24 nov 26, 06:33:38 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 95
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne csatában extra (A minimum 2 teljes sor kötelező harconként)  (Megtekintve 288982 alkalommal)
0 Felhasználó és 57 vendég van a témában
Shiro
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #360 Dátum: 12 jan 02, 22:20:09 »

Elfogy? Van annyi anime, mint a fene. Ha pedig mégis szűkös lenne a keret, akkor bedobjuk a
Doraemon vs Hello Kitty harcot  Pojén

Byakuya vs Gaara

Byakuya szeret lövöldözni a Byakuraial, az meg ugye távolsági támadás, meg villám elemű, ami ugye azért valamennyire hatásos a homok ellen, valamint Byakuya esetén vers nélkül is elég erő annak ellenére, hogy csak egy 4-es szintű Hadouról van szó.

Jiraiya vs Hetiheteskalózok.

Ero-senninnek  ide azért minimum kell a 3 nagy béka, plusz Nidaisennin és a Sennin mód, de szerintm még így is túl erőben vannak Jiraiya ellen. Ha beleszámolom azt is, hogy Sennin módban esetleg meg tud ütni egy Logiát.

Mihawk kardcsapásai baromi erősek, az ellen egy hirtelen előkapott kunial nem lehet védekezni, marad a kitérés, valamint a távol tartási végzés.
Plusz Gamabuntáék elég nagy vágó célpontok, de ha Jiraiya be tudja vetni a Gama Endant, akkor esélyes.

Jinbei víz, Jiaiya tűz

Teach fekete lik jutsuja ellen nem tudom mit csinál, de közelharcban azért leboxolná.

Moriát, ha csak egy maga lenne, azért megverné.

Kumaán vajon mennyire fogna a Rasengan?

Kb nem sok esélyt látok Jiraiya számára.

Várj... ott van Hanckokk is? Akkor Jiraiya esélye -300%

Fate Zero Servantok vs Fate/stay Night Servantok

Berserker vs Berserker (Lancelot  vs Heracles)
Raider vs Rider (Iskandar vs Medusa)
Archer vs Archer (Gillgímesh, vs jövőbeli Shirou)
Caster vs Caster (Gilles de Rais (Kékszakáll) vs Medea)
Lancer vs Lancer (Diarmuid Ua Duibhne vs Cu Chulain)
Assassin vs Assassin (Hassan-i Sabbah (Százarcú Hassan) vs Sasaki Kojirou)
Saber vs Dark Saber (Arturia vs Arturia)

Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #361 Dátum: 12 jan 03, 14:39:35 »

Jogos, én nem emeltem ki... Jiraiya vs a 8 tagú hét hadúr egyenként Nevet
Amúgy ne felejtsd el, hogy Jiraiya rendelkezik föld elemmel is.. meg azért ennél picikét bővebben is kifejthetnéd a harcokat, mert így eléggé... szűkösre vetted az indoklást Nevet
Viszont való igaz, hogy régebbről vannak kitárgyalatlan harcok... később lehet összegyűjtöm őket..
A harcaidat később kommentálom, ma akarom behozni a Fate/Zero lemaradásomat.
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #362 Dátum: 12 jan 03, 21:13:49 »

ez a jiraya vs sichibukai most komoly? ez nem a "ki nyerne a csatában" téma? hol itt a csata? xD már ancock látvány is kifektetné, aztán még ott van a másik 7 is. ha egyet lenyom az már egész jó. na jó, kettőt. de nem tudjuk, hogy tud-e tenni valami a logia ellen...
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
renato
Vendég
« Válasz #363 Dátum: 12 jan 03, 21:29:12 »

Sabaku oké, hogy beszédültél ide, de elolvastad a postomat? Jogos, én nem emeltem ki... Jiraiya vs a 8 tagú hét hadúr egyenként (hét hadúr=Shichibukai). Úgy szeretem, hogy mikor betalál ide egy "új" fórumozó, akkor mindig kellemetlen helyzetbe kerülök Nevet
Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #364 Dátum: 12 jan 04, 00:09:04 »

Ok akkor megpróbálom egyenként is, lássuk mi jön ki.

Jiraiya vs Mihawk

Jiraiya gondolom felismerné az ellenfél hátán lévé kard, nem dísznek van. Néhány elhajított shuriken illetve kunai után már biztosra mondhatná, hogy a közelharc számára itt nem játéktér.
Talán sennin módban lenne némi esélye benyomni egy rasengant, de mivel Jiraiya a sennin módot nem tudta tökéletesen elsajátítani, meg nála nem volt megemlítve a szuper érzékelés, így főként marad a megnövekedett erő és a gyorsaság.
Valamint Mihawk elég jó ügyességgel, meg magas szintű reflexszel lett megáldva, egy ilyen akcióra is alapból max 15-20%-os sikerrátát adok.

De valahogy úgy vagyok vele, hogyha nem jut közel egy rasival, akkor esélytelen. Jó persze van egy pár távolsági jutsuja, de olyasmit Mihawk is tud. Meg az a zöld "kamaitachi" féleség erő tekintetében versenyben van egy gamaendannal. Ahhoz viszont óriásbreki kell, az meg szép nagy vágófelülettel rendelkezik...

Ez most jutott eszembe:
Nidaisennines senninmódos Danett Duett genjutsu (alias békadal ikszdé) belegondolva ez ez egyetlen amivel jó eséllyel hatásos lehet Mihawk ellen.

Mondjuk ha ezt egy hasonló kombóval viszi be:

Sárfürdő jutsu, Mikawk felugrik, Jiraiya megtorpedózza hajszenbonokkal, Mihawk kardlendítéssel hárít, majd földetér egy száraz ponton. Jiraiya egyik klónja rátámad Mihawkra, aki azt könnyedén ketté vágja. Jraiya megidézi a békagyomrot, egy másik klón 4 óra irányából lángszórozik, Mihawk félre ugrik, majd a szűkös helyen bevetik a dalt.

A dalocskával aszt kell mondjam, hogy 80% Jiraiya győzelmi esélye, na de...

...jönnek az esélycsökkentők:

Ahhoz kell a két öreg béka, kiknek megidézése idő híján nem piskóta. (Bevallom lehet azért idézte meg őket, mert egyedül nem jött neki össze a sennin mód.)

Jiraiya nem szívesen használja a senninmódot, szóval kizárt, hogy azzal kezd.

Vajon mennyi csakrát használ el, az ellenség erejének felmérése szakaszban?

Ha képes rájönni, harc közben, hogy a békadal az egyetlen esélye, még mielőtt Mihawk feldarabolja, akkor nyerhet.

Ez alapján 50-50% ot mondok, de ez inkább olyan szerencse esély.
Ha az erőmegoszlást nézem, akkor 70-30 Mihawk javára.

Végül is Mihawkot tartom esélyesnek, de ha Jiraiyanak az a kis esélye bejön, akkor az abszolúte győzelem (Remélem értitek? ikszdé

többiekkel majd kicsit később, hacsak mások le nem írják.

ui: Hancock ellen meg sanszos, hogy így is mínuszban van az esélye. ikszdé
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #365 Dátum: 12 jan 04, 09:17:14 »

Black Star vs. Sasuke: Azt hittem, hogy komoly harcokat kell vívnon Black Star nevében, de úgy tűnik, tévedtem. Mosolyog

Jiraiya vs. Teach: Ha csak a sötétséggyümölcsöt nézzük, akkor Feketeszakáll több szempontból is esélytelen, ha viszont már a rengésgyümölcs is megvan, akkor meg Jiraiya nem tud mit kezdeni vele.

Jiraiya vs. Hankock: Ha az a fránya szerelemképesség nem lenne... Bár Jiraiya elvben jó a genjutsuk megtörésében, szóval lehet esélye, de közelharcban még így is nagyon alulmarad. Maradt tehát a távolsági harc, de Boa ebben sen szerénykedhet.
Bármennyire is szeretnék Ero-Sanninnak valamennyi esélyt adni, 15%-ná többre nem futja.

Jiraiya vs. Crocodile: Ez csak attól függ, hogy Jiraiya milyen hamar jön rá az ellenfél gyengéjére. Ha Gamabunta leköpi Krokit, akkor Ero-Sannin viszonylag könnyen legyőzi, persze súlyos sérülésekkel gazdagodva. 50%-50%

Jiraiya vs. Moria: Geckot sokan mondják gyengének, pedig eléggé szivatós képessége van, mely ismeretének hiányában szinte biztos, hogy Jiraiya is beleszalad. Persze mondhatjok, hogy a Sannin megidéz egy békát, ami lefoglalja az árnyékot, majd egy Rasengannal bedarálja Moriát, de egy ilyen taktika kiötléséhez kell egy kis előjáték, amit könnyen Jiraiya árnyéka bánhat.
60% Moria javára.

Jiraiya vs. Jinbei: A víz kioltja a tüzet, a föld pedig elnyeli a vizet, de Jinbei a víz használatában jobb, mint Jiraiya a földhasználatban, így mondjuk, hogy elemileg patthelyzet van. Mondjuk, hogy a Giojin karate=Sennin forma+Béka karate, kehát közelharcban is egyenlőek. Csakhogy Ero-Sannin tudománya itt még messze nem merült ki, így ő győz 65%-ra.

Mihawk, Kuma és Doflamindo ellen Ero-Sannin teljesen esélytelen.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #366 Dátum: 12 jan 04, 14:44:13 »

Igazából csak a Jinbe vs Jiraiya-hoz írnék egy kis megjegyzést, amúgy egyetértek veletek:
Jiraiya a látottak alapján nem képes a Frog Kata használatára.

Gilgamesh vs Emiya:
Úgy vélem, hogy Emiya nyerne, de nem sokkal. Ha képes megidézni az Unlimited Blade Works-öt, akkor már biztos a győzelme. Viszont el kell addig jutni.
Gondolom olyan fürgének Emiyát, hogy kitérne a távolról jövő támadások elől, viszont ha megunja a lövöldözést Gilgamesh, akkor már bajban van őszhajú hősünk, az Ea ellen nem sokat tudna tenni.
Ha képes a távolba előkészíteni az UBW-t, akkor nyer, ha elbénázza és csak lövöldöz az ellenfelére, akkor veszít. Emiya-Gilgamesh - 55-45.
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #367 Dátum: 12 jan 04, 19:19:08 »

rento: elolvastam a hszt... xD szl enyhe EPIC FAIL. szövegértésből megbukatam xD mentség: álmos voltam.
egyetértek Shiro hsz.éve, csk még hozzátenném, hogy a genjutsu nem azonnal hat, így ha Mihawk rájön, hogy le kell csapnia minnél gyorsabban, akkor kopp van a békásnak. én is Mihawknak adom.

Hancock ellen meg akkor sem lenne esélye, ha nem lenne semmilyen démongyümölcs-ereje xD Magellánt is elcsalta a telefontól, pedig a bilincs már rajta volt. Erre ott van még a szerelemgyümi, és a 'ha-meruglak-akkor-kővéválsz' no jutusja xD szerintem elő körben nem tér ki a kővéváltoztatás elől,mert nem kézpecsét, és második alkalom már nem lesz
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #368 Dátum: 12 jan 06, 11:14:47 »

Igazából csak a Jinbe vs Jiraiya-hoz írnék egy kis megjegyzést, amúgy egyetértek veletek:
Kivel értesz egyet?
Shiro szerint Jiraiyának genjutsuval lehet esélye Mihawk ellen, szerintem meg kizárt, hogy odáig eljusson.

Új: 
Kakashi vs. Gallantmon (Digimon Tamers)
Franken Stein egyedül vs. GL Franky
Nem Edo Tensei, de fullpower Madara vs. Marshall D. Teach két gyümierővel
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #369 Dátum: 12 jan 06, 15:41:02 »

Jogos.. Shiro levezetésével értek egyet, ha úgy cselekszik Jiraiya, ahogy ő mondta, akkor nyerhet.

Uchiha Madara vs Marshall D. Teach:
Egyszerűen nem látok esélyt Madara számára. A meteort mindkét gyümölcse elkaphatná, az Amaterasut beszívja a fekete lyuk, genjutsuját nem láttuk, így arról nem írnék semmit... mi van még? Ja a Mokuton... igazából nem látom hasznát magának a fa elemnek, az egész anime legnagyobb csalódása lett ez a stílus, nem sokra megy vele Madara.
Szerintem Teach nyerné a harcot, de adok Madarának 20%-ot egy esetleges Tsukoyomi miatt.

Franken Stein vs Cutty Flam:
Ha Black Star háta mögé tudott kerülni Stein, hogy kiüsse, Franky ellen is menne. Mint tudjuk ez az egyetlen gyenge pontja, így gondolom rá is szörnyen hatna az a technika. Nem akarok nagyon belemenni, mert teljesen kiesett nekem már a Soul Eater, de emlékezetem szerint Stein erősebb ennél a Frankynél. 70-30.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #370 Dátum: 12 jan 10, 08:30:21 »

Pár új harc:
Fate/Zero vs CP9
Saber vs Rob Lucci
Archer vs Kakku
Lancer vs Jyabura
Berserker vs Blueno
Caster vs Kalifa
Assassin vs Fukuro
Rider vs Kumadori

Valamint ha nem túl esélytelenek a Fate/Zero karakterei, akkor egy harc a Shichibukai ellen is jöhet:
Arturia Pendragon vs Dracule Mihawk
Gilgamesh vs Donquixote Doflamingo
Diarmuid Ua Duibhne vs Marshall D. Teach (csak sötétség gyümölcs, gyümölcserő=mágikus erő)
Lancelot vs Bartholomew Kuma
Gilles de Rais vs Boa Hancock
Hassan-i Sabbah vs Gecko Moria
Iskander vs Jinbe

Plusz nem illik kihagyni Kiritsuguékat sem Nevet
Emiya Kiritsugu&Maiya Hisau vs Crocodile

Nem duplaposzt, csak töröltem közüle!

Moderátor
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 10, 17:59:49 írta Aes Sedai » Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #371 Dátum: 12 jan 10, 13:18:19 »

én a madara vs. teach-et madarának adom. madara nagyon gyors, teach meg lassú, és nagy, valamint nem tud védekezni a genjtsu ellen, szal ha belenéz a szemébe, egy sima sharingannal is lebéntítja: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/560/9 aze ellen meg a démongyülölcs nem véd. teach, ha nem tudja, hogy nem szabad a szemébe nézni, már a bemutatkozásnál elveszti.

Én egy 10 Akatsukis vs. 10 Espada harcra lennék kíváncsi *-*  Mondjuk én az akatsukinak adom talán...  Gondolkozik
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #372 Dátum: 12 jan 10, 15:00:15 »

Végre tudok vitatkozni valakivel. Nevet
Madarától eddig nem láttunk Tsukoyomit, és másoktól sem hallottuk, hogy ismerné a technikát. Szerintem is képes rá, de bizonyíték híján itt nem használhatja. Amúgy nem veszett ügy Madárka számára ez a harc, mert csak az első támadást kell túlélne, utána szivathatja BB-t klónokkal és egyéb trükkökkel. Ha ílymódon sikerül az ellenfél vakfoltjába kerülnie, akkor nagyjából bármivel megölheti.

Espada vs. Akatsuki: Ha a tíz Espada összefog, akkor kapunk tízszer nagyobb pusztítóerőt, az Akatsuki uniójából viszont kapunk egy sokoldalú csapatot, akik ha rendesen összedolgoznak, nagyjából bárnilyen szituációból jól jönnek ki. Arról nem is beszélve, hogy míg az Espada soraiból csak Ulquiorra mondhatja el magáról, hogy egyszerre több gyengébb Akást is leverne, fordított esetben viszont ez többekre is igaz.
Mire az Espada elfogy, az Akatsukiból kb. hárman-négyen tuti maradnak.

Új:
Crona (Soul Eater) vs. Kimmimaro
Shikamaru vs. Perona (OP)
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #373 Dátum: 12 jan 10, 15:50:24 »

az espadasos-akatsukis érveléseddel maximálsian egyetértek. de még hozzátenném, hogy kakuzu szét tud válni szal akkor 10 vs. 14-15
a madara-teach harban mondom, hogy a sharinan is elég, és a köszönésnél megdermeszti, és kész xD
shikamaru vs. perona
ha shikára hat perona negative hulláma, akkor veszett ügy, de ha nem, akor rájön a titkára, mint usopp. és ki tudja, lehet, hogy a kage-technikáival a szellemet is meg tudja deremeszteni

a másikhoz meg nem tudok hozzászólni, nem nézek soul eastert.
Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #374 Dátum: 12 jan 10, 17:46:17 »

Azért én nem írnám le ilyen könnyed az Espada-t. Sok előnyük van az Aka-val szemben. Ott van mindjárt a Sonido, amivel az összes akatsukinál gyorsabbak, a Hierro rétegük, ami miatt a mérgezett tűk és a Kunai-ok kilőve, a Cero ami elég nagy teret lefed és végül a Resurrección szóval azok a sérülések azonnal begyógyulnak, amit korábban szereztek. Na meg a levegőben állás képessége.^^
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Oldalak: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 95
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins