24 nov 26, 07:29:15 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 95
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne csatában extra (A minimum 2 teljes sor kötelező harconként)  (Megtekintve 289147 alkalommal)
0 Felhasználó és 57 vendég van a témában
gman
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #390 Dátum: 12 jan 12, 17:42:41 »

Akatsuki vs. Shichibukai: Ez szerintem érdekesebb harc, mint az előző, mert itt az Akatsuki elveszít két nagy előnyt, ami az Espadaval szemben megvolt: az ellenfelek itt nem hülyék és nem hat rájuk a csakraszívás. Még tovább rontja Akatsuki esélyét, hogy a hadurak is teli vannak ravasz képességekkel. Az Akatsuki még mindíg sunyibb, a Shichibukai viszont erősebb.
Lássuk a harcoló felek előnyeit.

Akatsuki: Itt ismételten túlerőben vannak és Nagato feltámasztással most is gondoskodik arról, hogy ez így is maradjon. Dei a levegőből támad. Folyamatosan figyelni kell Sasori mérgére. Itachi genjutsui ellen az OP karaktereinek nincs semmi védelmük és a MS jutsuk is halálosak. Tobival és Konannal meg nem tudom, mit kezdenek a hadurak.

Shichibukai: Hancock és Mihawk messze felülmúlják a ninjákat közelharcban, utóbbi talán még Konan papírtestében is képes kárt tennei. Moria képességébe szinte biztosan beleszalad valaki. Az Akások rendesen megszenszednek, mire rájönnek Kroki gyengéjére. Doflamingo hatalma megint csak szétszivatja a ninjákat. Kumát meg még a Yata tükör sem állítja meg.

Nálam eddig dönteten, de más hozzászólásokat olvasva ez úgy is változni fog.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #391 Dátum: 12 jan 14, 13:23:06 »

Utakata24: neked amúgy pontosan mi bajod is van, hogy folyton bejössz ide spammelni? hszvadászkodj máshol inkább...

Akatsuki vs Shichibukai:
Elég kiegyenlített lenne a mezőny. Igazából nem sok esélyt látok az Akatsuki számára.
Vegyük sorjában:
Konan: tökéletes ellene Kuma, Hancock és talán Crocodile harcstílusa is. Nem igen szólna bele a harcba szerintem.
Nagato: chakra szívó test kilőve. Egyedül Crocodile logia-ját tudná hatástalanítani, ha úgy vesszük. Tendo, Chikushodo, Jigokudo és Ningendo érne valamit csak a Shichibukai ellen. Ashurado véleményem szerint elég könnyen szétzúzásra kerülne bármelyik tag által. Véleményem szerint Nagato a harc alatt bármelyik Akatsukis által meghalhatna, viszont ez fordítva is igaz lenne.
Tobi: kérdéses, hogy a haki segítségével hozzá lehet-e érni Tobihoz. Ha igen, akkor Hancock biztosan kivégzik egy rúgással. Ha nem, akkor viszont elég nagy probléma lenne a személye a harc alatt. A Jinchuurikik is eléggé kemények, viszont őket Doflamingo, Mihawk, Hancock, Kuma és még talán Jinbe és Crocodile is le tudnák győzni.
Itachi: Crocodile ellene született. Ha használja azt a kiszárító technikát, amit Luffy ellen 2. alkalommal, akkor övé a győzelem. Sőt, még a futóhomokkal is tudna kellemetlen perceket okozni az Uchihának, aki nem tudna visszatámadni, míg rá nem jön Croci gyengéjére. Egy gond van csak: a genjutsuk. Amik bárkit bármikor lerendeznek. Viszont Itachi 3 másodperc erős Tsukoyomi után mozogni sem tud, így még Moria is megölheti őt.
Kakuzu: Moria Akatsukis megfelelője. Inkább kellemetlen, mint erős, de befolyásolhatja a harc kimenetelét. Viszont ő is szinte bármelyik Shichibukai számára legyőzhető karakter.
Sasori: Talán a legvalószínűbb, hogy ő öl meg valakit. 1v1 harcban nem is gondolom, hogy legyőzhetik őt. Egy tű és az áldozata meghal. Viszont az ellenfélnél is van egy "bábhasználó" Doflamingo személyében, így talán elkerülhetőek a tűk.
Deidara: a C4-gyel harcot dönthet, de vajon él-e addig? Moria számára ideális ellenfél lenne, hisz az árnyéka a földön marad, így egy instant halált szenvedhet el repülés közben. Mihawkról nem  is beszélve, aki feldarabolja, vagy akár Hancock is lelőheti.. igazából őt is kinyírhatja az, aki akarja.

Hancock: remek távolsági harcos, védelme is van a Busoshoku Haki személyében. Egyetlen ellenfele talán Tobi és Nagato lehet, a többieket különböző módon hatástalaníthatja.
Mihawk: talán a legerősebb karakter, viszont Hakit nem mutatott. Az Akatsuki is kiiktathatja őt, de ő is szinte mindenkit.
Jinbe: távolsági harcos, aki hihetetlenül erős. Konant ki is iktathatja, ha eláztatja a papírját. Viszont a védelme igen alacsony.
Doflamingo: a másik "talán a legerősebb" karakter, nem elég, hogy gyors, de még hihetetlen erőt is képvisel. Megkockáztatom, hogy még Itachi ellen is eséllyel indulna.
Moria: idegesítő karakter. Remekül ellenne a harc alatt, de valószínűleg kinyírnák. Viszont egy gyengébb Akatsuki tagot talán kinyírhatna.
Crocodile: csak Tobi és Nagato nyerhetne ellene, a többiek nem vinnék át a logia testét.

Viszont könyörgök, ne tegyetek több nagy csapatos küzdelmet, mert annyi lehetőség van, hogy a büdös életbe nem jutunk közös nevezőre... elég 3-4v3-4...
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 14, 15:07:30 írta renato » Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #392 Dátum: 12 jan 14, 14:21:18 »

Máris van pár ellenvetésem.
Nem tudom, mire gondosz Kuma mit tudna csinálni Konannal? Hankock is csak akkor rúghatja meg, ha épp egyben van. Amikor miliónyi papír formájában van jelen a csatatér egészén, akkor ez annyira nem megoldható.
Nagato el tud bújni a kaméleonban, a kutyát meg max. Kuma tudná eltakarítani.
Ithachi lebénul a MS használata után? Szerintem összetéveszted őt Kakashival. Nevet Itachi csak egy "Aucs" kíséretében a szeméhez kap, oszt megy tovább.
Azon én is gondolkodtam, hogy Tobit ki lehet-e ütni hakival. Arra jutottam, hogy nem, mivel míg egy logia sebezhetetlen, addig ő érinthetetlen, anyagilag nincs is ott, ahol látszik. Egy logiát pl. egy átlagos ütés is megsebez, csak azonnal visszaregenerálódik, Tobcsin meg csak átmegy az ember keze. Ha valamikor a történet folyamán egy hakihasználó megveri Perona egyik lidércét, akkor kijavítom magam.
Ja, és ami a földön látszik, az nem Dei árnyéka, hanem a madáré, amivel repül.
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 14, 14:37:10 írta gman » Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #393 Dátum: 12 jan 14, 15:16:57 »

Kiegészítettem.
Kuma például elküldheti máshova Konant. Ha papírrá is válik, a fele testét eltüntetheti.
Hancock is elég, ha a papírt eltalálja, az kővé válik, Konan pedig vese-máj-szív-láb, vagy valami egyéb testrésze nélkül eléggé harcképtelen lehet.
A kaméleonból Nagato se tud támadni. Akár Hancock is kővé változtathatja, vagy Doflamingo feldarabolhatja, sőt, Crocodile is kiszáríthatja.
Itachi is összerogyott a Kakashis Tsukoyomi után.
Akkor viszont butaság volt feldobni a harcot. A sebezhetetlen Tobi ellen röviden senkinek semmi esélye sincs...
Ja, és ha a madárka elporlad Deidara lepottyan a földre. Még megalázóbb halál Nevet
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #394 Dátum: 12 jan 14, 15:56:55 »

Kb. 8000 papírnak még a negyedét is nehéz lerugdosni, főleg, ha másra is figyelni kell.
Ha támadni nem is, Nagato tud idézni és feltámasztani a kaméleonból.
Tobi árnyékát gondolom így is el lehet lopni, Doflamingo talán irányítani is tudja.
Deidara esés közben simán csinál másik madarat, amúgy meg nem hiszem, hogy Gecko tárgyak árnyékát is el tudná venni.

Am, ha a ninják nagyon cselesek akarnak lenni, akkor Sasori kilő egy adag tűt az elején, Itachi meg genjutsuval mekavarja a helyzetüket, így a haduraknak esélyük sincs védekezni.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #395 Dátum: 12 jan 14, 16:03:25 »

Viszont ha a jó papírokat találja el Hancock, akkor könnyen lehet, hogy Konan szív nélkül áll össze...
Kuma meg el tudja küldeni a kaméleont.
El hát, csak a Jinchuurikik is ott vannak.
Csinálhat, de akár Mihawk fel is szeletelheti a levegőben.

Tök felesleges ezen vitatkoznunk. Ossz ki 1v1 harcokat, ott sokkal jobban lehet érvelni, egy 7v7nél szinte lehetetlen mindent figyelembe venni.
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #396 Dátum: 12 jan 14, 16:29:09 »

Félre ne érts, szerintem is inkább a hadurak győznének, de nagyon kemény csata lenne.

Akkor mondok pár újat:
Kinkaku és Ginkaku (Együtt) vs. Kenpachi, Byakuya, Toshiro, Soifon, Ichimaru, Shinigami Tousen, Vizard Tousen (Egyenkét)

És egy, amihez szerintem nem jön sok hsz, de azért beírom: Justin (Soul Eater manga) vs. Egészséges Kimmimaro

Ezt pedig csak Utakata24 kedvéért: Justin Law (Soul Eater) vs. Justin Bieber (Szomrú, Sötét Valóság) Faceg
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 14, 17:23:31 írta gman » Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #397 Dátum: 12 jan 18, 17:39:56 »

Úgy fest ketten maradtunk Nevet

Kenpachi vs Kin-Gin:
Röviden 3 Kenpachi harca lenne. Csak hogy a Kin-Gin tesók összedolgoznak. Egy idő után kénytelen lenne meghalni Kenpachi, akármennyire is jól bírja a strapát. Egyetlen esélyt látok neki, mégpedig azt, hogy amint lecsapta valamelyik ellenfelét a Kendo-hoz nyúl és azzal sújt le a másikra. Viszont kérdés, hogy a lestrapált Kenpachi Kendo-ja elég erős lesz-e ahhoz, hogy átüsse a csakrapalástot. 60-40 a tesóknak.

Byakuya vs Kin-Gin:
Ez a harc már inkább a Shinigami kezében van. Az ezer virágszirom folyamatos támadása mellett nem lenne képes a harcra összpontosítani a Kyuubi páros. Ellenben Byakkun bármikor használhat egy erősebb kidou-t, amivel kiütheti valamelyik fivért. 70-30 a Shinigami javára.

Toshirou vs Kin-Gin:
A fagyasztás nem hiszem, hogy sokat ér, hisz Luppi is kiszabadult, ráadásul ők ketten vannak. Inkább a shinobiknak adom a harcot.

Soifon vs Kin-Gin:
Ha Orochimaru kardja nem birta átvinni a 4 farkú módban lévő Naruto bőrét, Soifon se vigye már. A Bankai nem sokat ér, egy Bijuu bombával el lehet nyomni.

Ichimaru vs Kin-Gin:
Valószínűleg itt lesznek viták, mert nem tudom elfogulatlanul nézni ezt a harcot. Gondolom leszűrtétek, hogy Gint találom a harc győztesének. Ő az a személy, akinek a kardja sebessége már-már gyorsabb, mint ő maga. A méregről nem is beszélve (mielőtt jönnének a tipikus "el fog fogyni a kardja" hozzászólások megemlíteném, hogy két döfésbe nem tesz annyi mérget, hogy egy elefántcsordát is kinyírjon.) A Bijuu bomba talán bajt okozhatna neki, de ha kikerüli, nem lesz belőle baja. 65-35 a Shinigami javára.

Tousen vs Kin-Gin:
Vizard formában esélytelen. Anélkül pedig kérdéses, hogy szétvágná-e a nagy mennyiségű chakra a Bakai-át. Ha igen, akkor a shinobik nyertek, ha nem, akkor Tousen a győztes.

Új: Shirahoshi vs Killer Bee és legyen mondjuk a NW vizein. Szerintetek mit kezdene Bee azokkal a hatalmas Sea King-ekkel?
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 18, 19:43:51 írta renato » Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #398 Dátum: 12 jan 18, 20:06:59 »

Hát igen, élvezetesebb lenne a dolog, ha páran néha átnéznének ide a Naruto topicból. Ott úgyis csak ismételgetik a harcokat.

Am miért felejtetted ki minden harcból az erekjéket? Csak mert Kenpachi pl. szinte biztos, hogy pont emiatt kap ki.

Nemesfém tesók vs. Ichimaru: Csalódást kell, hogy okozzak, de én is Gin rajongója vagyok. Itt is lehetne azzal érvelni, hogy ha a Kusanagi nem vitte át a Kjuubibőrt, akkor Ichimaru kardja sem fogja, de itt kézpénznek vehetjük, hogy legalább az egyik ninja elpatkol, mielőtt átmennének Bijuu-módba, a másikat meg csak elintézi valahogy, hisz nem csak gyorsabb, hanem okosabb is.

A többivel is nagyjából egyetértek, csak Toshironak több esély adnék, a virágárusnak meg kevesebbel, de a győztes nem változna.

Ivankov vs. Jiraiya óta szinte mindenben egyetértünk, nem lesz ez így jó. Nevet
Naplózva
Utakata24
Chuunin
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

Tsuki no masutā

« Válasz #399 Dátum: 12 jan 18, 20:28:51 »

Bocs az elōzö hsz vadászatért, most felvetném a Matsumoto vs tsunade, engem nem csak az idomi dolgok érdekelnek bár azok is fontosak ikszdé, csak kíváncsi vagyok arra h szerintetek mit kezd tsuna a hainekoval.
Naplózva

"A hülyeség nem pók, de mégis behálózza a világot"
Andi

"Óvakodj az olyan dolgoktól, aminek nyele van, mert azokkal dolgozni kell!!!!!"
Dávid

"Egy teve 2 hétig tud dolgozni anélkül, hogy inna; én 2 hétig tudok úgy inni, hogy közbe nem dolgozom"
Tomi

E-szerint élek:
"Jézus ott áll előtted, ha szomszédodat lelőtted.
Máriától kapsz egy pofont, ha a boltba lopsz egy kotont.
Kertedbe nő a vadkender, érted jő a pókember"
renato
Vendég
« Válasz #400 Dátum: 12 jan 18, 20:34:23 »

Naruto ki nyerne topicban valóban csak ismételgetik magukat, viszont néhány ember miatt azt mondom: maradjanak csak ott Nevet

Jujj-jujj... az ereklyék valóban kiestek a fejemből... na mindegy, sok harcon nem változtatnak.
Nem lehetne Gin ellen ezzel érvelni. Az ok pedig a következő: Aizen reiatsuja 3x több, mint egy átlag kapitányé. Ezt felturbózta a Hyogokuval, így még több lett. Gin mégis képes volt őt keresztül döfni, ebből következik, hogy az ő reiatsuja is körülbelül 2x nagyobb egy kapitányénál, mivel láthattuk, hogy a kisebb lélekerőt elnyomja a nagyobb (Ichigo vs Kenpachi). Aizen pedig valószínűleg több chakrával rendelkezik, mint maga a Juubi, ezért totálisan biztos, hogy átvinné a palástot Hyapponzashi.

Tsunade vs Matsumoto harc szerintem száztíz százalékosan a hadnagy kezében van. Gyorsabb, jobb képességei vannak, jobban ért a jutsukhoz(=kidoukhoz). Közelharcot meg végképp nem kezdeményezne, nem olyan bolond.

Viszont egy Sasagawa Ryohei vs Tsunade harc engem érdekelne. Vagy nem haladtál a Rebornnal, gman?
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 18, 20:37:25 írta renato » Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #401 Dátum: 12 jan 18, 21:07:43 »

Nagyon nagy motiváció kellene, hogy folytassam, mivel az első 150 rész alapján nem igazán jött be.
Am a lagerősebb Ryohei, akit láttam, az a jövőbeli regenerálódó-kengurus-repülő volt és ő erős döntetlent harcolna Tsunadéval, talán kicsivel győzne a hokage néni, mert erősebb, egyébként mindenben egyenlőek. Ha Ryohei azóta sokat fejlődött, akkor valószínüleg nyer.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #402 Dátum: 12 jan 18, 21:35:18 »

Akkor lényegtelen. Valószínűleg a jövőheti manga fejezettől (Adult Reborn vs Iemitsu) te is bepisilnél örömödben, de ha nem fogott meg, akkor ez van :/
A harc során igazából Vongola Gear Ryohei-re gondoltam, mivel ő az elszenvedett sérülések után egyre erősebb támadásokat tud nyomatni. De ő meg csak mangában szerepelt, szóval még egy ok, hogy miért nem ismered Nevet

Na mindegy, akkor legyen egy Mugiwara kalózok (Ván Písz) vs Ricsigóék  (Van Blícs):
Monkey D. Luffy vs Kurosaki Ichigo (Full Hollow-Getsuga-Mostani külön-külön)
Roronoa Zoro vs Kuchiki Byakuya
Usopp vs Ishida Uryuu (Final Form és a mostani külön-külön)
Sanji von Super Saiya-jin vs Hitsugaya Toshirou
Nami vs Kuchiki Rukia
Tony Tony Chopper vs Yasutora Sado
Nico Robin vs Hinamori Momo (bocs, nem jut más az eszembe az ő súlycsoportjából)
Cutty Flam vs Abarai Renji
Brook vs Tousen Kaname (Shinigami és Vizard is legyen külön-külön)
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 18, 21:36:49 írta renato » Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #403 Dátum: 12 jan 18, 21:51:32 »

Ereklyék nélkül Kenpachi simán leverné a testvéreket. Az ő reiatsu szintje szinte biztos, hogy van annyi mint egy átlagos Bijuu-nak, tehát gond nélkül apríthatná őket. Ha későn kapcsolnak Bijuu módba akkor 10 másodperc alatt levágja mindkettőt. (Kb mint a mostani arc-ban a szemkötős csávót.) Ha viszont az egyikük időben reagálna, Kenpának is annyi dolga lenne, hogy leveszi a szemkötőjét. Utána meg - ha már egy suhintással kettékapott egy 'aszott nagy háztömböt - gond nélkül fel kell tudnia szelni a Kyuubi utánzatot.

Ereklyékkel viszont nyernének a testvérek, egyszer megvágják, és utána csak annyi dolguk van, hogy ne haljanak meg. 5 perc után úgyis kimondatják Kenpachival, hogy "k.rva unalmas a harc". Nevet Ami ugye nagy valószínűséggel a leggyakrabban emlegetett kifejezése Zarakinak.

Közben pár harc:
Mugiwara kalózcsapat vs. Kapitányok, illetve aki eszembe jut a Bleach-ből
Luffy vs. Byakuya
Zoro vs. Kenpachi (tudom, már volt, de azóta mindkét félnél történt egy időugrás)
Sanji vs. Gin
Franky vs. Komamura
Usopp vs. Renji
Brook vs. Soifon
Chopper vs. Sado
Robin vs. Ishida
Nami vs. Matsumoto

Erre renato beír elém. Nevet Na mindegy, most már nem törlöm ki. Először írok végeredményeket, aztán ahol ellenvetések vannak, ott később érvelek majd.

Luffy vs. Full Hollow Ichigo: 55-45
Luffy vs. Getsuga Ichigo: 35-65
Luffy vs. Mostani Ichigo: 80-20
Zoro vs. Byakuya: 70-30
Usopp vs. Final Form Ishida: 35-65
Usopp vs. Mostani Ishida: 65-35
Sanji vs. Hitsugaya: 65-35
Nami vs. Rukia: 60-40
Chopper vs. Sado: 40-60
Robin vs. Hinamori: 90-10
Franky vs. Renji: 30-70
Brook vs. Shinigami Tousen: 30-70
Brook vs. Hollow Tousen: 20-80

És itt megemlítem hogy csak az animéjét nézem OP-nek. Valamint a moderátoroktól elnézést a 2 soros cucc miatt, de addig felesleges fejtegetni a dolgokat, amíg nem látom van-e értelme. Ha valahol valaki nem ért egyet (100% hogy lesz ilyen. Nevet) oda írok majd részletesebben.
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #404 Dátum: 12 jan 19, 14:21:03 »

Amit nem említek, ott 80%, vagy több esélyt látok a kalózok javára.

Zoro vs. Byakuya: Zoro levert már négy, hat és nyolc karddal hadonászó ellenfelet is, de a több millió penge még neki is sok. Byakuya okosabb, kidoukkal is szivathat és a vedlő kabócával át tudja vészelni a húzós helyzeteket. Persze Zoro még így is nagyon kemény ellenfél, de szerintem Byakuya győzne egy kicsivel.

Usopp vs. Ishida: A quinci mindkét esetben győzne, Usopp nem tud mit kezdeni a fél várost elpusztító, vagy sok apró támadás ellen. Ishida meg gyorsabb, kb. mindent kikerülne, amivel Usopp próbálkozik, ezért 75%-ra győz.

Franky vs. Renji: Ötletem sincs, hogy ki győzne. Szinpátia alapján Frankyt mondanám, de valójában ez egy teljesen kiegyenlített harc.

Sanji vs. Gin: Sanji gyors, de nem ennyire. A shikai elől még csak-csak kitér, de a Bankai biztosan átszúrja az pedig game over.
Még ha Sanji Gin közzelébe tudna kerülni, az sem jelentené biztosan a győzelmét, mert Ichimaru is jó harcos.
70% Ginnek.

Usopp vs. Renji: Renji elég szívós lett most, a timeskip után, ezért a szarvasbogarak miatt nem nagyon kell aggódnia, de ha telibe találja egy Inpact Wolf, akkor bajban van. Szegény Usoppnak meg semmi védelmi skillje sincs, tehát Renji csak odavillámlép és puszta kézzel agyoveri a szerencsétlen kalózt. Epic Renji win.

Nami vs. Matsumoto: Rangikuo kardja mintha épp Nami-swan ellen lett volna kitalálva, mivel a területre ható tamadások elől délibábbal elbújni nem lehet, viszont a shinigami itt nem tudja kihasználni a gyorsaságából  fakadó előnyöket, így nem tudja kikerülni a villámokat, vagy a gust swordot. Az győz, aki tovább talpon marad, talán Matsumoto.

Bocs Mistich, nem tudom, hogy mi volt az animében és mi nem még.

Új:
Renji vs. Neji
Kakashi vs. Asuma (FT)
Fehérbajusz vs. A
Naplózva
Oldalak: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 95
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins