24 nov 26, 09:40:32 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 32 33 [34] 35 36 ... 95
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne csatában extra (A minimum 2 teljes sor kötelező harconként)  (Megtekintve 289358 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
renato
Vendég
« Válasz #495 Dátum: 12 feb 25, 11:45:04 »

Viszont képes lenne Cr kisasszony a Vongola Gear használatára, ráadásul a füles holléte már egy ideje ismeretlen, de Chrome fülében láthattuk utoljára (lássad: erre e.) A lencse nem csak a genjutsukon lát át, sokan elfelejtik, hogy az ellenfél gyenge pontját is megmutatja (Rokudo ki is akadt Ghost ellen, mert nem találta a gyengéjét.) A bagoly pedig Chrome-hoz tartozik, ha azon keresztül magyaráz neki Rokudo, akkor az még oké, csak ne jelenjen meg.

Mayuri vs. Orochimaru:
Mayuri győzelmét valószínűbbnek látom. Fehér kígyó kilőve, mert Mayuri-nak nincs fizikai teste, valamint a lélektestben lévő sérülései helyreállnának egy injekció után. Bááár... ha az Edo Tensei is játszik, akkor már lehet, hogy a kígyó hozná le a harcot...
Edo nélkül 55-45 Mayuri-nak, mert Orochimaru chakrája hamarabb elfogyna, mint Mayuri reiatsu-ja, Edo-val pedig 100-0 a Sannin-nak.

Magellan vs. Mayuri/Orochimaru:
Nem látok esélyt Magellan számára. Lefertőzi őket, ők új testet növesztenek/vedlenek/akármit csinálnak, és voilà, nem hat többé rájuk a méreg. Maximum a marós fajta, de azt egy újabb testnövesztéssel megoldanák.
Ezek után a szokásos harcmodorukkal legyőzhetnék Impel Down igazgatóját.

Blazer-nek az első 4 fejezetét olyan 3 éve olvastam, nem fogott meg, 666-nak pedig az első 3 oldala után éreztem, hogy nem leszek vele jóba Nevet
Te hogy állsz a Fate-tel és a Shakugan no Shana-val?

Ja és az új: Starrk vs. Kid (filleres végső formáját nyomathatja, amúgy a mangát olvasod?)
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #496 Dátum: 12 feb 25, 21:45:45 »

Mistich-nek 2 hétre beszart a gépe, az elmúlt 2 nap alatt meg lusta volt kommentet írni. Viszont ha már így elkezdtem, akkor visszamenőleg írok párhoz.

Hibari elverné Nnoitra-t. Sokkal változatosabb a fegyvertára, mint az Arrancarnak, és mint láttuk elég jól harcol úgy is, ha sok oldalról támadják. Ha más megoldás nincs, legfeljebb bezárja Roll-ba az Espadát, aki kérdés kitudna-e törni onnan. A sünt meg egész nyugodtan belejuttathatja a szemgolyójának a helyére, jóval nagyobb az ott tátongó lyuk egy átlagos fülnél, és mint láttuk a Kenpachi elleni harcánál nem is nagyon figyel erre a helyre a hollow. Viszont 1-2 találat után Hibari darabokra szakadhat, szóval csak 60-40-re adom.

Mustang vs Stein-nél nem nagyon tudom nyertesként kihozni Stein-kunt. Mustang közelre is tud támadni, míg ellenfele CSAK közelre tud. (Ha jól emlékszek, bár SE-t se mostanában láttam). Így, fegyver nélkül csak egy ideig lenne képes kerülgetni az ezredes lángjait, de elég hamar megadná magát. Epic Roy win.

Yamamoto ellen meg semmi esélyt nem látok Shinigami-samának. Ha jól emlékszek képes pár védekező technikára is, de kétlem hogy ezek sokáig kitartanának Ryuujin Jakka ellen.

Shunsui vs Shika-Chouji

Hát, nem tudom... Tény, hogy a ninják elég jó csapatot alkotnak együtt, de van az az erőkülönbség ahol ez kevés. Kyorakunak kb 1000 évre visszamenő harci tapasztalata van, kardforgatásban is elég jól helyt áll, Shunpoját meg még maga Yama-jii is megdicsérte. Ráadásul jó ideig képes volt kerülgetni Stark 'aszott sok Cero-ját. Chouji fizikai ereje nyilván nagyobb mint a kapitányé, de ha egy kisebb bakudou-val akár pár pillanatra megállítja a mozgását könnyedén levághatja a ninját. Shikának annyi szerepe lenne, hogy elemezgeti Kyoraku játékait, egészen addig amíg úgy nem jár mint a sorozat elején Sado. A mostani harc is hasonlóan nézne ki, mint amit anno Sado ellen nyomott a kapitány. Én kb 85-15-re adom a 8. osztag kapitányának.

Jiraiya vs. Homunculusok

Nagyon sajnálom ezt mondani, de semmi esélye a Sanninnak. Ha esetleg Sennin móddal indulna is csak 1-1 ellen győzhetné le őket, de a 2 (talán) legerősebb Homunculus lealázná az öreget. Max 5-10-szer megölhetné őket, de előbb utóbb elfogyna Jiraiya kitartása... Főleg hogy Pride árnyéka veszett gyors, egy pillanatra sem lankadhatna a figyelme.

Amúgy gman, már egy ideje észrevettem, de mostmár egyre biztosabb vagyok benne. Nem nézed le egy kicsit nagyon a Bleach karaktereit? Nevet Bár lehet én becsülöm túl Kyorakut, de Chouji meg Shikamaru (külön-külön) legfeljebb 70-30 /80-20-ra vernék Sadot, akit Kyoraku 200 - (-100)-ra alázott le. Nevet

Stark vs. Kid

Stark szétkapja. Egyszerre ha akar 1000 Cerot is ellőhet, csontok nem maradnának Kidből.

Harcnak meg legyen egy mostani Chad mostani Chouji ellen. Bár nem tudom már mennyire kemény a mostani Chouji, nem emlékszek azokra a chapterekre.
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #497 Dátum: 12 feb 25, 22:22:06 »

Végre valaki aki pont úgy gondol a Kyoraku vs. shinobikra, mint én ^^ Bevallom, félig-meddig poénból írtam be azt a harcot xD Na meg hogy mindét fél tud árnyéktechnikákat használni. Én sem látok számukra az égvilágon semmi esélyt. Ha Shunsuinak olyanja van, meghalnak, mielőtt megszólalnak.

Stark ellenfele Captain Kidd, vagy valaki, akit nem ismerek? Mert Eustassnak semmi esélye ellene, az OP túl relisztikus a blícshez képest. Ha feltesszük, hogy van fegyverzet színe hakija, ami mondjuk ki tud védeni... 10 Ulquoirra-féle cerót(és még kegyes vagyok), és valami dumbujban harcololnak, akkor TALÁN el tud futni ^^ de így is 98-2 a Primeirának.

Chad vs. Chouji
A ninjának max akkor lenne esélye, ha azt a menő pillangóformát használná. Illetve... akkor sem. Egyszűen túl lomha, meg túl nagy, Chad meg gyorsabb is, és sztm erősebb is. Nem hiszem, hogy azzal a pajzzsal ne tudá megállítani egy csapását. És fordítva is, nem hiszem hogy Couji ki tudná védeni Chadét, ha egy olyat bekap, akkor darálthús lesz a falon. 90-10 a blícsesnek.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #498 Dátum: 12 feb 26, 09:57:29 »

Nem mondanám, hogy lenézem őket, csak nem értékelem annyira a stílusukat, mint más shounenek esetében.
Bővebben elmagyarázom egy rendhagyó "harc" keretei között:
Shinigamik, Arrancarok és Fullbringerek vs. Shinobik: Hol is kezdjem? Mondjuk ott, hogy a Bleach karaktereinek a 80%-a retardált és csak hadonászik a fegyverével (Ichigoval az élen), míg a ninják már az akadémián kemén strastégai oktatáson esnek át, lásd: a chuunin-vizsgáról már első körben kib@szák azokat, akik nem elég cselesek.
Továbbá egy shinigamit rémesen egyszerű kiismerni. Mindegyiknek van egy, csak rá jellemző képessége, amit ha legalább egyszer láttunk, később nem fog túl sok meglepetést okozni. A kidouk szintén nem túl nagy számok, két halálisten, akik egy szinten vannak mágiahasználat terén, pont ugyanazokat a kidoukat fogják produkálni. Ezzel szemben a ninják többsége képességek igen sokszínű palettájával rendelkezik és még klánon belul is sokban különbözhet az erejük. Sokan a shinigamik mindent eldöntő előnyeként tartják számon a shumpot, pedig ezt csak kevesen tudják támadás közben alkalmazni, alapjában a gyors helyváltoztatás célját szolgálja, ami inkább idegesítő, mintsem közvetlen veszélyforrás, kb. mint fordított esetben a klón.
Asszem egyenlőre ennyi. Mosolyog

Drágám: Szerintem inkább Death, the Kid-ről van szó, a Soul Eater karakteréről. Nevet Am Starrk szerintem is szétalázza.

renato: Igen, a Soul Eater kb. a második kedvenc mangám. (Azt hittem, hogy pár csata után, amit felvetettem nyilvánvaló, hogy olvasom.)

Új:
Crona (Soul Eater, csak az animében látott erejével) vs. Kimimaro
Byakuran vs. Tsukishima

Am jöhetnek ebbe a topicba anime/manga karakter vs. egyéb(szuperhősők, fantasy figurák, stb... ) harcok?
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 26, 19:46:26 írta gman » Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #499 Dátum: 12 feb 27, 15:02:10 »

Byakuran vs. Tsukishima:
Tsukishima gyorsabb, mint az ellenfele, valamint egy vágás után gyakorlatilag le is hozza a meccset a saját javára. Szinte biztosan övé a győzelem.

Chrona vs. Kimimaro:
Rég láttam már Chronát harcolni, de véleményem szerint a fekete vérrel (fekete volt, ugye?) lehozná a harcot.

Szuperhősök tőlem jöhetnek, egyedül Chuck Norris NE!
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #500 Dátum: 12 feb 27, 15:18:33 »

Nagy részével egyetértek, csak pár dologban nem nagyon. Attól független, hogy egy második harcban már könnyen kiismerhetővé válik az adott Shinigami, a topik szempontjából irreleváns. Tekintve, hogy itt először találkoznak a felek, ki is kell ismerni az adott képességet. Illetve ha esetleg már megküzdött az egyik halálisten valakivel, utána se feltétlen tud mit kezdeni a Zanpakuto támadásaival. Például Tousen megküzdhetne 200-szor is Byakuyával, az életben nem verné el. A shunpo pedig a jobbaknál igenis komoly veszélyforrás, hiszen ha valaki a semmiből megjelenik a hátad mögött a böszme nagy kardjával, az igencsak veszélyforrásként hat. Nevet

Crona vs. Kimimaro:

Érdekes párosítás, mindkét karakternek elég nagy a védelme. Átokpecsét nélkül ki is kapna a shinobi, így azonban (különösen hogy nem is lett kikötve hogy beteg legyen) szétszedné Ms. fekete vért. Egészségesen kb 80-20-ra, betegen meg olyan 55-45-re szerintem.

A Byakuran vs Tsukishimához nem nagyon tudok mit írni, Byakuran képességeire nem emlékszek már. (csak a sárkányokra)

Laxus vs. Stein és Spirit
Crona vs. Mr 1
Crona vs. Mr 1 utáni Zoro
Harribel vs. Gray, Leon és Urtear (idővonal nélkül)
Teresa (Claymore) vs. Kenpachi

És szuperhősök jöhetnek felőlem is.
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #501 Dátum: 12 feb 27, 15:37:11 »

A szuperhősös dolog nekem is eszembe jutott valamelyik nap ^^ De akkor jöhetnek könyvszereplők is ugye? Pl. Voldemort vs. Szauron ikszdé

Hallibel vs. Gray, Leon és Urtear (idővonal nélkül)
Epic win máguséknak. Már csak az, hogy jégmágia a vízmágia ellen, az is egy pont oda, de hárman már határozottan problémát jelenthetnek az espadának. Igza, Hallibelnek ott van a blícses sebesség, amit nem nagyon tudnak más mangák szereplői felűlmúlni, de mivel az ellenoldalon 3 terminátor jégmágus van, egyikük csak lehibernálná, bár nem mondom, hogy teljes létszámmal térnek vissza a harcból. Végső megoldásnak meg ott van az Ice Shell, bár nem hiszem, hogy erre kéne fanyalodniuk. Most átolvasva mégsem akkora epic win, de Hallibelnek csak a sebessége van, szal így is egy 70-30
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #502 Dátum: 12 feb 27, 18:45:13 »

Laxus vs. Stein és Spirit: Kirabi esélytelen Laxus ellen, Stein meg nem? Na mindegy. Ha a sárkányölő kicsit lassabb lenne, akkor Stein még győzhetne is, de így csak védekezni tud... egy darabig. Ez nekem nagyon epic Laxus win.
Bár ha Franken bá agya elborul, akkor hihetetlen dolgokat tud művel, olyankor elég kiszámíthatatlan, kitellhet tőle, hogy egy őrült gyors támadással headshotot gyom az ellen képébe.

Gondolom az animés Cronáról van szó, mert a mangás mindkettőt egyszerre kivégezné.

Mr.1 vs. Crona: Lényegében majdnem patthelyzet van, mert órákig kell egymást püfölniük, hogy értékelhető eredményre jussanak. Szerintem Crona védelme hamarabb szétesik, főleg pár fúró öklös után. Mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy Daz hamarabb szét tudja e szedni Cronát, mint hogy szétrobbanna az agya Ragnarok sikolyától?
51% Mr.1-nek.

Crona vs. Zoro: Zoro itt max egy szerencsés hakikezdeménnyel győzhet, mint Bones ellen.

Harribel vs. Jégmágus-trió: Az arrancar halálra fagyasztásához még Toshiro is kevés volt, a mágusoknak sem sikerülhet, ehez minimum egy Aokiji kellene. Az alkotómágia már veszélyesebb, de mégis csak a Trecera Espade az ellenfél. A gondok ott kezdődnek, hogy a kisebb varázslatok nem biztos, hogy átviszik a hierrot. A másik meg az, hogy Harribel egyet csap a kardjával, és egy mágus már ki is esett.
Szerintem csak egy kamikaze Iced Shellel győzhetnek a FT karakterei.

Mókuskám: Egy animeszereplő azért legyen a harcoló felek között, amúgy meg simán Szauron, rá szerintem nem igen hat a halálvarázs.
Iyenekre gondoltam:
Skypeia arc Zoro vs.  Rozsomák
Valamelyik óriás Little Gardenből (mindegy melyik, ugyanazt tudják) vs. Hulk
Erza vs. Vasember
Danzou (Shinsui szeme nélkül, Izanagival kezd) vs. Yoda mester
És egy "normális" harc:
Rayleigh vs. Kenpachi
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 27, 18:52:44 írta gman » Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #503 Dátum: 12 feb 27, 19:15:46 »

Kirabi nem esélytelen, ha jól emlékszek kapott tőlem 40%-ot. Nevet Amúgy így átgondolva tényleg esélyesebb Laxus, csak az utóbbi animerészek hatására akartam dobni egy Laxus harcot, nem jutott jobb ellenfél eszembe.

Rozsomák az Farkas az X-menből? Ha igen akkor ő nyer. A harc eléggé elhúzódna szerintem kettejük között, és a regeneráció jelentené a különbséget. Zoro-nak úgy van a leginkább esélye, ha levágja a mutáns műkörmét... Kérdés képes-e erre.

Danzou-t agyonveri Yoda mester. Addig Shinra Tensei-ezi a fejét a falba, amíg ki nem fogy az Izanagi. Danzou meccsben nem lenne az öreg ellen, még a pattogását se lenne képes követni.

Rayleigh vs. Kenpachinál pedig akkor nyerhetne Rayleigh ha fiatalabb lenne. Így öregen egy Kenpachi féle vadállat sok lenne már neki, ha jól emlékszek a Kizaruval való kardozgatás vége fele is már minden baja volt. A kapitány meg azért kicsit keményebbeket csapkod annál, mint amit az admirális veretett Ray felé. Ráadásul az öreg a hakiját se képes már hosszú ideig használni, feldarabolná a kapitány.

Harcok meg:
Pókember vs. Usopp (animés)
Harry (saját pálcájával) vs. Lina (ilyen sárkányiga meg szörnybéklyó meg hasonló világpusztító cuccok nélkül)
Black Star vs. Hisagi
Gokudera (legyen VG nélkül ha azzal túl erős lenne) vs. Usopp
Naruto (TS előtt) vs. Death the Kid (a Kishin ellen használt fillercucc nélkül)
és akkor egy Laxusos is legyen, talán egyenlőbb erőviszonyokkal: Laxus vs. félisten Tsuna (tegyük fel, hogy nem képes Tsuna elnyelni Laxus mágikus erejét)
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #504 Dátum: 12 feb 27, 19:33:16 »

Teljesen mindegy, hogy játszik-e Shisui szeme, vagy sem, mivel egy Yoda szintű Jedi Lovag elméje olyan edzett, hogy a sötét oldal energiáinak teljesen képes ellenállni (mert ugye valamilyen ok kellene, hogy öngyilkos legyen Yoda.) 2000-(-1900) Yoda javára. Mellékesen a Jedi elmetrükkel képes lenne a Kotoamatsukamihoz hasonló gondolatokat gerjeszteni Danzou fejében is.

Rozsomák vs. Zoro:
Nem gondolhattad komolyan... Rozsomák egész csontvázát kéne kiszedni a testéből, hogy ne regenerálódjon tovább.

Rayleigh vs. Kenpachi:
Szerintem nyerne a One Piece karakter. Kenpachi számára érthetetlen lenne, hogy hogy képes valaki minden mozdulata elől kitérni, majd az övével minimum azonos erejű vágásokat leadni (Kenbushoku-Busoshoku). A reiatsutól nem dőlne ki az ex-elsőtiszt, hiszen az akaratereje magánál tartaná (merem feltételezni, hogy aki ilyen szinten használ Hakit, az nagy akaraterővel rendelkezik.)
Ha gyorsan befejezi a harcot Rayleigh, akkor nyerhet. Véleményem szerint képes lenne rá. De azért Kenpachi kitartását se írjuk le, legyen 60-40 ez a harc.

Laxus vs. Tsuna:
Akkor nem elszívja, hanem megfagyasztja Laxus támadásait, nem sokkal jobb Nevet Meg amúgy is, sebességben képes lenne tartani vele a versenyt, támadásai erősebbek, egyetlen esélye a Fairy Law lenne a lecsúszott Harry Potter jelű emberünknek, csakhogy az meg sok időt zabál fel. Tsunáé a harc.

Bedobnék egy új harcot:
Stein és Spirit vs. Kirabi
Most, hogy olvasom a mangát, és látom, hogy a boszorkány/varázsló/éppen ami vadász nem csak csak az adott "kaszt" tagjai ellen hatásosak, univerzálisabbnak érzem ezt a párost.
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 27, 19:34:32 írta renato » Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #505 Dátum: 12 feb 27, 19:43:00 »

Pókember vs. Usopp
Epic win a Mugiwarának, pókember csak ugrál a falon, meg pókfonalat lő, a mostani Usopp meg nagyon pro lett azokkal a növénylövedékekkel. A régit talán legyőzné, a jelenlegit biztos nem.

Ha már Rozsomák:
Rozsomák vs. Jakka nélküli Yamamoto? Mert anélkül és elégy csúnyám megcsapkodta Wonder't.
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 27, 22:19:37 írta Sabaku » Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #506 Dátum: 12 feb 28, 11:59:47 »

Usopp vs. Spiderman: Én nem mernék nagyobb összeget tenni a hosszúorrú győzelmére. Ha Parker Usopp közelébe kerül, minden nehézség nélül lekaratézza. A kalóz ilyenkor max annyit tehet, hogy Pókarc pókarcába nyom egy impact dialt. Erre viszont kevés esélye van a pókösztön miatt, ami kb. olyan mint a mantra. Egy hakihasználó ellen ne győzzön már Usopp.
55% Pókembernek.

Harry vs. Lina: Egy kérdés: Her riportert mi tartja vissza az Avale Micsoda használatától? Amúgy is, amíg Lina elmormolja a kétsoros ki varázsigéit, Harry hatszor leszedi bármivel.

Black Star vs. Hisagi: A mangás BS-tól még Byakuyát is kiverné a víz. Nevet Ha az animében látott erejét nézzük, akkor is túl jó, közelharcban mindent tud, amit a hadnagy, és még többet is, pl. Shield Star, Trap Star, Árnyékbábok.
Hisagi a kidouk miatt kap 35%-ot.

Naruto vs. Kid: Kid ketőt fordul, közben lő, mit az állat és Naruto nem bír annyi klónt gyártani, hogy pukkanjon szét mind egy másodpercen belül. Ha naruto nem démonpalástal kezd, akkor nem húzhatja sokáig... meg amúgy se.
80% Kidnek.

Stein + Spirit vs. Kirabi: renato, Stein nem tudja használni a Tisztító Lelket, az olyan, mint egy vérvonal, eddig csak három emberről tudunk, aki képes rá: Maka, Maka anyja és Feodor, akit te még nem ismersz. Stein képességei a következők: lélekvarrás, emberfeletti szívósság, lélekelemzés és lélekkibocsátás + Spirittel együtt a védelmező bábu. Ezek is királyak, de egy Bijuu ellen azért kevesek.
70% Beenek.

Új:
Xanxus vs. Starrk
Belphagor vs. Grimmjow
Squalo vs. Nnoitra
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #507 Dátum: 12 feb 28, 15:09:36 »

Lina sokkal gyorsabb Potternél, és azok a varázslatai, amik nem vinnék le egész ROxfortot, többnyire egy szóval is ellőhetőek. AZt már csak zárójelesen jegyzem meg, hogy ha úgy tarja kedve, a sárkányiga is megy úgy, csak kicsit gyengébb, mert az ugyis ki volt húzva. De visszatérve a sebességre, mert az a döntő, ha megnézzük mindkettőjük harcait, és az ellenfeleik fizikai erejét, mágiáját, és sebességét (megint) összevetjük, meg megnézzük, ki hogy boldogult ezekkel szemben, akkor is egyértelmű, hogy potternek esélye sincs. Mind a mozgása, mind a mágiája használható része lassú. Potternek nincs oylan trükkje, amivel eltalálná Linát, aki vizsont vagy ötven módon eltakaríthatja.

Zoro ellen meg Rozsomák annyit érne, mint egy rozsomák. Az első karakter képességeiot össze sme lehet vetni egy igazi emberével jóformán. A második max. ötször tízszer erősebb meg párszor gyorsabb. Zoro ha esetleg nem tudja elvágni az adamantiumot, akkor fogja magát, és mire a másik kettőt pislogna, kifilézni, és és szusit csinál minden élő szövetéből (jó, az agyához nem fér hozzá). Innentől kezdve regenerálódhatnak a szövetek, de kétlem, hogy egy kis értelmetlen szövetburjánzásnál többet látnánk.
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 28, 15:26:44 írta STM » Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #508 Dátum: 12 feb 28, 15:26:51 »

Black Star ilyen kemény a mangában? Lehet én is nekiállok akkor majd. Nevet Animében nagy kedvenc volt.

"Harry vs. Lina: Egy kérdés: Her riportert mi tartja vissza az Avale Micsoda használatától?"

Az, hogy nem képes rá. Nevet Kétszer használt főbenjáró átkot, akkor is elég szarul sikerült neki. (Egyszer se az Avada-t)

Rozsomák vs. Yamamoto: Yamamoto asszem egy lyukat ütött Wanderweiss gyomrába. Amíg ezt Rozsomák visszaregenerálja hatszor tépi ki a teljes csontvázát. Sőt, a vérveszteségbe bele is halna.

XX vs Stark: Azon múlik az egész, hogy a tigrisoroszlános állatkát időben lelövi-e az Espada. Ha igen, akkor epic win, ha nem akkor epic lose. Bár Xanxus Cambio forma-ja elég kemény, res nélkül megizzasztaná (sőt...) az Espadát.

Belphegor vs. Grimmjow: Most gondolkodtam, hogy megadjam-e Belphegornak a 0%-ot, de kicsit sajnálom tőle. A kis kései az életben nem viszik át a Hierrot, ahogy a drótokkal se érne sokat.

Squalo vs. Nnoitra harcot pedig passzolom, nem tudok dönteni a 2 fél között.

Tsuna XX burner vs. Natsu Raienryuu no houkou
Orochimaru (Edo Tensei nélkül) vs. Stein és Spirit

Harry ennyire azért nem esélytelen. Vannak védekező varázslatok is, meg ott az Imperio amivel (ha eltalálja ugye) képes lehet irányítani a kiscsajt. Vagy simán trollkodhatna egyet azzal a sóbálvány átokkal (még az első könyvben/filmben használta Hermione Neville-n). Bár nem értem azt mér nem szórták rá Voldemortra, simán agyonverhették volna ezután. Nevet
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #509 Dátum: 12 feb 28, 15:35:22 »

Nem tudom, hogy a film mennyire játszik, de Jean Grey mágneses vagy milyenes mezőjébe is csak ő tudott belemenni, hisz instant regenerálódott. Szerintem a Ryuujin Jakka sem ölné meg őt.

Akkor a bohócra miért hatott a Warlock Hunter? Elvégre nem volt varázsló. Vagy később fejtik ezt ki?
Naplózva
Oldalak: 1 ... 32 33 [34] 35 36 ... 95
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins