24 nov 26, 08:22:31 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 34 35 [36] 37 38 ... 95
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne csatában extra (A minimum 2 teljes sor kötelező harconként)  (Megtekintve 289317 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
STM
Shinobi no Megami
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #525 Dátum: 12 feb 28, 22:20:20 »

Én is ezt mondom, msáhogy ítéljük meg a star warsos alapképességeket, felesleges ezek után vitatkozni. Volt oylan sith is, aki az erővel életet tudott teremteni, ami már majdnem felér az én izanagimmal, szóval az is tény, hogy ott is voltak kemény dolgok. Vader sem volt éppen ygenge, Anakin még erősebb votl talán, bár nekem az erőhasználat jobban fekszik, és cyborgként érthető okokból erre támaszkodott inkább. És én vagyok Rikodou-sennin.
Naplózva
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #526 Dátum: 12 feb 28, 22:33:17 »

Az való igaz, hogy Vödör gyengébb Szöcsinél, de nem sokkal, bár én nagyon nem értem miért ne indíthatna D.Vödör egy fojtással, aztán még talán be is érhet a déli gonoszok gyűlésére smirksweat

Újak:
Hiei vs. Killer Bee
Hulk vs Rock Lee
Fantasztikus 4-es vs Taka

STM:Én meg Kishi és kiradírozlak Nyelvesít
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 28, 22:50:23 írta hamisjoe » Naplózva

Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #527 Dátum: 12 feb 28, 22:47:54 »

Mert ha folytás jön, Sasuke ránéz, és meccs vége. VAgy csak nagyra nyitja a szemét, és mire Vader kapcsol, valami oylasmi történik vele, mint Danzou egy szabadon választott halála. A fojtás magában kevés.

HIei mikor Mukuroval harcolt, már volt oylan erőben, hogy lenyomja Beet akár nyolcfarkúvá változva is, a legnagyobb támadásai kicsinálnák, amúgy meg túl fürge, mozgékony és a fizikai ereje is hatalmas lehet. Szerintem Beet még verné, de NArutot mióta kijött abból a barlangból, vagy Kuramát már nem.

Hulk egyre erősebb és nagyobb lesz ahogy egyre több támadás éri, és egyre dühösebb lesz. GYakorlatilag sérthetetlen. Lee akkor nyer, ha megvárja, amíg lenyugszik, odavillan, és eltöri  Bruce Banner nyakát.
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #528 Dátum: 12 feb 29, 06:57:17 »

Grievous tábornok vs. Nnoitra: A kiborghadvezér a kedvenc Star Wars karakterem, így olyan elfogult leszek vele, hogy csak na. Nevet Az arrancar lényegében esélytelen, a cerokat visszaküldirá a Tábornok úr, közelharcban meg olyan gyorsan felaprítja, hogy esélye sincs Rest használni. A hierrot meg vigye már át a lézerkard.

Fantastic Four vs. Taka:  A világ négy legszarabb szuperhősét Sasuke egyedül leszedné. Nevet Így, hogy nincs egyedül, még nagyobb a különbség. Sui elontja a tűzembert, Juugo szétzúzza a sziklát, Karin megtépi a szöszit, Sasuke meg csak simán átgázol Elasticon.
Epic Taka win.

Új:
Mifune (Soul Eater) vs. Drizzt Do'Urden

Hogy feldobódott a topic... Mosolyog
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #529 Dátum: 12 feb 29, 12:30:30 »

(Hehe, az én kedvencem bedarálta a tiédet Nevet)
Khm.. milyen kard????

Hulk vs. Lee:
Nem lenne rossz harc, Lee a mostani erejét ha megdobná az 5. kapuval, akkor több, mint valószínű, hogy elég nagy ütéseket vinne be, csak Halk ugye ezt állná, viszont kapuk után fél ütés se kellene, hogy kicsinálja Hulk a legyengült Shinobit.
Látványos lenne, de egyértelmű a győztes kiléte.

És mit szóltok egy Hulk vs. Yammy harchoz? Két idegbeteg közül kinek menne fel hamarabb a pumpája?

Amúgy gman: ez a Drizzt do'Urden miben szerepelt? Még csak nem is ismerős a neve.
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #530 Dátum: 12 feb 29, 19:06:23 »

Az ötödik legolvasottabb fantasy főhőse, egy sötételf harcos király mágikus cuccokkal. Reméltem, hogy valaki ismeri.

Yammy vs. Hulk: Hát én Hulkot még nem láttam 6-7 méternél magasabbnak, Mr.0 (nem Kroki) viszont gond nélkül megdagad akkorára, mint egy felhőkarcoló. Ez önmagában nem lenne gond, de Yammy mégiscsak arrancar, nem holmi mezei óriás. Tízes Espada Yammyt viszont már valószínúleg leverné Zöldike. Mondjuk ez a harc is kb. két-három napig tartana, és annyiból állna, hogy püfölik egymást, de Hulk győzne, mert ő Hulk.

Lézerkard. A fénykard ganyin hangzik.

Új: BH Homonculusok egyenként vs. Pokolfajzat, alias Hellboy, alias Piros valami állat fegyverrel
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 29, 19:10:52 írta gman » Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #531 Dátum: 12 feb 29, 23:10:44 »

Greed szerintem lenyomná, mert ő Greed. A végső pajzsot nem tudná áttörni Piros, a homomculus meg azért talán van olyan erős meg gyors mint ő, és persze ő is kemény, de szerintem Greed keze "kesztyűben" simán átvinné.
Wrath is, mert ő Wrath. Igazából kevés viszonytíási alapom van Hellboyhoz, max. egy-két képregényt láttam, meg a film-verziót, de szerintem Wrath kemény neki, túl gyors, pontos, túl nehezen találhatná el emiatt, és azért elég szívós is, ahhoz képest, hogy ő nem tud regenerálódni.
A többit most lusta vagyopk leírni, de náluk olyan ötven-ötvenet adok, kivéve Lustnál, ú kevés ide. 
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #532 Dátum: 12 márc 02, 11:35:35 »

Piros vs.  Homonculusok: A döntetlenekkel nem értek egyet. Slothot puszta erővel győzték le, szerintem Pirinek nem okozna túl sok gondot. Envy meg a leggyengébb emberutánzat, azzal a csúzlival, amivel Hellboy megölte az erdőistent két-három lövés akkora sérülést okoz Irigynek, mint Mustang összesen. Pride viszont már túl nagy falat, ő még Whrathnál is erősebb, hamar szétkapná a démont. Gluttony esetében viszont tényleg döntetlen van, a dagi vagy beszippantja Piroskát, vagy nem.

Új:
Varia vs. CP9
Xanxus vs. Lucci
Squalo vs. Kaku
Bel vs. Kalifa
Mammon (Nem felnőtt) vs. Bluneo
Lussuria vs. Fukuro
Levi vs Kumadori
Naplózva
swadawa2
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

?????

« Válasz #533 Dátum: 12 márc 02, 15:59:24 »

Én teszem fel az újabb harcot,

Batman (comic version!) vs Iruka! Faceg

Abban eggyezünk meg hogy csak olyan irjon a harcra aki jártas mindkét félbe, vagyis pl: nem csak ezt a Batman-t látta -  http://www.tvparty.com/bgifs15/batman300.jpg xd.

Meg szerintem lehetne igy mostantól, hogy aki jól ismeri mindkét félt csak az válaszoljon,  pl: Hulk igen csak megbirná szerintem szaggatni a 0.espadat,  bár ahogy mondtam én a Marvel-t nem komálom annyira, szóval hagyom  smirksweat
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #534 Dátum: 12 márc 02, 17:09:04 »

Mért tudná? Nézd meg egy átlag Espada fizikai erejét is akár, és Yamié is folyamatosan nő, meg Hulké is. Hulk ereje meg nem oylan nagy, őt láttam pár helyen, és oylan keméynen soha nem zúúzott. Viszont kb. sebezhetetlen. De ő se tudna kárt tenni Yamiban, ha felhúzta magát már eléggé. Csak örökkön örökké ütnék egymást, de egyikük sem nyerne.
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #535 Dátum: 12 márc 02, 17:13:05 »

A Batmanembert szerintem hanyagoljuk. Jöhetne ellene Rikudou, Son Gohan, felnőtt Reborn, Alucard, meg aki csak akar, Batman úgyis legyőzi. Komolyan, ellene max Chuck Norris érdemes küldeni, de lehet, hogy még ellene is akad valami a Denevér övében. Van nála kriptonit, bölcsek köve, sárkányölő lachrima, sharinganos kontaktlencse meg hasonló.
Batman a DC csúcsragadozója, majd pont Irukát ne verné el?
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 02, 17:28:52 írta gman » Naplózva
swadawa2
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

?????

« Válasz #536 Dátum: 12 márc 02, 17:43:39 »

Tudom  Faceg Faceg Ezért raktam fel, érdekelt mégis hányféleképpen tudná megkínozni Irukát xd...
Ellenben tényleg egy csúcsragadozó, de még az univerzumok közt is könnyedén ahoz a szinthez van közel, csak persze itt-ott már bejönne Galactus meg ilyen egyéb finomságok smirksweat

Chuck-nak sincs esélye  smirksweat xD
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 02, 17:44:13 írta swadawa2 » Naplózva

Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #537 Dátum: 12 márc 02, 17:57:38 »

Xanxus vs. Lucci

Gondolom Xanxus-nál Bester csak a Cambio Forma-ban segédkezhet, a kövesztés ellen semmije nincs a macseknak.  Mindketten elég gyorsak, bár szerintem Lucci a Soru miatt sebességben előnyben lenne. Pusztító erőt tekintve nem kérdés a Varia tag fölénye, szerintem egy keményebb löket darabjaira törné a Tekkai-t. Azonban ha Lucci 1-2-szer közel tud kerülni a kis idegbeteghez, 1-2 Rokougannal elintézné XX-t. Bármelyikük nyerhet, de én a Rokushiki technikák sokoldalúsága miatt esélyesebbnek látom Lucci-t. Összességében legyen egy 55-45%.

Squalo vs. Kaku

Kaku simán lehozza. Geppou-val felmegy a levegőbe, és az 50. Rankyaku-tól kidőlne Squalo. Ha meg nem Geppou-zik Kaku, akkor egy jóval szorosabb harcban, de így is leverné a cápát. A zsiráf gyümölcs attól független, hogy ritka gyökérül néz ki elég praktikus egy harcban. Közelre és távolra is jól lehet használni, és a fizikai ereje is elég kemény Kaku-nak. Legyen egy 40-60%

Belphegor vs. Kalifa

Bel-t esélyesebbnek látom valamivel, Kalifa elég gyér volt. Az egyetlen probléma a Tekkai lenne, de ha valahogy megoldja az áttörését nagyon csúnyán elverné a csajt. Legyen egy 70-30%

A maradék 3 harcnál meg nyerne a Cp9. A maradék Varia tagok már a Tekkai áttörésénél elakadnának, nem hogy még tartsák a Soru sebességét, meg a többi Rokushiki technikát.

Wrath, Pride, Greed vs. Pein
Maka [a hatalmas végső Kishin ölő támadása, azaz a bátorság ökle nélkül(animés)] vs. Renji

szerk.:

Igen, Pein a 6 hulla akiket Nagato mozgat, Nagato meg Nagato. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 02, 18:23:27 írta Mistich » Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #538 Dátum: 12 márc 02, 18:07:57 »

Pein alatt a 6 hullát érted? Azt azért jó lenne tudni.
Am úgy látom szuperhős-szempontból én vagyok ott a legműveletlenebb xD Ismerem kb. Batmant, Pókembert, Roszomákot (őt is Farkas néven), és kb. ennyi, többiről max hallottam, vagy azt sexD  smirksweat

Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #539 Dátum: 12 márc 02, 19:00:01 »

Az utlsó három csata sem olyan gyértelmű szerintem.
Fukuro Tekkaiát Franky gond nélkül átvitte, gondolom azt is megérezné, ha Lussuria homlokon térdeli.
A Tekkai megkeményíti a bőrt, de nem hiszem, hogy a villámok ellen is véd.
Mammon pedig abszolút esélyes, mert illúziót használ, ami ellen az OP-ben kevesen tudak mit lépni.

Homonculusok vs. Pein: Na ez egy király csata. Nevet Hol kezdjem? A dagi Pein haszontalan, mert nincs mit elszívnia. A lélekszívó viszont szívás, ő szerintem egyből meg tudná ölni a szörnyeket.  Az idézett állatok (a kutya kivételével) csak figyelemelterelésnek jók, Pride hamar széttépi őket. Asura inkább idegesítő, de az nagyon, Deva veszélyessége pedig nyilvánvaló. Lássuk az ellent. Greed nem sok vizet zavarna, könnyen ki lehet tépni a lelkét, vagy Deva rádob egy fél hegyet. Wrath, na ő probléna. Mondjuk azt megnézném, hogy ugrik el a Shinra Tensei elől. Pride pedig szokásához híven darál.
Én a Peineknek (pontosabban a Deva Peinnek, mert csak ő marad a végére) adom a harcot, de csak 51%-ra.

Maka vs. Renji: Nagyon Renji. Tök mindegy, hogy mekkora überbrutál fegyvere van a kiscajnak, ha egyszer nem találja el az ellenfelét. Ha viszont a megbolondult pengenövesztő Makát nézzük, az már más tészta. Ott Renji csak úgy úszhatná meg, ha minél távolabb kerül az ellentől, mert lehet bármekkora ász, ha pár méterre megközelíti, akkor Maka felaprítja.

renato, hol tartasz a SE mangában?
Ehez szerintem már hozzá tudsz szólni:
Byakuya vs. 400 évvel ezelőtti Mosquito
Többieknek: NW Usopp vs. Küklopsz (X-Men)

Cukorkám: Nem is ezért szeretlek... meg nem is a főztödért... de akkor miért is? Gondolkozik
Naplózva
Oldalak: 1 ... 34 35 [36] 37 38 ... 95
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins