. Ha agyonvert formában elnyomta a fekete lyukat, akkor egy erősebb Getsuga meg sem kottyanna neki.

Gérard vs. Ulquiorra:
Inkább az ő szintjére tenném Gérard sebességét, mint Ichigo-éra. A dárda lassú, de a Cero elkaphatná a céhmestert, plusz a közelharc is eléggé bajos lehetne számára (bár az Arrancarnak is), viszont sokkal jobb stratégának gondolom, mint ellenfelét, a kivetülés használatával megetetheti Ulquiorrát, és egy Grand Chariot-tal enyhén meg is szaggathatná a testét. Csak itt jön képbe a regeneráció, és a képességek megismerése. Ezt a harcot inkább az Espada-nak adom, de nem sokkal, legyen egy 45-55.

Ez az előző postomból kimaradt, de pótolnám:
gman:
Eleinte poén volt, hogy mindenhova beírtad, hogy így meg úgy Lucci vs. Grimmjow, viszont már kezdesz túlzásba esni vele. Majdnem minden hozzászólásodba belerejted valahogy, ráadásul már kezd olyan helyen is feltűnni, ahol szinte semmi értelme sincs. Véleményem szerint nem mondtam semmi baromságot, ami miatt ezt ennyiszer el kéne ismételni, ráadásul még ti is eléggé közeli százalékokat adtatok a meccshez.
Ha gondolod folytatod, viszont akkor hajlamos leszek én is minden második mondatom után utalni a Bee vs. Laxus harcra  Hümm-hümm (nem sértődtem meg, csak nem szeretem, ha cseszekednek velem Mosolyog)

Közben látom új harcot is dobtál.
Gildartz vs. Shirohige:
Edward nyerné a harcot, sokkal nagyobb az állóképessége, és van egy bazinagy lándzsája, plusz a Kenbushokuval ki is kerülhetné ellenfele támadásait.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #613 Dátum: 12 márc 13, 21:27:40 »

Végeztem is a Soul Eater mangával, írok hát a Madara vs. Ruszkik (Feodor, Tsar), Arabok (Djinn, Zubaidah) és Bantuk (Dengu és a mázolt képű) harchoz:
Véleményem szerint a halálkaszák és technikusaik megnyernék a harcot. A szivárványos csávóék a meteort is képesek lennének szétszedni, valószínűleg a fa is hasonló sorsra jutna, mint a bohócok légitámadása. A jin és technikusa, valamint a két ruszki távolról vígan üthetné Madarát, nem kéne a közelébe menniük. Az altató spóra véleményem szerint nem hatna, ha a lélek rezonanciát használnák, szóval Madarának egyedül a Susano'o-ja marad, valamint a Tsunade-t szívató cuccos. Szoros harc lenne, de a számbeli fölény miatt a Soul Eater karakterei nyernének.

Egy fél-Kishin Stein és Marie vs. Sawada Iemitsu, valamint egy Két Sanzu-s Kid és a lányok+CF Xanxus vs. Reborn harcot dobnék a közösbe, valamint a többieknek is megy egy, hogy ne unatkozzanak: Elza Scarlet vs. Vizard Ichigo.
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #614 Dátum: 12 márc 14, 16:21:20 »

Nagyon bolond Stein + Dr. Szöszi vs. Iemitsu: Sawada bá olyan, mintha Gai-sensei folyamatosan kb. harmadik-negyedik kapuban tolná. Stein meg egy állat, aki átfut a lecsapó nyaktiló-penge alatt és még vihorászik is közben. A CADEF vezetője csak üt, méghozzá elég nagyokat, ezt viszont Stein le se sz@rja, ez azonban fordítva nem igaz.
70% Steinéknek.

Kid és Xanxus vs. Reborn: Az arcobalenotól eddig csak a Chaos Shotot láttuk és azt, hogy ezzel az egy támadással bármire képes. Meg hát Reborn olyan, mint Rikudou-sennin, vagy Gold Rodger, tehát mindenkit legyőz, mert csak.

Erza vs. Ichigo: Gyorsaságban egyenlők, erőben Ichigo a jobb (bár Erzának tuti van erőnövelő páncélja is). Ichigonak van egy képessége, Erzának van száz. Erza okos, Ichigo meg a legkevésbé sem (harcban legalábbis).
Ez 2:1 Erzának, azaz 66,6666...%.

Új:
GL Sanji vs. WereGarurumon
Nami vs. Tecla és a majom (Frederiche asszem)

OFF: renato, hétfőn te voltál a negyedik, aki megmondta, hogy pofátlan vagyok. ikszdé
Naplózva
Oldalak: 1 ... 39 40 [41] 42 43 ... 95
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins