24 nov 26, 06:25:32 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 30 31 [32] 33 34 ... 95
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne csatában extra (A minimum 2 teljes sor kötelező harconként)  (Megtekintve 288933 alkalommal)
0 Felhasználó és 16 vendég van a témában
Sabaku
Shinobi no Megami
*
Nem elérhető Nem elérhető

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #465 Dátum: 12 jan 26, 18:04:01 »

Mr.3 vs. Gray:
Jó kis harc, mindketten 'alkotók'. A képességük kb. egyforma, de a forró viasz szerintem nem olvasztaná meg a jeget. Legalábbis az alapján, hogy amikor az a bagoly a mennyország tornyánál elnyelete Natsut, akkor a lángoktól nem olvadt meg a jég. Mr. 3 támad, Gray csinál egy pajzsot. Gray támad, Mr.3 csinál egy pajzsot.De Mr.3nak, ha jól emlékszem, nincsenek olyan 'éles' támadásai, a legtápabb technika tőle az a forgó viasztorta volt Little Gardenben. Gray meg íjászkodik, jégkalapácsol, etc. Nekem az első pillantásra tipikus 'vég nélküli' meccsnek tűnik, azt hiszem minkettőjüknek megfelelő pajzsa van. Ez a csata szerintem a szuflán múlik, abból meg egyértelműen Graynek van több. 55-45 neki.
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 26, 19:34:28 írta Sabaku » Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #466 Dátum: 12 jan 26, 19:30:50 »

1. Nem hinném h 200 bábot át tudna venni, máskülönben nem öt darabbal rohangálna össze vissza.
2. Nem ér semmit azzal hogy átveszi Sasori a chakrafonal miatt ugyanúgy irányítja a bábok testét Nevet
Szvsz Sasori sokkalta erősebb Bixnél.
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 26, 19:31:27 írta hamisjoe » Naplózva

Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #467 Dátum: 12 jan 26, 19:36:19 »

Sasori vs. Bixlow: Nagyon Sasori. A mágusnak tudtommal csak hat lelke van, amikkel tágyakat tud irányítani. Ez meg alapból nem számít, mert ha Sasori Hirukoban kezd, akkor Bixlow azt sem tudja, hogy az ellenfele egy tárgy, ő viszont az első senbonesőtől kidől.

Mr. 3 vs. Gray: Ez izgalmas lenne, ha Hármaska nem lenne olyan bééééna. Mr. 3 a One Piece azon nagyon kevés szerplője közé tartozik, akiket nem szeretek. Ha csak a hatalmukat ismerném, simán az OP karakterének adnám a harcot, mert az az erő sokkal hasznosabb, de ez a szerencsétlen nem tudja kihasználni, sunyulni nagyon tud, de szemtől szembeni harcban megied és csak menekül, vagy védekezik. Na meg a sérüléseket se nagyon bírja. Epic Gray win.

Új:
Asuma (Naruto) vs. Bon Clay, aki fel tudja venni Kurenai alakját
Feodor és Tsar (Soul eater [hátha betéved valaki, aki olvassa a mangát]) vs. Future arc Hibari, tehát az idősebb, vongola gyűrű nélkül, két sünnel
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 26, 20:27:46 írta gman » Naplózva
gt12
ANBU újonc
*

« Válasz #468 Dátum: 12 jan 27, 11:11:15 »

Sasori vs. Bixlow: Sasori sokkal esélyesebb ebben a kűzdelemben. Sokkal több bábot képes irányítani, és a bábjai is sokkal specializáltabbak, harc orientáltabbak.

Mr. 3. vs. Gray: Ez egy sokáig elhúzódó harc lenne. Mr. 3-nak a viasz elég jó védelmet ad, viszont nem nagyon van igazi támadó technikája. Bár feltételezhető lenne, hogy a viaszból képes lenne akár éles fegyvereket is előállítani, de eddig nem láttunk rá példát. A gyengepontja pedig a tűz. Gray ennek pont az ellenkezőjével rendelkezik, jéggel. Az ő védelme is elég jó, de a támadásai kérdéses, hogy áttörnék-e az acélkeménységűre dermedő viaszt. Ez inkább kitartási kűzdelem lenne, abban pedig talán Graynek van nagyobb esélye.

Asuma vs. M2 2.: Asumát erősebbnek gondolom. Bár Mr. 2 felvehetné Kurenai alakját, de ha egyszer látja Asuma ezt az átalakulást, akkor a Genjutsuk világában edződött Asumát már nem érdekelné, hogy kinek a formáját is veszi fel. Ha a közelharci képességeket nézzük, talán ott is Asuma van fölényben a csakrapengéknek köszönhetően, jól kezeli a szél elemet, viszont ami tovább növeli az előnyét, az a középtávú támadások, mint pl. a füstfelhő, amit Hidan ellen vetett be. Bár az Asuma számára szokatlan harcstílus miatt egy-két rúgásra azért Mr. 2-nek is van esélye, de véleményem szerint Asuma hamar hozzászokna a körülményekhez, és onnantól már ő venné át az irányítást.
Naplózva
Logan911
Gennin
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #469 Dátum: 12 jan 27, 13:46:02 »

Bixlow szerintem se esélytelen...ott vannak a gyakorlatilag elpusztíthatatlan "bébik", a lelkeiket úgy pakolgatja, ahogy akarja, ráadásul a figuraszemeivel nem csak tárgyakat tud irányítani...nem kell észrevennie, hogy Hiruko báb, mert emberi mivoltában is képes lenne írányítani... mérgesgázzal lenne esélye a bábmesternek, mert a tűket szerintem a bébik simán levédik, ráadásul egy jó pillanatban elsütött Baryon formáció akár be is fejezheti a meccset...szal én legalább 35-40 %-ot adnék Bixlownak
Naplózva

Logan911, másnéven Hizashi Hyuuga, Iwagakure no sato egykori Shodaime Tsuchikage-ja
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #470 Dátum: 12 jan 31, 15:01:29 »

A Mr 3. vs Gray-nél még annyit hozzátennék hogy simán nyerhet a Baroque Works tag. Ha sikerül használnia Gray-en a Candle Lock-ot, a jégmágusnak vége lenne. Ahhoz hogy mágiát használjon kézformákat kell csinálnia. Nevet Nyilván erősebb alapjáraton a mágus, de ezzel a csellel nyerhetne a kalózféleség.

25 éves Lambo (korlátlan időtartammal) vs. Enel
"Vasto Lorde" Ichigo vs. Sandaime Raikage
Gourry (Slayers) vs. Kuwabara
Oz (OP) vs. Naggggyon ideges Yammi Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 31, 15:14:39 írta Mistich » Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #471 Dátum: 12 jan 31, 16:08:07 »

Ozt hogy érted? Luffy árnyéka benne van-e, és Moria segít-e neki a megnyúlásoknál. Mert a saját erejét nem ismerjük, csak azt tudjuk róla, hogy egy böhöm troll. De gondolhattál még Ooras(?)ra is, Oz kisunokájára Nevet Mert Marinefordnál ő egész jól tolta. Ja, és Yammi 10., vagy 0. espada formában?
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #472 Dátum: 12 jan 31, 16:27:46 »

VL Ichigo vs. 3. Raikage: Hát nem tudom... A Raikage egy nagy büdös cheater. Aki villámal kivédi a lehető legerősebb szél elemű jutsut, annak a cero meg sem kottyanik. Ichigo meg ilyen állapotban nemigen gondolkodik (amúgy sem nagyon), így szinte kizárt, hogy a saját piruláját próbálja lenyeletni az ellenfelével.

Gaurry vs. Kuwabara: Ők keten túl gyengék ahoz, hogy komoly véleményt tudjak alkotni a csatájukról. Kuwabara kardja, ha jól emlékszem lyukat tud vágni a dimenziók között, ami király, de mort nem sokra megy vele. Gaurry viszont tapasztaltabb harcos, úgyhogy ő győzne.

Oz vs. Yammy: kb. melyik Ozról  beszélünk? Mert volt egy zombi, meg egy nem zombi. Mondjuk lényegében mindegy, az élőholtnak adok 5%-ot, a másiknak meg annyit se. Az arrancarnak a méretén kívül ott van még a bala és a cero is. Persze zombi Oz termetéhez képest ügyes harcos, de ha párszor be is talál, azzal csak tápolja az ellenfelét.
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #473 Dátum: 12 jan 31, 16:41:29 »

Látom pár dolog lemaradt. Nevet Oz-t természetesen a Moria félére gondoltam, Luffy árnyékával, Moria nélkül. Yammi pedig a 0. formában, anélkül Oz hátrakötött kézzel, összekötött lábakkal agyonverné. Nevet

Szerintem ennél azért valamivel szorosabb lenne. Fizikai erőben kb egy szinten lehetnek, és szerintem a méreteik között se lehet túl nagy különbség (bár ez Yamminál változó). A bala szívás, de a zombik nem éreznek fájdalmat, szóval szerintem sokat nem érne. Marad a Cero, amivel mondjuk lehet letudná kapni 1-2 végtagját Oz-nak. Agyi képességeiket is kb egy szintre rakom, de Yammi nem lehetett túl nagy szám ha Kenpachi meg Byakuya úgy elverte, hogy előbbi szemkötőjét se vette le, és "kurva unalmas" volt a harcuk... Oz-zal 9 Mugiwara tag nem nagyon bírt. Összességében a Cero miatt én is az Espadát látom esélyesebbnek, de legfeljebb 65-35-re.
Naplózva

Utakata24
Chuunin
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

Tsuki no masutā

« Válasz #474 Dátum: 12 jan 31, 20:40:08 »

Felvetném a soi fong vs konan harcot, nem tudom h mi lenne a vége, vajon a papírra hat a suzumebachi mérge?
Soi gyorsabb, de konan nagyobb területet képes lefedni, a shunko nyilván távoltartaná egy darabig, de nem tudjuk milyen jó taktikával menne ellene.
Naplózva

"A hülyeség nem pók, de mégis behálózza a világot"
Andi

"Óvakodj az olyan dolgoktól, aminek nyele van, mert azokkal dolgozni kell!!!!!"
Dávid

"Egy teve 2 hétig tud dolgozni anélkül, hogy inna; én 2 hétig tudok úgy inni, hogy közbe nem dolgozom"
Tomi

E-szerint élek:
"Jézus ott áll előtted, ha szomszédodat lelőtted.
Máriától kapsz egy pofont, ha a boltba lopsz egy kotont.
Kertedbe nő a vadkender, érted jő a pókember"
renato
Vendég
« Válasz #475 Dátum: 12 jan 31, 21:03:24 »

25 éves Lambo vs Enel harc a végtelenségig tartana, ha nem lenne Enelnek egy szép kis fegyvere. Lambo egyetlen képessége hatástalan a Logia használó ellen, viszont Skypiea istenének ott van a Mantra és az az aranyszutyok, amivel hadonászhat kedve szerint.

Ichigo vs Raikage harc nem lenne rossz. A Sonido-t nem bírná tartani a Raikage, Adjuchas szintet minimum eléri Ichigo ebben a formájában, így gondolom a Hierro ott van a testén. Kérdés, hogy ez mekkora védelmet jelent esetünkben? Nem tudom elképzelni, hogy a Raikage Raikirire véletlenül sem hasonlító technikája ne vinné át, ellenben Ichigonak nincs semmi komolyabb fegyvere ellenfele ellen. Hmm... így utólag átgondolva tévedtem, rossz harc lenne.

Oars vs Yammy: én még a baltát se nagyon venném figyelembe, mivel az Espada rendelkezik Hierro-val, így az valószínűleg kisebb sérülést okozna, mint amennyit várnánk tőle. Viszont lehet, hogy Oars lehozná a harcot, mivel egy ilyen szerencsétlen nem tudja felhúzni Yammy-t. Mindenesetre, ha a Kenpachiék elleni "idegállapotba vótam form Yammy"-t nézzük, akkor elsöprő győzelem a szerecsen gyereknek.

Soifon vs Konan: kérdés, hogy meg tudja-e szúrni a Shinigami az ex-Akatsuki tagot? Szerintem nem. Konant esélyesebbnek látom a papírtest miatt.

Új:
Raijinshuu+Laxus vs Enel harcosai-Satori, mert őt utálom a legjobban
Név szerint:
Laxus Drayer vs Nagyfülű Enel (egy roma családnál folyjon a harc, így 800 kiló arany szétszórva megtalálható)
Freed Justin vs  Ohm (Skypiea papjának hazai terepen)
Bixlow vs Gedatsu (Skypiea papjának hazai terepen)
Evergreen vs Shura (Skypiea papjának hazai terepen)
Ha így túl erős lenne egy-két emberke, akkor valami közömbös terepen folyjon a harc.
Naplózva
swadawa2
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

?????

« Válasz #476 Dátum: 12 feb 01, 19:04:59 »

Föladnák egy új harcot:

Sage naruto vs ulquiorra (szint nélkül vagy 1-es szinten, ezt döntsétek el ti)

Ha sage naruto túl gyenge lenne akkor szentjánosbogár módba is tehetjük narut.

Illetve Kakashi vs Ulquiorra (szint nélkül)
Itt meg  Kakashi-t támogathatja Gai ha kell.
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #477 Dátum: 12 feb 02, 09:15:53 »

Laxus vs. Enel: Ez már volt és én tartom magam ahoz, hogy a mágus csak a Fairy Law segítségével győzne.

Freed vs. Ohm: A csapdák ellen gondolom lehet rúnát írni, de nem hiszem, hogy Ohm azt csak úgy hagyná. Ha Freed átváltozik, akkor a csapdák már kevésbé hatásosak, inkább idegesítők, ellenben a pap multifunkciós kardjával, ami még így is szívás. Mondjuk a rúnamágia használati lehetőségei szinte végtelenek, ezért a mágus mindíg szolgálhat meglepetésekkel.
Ha Ohmnak segít a kutyája, akkor ő győz, ha nem, akkor döntetlen.

Bixlow vs. Gedatsu: Bixlow harc közben nem szeret rohangálni, tehát nem valószínű, hogy elsüllyed a mocsárban. A bébik támadásban és védekezésben is jók, így a retardált pap támadásaitól sem kell félni.
90% Bixlownak.

Evergreen vs. Shura: Zöldikének hatalmas mákja van, mivel a tündérbombákkal akaratlanul is szétszedi a drótokat, Shura pedig hátrányból indul, mert közelharcos. Shura egyeten előnye, hogy repülés közben szemüveget hord, nem ér semmit, mert a madarát (aki nem Uchiha  ikszdé) még kővé lehet dermeszteni.
Epic Evergreen win.

Sage Naruto vs. Res Ulquiorra: Hát... Most hiába gondolkodom, nem nagyon látok sok esélyt Naruto számára. Ha ebben a formában nem csak két klónt tudna csinálni, akkor valszeg győzne, de így nem tud sunyulni, minek következtében képtelenség, bármivel is eltalálja Ulquit, max, ha beáldoz pár békát, de akkor sem biztos a siker.
80% Ulquiorrának.
Lámpás módban viszont Naruto talán még Secunda Etapa Ulquiorrát is elverné.

Kakashi vs. Alap Ulquiorra: Ha Gai is besegít, akkor az arrancarnak kapáltak, így viszont annyira nem esélyterlen Ulqui, de azért mégis veszít. Emo-boy a fajtársaihoz képest okos, de klónokkal és genjutsuval meg leht szivatni, mivel életében nem találkozott ilyesmivel. A Raikiri meg gondolom átviszi a hierrot. Persze Kersze Kakarhinak is vigyáznia kell a ceroval, de klónokkal megoldható azok elkerülése.
65% Kakashinak.

Új:
Shikai Toshiro vs. Gray
Bankai Toshiro vs. Gray és Leon
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 02, 14:51:19 írta gman » Naplózva
gt12
ANBU újonc
*

« Válasz #478 Dátum: 12 feb 02, 13:06:56 »

Shikai Toushiro vs. Gray: Gray lényegében bármit képes megalkotni jégből, és ezeket mint fegyvereket használja, viszont Toushiro shikai-át sem szabad lebecsülni. Amihez hozzáér a félhold, az megfagy. Bár így is, ha csak a jég képességeket nézzük, talán Gray egy kicsivel jobban használja. De, a kapitánynak ott a shunpo, ott a kidou, amivel igencsak meglepheti a jégmágust. Ráadásul igaz, hogy Gray jól bírja a sérüléseket, de ez igaz Toushirora is, hiszen ő lélektestben harcol, ami pedig jobban bírja a sérüléseket. Az Ice Shell szerintem 1 vs 1-ben nem játszik, hiszen láthattuk, hogy viszonylag hosszú koncentráció, és adott beállás jellemzi, ezt Toushiro nem várná meg. 70-30 a kapitánynak.

Bankai Toushiro vs. Gray és Leon: Leon élő jégmágiája miatt (ami hasonlít Toushiro shikaiban használt jégsárkányára) itt azért elkel a bankai. Viszont a shunpo és a kidou okozta hátrányt nem pótolja tökéletesen az a tény, hogy ketten támadnak a kapitányra. ne feledjük, hogy mégiscsak egy zseniről van szó, a Gotei legfiatalabb kapitányáról. Ha elhúzódik a harc, az még a mágusok javára is fordíthatja a harcot, de addig ki kellene tartani. Viszont bankai állapotban igen erős jégtechnikái vannak a kapitánynak. Pl. amivel megfagyasztotta Halibelt, vagy az ezeréves jégbörtön. Ha ennyi lenne, a kapitány győzelmére tippelnék, de a két emberes megoldásnak van egy előnye. Ha az egyikőjük egy ideig le tudja foglalni Toushirot, a másiknak lenne elég ideje felkészülni és végrehajtani az Ice Shellt. Persze a kérdés, hogy sikerül-e hatékonyan elterelni a figyelmét, elkerülni azt, hogy a technikát végrehajtani kívánt személy mögé shunpozzon, és leszúrja. Úgy vélem ez sikerülhet, főleg a csata közben létrejött "jéghegyek" között elbújva, de így sem garantált a siker, Toushiro viszonylag okos, de egy 60-40-re talán elég a mágusoknak.
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #479 Dátum: 12 feb 02, 17:21:27 »

Ja, én is kb. ezt akartam leírni, shikai módban gray ellen neki adom, bakaiban a kettő ellen a tündérkének meg a haverjának ^^
De felvetnék egy másik harcot, ami épp most ugrott be: őrült, idegesítő tudós vs. őrült, idegesítő tudós? ^^ Illetve Espada Apolló vs. Kabucsimaru, edo tensei nélkül?
Naplózva

Oldalak: 1 ... 30 31 [32] 33 34 ... 95
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins