24 nov 26, 04:40:29 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 37 38 [39] 40 41 ... 95
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne csatában extra (A minimum 2 teljes sor kötelező harconként)  (Megtekintve 288530 alkalommal)
0 Felhasználó és 72 vendég van a témában
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #570 Dátum: 12 márc 06, 17:53:34 »

Nagypapi vs Toushiro

Hm, a nagypapi katon használó, Toushiro-nak meg jégtípusú kardja van. Ha Sarutobi-sensei jutsujai meg tudják olvasztani a kapitány jegét, akkor ő nyerhet. Viszont ha Toushiro lefagyasztja a nagypapit, akkor meg ő. + még neki ott vannak a kidouk is.
 Fura egy küzdelem lenne, az biztos  ikszdé

Legyen inkább a 2. Hokage vs Toushiro (ha még nem volt)  A csata kb. olyan lenne, mint amikor Hitsugaya Halibel-le küzdött, nem?
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #571 Dátum: 12 márc 06, 18:52:16 »

Mondja már meg valaki, hogy miért olyan nehéz felfogni azt, hogy Blairt kilencszer kell megölni? Azért vetettem fel a harcot, mert azt hittem, hogy tisztáztuk a cica erejét. Meg azt se felejtsük el, hogy nem csak robbantgat, van zúzó varázslata is, és a sapkája végét is képes fegyverként használni.

Toshiro vs. Hiruzen: Az ereje teljében lévő Sarutobi-sensei valószínüleg lehozná a harcot, de így csak azért veszít mert öreg (szerintem Orochimaru is csak ezért győzte le). Amúgy tényleg szép harc lenne, de az epic jutsuk itt önmagukban kevesek. A Shiki Fuuninhoz meg nyilván esélye sincs elkapni a shinigamit.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #572 Dátum: 12 márc 06, 19:56:17 »

Mistich:
Lee-nél Sanji is gyorsabb, a Sanji-A párhuzamot meg megengedhetőnek találtam, ha már te is Zoro szintjére emeled a bicskával hadonászó Sasuke-t. Én sem gondoltam komolyan, gondolom te sem.

Hitsugaya vs. Hiruzen:
A papi a korához képest gyors, idézésekre is képes, valamint a jutsui is elég hatásosak. Csak az a fránya repülés... ha azt nem néznénk, talán még nyerhetne is, így viszont esélytelen.

Tobirama vs. Hitsugaya:
A Harribel vs. Hitsugaya 2.0 harcot tekinthetnénk meg, ha mindkét fél a levegőn állhatna. Így viszont nincs esélye Tobiramának sem. Meg amúgy is, ha érintkezik a vízzel, Toushirou lefagyaszthatja. Szerintem sima Shinigami győzelem.
Naplózva
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #573 Dátum: 12 márc 06, 20:00:11 »

Azért én Hiruzenhez annyit még hozzátennék, hogy a majma,(nem tudom a nevét ikszdé ) 500.000 méteresre nyúlott és Hiruzen el tudott egy olyan bottal tolni egy kilencfarút, ami ráadásul teljes formában volt, tehát nem csak nyúlik, de erös is az a bot.
Naplózva

Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

King of Heroes

« Válasz #574 Dátum: 12 márc 06, 20:01:41 »

A Naruto vs Bleach csatákhoz annyit fűznék hozzá, hogy a shinigamik képesek a "villámlépésre", tehát sokkal gyorsabbak. A Naruto világában max a Raikage, Minato, és az új Naruto érhet fel velük gyorsaságban. (esetleg még Lee és Gai is? )

Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #575 Dátum: 12 márc 06, 20:29:44 »

hamisjoe:
Cseszheti, ha Hitsu megfagyasztja Enmát. A gond nem az erejével van, hanem a sebességével.

Blair vs. Lust:
Most, hogy olvasom a mangát, nem tudom elképzelni, hogy Blair veszítene. A Pumpkin Cannon (főleg a "szexi fiú verzió" x'D) biztos kicsinálná a Homonculust egyszer (ha nem kétszer), ráadásul Blair képes repülni is. 80-20 arányban neki adom a harcot.
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #576 Dátum: 12 márc 07, 08:49:36 »

Jó, hogy valaki nem becsüli le Blair-chant. A Narutoban simán elit jounin lenne.

Tobirama vs. Toshiro: A Nidaime nem menne sokra azzal az egy szem (bár mocsok király) suitonnal. Viszont ha Edo Tensei-el megidézi a bátyját, akkor ketten simán még egy lyukat rugdosnak Toshiro seggébe.

renato, már ott tartasz?
Akkor:
Future arc Vongolák vs. SE gyerekek
Tsuna vs. fekete estélyis Maka és nem halálkasza Soul
Gokudera vs. Egycsíkos Kid és a lányok
Yamamoto vs. Black Star és Tsubaki
15 éves Lambo (ő egyedül Shimon arcos erővel) vs. Kim és Jackie
Ryohei vs. Kilik és a pöckök
Chrome vs. Ox és Harvar
Hibari vs. Animés Crona
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 07, 08:58:41 írta gman » Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #577 Dátum: 12 márc 07, 13:27:10 »

Tobiramánál a téridő jutsuiról sem kéne megfeledkezni, amikről annyit tudunk, léteznek ikszdé
Valamire biztos jók, akár be is fagyasztathatja Toshirot magával, de amúgy sajnos tényleg csak edo tenseiel van esélye.

A shunshin no jutsu meg megfelel a villámlépésnek, bár többnyire lassabb, de egyik sem ad lehetőséget a sebesség folyamatos fenntartására és igazán jó kihasználására, szóval mindegy.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 07, 15:11:23 írta STM » Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #578 Dátum: 12 márc 07, 14:57:43 »

gman: már a Sloth-nál tartok (bár a Wrath szint és a Pride szint eleje valami hatalmas volt x'D Ahogy kijuttatta Liz Excaliburt a könyvből... xD)

Tsuna vs. Maka és Soul az Arachnophobia elleni harc idején:
Nos-nos... elég kemény harc lehetne, viszont sajnos itt még kikapnának, mivel még nem tanulta meg Soul a repülést. Ha Maka-t úgy vesszük, hogy valamilyen módon már képes irányítani az angyal lelkét (csak repülésre), akkor lehozhatnák a harcot, viszont nem nagy különbséggel. Úgy 45-55 a Soul-Maka párosnak, anélkül 100-0 Tsunayoshinak.

Gokudera vs. Kid és a Thompson tesók:
Gokudera lassabb, mint Kid, így egyből halálra van ítélve. Bombákat kilőné a kölyök, sőt, még talán az ellenfelét is, de megeshet, hogy a Shishin Taijutsuval kell kivégeznie. Arányt nem írnék, de Kid győzelme biztos.

Yamamoto vs. Black Star és Tsubaki:
Ismét az a fránya repülés... ha valahogy az égbe kerülne Black Star, Yamamoto veresége holtbiztos lenne, így több esélye van, viszont nem sokkal. talán az 51-49 ide a legideálisabb.

15 éves Lambo vs. Kim és Jacquline
Most találkozhatunk azzal az esettel, mikor a KHR szereplőjének válik kárára a repülés. Kim és Jackie felszállnak, és onnan támadhatnak szabadon, valamint a mosómedve boszorkány a regenerációja miatt komoly sérüléseket nem is szerezhet (azaz de, csak begyógyulnak egyből). A Soul Eater karakterének adom a győzelmet.

Ryohei vs. Kilik, Fire és Thunder:
Ezen a harcon pont a napokban gondolkodtam Nevet Viszont Future arc Ryohei ide kevés, 3 perc alatt tuti nem hozná le a harcot. Szerintem a technikus és a kaszái nyernének, de ha Vongola Gear nélkül néznénk a Shimon arc Ryoheit, akkor a nap őrző javára írhatnánk a győzelmet.

Chrome vs. Ox és Harvar:
Hát-hát... szerintem Chrome-chan nyerne, valamiért nem találom olyan nagyon erősnek Ox-ékat, a lencsével megállapítható lenne a gyenge pont, onnantól pedig egy Mukuro illúzióval Chrome-é lenne a harc.

Hibari vs. Crona:
Már nem emlékszek animés Crona erejére, de az agymosott mangás Crona biztos lehozná a harcot.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 07, 14:59:18 írta renato » Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #579 Dátum: 12 márc 08, 07:49:54 »

Harvar szerintem immunis az elmebefojásoló hatásokra. Amikor Arachne meggenjutsuzta a népet, a csávó azt sem tudta, hogy miért kínlódnak a többiek. Ha irányítja Oxot, akkor az illúziókat többnyire ki tudják küszöbölni. Meg Harvar valamennyire egyedül is tud harcolni.

Crona meg hamarosan olyat mutat, hogy minimum kage szintű karaktereket kell küldeni ellene. Mosolyog

Új: Rob Lucci vs. Grimmjow (Alias gman vs. renato Pojén)

OFF: Igen, Excalibour mindíg nagyot alakít. ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 08, 07:52:23 írta gman » Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #580 Dátum: 12 márc 08, 20:11:04 »

Párduc vs. Leopárd:
Érdekes harc lenne.
Sonido=Soru, Hierro=Tekkai, alap lebegés=Geppo, rakéták=Rankyaku (távolsági támadás mindkettő), többször látható átütés=Shigan, és az ultimate attack: Desgarrón-Rokuogan.
Amiért Grimmjow-nak adom a harcot: a Desgarrón távolsági támadás, míg a Rokuogan közelre hat, a Rankyaku-Shigan páros mondhatni hatástalan az Espada-ra (bár ebből adódóan a bomba és az egész kezes átütés sem okoz kárt a Tekkai használónak), és míg Grimmjow-nál folyamatos a lebegés, Lucci-nak tipegni kell érte (ebből adódóan a Tekkai kizárja a Geppo-t, és fordítva is), az Espada pedig valószínűsíthetően a levegőben folyó harcot fogja előnyben részesíteni.
A Kami-e jelen helyzetben nem sok vizet zavarna, a hatodik Espada támadásai gyorsak, és még kemények is, ha egy-két bomba robbanna a Rokushiki használó közvetlen környezetében, akkor Grimmjow a kedvező légáramlatokat kihasználva komoly sérüléseket okozhatna ellenfelének.
Összességében egy igen kiegyensúlyozott harc lenne, de az "ultimate biztos átviszi a kemény bőrt" elvre hivatkozva Jaguerjacquez-nak adom a harcot. 55-45.

Új: Giriko (női testben) vs. Daz

És egy ráadás az új Shichibukai örömére:
Trafalgar Law vs. Justin Law (Medusa elleni erővel)
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 08, 20:15:38 írta renato » Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #581 Dátum: 12 márc 09, 18:14:42 »

Lucci vs. Grimmjow: Nagyjából egyetértek, azt kivéve, hogy szerintem két-három Rankyakuval ki lehet védeni a Dsgarrónt (hamár Ichigo karddal hárította...).  Amit viszont hozzátennék, az nem az erővel, hanem a mentalitással kapcsolatos. Lucci ravasz, hidegvérű és alattomos, míg Grimmjowban rendesen dolgozik a fajára jellemző idiotizmus.
Water7-ben Robert Luffy elleni első mozdulata az volt, hogy torkon szúrta a kalózt, Joe viszont az első két harcuk során csak hülyéskedett Ichigoval. Ílymódon nem kevés esélyt látok arra, hogy Grimmjow még azelőtt felkoncolva találja magát, mielőtt rájönne, hogy Res nélkül esélytelen. Ha az espadának sikerül is bedurvulni, akkor is hátrányban van, mert amíg ő őrjöng, addig Lucci taktikázik, mert ő pro.
Ja, és amíg Grimmjow, minden támadásához, sőt, még a Res fenntartásához is lélekenergiát használ, addig a bérgyilkos annyit rankyakuzik, amennyit akar.
Én Luccinak adom azt az 55%-ot.

Giriko vs. Mr. 1: Szinte biztos vagyok abban, hogy bármelyik emberfegyver képes átvinni az acélt, szóval egymás megsebzésével nem lenne gond. Giriko sokkal eszeveszettebb támagásokkal operál, mint Bones, ő viszont jobb harcos.
Ha az előbb Luccinak adtam a győzelmet, akkor most Daznak fogom, hasonló indokkal.

Law vs. Law: Ez csaka névazonosság miatt volt, ugye? Nevet Ez a csata kb. úgy nézne ki, hogy Trafalgar felaprítja Justint, aki viszont egy föld alól előbukkanó kalodával elkapja az ellenfelét, majd egy pengével lecsapja annyak fejét.
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #582 Dátum: 12 márc 09, 18:25:52 »

Macska vs. Macska
Itt gmannel értek egyet, főleg amiatt, mert Grimmjow egy gyökér, míg Lucci nagyon is okos. Kb. a bika és a matador esete lenne: Grimmjow ész nélkül támad, lövöldöz, meg hadonászik, míg Rob faarccal kerüli el az agyatlan támadásokat. Már ha nem kapcsolja le rögtön az elején. Bár az is közrejátszik, hogy Grimmjow from BLÍCS, szal kb. nem lehet megölni, meg ha más földre került, és Lucci ki akarja végezni, lehet megjelenik Icigó hogy '~Miért támadsz lyanra, aki járni sem tuuud?".xD Szal ezek miatt 60-40re adom a CP9-osnak.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
renato
Vendég
« Válasz #583 Dátum: 12 márc 09, 20:29:52 »

gman érvelése meggyőzött, aztán jött Sabaku, és akkora böszmeségekről kezdett magyarázni, hogy nem tudom annyiban hagyni....
Ahhoz képest, hogy Grimmjow ész nélkül küzd, Ichigo-t fél karral is lenyomta. Mellékesen Ulquiorra ellen bebizonyította, hogy ő mekkora gyökér, csak a harcon jár az esze, nem képes gondolkodni, és az erejéhez mérten cselekedni. Vagy mégis?
Az a "ha földre kerül" dolog meg úgy hülyeség, ahogy van. Azt a harcot Grimmjow veszítette el, mégis talpon volt, valamint a legyengült állapotában szerzett sérülést is állta, nem halt bele. Én hiszem, hogy ha előtte nem küzdött volna Ichigo-val, Nnoitrát szétkente volna ott a homokban, de ez másik topicba tartozik.

Közben beugrott pár dolog, amit kihagytam:
-Fizikai erő tekintetében Grimmjow Lucci felett áll (gondolom nem nagyon merész kijelentés ez, hisz egy ütésétől Ichigo elrepült a sunyiba, valamint a rúgásai még a nézőknek is fájtak).
-A Cero-t totálisan kifelejtettem, egy Gran Rey Cero eszméletlenül nagy károkat okozhatna a Rokushiki használóban.
-Grimmjow kiengedett formában baszat egy ordítást, ami hatására Lucci mozgása sokkal akadályozottabb lesz.
Bár igaz, hogy mindene reiatsu-t zabál, de ő maga is reiatsu-ból van. Nem hinném, hogy kifogyna belőle a harc alatt.
A Desgarrón-t lehet, hogy visszafogná 3 Rankyaku, viszont ezeket ki is kell küldeni, ami pedig blokkolja a Tekkait, így egy esetleges rakéta-zárótűz komoly bajokat okozhatna neki (elvégre nyomkövető rakéták, az oszlopon is felmentek).
Továbbra is tartom az 55-45-öt.

Giriko vs. Daz:
Ez az "ő viszont jobb harcos" dolog nem tudom mit akar jelenteni. Giriko (vagy ahogy az általam olvasott fordítócsapat a munkájában írta: Giricco ikszdé) 800 éves minimum (ráadásul jelentős időt KELET-EURÓPÁBAN töltött, és nem halt éhen, ez már magában az erő jele), így rengeteg harci tapasztalata lehet. Az acélt valószínűleg átvinné, ráadásul női formájában (ha éppen nem a cicijeivel van elfoglalva) sokkal veszettebb támadásokat nyomatott, Daz egy olyan láncos támadást -mint amit Maka kapott- nem hiszem, hogy ép bőrrel megúszna.
Ismét 55-45-re adom a harcot, de most Giricco-nak Nevet

Law vs. Law:
Ha a név miatt lett volna, akkor még odaírtam volna, hogy Fairy Law használható mindkettejüknek Nevet
A győztesben én is egyetértek, viszont a harc koránt sem lenne ilyen egyszerű. Tudod, Law-nak van egy ember nagyságú kardja, amivel blokkolhatná Justin pengéjét, azonban a kalodákkal tudná addig szívatni az ellenfelét a szájról olvasó, míg végül bevinné a végső csapást a Shichibukai-nak.

Pár új, bár szerintem úgyis maradunk a macsekoknál:
Madness Kid és a lányok vs. Starrk és Lilynette
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #584 Dátum: 12 márc 10, 10:18:45 »

Tényleg! Teljesen kiment a fejemből Grimmjow agyafúrt terve, miszerint megszivatta Ulquiorrát egy eszközzel, amit pont e célra talátak ki. Ez egy zseni. Nevet
Fukuro mérése szerint fizikailag (is) Lucci a legerősebb a CP9 tagok között. Lucci ugyan nem mutatta ki az erejét, de Kaku meg Jyabura zúzott rengesen és Lucci elvben erősebb náluk. Repülő ellenfelet meg amúgy is könnyebb messzire taszítani, mint egy olyat, aki a talajon áll.
A cero olyan, mint a Narutoban a kunai: mindenki dobálja, de sosem találnak célba, vagy ha mégis, mindenki túléli. A Gran Ray már neccesebb, de azt csak egyszer lehet használni, és Lucci csak kikerüli legalább annyira, hogy ne kapja telibe.
Lucci lelassul, ha Grimmjow üvölt, aki viszont egyáltalán nem mozog közben. Nevet
A nyonkövető rakéták meg a Lucci-féle szemétládák kedvenc játékszerei. Úgy megeteti Grimmjowval a saját főztjét, hogy öröm nézni. ikszdé
Ja, és Lucci arzenáljáből kihagytuk a Kami-e-t, aminek a segyítségével közelharcban igen nagy eőnyre tesz szert a bérgyilkos.

Kid vs. Starrk: Coyote-chan azért mégis csak a legerősebb arrancar (Ulquit hagyjuk), nehogy már veszítsen. Szerintem még a kétcsíkos Kidet is elverné. Közelharcban mondjuk, hogy egy szinten vannak, de lövöldözés közben hátrányba kerül a shinigami, mert Starrk az egyik pisztolyával többet lő, mint Kid, a másikkal meg sokkaal nagyobbat. Ha valami csoda folytán Kid itt is felülkerekedne, akkor jöhet az elpusztíthatatla, robbanó farkasfalka, és onnantól már nem sok van vissza a meccsből.

Új:
Tsunade vs. Stein és Marie
Kakashi vs. Rokudo Mukuro (Próbáljuk minél gyorsabban kimondani a nevét nyelvbotlás nélkül ikszdé)
Naplózva
Oldalak: 1 ... 37 38 [39] 40 41 ... 95
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins