24 nov 26, 04:32:47 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 95
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne csatában extra (A minimum 2 teljes sor kötelező harconként)  (Megtekintve 288483 alkalommal)
0 Felhasználó és 76 vendég van a témában
renato
Vendég
« Válasz #435 Dátum: 12 jan 21, 12:03:46 »

Jelenlegi erejét nézve még magát Son Gokut is esélytelennek tartom Brook ellen. Elkapja az ember lelkét a zenéjével és onnantól vége a harcnak. Úgy gondolom nemsokára valami cseszett nagy gyengepontját ismerjük meg ennek a technikának, viszont amíg ez nem következik be, addig maximum egy másik, erősebb genjutsuval lehet legyőzni. Ez sajnos Kakashinak lehetetlen, mivel Brooknak nincsenek szemei. Egyoldalú verés lenne sajnos.

Gondolhatod Hakinak, de amíg nem jelentik ki, addig nyugodtan mondhatom, hogy nem volt az Nevet Viszont a végső tánc (akkor hívjuk így a Sawarabi no Mai-t) mellett nincs az az isten, hogy Zoro életben maradna. Azt az erőt pedig nagyon nehezen hívta elő, félholt volt és ő maga is kijelentette, hogy nem tudja azóta megismételni, ezért is edzett keményebben.
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #436 Dátum: 12 jan 21, 12:11:49 »

OK, ez azt hiszem jogos volt, ezért kicsit átalakítom a harcot:
Kakashi vs. NW Brook, aki a Sunny-n felejtette a hegedűjét, ezért csak a kardforgatói tudását és a démongyümölcs erejét    használhatja.
Így már igazságosabb a dolog, szerintem.
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #437 Dátum: 12 jan 21, 12:22:06 »

Az a túlvilággyümölcs elég problémás, főleg, hogy már hideg tüzet is tud vele használni. Ja,és nem mellesleg Brook a jelenlegi tudásunk szerint halhatatlan. Csak akkor nyerehet, ha vízbedobja, de tudtommal Konoha környékén nincsen tenger. És a genjutsu sem hat rá valószínüleg, mert nincsen szeme. Epic win Brooknak, most nagyon erős lett.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
renato
Vendég
« Válasz #438 Dátum: 12 jan 22, 21:42:17 »

Ha szemét lennék... mondjuk az is vagyok... Brook-nak már nincs hegedűje, gitárja van Nevet
Így se fair a harc. A kardforgató a dúdolásával is megszívathatja az ellenfelét, viszont Kakashinak nincs ilyen ütőkártyája. Ha megöli újraéled Brook, viszont ez fordítva nem mondható el. Brook nagyobb erőt kapott, mint amilyet szabadott volna kapnia.
Akkor dobok egy új harcot: Saber (Zero) vs Elza (Fairy)
Naplózva
Logan911
Gennin
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #439 Dátum: 12 jan 23, 03:59:21 »

még az elején merült fel, de nem láttam sehol választ rá:
Gildarz (Fairy Tail) - Kenpachi (Bleach)

brutális tájátrendezéses meccs lenne. Zaraki tudvalevőleg azt is majdnem lesz..ja, ha testrészei szakadnak le, amig harcolni tud, szemkötő nélkül komoly testi erőt képvisel, és akkorra reiatsuja van, hogy ha kiengedi fél szemmel, átlagos halandók moccanni se bírnak. namármost Giltarz túlélt egy találkozás Acnologia sárkánnyal, szal kitartás: pipa. A mágiája városokat képes lerombolni, azaz erő: pipa, a mágikus erejének nyomásától pedig még Natsu is összeomlott, szóval eddig kiegyensúlyozott...ami egy kicsit mégis a mágus oldalára dönti a mérleg nyelvét, az a józan gondolkodás, amire Ken-chan egyszerűen képtelen, pláne egy csata közepén, szal kb 60-40 Gildarznak

Akatsuki (Naruto) - a "Fairy tail céh legerősebb csapata" Gazille-lel és Juviával (tenrou sziget arc alatt)

Sasori - Lucy avagy bábhadsereg a csillagszellemek ellen
Kisame - Juvia avagy vajon a mi kis halacskánk ezt a vizet is szeretni fogja?
Deidara - Gray avagy jégalkotó mágia robbanás pillanatnyi művészete ellen
Pein - Erza avagy bírja-e egy lovag páncélja egy isten csapásait?
Kakuzu - Gazille avagy az 5 elem harca a rideg vas ellen
Itachi - Natsu avagy vajon meg lehet-e enni az Amaterasu-t?
Naplózva

Logan911, másnéven Hizashi Hyuuga, Iwagakure no sato egykori Shodaime Tsuchikage-ja
renato
Vendég
« Válasz #440 Dátum: 12 jan 23, 11:01:57 »

Hát... igazából nem lennének rosszak a harcok, de az Akatsuki javarészt többet tud, mint amennyit most leírtál.

Kezdjük Sasori vs Lucy harcnál. Gondolom a 300 bábos Sasori játszik most. Lucy egyszerre (ha jól emlékszek) két csillagszellemet tud megidézni. Gyakorlatilag 1v100 harcok lennének, plusz Sasori képes lángszórózni. A világ 8. csodája lenne, ha ezt a harcot lehozná Lucy.

Kisame vs Juvia alapból jó lenne, csak ugyan az lenne a helyzet, mint anno a Suigetsu vs Kisame esetében, a folyamatos vízzé válás közben elszívhatja az ellenfél chakráját.

Natsu vs Itachinál valószínűleg megenné Natsu a tüzet (hisz az Amaterasu is egy isteni tűz, amit már egyszer behabzsolt), viszont a genjutsuk kinyírnák a Dragon Slayert.

Gajeel vs Kakuzu egy érdekes harc lenne, viszont láthattuk, hogy Gajeel nem túl jó a túlerővel szemben. Az áram az ő testén még keményebben hat, ha Kakuzu tol rá egy kis vizet, akkor egy Giantól meg is purcanna. Egyetlen esélye az, ha elég hamar a Metsuryuu Ogi: Goma Tetsu Jin Ken-hez nyúl, és elintézi a szívek nagyobbik részét.

Pein vs Elza harc szintén egy izgalmas harc lenne, viszont a teljes erejében lévő Pein ellen nem sokat tudna tenni ő sem. Idézett állatok+tökéletes látás minden irányba. Az Akatsuki vezére lehozná a harcot.

Talán az egyetlen harc, ahol a Fairy Tail biztosan nyerne, az a Gray vs Deidara. Mindketten távolról távolra támadnak, a különbség az, hogy Gray tökéletesen használja mind védekezésre, mind támadásra a jeget. Oké, most jöhettek a C4-gyel, viszont mire azt kiokádná Deidara, Gray rég lelőné a nyilával. Robbanások ellen pedig van egy gyönyörű kis pajzsa.
Lehet, hogy kicsit elfogult voltam, mert Gray kedvenc, Deidara meg egyik legutáltabb személy számomra, de szerintem a jégmágus erősebb az Akatsuki tagnál.
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 23, 13:30:05 írta renato » Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #441 Dátum: 12 jan 23, 13:58:06 »

- Gildartz vs Ken-chan: a fentebb leírtak miatt 60-40 sztm is

- Sasori vs. Lucy: kb. a lángszóró és a hóember "harca", de renato már leírta előttem. 0-100 Sasorinak, akit pedig nem szeretek., elfogultsággal tehát nem vádolni.

- Kisame vs. Juvia: Juviáak egyrészt el lenne szívva a mágiája, másrészt alapállapotban nem olyan erős, hogy akár a kesztyűt fölvegye a cápa ellen, már a találkozásnál eldőlne ez a meccs. Ez esetben 80-20 a halnak.
Aztán, ott a másik verzió, miszerint Gray élete veszélyben forog, ez esetben nagyon be tud durvulni a vízmágusunk, így már több az esélye (max. 40-60), kevésbé kapna ki.

- Natsu vs. Itachi: a nyertes személye nem kérdéses, hanem inkább az, hogy Natsu el tudná-e nyelni az Amaterasut (bár ha Itachi látja,milyen mágiát használ,nem hiszem, hogy beveti...)? Mert annak a g. heart-os arcnak nem gondolom, hogy öröké/7 napig égő lángja lett volna, ami a tűzet is elégeti. Én nem hiszem, hogy Natsu el tudná nyelni, és visszadobni, max. csak nem okozna benne annyi kárt, mint egy átlagemberben. A harc természetesen Itachié.

- Pein (6 test) vs. Erza: Nem hiszem, hogy Tiánia tudna valamit kezdeni a 6 úttal, ugye idézés, lélekkirántás, shinra tenseiék, ninjutsu (=mágia) elvszívás, ilyesmi. Ennek ellenére Erza elég durván megtépázná Peinéket. 90-10 az Akatsukisnak, ha a nyerési esélyeket veszem, de 2-3 testet szerintem megölne.

- Gazille vs. Kakuzu: hasonló vasbőr technika, de Gazille valóban nem túl jó a túlerővel szemben. Ezt úgy értem, ha Kakuzut egyben le is győzné, 5 darabban már nem. Még akkor kéne sok szívét elpusztítania, mikor egyben vannak, úgy lehet egy kis esélye. 45-55 Kakuzunak az utóbbi esetben.

És itt van az egyetlen harc, amiben nem értünk egyet: Deidara vs. Gray

Gray inkább közép-táv harcos, igaz, nyilazni jól tud, de enneknek ellnére, már csak a látószögi különbségek miatt is, max. a madarat tudná leszedni, zuhanás közben meg Deidara  röhögve csinál újat (ne mondd, hogy zuhanás közben leszedni, mert fejbelövöm magam..). Meg aztán én Deidarát sokal taktikusabbnak tartom, a sírból is vissza tudja hozni a meccset, lásd Gaara ellen, mikor letépte a fél karját, ki adta volna neki a győzelmet? Rádadásul gyorsabban felméri az ellenfele képességeit, ami Graynek nem olyan sokszínű,mint az Akatsukisank. (Értsd ez alatt, hogy Gray csak a jeget irányítja ilyen-olyan alakzatokba, míg Deidarának ott a C1-2-3-4, és egyikből nem lehet kikövetkeztetni a másikat.)
 Meg ott vannak az (öngyilkos) klónok is, Fairy Tail-es legyen a talpán, aki tudná, mi az. Egy ilyennel simán el tudná intézni, ha már nem teszi meg előbb. És ha Deinek kellően elpattan az agya, akkor egy döntetlenre simán kihozza, és jégpajz legyen a talpán, ami egy olyan robbanástól megvéd. Vagy egy öngyilkos klón váratlan robbanásától, ugye Graynek nincs byakuganja, ami látja, hogy ez itt nem lesz jó.
70-40 az akatsukisnak. És elfogult meg nem vagyok, mert a képzelebeli ranglistámba pont azonos helyen állnak.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
renato
Vendég
« Válasz #442 Dátum: 12 jan 23, 14:40:49 »

Nem vagy elfogult, csak 110%-ban nézed a meccset Nevet
Felesleges lenne a leeső Deidara-t lelőnie. Elég, ha csinál egy olyan jégtornyot, mint anno Racer ellen és láss csodát, egy szinten van Dei'-el.
Ha szalad feléd egy ember, akit éppen meg akarsz ölni és távolharcos vagy, mit teszel?
a) Odaszaladsz és megöleled, majd elmagyarázod neki, hogy miért rossz amit tesz (Naruto Shippuuden forma)
b) Elsírod magad és dühből nekirontasz (Bleach forma)
c) Az első eszedbe jutó támadással (ha közelharcos vagy akkor közeli, ha távolharcos vagy akkor távolsági) megölöd (Fairy Tail forma)
Akármelyiket választod, Gray a c mellett dönt, ami azt jelenti, hogy olyan 100 méterről leüti valamivel a klónt. Ha meg felrobban akkor nagy katasztrófa lesz, mert Gray készít egy pajzsot (Lullaby arcban láthattuk a hatékonyságát) és meg is van oldva a robbanás elleni védelem. Bár ez is olyan, hogy ha a levegőben folyna a harc (mert ha Gray fel tud jutni, akkor a büdös életbe nem marad a földön), akkor ez egy totál felesleges tényező.
Ugyanennyi erővel Gray is bármikor kihozhat egy döntetlent az Iced Shell-lel.

Mondjuk lehet, hogy tényleg kicsit sokat gondolok Grayről és van is igazság abban, amit mondasz.

Egy Ichimaru Gin vs Gildartz Clive harcot szerintetek ki nyerne? Képes lenne Gin bejuttatni a mérget Gildartz testébe? Esetleg a mágus hamarabb felnyitná az exkapitányt?
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #443 Dátum: 12 jan 23, 15:11:53 »

Hát jah. Én ilyen maximalista alkat vagyok, 100% az enm elég (hazugsáág, lusta vagyok, mint egy viziló). Egyébként azért mondtam 70-40-et, mert úgy nekem jobban kijön az arány, a 30-70 kevés, a 60-40 meg soknak tűnt.

Na de ha Deidara eljátssza, hogy lesett a madárról, megsebesült/meghalt, és "véletlenül" Gary mellett ér földet, akkor az csak nem támad egy sebesült emberre.(Mondjuk ez anime-függő, megölni az ellenfelet OP-ben tabu, Narutóban meg egyenesen muszáj, ha az már a földön fetreng (Kakuzu) akkor is. Asszem az FT az első kategória, nem?) És ha Gray otthagyja a 'halott' Dei-klónt, akkor az fölrobban sunyiba, és volt jégmágus-nincs jégmágus. Oké, ez nem túl valószínű. Meg nem hiszem, hogy Deidara  szépen kivárja, míg Gray aktiválja az Ice Shellt.

A Gin-Gildartz meccs jó ötlet? o.O Te imádod Gint, én Gildartzot szeretem, és a shinigamit meg gyűlölöm. Ajj, mi lesz itt? ikszdé
(Bevallom, a bliccsben olyan 30 fejezettel a vége előtt elakadtam, az Aizen arcon már bőven túl vagyok, de ha a továbbiakban szerepelt Gin (úgyse hal meg senki, akinek kéne..), azt így nem tudom figyelembe venni. FT-t meg már rég olvastam.)

Gildartz úgy is tönkreverte Natsut, hogy csak 5 cm-t mozdult egyhelyből ikszdé És én Natsut bőven tartom egy Ichigónak akarat szemponjából.
 Meg ha kibocsátja az erejét, akkor az élettelen környezete ripityára törik, fölhajlik a beton, Gin kardja is minimum eltérülne. A mérget nem tudom, használná-e, csak nem akarja, hogy elfogyjon a kardja. A célba jutásával kapcsoltban is vannak fenntartásaim, szerintem a mágiája jóval 'töményebb', 'anyagibb', 'megfoghatóbb' vagy 'masszívabb', mint a blíccses Reiatsu. Arra akarok ezzel kilyukadni, hogy a Kidouk egyszerűen lepattannának Gildartz aurájáról, Aizen-styleban. Epic win a Fairy Tailesnek.
Naplózva

batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #444 Dátum: 12 jan 23, 15:38:54 »

EGyértelműen gin, főleg, mert gin, távolsági harcos, bankaiban, gildartz meg közel, illetőleg sokkal lasabb is egy shinigamihoz képest.Egyértelműen gin nyerne.
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
renato
Vendég
« Válasz #445 Dátum: 12 jan 23, 15:42:04 »

Nem értem az akarat és az erő közti összefüggést.
Ha jól rémlik, akkor a Fairy Tail világában még egy gyorsító technikát sem láttunk, így Gint vehetjük gyorsabbnak, mint az ellenfelét.
A kidou valóban lepattanna, csak azt meg nem mutatott Gin. Így egyedül a kard maradt, ami pedig még a használójánál is gyorsabb. Valószínűleg nem lenne idegbeteg Ichimaru Gildartz közelségétől mint a vizsgán Natsu, mert Aizen mellett is vígan sétálgatott, így az erejét tarthatja kontolálatlanul a mágus, mert nem lesz baja a róka-arcú Shinigaminak tőle.
A mérget (nem tudom ki találta ki ezt a hülyeséget) nem azért nem használta, mert elfogy a kardja, hanem mert Aizen nem tudhatta meg a Bankai-a különleges erejét. Nagyon nem mindegy, mivel már a volt kapitány tudtára van hozva, hogy a méreg létezik, így Gin szabadon használhatja azt.
Azt a gyors kardot FT-s legyen a talpán, aki el tudja kerülni. Valamint egy kis karcolással is méreg juthat Gildartz szervezetébe, hisz az egész kard maga a méreg, nem muszáj telibe döfnie az ellenfelét Ginnek.
Összességében szerintem egy rohadt unalmas harc lenne, mivel az első találat öl, viszont Ichimaru távolságtartással legyőzheti az FT harcosát. Most jól figyelj, mert hasonló helyzetben vagyok mint te: 60-40 sok, 70-30 meg kevés. Legyen 65-35 Nevet
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #446 Dátum: 12 jan 23, 16:12:57 »

Gin kardja szétrobbanna, ahogy Gildartzhoz ér, ő az animék Chuck Norrisa, nem lehet vele szórakozni. A sebesség tényező ezt nem tudom mennyire befolyásolná egyébként, de ha Gin nem bankaial kezd, csak simán megszúrja, biztos, hogy bebukta a harcot.
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #447 Dátum: 12 jan 23, 16:16:47 »

- Az akarati összefüggést úgy értettem, hogy Natsu nem szívbajos, mégis körbef*sta a derekát Gildartztól, már bocsánat. Az erővel meg semmi párhuzamot nem vontam.
- A mágiája töménysége miatt, mivel a kard is félig-meddig reiatsuból áll, ha jól emlékszem az is lepattanna szerintem róla. Már ha nem törne el a fém, azt is elképzelhetőnek tartom. És ha így van a gyorsaság nem számít, Gildartz akár le is ülhet újságot olvasni, vagy beállhat menőn is, mint Natsunál.
- Igaz, hogy a bleach világában nem igazodom ki annyira érdeklődés hiány miatt, mint máshol, de annyi nekem is leesett, hogy miért nem használta Gin a mérget. S úgy tűnik nem is volt szüksége rá, mert túlélte final fightig. De ettől függetlenül az 'elfogy a kardom' lehetőség is a pakliban van, szerintem.

Képzeld, a 64-35 nekem is eszembe jutott ikszdé de vizuális típus lévén az első számjegyek miatt nem tetszik ez a szám, gondolta Stirlizt, ja nem, én voltam az. És lőn a 70-40. Nevet

szerk: látom STM megelőzött.
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 23, 16:19:20 írta Sabaku » Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #448 Dátum: 12 jan 23, 16:22:26 »

Valószínűleg fel tudná mérni Gildartz erejét, és egy vele egy szinten álló harcossal szemben nem Shikaial indulna. Bár megjegyezném, hogy a Shikai is elég gyors dolog, nem hiszem, hogy csak úgy elkapná Mr. Tündérfarok. Az aurája meg nem roncsolná, Aizennek gondolom hatalmasabb lehetett, mint neki, mégis vígan átszaladt rajta a kard. Ja és mellesleg ha letör belőle 5 centit kit izgat? 100 kard hosszúságúra nyúlik a Shikai, Bankaiban pedig még hosszabb is.

Sabaku:
-Elnézést, akkor rosszul vontam le a mondanivalódat. De akaratomon kívül válaszoltam is erre a feltevésedre Nevet
-Aizenen is átsiklott, mikor neki 3x több reiatsuja van, mint egy átlagos kapitánynak. Valószínűleg Gildartzon is "hagyna nyomot".
-Akkor rosszul esett le, mert Gin még mondja is, hogy rejtegette ezt a képességet Aizen elől.

64-35? xD mondjuk mindegy, értem mire gondolsz Nevet
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #449 Dátum: 12 jan 23, 16:29:01 »

Ejj, ejj. Sóhaj, sóhaj.
Idézetet írta: Sabaku
szerintem a mágiája jóval 'töményebb', 'anyagibb', 'megfoghatóbb' vagy 'masszívabb', mint a blíccses Reiatsu.
  Tehát, hiába van Aizennek sok egy ritkásabb anyagból, ha Gildarztnak van szintén nagyon sok egy jóval töményebből Nevet Ha G-t egy átlagos kapitánynak vesszük (ami tiszta röhej), és van neki egy deci olvasztott vasa, akkor az lehet nehezebb, mint 3 deci alkohol ^^ Egró nem hiszem, hogy átsiklana rajta.

És nem esett le rosszul, minidg is jó voltam szövegértésből, tudom, hogy Gin rejtegette. Csak másodszor írom le, de mindegy, ráérek.

Naplózva

Oldalak: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 95
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins