24 nov 26, 07:43:48 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 36 37 [38] 39 40 ... 95
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne csatában extra (A minimum 2 teljes sor kötelező harconként)  (Megtekintve 289245 alkalommal)
0 Felhasználó és 71 vendég van a témában
renato
Vendég
« Válasz #555 Dátum: 12 márc 04, 16:34:42 »

gman=mennyből az angyal Nevet
CS2 Sasuke a sima Naruto-ból, vagy a Shippuudenből?
Sima Naruto-s Sasuke ellen biztosan nyerne, Shippuudenes kicsit nehézkesebb harc volna.
Ha azt nézzük, hogy Sanji a lábával megállította Zoro pengéjét is (még ha poén harcból is), akkor a Kusanagi se hasítsa már le a lábát. Fizikai erő tekintetében Sanji messze Sasuke fölött van, reflexei ebből adódóan jobbak. Kirin kilőve, mert:
1) Sanji nem hagyna időt Szöszinek a viharfelhők alatt egy kezét felemelve pózolni
2) Sanji nem képes tüzet hányni, így a kellő légkört sem fogja megteremteni a Kirinhez (bár Sasuke képes tüzet hányni, de azt a mennyiséget, amit Itachi rakott a fákra nem hiszem, hogy meg tudná csinálni.)
Véleményem szerint a perzselő rúgások nyomot hagynának a shinobin, pár Premier Haché után elérné a Deidara elleni állapotot az átokpecsétes ninja, az Extra Haché pedig végleg pontot rakna a harc végére. 70-30 Sanjinak, mert az ellenfél esetleges találatai károsak lennének a szervezetére.
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #556 Dátum: 12 márc 04, 16:39:47 »

Mirajane-t ennyire azért nem írnám le. Végül tényleg Sanji nyerne, de az ő fizikai ereje se semmi. Azumát szerintem szétkapta volna, ha nem fárad el a harc előtt, és Lisanna Afrikában nyaral. Freed-nek se sok köze volt a harchoz amit egymás ellen nyomattak, holott azért ő is a Raijinshuu tagja... Sebességben inkább egy szinten lehetnek, fizikai erőben Sanji előnyben van, de Mirajane mágikus ereje ezt valamennyire ellensúlyozhatja. Plusz ha betalál egy ilyen: http://www.youtube.com/watch?v=Wrex-WkCQQM (2:40) még Sanji is alaposan megérezné. Bár mint mondtam tényleg nyerne a kalóz, de inkább 60-40-re szerintem.

Meglepő módon Sasukét esélyesebbnek látom. Nevet Egy laza genjutsuval lerendezi, Sanji nem tudna kitörni. Ha meg genjutsu nélkül nézzük, simán felrepül és addig szórakozik Katon jutsukkal meg akár Chidorikkal, amíg a szakács ki nem nyúlik. Persze nagyokat tud ugrani Sanji, de part 1-ben közel nem volt akkora sebessége, ami elől ne térne ki az Uchiha (különösen Sharinganal). Arányt egyenlőre nem mondok, de viszonylag sima győzelem lenne.

renato posztjára:
A Kusanagit ha esetleg meg is állítja, ez a Chidoriról közel sem mondható el. (Vagy akár a Chidori-s Kusanagi-ról) Az Uchihának elég fasza kis Sharinganja van, amit képes olyan szinten használni, hogy ne találja el a kalóz, különösen hogy Sasukének nem kicsit nagyobb a sebessége.  Vagy ha esetleg el is találná (amit teljesen kizártnak tartok), akkor is képes egy rakat Kawarimi-re az Uchiha, amit régebben előszeretettel használt.

Ezek a Haché-k fogalmam sincs mik, úgyhogy ezeket passzolom.

Ui.: Természetesen Shippuudenes Sasuke-ről írtam végig, part 1-et szétszedi Sanji.
Ui2.: Beelzebub mangát/animét olvassa/nézi valaki? Vagy a Claymore-t?
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 04, 17:03:09 írta Mistich » Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #557 Dátum: 12 márc 04, 17:12:27 »

Mi sem írjuk le, csak Sanji hasonlóképpen szétszedte volna azokat, akiket Mira legyőzött (sőt, még talán brutálisabban is). Azuma amúgy sem volt nagy cucc, csak mikor a Tenrou fával összekapcsolódott. Addig ilyen Lily-féleségeket tudott csak legyőzni tiszta harc során.

Genjutsut mikor is használt? Ez valahogy nekem kimaradt. Egyedül a Tsukoyomira emlékszek, azt pedig nem használhatta a Mangekyou előtt.
Az a gond, hogy ha felrepül, és Chidorizni akar, akkor le kell jönnie, viszont ott egy ellentámadás fogadhatja, amit ki kell kerülnie. A katonnal sokra nem menne, vagy túl közel kerül a földhöz és bekap egy rúgást, vagy túl messze van, és Sanji elszalad a jutsutól. Mellesleg Sanjinak meg iszonyat jók a reflexei, ami felér egy alap Sharinganos védelemféleséggel (hisz ha jókor indít ellentámadást, akkor elmehet a sunyiba az Uchiha a látásával, nem tudja kikerülni.)
Ez a "sokkal nagyobb a sebessége" dolog nem tudom honnan jött le neked. Gyorsabbnak gyorsabb, de nem olyan nagyon.
Akkor sem tudom, hogy miért vinné át a kard. Rajta van a kardján a villám, Sanji lábain meg egy-egy cipő, aminek valószínűleg gumírozott talpa van. Az egész Skypiea arc arról szólt, hogy a gumit nem vágja szét a villám, hasonlóan történne itt is. Sőt, ha nagyon erőlteti a közelharcot Sasuke, még a nyakát is eltördeli Sanji.
Az gond, ha írsz mindent amit csak tudsz, de Sanji képességeit még csak felszínesen sem idézed fel.
A Premier Haché az, amit Jyabura ellen is használt, az Extra Haché pedig ez. Valamint ott van még a Frit Assorti, ha Oars magasságába fel tudott vele ugrani Sanji, szöszit is simán lerúgná vele.
A gondolatmeneteddel az a gond, hogy Sasuke mindenhez chakrát használ, Sanjinak viszont nincsenek ilyen korlátai.
Meg mellesleg Sanji fájdalomtűrő képessége igen magas, majd, hogy nem Zoro szintjén van (Thriller Bark-on is ők ketten maradtak maguknál, miután Kuma ledózerolta az egész placcot).

Maximum gman, nekem nincs türelmem egyszerre többet olvasni Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 04, 17:13:02 írta renato » Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #558 Dátum: 12 márc 04, 17:37:38 »

Genjutsuhasználatok: használt egyet Sai ellen, mikor az be akart férkőzni Orochimaru bizalmába. Azután Deidara ellen is használt, elhitette vele a saját halálát. Aztán nyomott egyet Shee ellen alap Sharingannal, ami után a szőkeség mozdulni nem tudott. (Igen, itt már megvolt a Mangekyo, de alap Sharingannal használta.) Ha kéred mangaoldalt is keresek majd, de amíg nem muszáj addig passzolom inkább. Nevet

A Chidorit lazán tudja nyújtogatni 5 méterre, tehát nagyon közel nem kell mennie. Vagy akár ott vannak a Chidori Senbonok, amikkel szintén okozhat kellemetlenségeket Sanjinak. Egy alap Sharinganos védelemmel nem értem hogy hogy érne fel egy sima reflex (még ha Kenbunshoku lenne, akkor oké), de azért az Uchiha szemeit ne írjuk le ennyire. Viszont én is alapozhatok arra, hogy Sasukének elképesztően jók a reflexei, nagyon egyikük se mutatott rá példát. Vagy ha esetleg Sanji még is (bár nekem nem rémlik), akkor is a Sharingannal ki lehet következtetni egyik mozdulatból a következőt, ami a kalózhoz hasonló taijutsusok ellen tökéletes.

A sokkal nagyobb a sebessége onnan jött, hogy part 1-ben Sanji nem mutatott Narutonál nagyobb sebességet (gondolok itt az időugrás utáni shinobira), és Sasuke simán hülyét csinált a teljes Konohai brigádból.

Sasuke Orochimaru ajtaját simán feldarabolta, nem hinném hogy egy cipőtalp sokáig tartana neki. Utána meg villám chakrával átitatott pengével Sanji lábában is okozhatna károkat. Bár azt elismerem tényleg nem tanácsos a közelharcot erőltetni, viszont ha esetleg be is kaphatna 1-1 rúgást a helyettesítéssel megoldhatja a dolgot. Meg a gumitalp is csak feltételezés, ami érvelésben nem játszik.

Azért mert Sanji képességeinek nevét nem nagyon jegyeztem meg, a fontosabbakat tudom. Hatalmas rúgások, plusz ha úgy hozza a szükség a Diable Jumble. A támadásainak jellege nem változik, csak az előbb említett skillnél, és ez az egyhangúság is okozhatja a vesztét itt.

A kitartás tényleg nagy előnye a kalóznak, de egy rúgásba az Uchiha se halna bele. Főleg hogy a Shinobik úgy általánosságban elég jók támadások kikerülésében.

Sasuke valóban használ chakrát, de itt CS2-vel meg Orochimaru-val együtt kétlem hogy lenne gondja a mennyiséggel. Attól független hogy Itachi hagyta magát, nem lett volna amúgy se könnyű dolga az öccse ellen, és még kimerülten is képes volt egy (nagyon minimum) S osztályú technikára.

Alapból egy 95-5%-ot adok Sasukének, Genjutsu nélkül meg 65-35-öt.

És gman is szólhatna ha már kirobbantotta a harcot. Nevet
Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #559 Dátum: 12 márc 04, 18:03:53 »

a 10 dárda az nem kevés? Mert Sasukénél sincs kunai, és shuriken korlát.

Sasukebab vs Amazon Lily

Amazon mérgező dárdája kiesik, Sasuke immunitása  miatt, életéréleshez még hasznos lehet a füst, de első körben ne pazaroljunk. Önmágaában való dobáláshoz is kevés van, Talán Lighting Furinak van értelme egy kicsit, igaz Sasuke chidorival tudna ellene védekezni (ha nem kerüli el) de ez csakrafogyasztó.
Szárnyaival is védekezhet a galamb, de az átütő skill miatt inkább jobb az elkerülés.
Vagyis amazon részről a dárdáknak nem sok értelme van, max megtévesztésre jók, főleg, hogy kevés van belőlük.

Viszont a lövedék lassító skillje, az Sasuke távolsági témadásia, így pl a shuriken és kunaiok, valamint a katonok repülési sebességét lassítaná. Mondjuk kérdés az, hogy mennyire lenne ez jó a Kirin ellen, amit ok, harmadára lassítana, de még így is gyors. Plusz van még az Amazonna Neo módjára elmátrixozok skilllje is, de mivel a Zsiráf enyhén területre hat, így kicsi esély van az elkerülésre. Ugyanakkor ez a utóbbi skill közelharcban kiegyenlítené a sharingan által nyújtott védelmet. Ergo nehezen találnák el egymást.

Végeredményben, a Zsiráf az Sasuke malmára hatja a vizet. (holott szerintem mind közel mind távolsági harc esetében kiegyenlített. a dolog)

Ami növelné az esélyeit a kirinnel szemben az a Klón jutsu, de mivel a Garfield corporation termékéről van szó, lusta mozogni, vagyis kellne előtte egy mérgező dárdát dobni a füst miatt, s itt talán olyan mártékben hasznos lehet, hogy esetleg Sasuke elvéti a célt. Ami még n9veli az esélyeit az a Valkűr, de szerintem így is csak ax 40%-ra tudná kihozni a 2.1 vs 1 harcot.

Orochimaru vs Sorcesess
"
Orónak óvatosnak kell lennie az időnként rácsapódó villámok okán, plusz az élő kapcsolat mágia" miatt óvatosan az ellenség megütésével, mert enyhe hidegrázás lehet jutalma. Oro előhívok az ingujjamból egy csomó kiskígyót ami nekedmedmegy no jutsuja ellen, hát aimán hatásos a Frozen Orb (ami egy repülő jéggömb, ami minden irányba jeget lő nagy mennyiségben, talán meglehetne feleltetni a  jégelemű rashenshurikennek)
Óriáskgyók ellen, ott a Glacial Spike amivel mirelit állapotba hozhatóak. (Manda talán nem,mivel ő unique kategória, de azét ő is lassulna)
Rashoumon mint védelem okos húzás, de egy teleportal simán megkerülhető, plusz a Meteorhoz vagy a Blizzárdhoz hasonló égből jövő támadások ellen nem sokat ér (nem is beszélve az elején említett random villámokról)

Kusanagi, ha Oro elejti, Sorci TK-val ellopja.  Faceg meg mivel közelharcra nem sok esélyt létok, így felesleges.

Edo Tesei, ráfagyasztja fedelet a koporsóra  Faceg Plusz ha mégis kijünnek, akkor hamar tudatosul a Sorci számáűra, hogy ezek a zombik immunite to mindenfélével vannak megáldva. Szoval teleport, majd ráidéz Orora egy két hidracsoportot akik szépen pirítóst csinálnak belőle.

Persze tudatosulna benne, hogy ezek a zombik az idéző halála után nem tűnnek tova.
Így fizet a Paladinnak egy korsó sört, hogy legyen a hullákra gondja.

Minimum 80% Sorci javára, és igen elfogult voltam, Frozen Orb forevá Nevet, de vigaszként halljátok betűim, az előző csatában sem Saskuke partiként kezdtem írni.  ikszdé

ui:
grat: üzeneted írása közben 6 új válasz született.  ikszdé

egy két viccesebb harc

Megatron (G1 az a Freeza, Mewtwo dizájnos) vs Gazille

Miau (Rakéta csapat) vs Happy (Fairy Tail)

Blackwargreymon vs EVA 01

« Utoljára szerkesztve: 12 márc 04, 18:13:07 írta Shiro » Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #560 Dátum: 12 márc 04, 18:50:52 »

Mistich:
Hacsak nem változott egy vérbeli romagyerekké Sasuke, akkor az bizony Tsukoyomi volt Shee ellen (következő oldalon fogja is a szemét, általában ezt Mangekyou után szokták csinálni).
A Sai-s dologra nem emlékszek, viszont a Deidara elleni valóban igaz. Mondjuk lényegtelen, a fájdalom is kihozza őket a genjutsu-ból (lásd: Shikamaru vs. Tayuya), ráadásul a Deidara-n alkalmazott genjutsu sem ilyen "egyből kidőlsz tőle" fajta volt, csak simán megtévesztő. Ha kicsit megpörköli Sasuke, vagy átszúrja a Chidorival, akkor Sanji ismét látni fogja őt, és a genjutsuk is hatásukat vesztik (nyílván rájön Sanji, hogy a fájdalom miatt képes kiszabadulni belőlük).
Viszont egy kérdés: Sasuke nem úgy volt, hogy messze Sanji felett repül, és támadja izomból? Így nem nagyon hiszem, hogy Sanji belenézne a szemébe (amúgy is, ellátna szerinted odáig?).

Megnyújtja a Chidorit 5 méterre, de mozgatni nem tudja. Sanji kitérhet előle a legnagyobb nehézség nélkül. Chidori senbonokat meg elrúgdalja a fenébe, nem lenne nagy probléma számára.
Jó reflexekre egy példa a Kalifa elleni harc, ahol minden támadást hárítania kellett Sanjinak. Sasuke-nek volt olyan harca, mikor valakinek az összes támadását hárítani tudta? Nem hinném. Itt mellékesen megjegyezném, hogy Danzou mozgását se tudta elemezni Sasuke, holott ő tudni lehet, hogy gyenge volt taijutsuban.

A gond, hogy Sanji nem tartja ott a talpát, hogy "gyere tesó, vagdosd föl!". Orochimaru ajtaja nem mozdult, mellékesen fából volt. Sanji cipője kinézetre egy normális cipő, aminek (az esetek nagy részében) gumi talpa van. Vagy hallasz esetleg olyan kopogó hangot miközben Sanji jár-kel?

Ugyanaz mindegyik támadása? Nézted te a linkemet, amin Oars-nak szétrúgta a Bazookáját?

Azért ha a Tekkai használó Jyaburának átvitte a pajzsát egy Premier Haché, Sasukének is nyissa már fel a gyomrátát (merem feltételezni, hogy az a 100 lángoló rúgás van olyan erős, mint a Lariat). Viszont ha nem is hal bele, szépen bele lesz temetve a földbe az Uchiha.

Nem lett volna könnyű dolga, elzárja egy Totsuka szúrással az öcsikét és viszont látásra. Kimerülten csinálta azt az S-osztályú jutsut, aminek az előkészítésével Itachi olyan 1 órán át szarakodott. Meg nagyon sok dolga volt, le kellett rántania a jutsut a földre, gyakorlatilag irányítani se kellett neki.

Én alapból (genjutsuval) 55-45-re adom Sanjinak a harcot, nélküle 65-35-re.

Shiro:
5 percig minimum pislogtam a postodon, mire rájöttem, hogy a Diablo-s csatákhoz írtad Nevet
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #561 Dátum: 12 márc 04, 19:15:28 »

http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/462/6 Ha ezt komolyan MS-nek nézed, akkor legyen az, de ennek a vitának sincs ezesetben semmi értelme. http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/462/8 Még csak köze sincs a Mangekyo-hoz...

A Sai-os pedig itt van: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/301/9
Illetve használt Itachi ellen is, a harcuk legelejénél. Még maga a bátyja is csak később vette észre, hogy genjutsut használtak rajta, szóval az se lehetett semmi. (Bár az is csak ilyen elterelésféle volt.)

Ha Sasuke átszúrja Sanji-t Chidorival, akkor az már nem fog látni semmit, ugyanis egy átlyukasztott gyomorral akármekkora kitartása is van nem élne sokat.

Amennyiben játszanak a Genjutsuk felesleges repkednie, oda áll elé és 2 másodperc múlva vége az egésznek. A repkedést arra az esetre írtam, ha unfair-nek találnád a Genjutsuhasználatot.

Ezt nem hiszem hogy komolyan írtad, de azért reagálok rá. Hacsak nem kap Sanji akkora előnyt, hogy Sasuke nem mozgathatja a kezét, akkor igenis tudja irányítani a Chidorit. Tudod, ha feljebb emeli a karját, akkor a Chidori is feljebb megy, és ez igaz minden irányra.
Ott volt pl a Gaara elleni. Minden homoktámadás elől kitért, Lee meg is jegyzi hogy ilyen sebesség mellett ő nem merne nekirontani, mivel simán bekapná Gaara homoktüskés biszbaszait.
Danzou taijutsuval ha jól emlékszem egyszer találta el Sasukét, akkor is csak azért sikerült neki, mert előtte rakott rá egy bénító pecsétet. Ráadásul ott felesleges volt kitérnie, volt már Susano'o-ja ami majdnem minden támadást felfogott.

Nem is kell tartogatnia a lábát, de ha nem blokkolja a Kusanagit elég jó esély van rá hogy levágnák a fejét. Kivéve persze ha a Kusanagi már Sanji bőrét se viszi át, abban az esetben egyet értek veled. És ha a fa nem elég kemény anyag, ott volt Itachi betonból készült fotelfélesége is, azt is lazán átlyukasztotta.

Néztem a linked, és ott se csinált mást csak ugrott és rúgott egy nagyot. Ahogy azt mindig is csinálni szokta. Ezzel nincs baj, hozzátartozik a harcstílusához, de egy Sharingan ellen nem működne a dolog.

Ha eltalálná tényleg elég csúnyán megviselné a dolog az Uchihát, de pont ezért van a Sharingan, Kawarimi, Bunshin technikák, Genjutsu, és ha ezek nem elegek még a kígyóival is képes védekezni. (Nagyobb támadásokba nyilván belehalnak, de legalább a támadások mértékének csökkentésére jók lennének.)

Azzal nyert volna Itachi, de a legerősebb támadásait mindig a harc végére hagyja. Ahogy tette azt itt is... A jutsu meg ment volna az Amaterasu nélkül is, az csak a hatékonyságát fokozta. (Elég lett volna a Goryuuka no jutsu felküldése.) És azokat a Villámokat össze is kellett gyűjtenie, ami szintén nem lehet könnyű ha már csak a mennyiségét figyelembe vesszük.
Naplózva

hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #562 Dátum: 12 márc 04, 19:15:51 »

renato kicsit sem vagy Sanji fan ikszdé Egy icipicit sem Nevet
Kezdjük ott hogy genjutsuval elkapja Sanjit és sakk matt, erre te 55-45-öt adsz Sanjinak smirksweat
Sasuke elkapja genjutsuval és aztán 3 MP alatt elvágja a nyakát egy kunaial, vagy átdöfi a szívét egy Chidorival.
Genjutsu nélkül, amit 100 hogy használna, de ha mégsem, akkor Sanjinak egy kicsit több esélyt adnák, olyan 55-45öt Nevet

(Mist:Fehérszakállt is kibelezték, mégis harcolt utána is Faceg (Bár Sanji és Fehérszakáll ég és föld Nevet))
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 04, 19:17:41 írta hamisjoe » Naplózva

Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #563 Dátum: 12 márc 04, 19:25:39 »

Szerinte Sasuke lehet, hogy meghalna egy rúgéstól, ha az pl. a fejét éri, de az Extra Hachi elől azért még sharingannal sem könnyű kitérni. Hiába tudod, hogy mi fog történni, ha egyszer nem tudod fizikailag kikerülni.
Am azok a kistílű genjutsuk nem sokat érnekegy taijutsu használó ellen.
És Sasukénak mióta van Kushanagija?
Eddig azért kussoltam, mert két órát buszoztam. Mosolyog

Én sem olvasom ezeket, én most a Rave Masterrel ügyködöm.

OFF: Szerintem ajánjuk meg Shironak a Fórum Arca díjat, könnyesre röhögtem magam hsz-án. ikszdé
Főleg a Sorci ellopja a Kusanagit szöveg tetszett. Elképzeltem Marcsi arcát. ikszdé
Am a kígyók ellen én tűzfalat használnék.

Új: Hibari vs. GL Zoro
Kenpachi vs. Superman
Gopher vs. Varia arc Tsuna
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 04, 19:39:32 írta gman » Naplózva
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #564 Dátum: 12 márc 04, 19:45:58 »

gmann: http://naruto.wikia.com/wiki/Sword_of_Kusanagi_%28Sasuke_Uchiha%29  Nevet

Shiro pedig nagyon nagy arc én felölem mehet neki a díj  ikszdé
"Edo Tesei, ráfagyasztja fedelet a koporsóra"
Itt én majdnem kiköptem a kakaót a számból ikszdé
gman most olyan harcokat írtál hogy az egyik felet nem ismerem, a másikat meg igen Nevet

Pikachu vs Panther Lily ( a villám miatti félelem nem fair, az ne legyen  ikszdé)

Gai vs Sanji

Zabuza vs Zoro(A sima Grand Lineos)

Kisame vs Zoro(A New Worldos)
Naplózva

Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #565 Dátum: 12 márc 04, 20:04:02 »

Erre az eshetőségre is írtam jópár másik védekezési módszert, de amúgy Sasuke gyorsabb ennél a Sanjinál. Szóval nem hiszem hogy gond lenne a kikerülés.

A kisstílű genjutsu kifejezés azért kicsit durva. Nevet Shee a Raikage egyik jobb keze volt, Sai meg azért még is csak egy Anbu. Az egyikük mozdulni nem tudott a genjutsu után, a másikuk meg kis túlzással összesz.rta magát tőle... Nevet Úgy hogy még elég gyorsan le is állították az Uchihát. Ráadásul elég ha 1-2 pillanatra eltudja terelni Sanji figyelmét, utána simán befejezné a dolgot. Amúgy miért ne hatna egy taijutsu használón a genjutsu? Különösen Sanji-n aki egy teljesen genjutsu nélküli világból jött, még csak hasonlót se nagyon tapasztalt.

Most hirtelen nem találom, hogy hol nevezték Kusanagi-nak, de ha ez elég érvelésként wiki-n is azt írják rá: http://naruto.wikia.com/wiki/Sword_of_Kusanagi_(Sasuke_Uchiha)

Egyébként ha Sanji túl felelőtlenül Sasuke közelébe megy, akár ilyesmi is történhet vele: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/308/6 Ha ettől pár másodpercre harcképtelen lenne, szintén befejezheti ha be akarja. Vagy mint láthattuk a Chidori penge mozgásbénításra is tökéletes, elég egyszer Sanjiba szúrnia.

Hibari vs. Zoro

Fogalmam sincs, de epic harc lenne a 2 vadállat között. Nevet Mindketten elég nagy kitartással rendelkeznek, de talán Zoro valamivel nagyobbal. Pusztító erőben inkább Hibari lehet a jobb, viszont Zoro fegyvere praktikusabb. Roll miatt talán kicsit esélyesebb Hibari, de csak nagyon épphogy... Legyen egy 51-49.

Gai-t agyonveri Sanji. Nevet Új világban legalábbis biztosan, a Grand Line-s neccesebben. Ha kikerüli a 7 kapus támadást, akkor nyert ügye van a kalóznak.

Zabuza vs. Zoro

Zoro leverné a ninját. A köd technikák nem rosszak, de reflex-szel könnyedén kivédené a támadásokat, és az ellentámadás indításával se lenne gond.

Kisame vs. Zoro

Annyi lenne mint a Zoro vs. Hordy. Nagyon epic kivégzés, esélye nincs a Shinobinak.

Ui.: megtaláltam mangában is a Kusanagis cuccot.: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/308/11
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 04, 20:05:11 írta Mistich » Naplózva

hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #566 Dátum: 12 márc 04, 20:14:39 »

Kisame vs. Zoro

De azért egy vízbörtönbe ha be tudná rakni Kisame Zorot, vagy ha a nagy tócsába bezárja full cápa formában, akkor már csökkenne az esélye, mivel ott ahogy elnéztem Kisamét gyorsabb volt egy sellőnél is.A vízklónokról ne is beszéljek.

Én ezt inkább Kisamenek adnám 60-40 ben.

A Zabuzásnál, pedig nem elég indok a reflex, mert azzal nem fog mindig sikerülni kivédeni a kardcsapásokat és a vizklónokkal pedig elég nagy szinten meg lehet szívatni Zorot.

Ez egyelöre 55-45 Zoronak, de várom más véleményét is, hátha meggondolom magam Nevet
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #567 Dátum: 12 márc 04, 20:34:16 »

Mistich:
A másik oldal valóban a "másik oldalt" takarja. Sasuke 800 méterre áll Shee-től, és a szemét fogja, ergo Mangekyou-t használt. Valamint a figura sem hasonlít Sasuke-ra (bár te nagyobb fan vagy, de szerintem te sem hiszed, hogy Szöszi egy bantu nigger, és a haj formája sem stimmel). Amúgy nem ez lenne az első eset, hogy Sasuke egyik szeme Mangekyou-ként villogna, miközben a másik sima Sharingan marad.

-kis áttérés, mert most úgyis a genjutsu-ról beszélünk-

hamisjoe:
Nem olvastad el a hozzászólásomat, remélem egy icipicit sem. Írtam, hogy a fájdalom kikapcsolja a genjutsut (lásd: Shikamaru vs. Tayuya - írd be jútyúbra, mert most nincs kedvem kikeresni), szóval erre alapozni hülyeség. Meg úgy mellékesen érdekelne, hogy az OP világában, ahol csak a kitartásukkal túlélnek kisebb világvégéket mit érne egy sima Sharinganos genjutsu.

-kis áttérés vége-

Úgy értettem, hogy nem bír ilyen nagyon sukár futok-és-támadok-nyolc-irányba no jutsukat a Chidori nyújtás közben. Ha Sanji elindulna felé egy komolyabb ellentámadással, szerintem nem nagyon lenne képes Sasuke kettévágni őt (öt métert én lefutok neked egy másodperc alatt, Sanjinak se legyen már ennél több).
Azért Sanji a Soru-val érkező Kalifa rúgását hárította, Sasuke se legyen már annál gyorsabb..

Most komolyan azt mondod, hogy Sasuke jobb kardforgató, mint Zoro? Zoro pengéjét megállította Sanji a lábával, Sasuke kardját pedig nem tudná? Kérlek...

Ha bekapna egy olyat Sasuke, mint Oars, akkor szerintem örülhetne, ha a kezei nem szakadnának le. Mellékesen miért is nem? Lee-t sem tudta lekövetni a Sharingannal, A-t sem, és sokakat nem. Mellékesen Sanji a Soru-n is átlátott (másképp nem tudott volna reagálni rá).

Kérném szépen azt az oldalt, ahol Sasuke Bunshint használ. Mert egy régi ismerősöm megtanította nekem, hogy csak azt nézzük egy harcnál, amit láttunk.

Kirint ugyanúgy nem használhatna, mert amíg ott pózol az ég alatt (várja Pittbul-t, hogy aztán elénekelhessék a Rain Over Me-t), Sanji kitöri a nyakát.

Sai egy ANBU volt, akinek körülbelül semmi értelme sincs. Érdekelne az ANBU gyökérben betöltött rangja is, mert Chouji erősebb, mint ő, holott a dagi chuunin.
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #568 Dátum: 12 márc 05, 18:13:59 »

Sasuke tényleg csak pitiáner kis koncentrációzavaró genjutsukat használ, Sanyi meg nem koncentrál. Az ijesztgetős jutsuk meg nem hiszem, hogy sokat érnek olyan ellen, aki Oars láttán sem rémül meg.  Amúgy Mistich, mond egy genjutsu használót, aki genjutsuba rosszabb, mint Sasuke MS nélkül!
Szerintem is Sasike győzne amúgy, de mivel nála jobban egy mangakaraktert sem utálok, inkább Sanji pártjáta állok.

Új:
Lust vs. Blair
Kakuzu vs. a Balrog
Jinbei vs. Aquaman ( Faceg)
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #569 Dátum: 12 márc 06, 17:21:29 »

Kifejezett genjutsu használók elég kevesen vannak a Naruto-ban, de Kurenai mindenképp az. Ott van még Tayuya, illetve - ugyan ez csak feltételezés - de Tobi-t se hiszem hogy jobb lenne Sasuke-nél.

renato:

Nagyon bőven nincs kedvem már ehhez a harchoz szólni, csak annyit hogy a Lee elleni harcánál egy frissen előjött 2 pöttyös Sharingan-ja volt, A meg a 2. leggyorsabb élő Shinobi... Azért vele ne hasonlítgassuk össze GL-es Sanji-t. Mosolyog

hamisjoe:

A vízbörtönből kitör egy sima Tatsumaki-val, a nagyonnagy vízbuborékban meg elenged egy Ootatsumakit és Kisame nagyobb verést kapNA mint Hordy, ha nem tudna regenerálódni, amit eddig elfelejtettem. A vízcápák nem okoznak túl nagy gondot egy Zoro szintű vadállatnak, ahogy a vízklónokat is elég gyorsan eltakarítaná az útból. Kisame kitartása lehet olyan szintű mint Zoro-é, hiszen Bee elleni harcánál szinte látszódtak a bordái, de még úgy is mozgásképes állapotban volt. Viszont a 3. kritikus találatba már mindenképp belehalna az Akatsuki tag... Láttuk azt is az a szerencsétlen elleni harcánál, hogy a közelharcosok ellen nagy hátrányban van, Zoro ellen se hiszem hogy tovább tartaná magát. Az előbb nem gondoltam át teljesen a dolgot, Kisame azért jóval keményebb Hordy-nál. Legyen egy 65-35%

Lust vs. Blair

Lust nagyon maximum 1 életvesztéssel lehozná. Mire Blair észbekapna már egyszer át is lyukasztották. Szerintem sima Homunculus győzelem.

Sandaime Hokage vs. Hitsugaya
Naplózva

Oldalak: 1 ... 36 37 [38] 39 40 ... 95
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins