24 nov 26, 06:30:40 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 35 36 [37] 38 39 ... 95
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne csatában extra (A minimum 2 teljes sor kötelező harconként)  (Megtekintve 288962 alkalommal)
0 Felhasználó és 39 vendég van a témában
Sabaku
Shinobi no Megami
*
Nem elérhető Nem elérhető

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #540 Dátum: 12 márc 02, 19:19:23 »

Drágám: a tökéletességemért, nem? Pirul

3 homunculus vs. Pein:
Itt igazából Tendo, Dementor (alias lélekelszívó), és Állati birodalom lehet a probléma. A ninjutus nem ér semmit,három, szabadon választható halála van, a robot szintén nem (Greed szétkapja, mint óvodás a nápolyit) és a feltámasztósat ölik meg először, mert harcban semmit nem ér az FMA-s ellenfelekkel szemben. Az idézős már nagyobb probléma, az állatok közül tényleg csak a génkezelt kutya lehet problémás, de Pride is építhet köré egy csinos kis sáncot, valamint az árnyék jóval gyorsabb,mint a bolyhoska kettő. Maradt Dementor és Tendo. Ugye egy homonculus párszáz halált kibír, de ha kiszedik a testből,akkor nekik is k.o, lehet Greedet el tudná kapni, de a másik kettőt biztos, hogy nem, túl gyorsak. Tendóval enm tudom, mit csinálnának, a ST-t meg a CT-t kikerülni problémás, de az 5mps szünet jó dolog, ha hárman vagy ketten vannak, főleg, ha az egyik Wrath sebességén mozog. Ha (Greed, vagy) Pride eltereli a figyelmét az árnyékokkal, Wrath hátilról ráugorhat. Én egy 65-35öt adok a lombik szökebényeknek, sokan elfeljtik, hogy jóval több az életük, mint egy macskának.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
renato
Vendég
« Válasz #541 Dátum: 12 márc 02, 19:47:50 »

Szánom-bánom, de a Black Star vs. Mifune előtt abbahagytam szerdán, péntekre meg sokat kellett tanulnom, így nem tudtam tovább haladni a mangával (tudom, a fontossági sorrendet figyelembe kellett volna vennem, de most már mindegy.)
Viszont most belekezdek, és amint tudom, szerkesztem a postomat.

Ígéretemet teljesítve leírom a véleményemet:
Nagyon, de NAGYON Mosquito nyerne. Gyors is, erős is, Byakuya-nak ideje se lenne reagálni, és már vérben úszna, mint Kid és Free. Ha full védelemmel nyit Byakuya, akkor kap 30%-ot.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 03, 12:08:03 írta renato » Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #542 Dátum: 12 márc 02, 21:29:35 »

Nem hiszem, hgy Greed lelkét ki lehetne tépni. Egyrészt túl király, aza  béána emberi birodalom sosem kapná, sőt, ha a közelébe menen, egy testtel kevesebb marad, de ha valami kombóval mégis összejön, akkor is van benne minimum pár ezer lélek, plusz azokon felül maga Greed. Ez alapján minimum ezerszer nehezebb.
Homonculus papa sem bírta volna kihúzni a copfos szimbiótájából talán, ha nem megy bele önként, pedig ő a sima emebri lelkeket kicsit könynebben szipuzta el, mint az EMberi Birodalom meg belőle is jött. Másfelől volt egy kis segítsége. Megint másfelől, ő nem is "egy lélek".
Plusz segítsége is van, ha az Emberi Birodalomnak van is elég ereje, Wrath levághatja, Pride szétszabhatja mire kicibálná egy fél óra alatt.
A robotot, a dagadékot (aki kézrátétellel éppen szerintem tudna szívni, csak nem sokat ér vele, és nem nagyon élné túl a próbálkozást), az idézős, meg a feltámasztós Peint ő is szétszedné, az idézések ellen ott van Pride, Wrath meg zúz ahol akar. Öt testet szanaszét kapnak. De a Deva Pein már más, ő a csapatjátékban is megdobja a Pein-oldal erejét, de ha egyedül marad, vagy elnyom egy Chibaku tenseit, akkor vége. Az öt másodperces (kajaleejtős)  szabály addig nem olyan angy hátrány, amíg van aki (akár élete feláldozásával) védje, utána már egy oylan gyengepont, ami a vesztét jelentheti. Az is biztos, hogy Wrath nem mozog s(ennin) NAruto szintjén, de jóval pontosabb nála, így kb. olyan eséllyel találna be, mint ő. Ez kicsit kevés, és ő nem tud regenerálódni, a shinra tensei, vagy a banshou tennin elől meg nehéz kitérni. Pride és Greed ha mondjuk esetleg kettesben maradnak a Devával, nem tudom, menynit tudnának alakítani.. de elég kemények, és csak a Chibaku az, ami szerintem igazán vezsélyes rájuk (ha nem negyvenszer talál be, bár a végső Pajzs azért elég komoly cucc). Ha mindhárman megmaradnak, amíg nem kerülnek szembe csak a devával, vagy előtte leszedik, akkor szerintem nyernek.  65-35 a homonculusoknak, már csak azért is, mert jócskán meglephetik Peint. Pride révén egy jó meglepetés támadással, főleg, ha nem is sejti a képességeit, már a meccs elején nyertes helyzetbe is kerülhetnek kapásból.
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #543 Dátum: 12 márc 03, 11:16:14 »

Byakuya vs. Mosquito: A szúnyog király, de azért nem ennyire. Nevet Jó, letépte Kid karját, úgy hogy az fel sem fogta, hogy mi van, de ezt Byakuya is meg tudta volna csinálni vele. Bankaiban meg túlerőben van a halálisten, tízmillió virágszirom a nyolcezer denevér ellen. Persze a hangvihar kienyenlíti a dolgot, sőt, talán meg is hozza a győzlmét, de szerintem ez egy nagyon szoros mérkőzés lenne.
Am én is hajlamos vagyok az újonnan látott karaktereket túlértékelni. Mosolyog
OFF: Mondjuk én kíváncsi lettem volta Mosquito nyolcszáz éves formájára is, kár ére.

Új: Kakuzu vs. Ben 10 (Nincs időkorlát, szabadon formát válthat, a következő idegeneket használhatja: Csupakar, Gyémántfej, Ragacska, Ágyúgolyó, Röppencs, Penge, Vadorzó, Vilámmanó, Meti és Lánglovag)
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #544 Dátum: 12 márc 03, 12:07:05 »

Ja, kár, hogy Noah megölte :/ Amúgy nem tízmillió virágszirom, hanem csak 1000, amit még inkább tönkretesz a hangvihar. Így átgondolva tényleg nem lenne sima meccs, de Mosquito győzelmében 100%-osan biztos vagyok.

Kakuzu vs. Ben:
Véleményem szerint Ben nyerne. Gyémántfej gyémántját nem nagyon törné át Kakuzu, így ha felhúz egy falat, majd átváltozik Ragacskává kieszelhet egy tökéletes taktikát a shinobi ellen. 80-20 Ben javára.

A tegnapi barkóba emlékére:
CHOPPER vs. Ben
CHOPPER vs. Kakuzu
És egy másik:
Brew Kid vs. Cambio Forma Xanxus
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #545 Dátum: 12 márc 03, 12:53:34 »

És Kakuzut mi tartja vissza attól, hogy átugorja, vagy megkerülje azt a falat? Nevet

CHOPPER vs. Ben: A karmesteri pálca átviszi a gyémántot. Faceg Amúgy érdekes harc lenne: Guard Point vs. Gyémántfej, Jump Point vs. Villámmanó, Brain Point vs. Ragacska, Strong Point vs. Csupakar, Horn Point vs. Vadorzó, Monster Point vs. ... hát az ellen nincs jó idegen a tíz között.
55% Choppynak
Persze csak akkor, ha Benre azok a feltételek vonatkoznak, mint a Kakuzu elleni harcban. Ha nem, akkor Ben átváltozik Óriássá és beledobja Choppert a Napba.

CHOPPER vs. Kakuzu: Hát-hát, itt keményen játszik Kaki túlereje, meg az is, hogy a szerencsétlen tanukinak (Chopper közbszól: NEM VAGYOK TANUKI!!!) nincs semmi védelme az elemi jutsuk ellen. Csak Kung Fu Pointban és Monster Pointban van esélye. Ezek közül is a Monster Point a különösen húzós, de Kakuzu csak kibrja három percig, hogy ne haljon meg ötször.
70% Kakuzunak.

Kid vs. Xanxus: Két összeért vonallal Kid meg... búbolná XX-t. Eggyel már kicsit nehezebb a dolga, a dupla oroszános lövés szinte biztosan átviszi a pajzsokat, viszont Kid talán egy picivelé gyorsabb, meg ő egy komoly közeltáv harcművészettel nyomul, míg Xanxus "csak" lő. Meg arra is látok némi eséyt, hogy a negyvenkettes csúzlikkal Kid még azelőtt szitává lövi a maffiózót, hogy az megmozdulhatna.
60% Kidnek.

Ha már távharcosok:
Egycsíkos Kid vs. Ishida
Cambio Xanxus vs. Ishida
Usopp vs. Ishida
Usopp vs. Egycsíkos Kid
Usopp vs. Cambio Xanxus
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 03, 13:01:49 írta gman » Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #546 Dátum: 12 márc 03, 13:33:23 »

Kid vs. Ishida:
A Quincy elég gyors, de Kid sem maradna le tőle, sőt, ha a közelébe kerül, akkor vége is a mérkőzésnek, a Shishin Taijutsu-val megölné egyből az ellenfelét. A lélek rezonancia után még a lövései is sokkal hatékonyabbak lennének, mint az ellenfelének, hisz a .42 még Mosquito-t is megcsonkította kicsit. Védekezni tudna, a leesett testrészeit visszakapcsolhatja, nem nagyon látok esélyt Uryuu számára.

Xanxus vs. Ishida:
Itt viszont Ishida nyerne. A Seele Schneider elszívná a lövéseket, visszaküldve pedig igen nagy kárt okozhatnának a Varia főnökének. Egy esélye van Xanxusnak, ha egy lőpárbaj során eltalálja Uryuu-t egy olyan tigrincses lövéssel. 65-35 Ishidának.

Usopp vs. Ishida:
A mostani Dial rókás lövésből bőven elég lenne egy, és Ishida a földre hullana. A gond, hogy ezen kívül nincs sok esélye Usoppnak. NW előtt nyerne, mert ott még robbantgatott, viszont ezzel az "ide-oda növesztek egy cserebogarat" módjával nem nyerhetne, hisz Ishida képes repülni. 70-30, hisz a Dial lövés mégis csak hatásos.

Usopp vs. egy csikós gyerek:
Ejj-ejj... Usopp igen kemény, csapdákat is csodálatosan állít, viszont Kid jóval erősebb, és okosabb nála. Viszont Usopp gyávasága kapóra jöhet, hisz közelharcban biztos halál vár rá, távolról viszont tarthatná a frontot a Shinigamival. Ez számomra nagyon döntetlen, rengeteg befolyásoló tényező van a harcban, nem tudok dönteni, de egy nagyon-nagyon picit Kidet látom esélyesebbnek.

Usopp vs. Xanxus:
Epic win az oroszlános csávónak. Egy (értsd: egy-egy pisztolyból egy) lövés után nem hiszem, hogy maradna valami Usoppból, védekezni nem igen tudna, sőt, Xanxus még ki is bírna egy Dial rókát. 0-100.
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #547 Dátum: 12 márc 04, 09:34:05 »

Usopp szerintem még most is használhatja a régi fegyvereit, csak eddig még nem ütközött olyan akadályba, amit ne lehetne áttörni bogarakkal, vagy növényekkel. De egyetértek, mindenki ellen veszít.

Új: Random Naruto karakterek vs. Diablo II hősök (Max, de nem mágikus páncélokkal, a többit lentebb)
Jiraiya vs. Druid (Max Likantrópia és Idézés skillek, elektromos nagykalapács)
CS2 Sasuke vs. Amazon (Max Lándzsa, Dárda, Varázs és Psszív skillek, egy nem mágikus lándzsa és tíz dárda)
Orochimaru vs. Sorcesess (Minden skill max, fegyver nincs)
Gai vs. Assassin (Max Árnyék és Közelharc skillek, két nem mágikus boxer)
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 04, 09:46:47 írta gman » Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #548 Dátum: 12 márc 04, 11:35:57 »

Szánom-bánom, de a Diablo sorozat kimaradt az életemből, valahogy nem tudott lekötni az a játék :/
Viszont írnék pár harcot:
Maka Albran és Soul Evans (Soul halálkasza, de csak Gopher elleni erejét nézzük) vs. Kurosaki Ichigo (csak Bankai-ban)
Black Star és Tsubaki Nakatsukasa (Mifune elleni szinten) vs. Roronoa Zoro (Time Skip előtt)
Death the Kid és a Thompson nővérek (Brew nélkül, 42-es kaliberrel) vs. Zommari Rureaux
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 04, 12:38:33 írta renato » Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #549 Dátum: 12 márc 04, 13:36:22 »

Kár. Talán majd Mistich. Kíváncsi lennék, hogy húzná ki ebből Sóskát. Nevet

Maka vs. Ichigo: Gopher ellen még semmi érdekeset nem csináltak Makáék, Ichigo egy db. Getsugával kivégzi őket. Viszont hamarosan olyat mutatnak, amivel talán még Vasto Lorde Ichigot is le tudnák verni. Mosolyog

Black Star vs. Zoro: Fura ezt kimondani, de már az a BS  is alázza GL Zorot. Zoro egyetlen előnye a fizikai ereje, de szívósságban kb. egyenlők, és Star sokkal gyorsabb. Zoro három kataanával nyomul, Black Star akkori legnagyobb egyszerre hasnálható fegyverarzenálja négy kard, a sál és az árnyékbábok. Meg ugye a léekkieresztés,  amit Stein is csak azért úszott meg, mert csalt.
65% Black Starnak.

Kid vs. Zommari: Azon múlik, hogy Kid ki tudja-e nyírni az arrancart az alapformájában. Ez szerintem nem valószínű. Megsebezni is csak úgy tudná, hogy forgolódik, és lő mint a hülye, valami csak betalál alapon. Resben meg Zommari úgy gyilkolja le, ahogy akarja (ha van egy kis faltáziája, a lányokkal öleti meg). Zommori amúgy is sokkal többet ért volna a heteske címnél.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 04, 14:47:23 írta gman » Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #550 Dátum: 12 márc 04, 14:23:39 »

Maka vs. Ichigo:
Ez nem teljesen van így. Ha Maka felhúzza a fekete vér páncélt (=estélyit), akkor nem nagyon fog áthatolni rajta a Getsuga Tenshou (azaz a gyors nem, a koncentráltabb pedig lassú). Véleményem szerint ezt a harcot egy kevéssel Maka-ék nyernék. 55-45 nekik.

Black Star vs. Zoro:
Őőő... köszönöm a spoilert, de itt még nem használt árnyékbábokat Black Star smirksweat Valamint a (meleg)sálnak sem volt még szerepe.

Kid vs. Zommari:
Ezért küldtem a Shinigamit az Arrancar ellen. Meglesi a kezét, Kid lekapja, Brew-vel visszarakja, és már nincs is probléma. Viszont szerintem is Zomi nyerne.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 04, 14:47:20 írta renato » Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #551 Dátum: 12 márc 04, 14:46:50 »

Nincs kedvem most utánanézni, de a sál már tuti rajta volt Mifune ellen. Lehet hogy csak félreértelmeztem és csak a lendület miatt mozog, nem azért mert támad? Na mindegy. Árnyékbábokat viszont más Mifune előtt is használt, úgy emlékeztem, ellene is bevetette őket, de ha nem, a Zoro elleni harcban akkor is játszanak.

Új: Tsunade vs. Blair
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #552 Dátum: 12 márc 04, 14:57:51 »

Mistich sajnos sehogy nem húzza ki Sasuke-t, mert ő se játszott a Diabloval. Nevet

Zoro vs. Black Star

Mifune ellen volt pár harca, csak animében 3, amiből ha jól tudom 1 volt filler. Ha esetleg mangában is volt még egy (vagy több) körük egymással, és arra gondoltál bocs. Animében viszont kikapna BS. Az, hogy szívósságban egy szinten vannak szerintem elég nagy túlzás, Kid egy ütése után úgy kellett az Isten szindrómás csávó fejét kiszedni a betonból. Az, hogy jóval gyorsabb csak a Youtou móddal együtt igaz, és Zoro ha akar nyomulhat 9 karddal is. Viszont mivel említettél 4 egyszerre használható kardot, valószínűleg nem ugyanarról beszélünk. Nevet

Blair vs. Tsunade

Blair alaposan megszorongatta Soul-ékat, de akármennyire nem tartom Kage szintűnek Tsunadét, nagyon illene itt nyernie. Egyszer kell találnia, és erre szerintem simán képes is lenne.

Egy Mirajane vs. Sanji harc milyen lenne, ha most eltekintünk Sanji nőkhöz való hozzáállásától?
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #553 Dátum: 12 márc 04, 15:55:44 »

gman:
Jaaaa, hogy arra a sálra gondolsz! Szokott rajta lenni egy világosabb, azt hittem az a ludas Nevet A bábuk meg már beugrottak, viszont nem tudom, hogy ebbe a mostani formába tudná-e használni őket, Mifune ellen tuti nem használta.

Mistich:
Volt egy harcuk, sokkal másabb lett a végkimenetel, mint az animében, és Black Star is előhozott pár új formát (szinte minden fekete pengeként virít nála mostanság).

Blair vs. Tsunade:
Blair nyerne, mivel tud repülni. Viszont ha Tsunade betalálna, valóban megfordulna a cica feje.

Mosolyog
Sanji vs. Mira:
Valahogy nem tudom elképzelni, hogy Sanji megrúgna egy nőt, de ha Mirát elkapná, biztos vége lenne a harcnak (persze csak ha a Hell Memories-t is nézzük, anélkül szorosabb lenne, de a végkimenetel ugyanez volna.) Túl sok edzést hagyott ki a mágus, a mostani erejét meg még nem tudjuk, bár szerintem még azzal is kevés lenne a csigás szemöldökű kalóz ellen.
80-20 Sanjinak.

Shiro, ha már úgyis itt vagy írhatnál egy új harcot, mert nekem most nincs ötletem.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 04, 15:56:37 írta renato » Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #554 Dátum: 12 márc 04, 16:10:38 »

Szerintem meg minimum kilencszer kell megütnie. Nevet Blair egy pajkos kiscica, akinek bizony kilenc élete van, mint a mesében. Még azt is túlélte, hogy Soul megette a lelkét. Ez kb. olyan, mintha Izanagit használna. Én azt mondom, hogy Blair győzne, de egy kicsivel, mert a sejtgenezis is sokat kibír.

Mirajane vs. Sanji: A Szalmakalaposok szakácsát nehézemre esik összehasonlítani egy FT-s mágussal. Szívósabb, gyorsabb és erősebb is Miránál, tök mindegy, hogy az milyen démoni erővel bír, Sanji úgyis kitapossa a belét. ( Lehánylak)

Új: GL Sanji vs. CS2 Sasuke (avagy renato vs. Mistich  ikszdé)
Naplózva
Oldalak: 1 ... 35 36 [37] 38 39 ... 95
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins