24 nov 26, 07:41:42 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 95
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne csatában extra (A minimum 2 teljes sor kötelező harconként)  (Megtekintve 289235 alkalommal)
0 Felhasználó és 75 vendég van a témában
gabig35
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #345 Dátum: 11 dec 29, 16:45:20 »

Itt most nem csak Ikarugarol van szó,hanem kb mindenkiröl.Eddig nem volt olyan karakter,aki ellen SZERINTED kikapna Yamamoto.Ugy látszik csak a Rebornba vannak ilyen tápolt srácok,hogy letudják győzni Yamamotot.
Ikaruga távolra is tud támadni ráadásul gyorsan.Erza azért uszta meg ép börrel,mert voltak rajta páncélok,de ha nem lettek volna,akkor a támadások a testét érték volna.Erza csak azért tudta legyőzni,mert a mangaka azt akarta,máskülömben semmi esélye sincs ellene.Az eső lángok nem lassitanak annyira,hogy ne legyél képes harcolni,hiszen Genkishi is sokáig volt kitéve neki,mire ténylegesen lelassult.Ráadásul Ikaruga már röptébe kettébevágná a fecskét.Aztán jön a közelharc...jah nem.Ikaruga távolrol elintézi.
Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #346 Dátum: 11 dec 29, 18:18:55 »

Ecsém mennyit vitáztok egy karakteren.. elismerem Yamamoto tényleg erős, de akkor se Aizen meg a kis teremténye nem intézték volna el ha ekkora csuma csávó lenne, mellesleg aizen-ben a Hougyoku még nem fejlődött úgy ki mint Ichigonál!
De ha ennyire Yamamoto fanok vagytok akkor elemezzétek ki mit kezdene a vén ember a 9 bijuu ellen (de így egyszerre mindegyikkel) vagy akár edo madara ellen!

Volt egy harc amit kinéztem magamnak az meg a Soi Fong vs. Minato... Soi erős bige, bár a kardja ereje szerintem elég csira.. főleg egy olyan ember ellen akit nem képes eltalálni, pláne mivel nem elég hogy Hiraishin no jutsut szintekre osztva képes használni, de a birtokában lévő rasengan ami szerintem pusztítóbb mint narutóé alap helyzetben, illetve az a számtalan pecsét jutsu amit használt Tobin meg a kyuubi bijuu bombája ellen! Elhiszem hogy a Kidou meg mit tom milyen varázslatokat is tud Soi de mire azokat elverseli addig 6x teherbe ejti Minato egy rasengannal!

Mindenesetre a harcok amiket felhozok:

9 bijuu jinchukkal együtt teljes erejük birtokában vs. Yamamoto
edo Madara vs. Yamamoto
(már bocsi ha ezek voltak)

Most viszont ezt a harcot nagyon támogatom mert leltem némi hasonlóságot a két egyén támadási stílusát illetően:

Inuyasha a Vörös penge Tessaiga-val vs. Hollow Bankai Ichigo
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 29, 18:20:40 írta Morause » Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #347 Dátum: 11 dec 29, 20:36:58 »

Morause: nem az a Yamamoto... mi Yamamoto Takeshiről beszélünk, ő a Katekyo Hitman Reborn! című műben szerepel... nem kéne egyből támadni, ha nem tudod miről van szó...

gabig: ott a Gofuu Juuu, amivel kitérhet a távolsági támadásoktól. Ha Genkishi rakétái ellen hatásos volt, Ikaruga-t körberöhögi..
A világ legnagyobb baromságát követed el azzal, hogy a védekező/gyengítő beállítottságú Yamamoto-t a támadó jellegű Elzához hasonlítod...
Azért nem voltak olyan lassúak a lángok, a harmadik-negyedik percben már Genkishit megszorongatta Yamamoto, pedig jóval nagyobb a sebességgel mozgott eredetileg Genkishi, mint Takeshi.
Kojirou biztonságban lenne, míg Yamamoto sorozza az ellenfelét közelharcban. Rengeteg támadó és védekező képességével csak tudna időt nyerni (2-3 percet, mivel Hibari ellen sem kellett több) a fecskének.

Na és egy kis bepillantást nyerhettek a Renátó-féle harclevezetésbe:
1) Mérlegelem a két félt, eldöntöm kinek az oldalára állok.
2) Leírom a szerintem leghatékonyabb harcmódot a karakterhez, ez majdnem mindenkinél változó, ellenben Yamamoto képessége olyan sokrétű, hogy szinte mindenki ellen képes használni (megkockáztatom, hogy az egész KHR leghasznosabb lángját használja magas szinten az őrző).
3) A másik oldalt képviselő személy hozzászólására a "védencem" által használt technikák közül a leghatékonyabbal reagálok.
Ezt gabignak szántam, hogy megértse az érvelésem alapját. Hidd el, sokkal hatékonyabb ez, mint a te "egy skillt hajtogatok a harc végéig" módszered.

9 Bijuu vs Yamamoto szerintem egyértelmű harc, egy Bijuu-dama sortűztől kifeküdne a főkapitány.
edo Madara vs Yamamoto pedig attól függ, hogy van-e elzáró kidou. Ha van, a főkapitány nyer, ha nincs, akkor nem.
Ja és egy kis kiegészítés: Aizen és Wonderweiss is kikapott volna a főkapitánytól, ha nem hajt végre kamikaze mutatványt, hogy megmentsen mindenkit a Wonderweiss testéből felszabaduló lángoktól.
Naplózva
gabig35
Chuunin
*

« Válasz #348 Dátum: 11 dec 30, 08:47:06 »

Pont te csinálod azt,hogy mindig ugyanazokat a támadásokat hajtogatod.Yamamoto egyetlen egy harcba használta az eső lángot lassitásra akkor is teljesen értelmetlenül,mert alapbol gyorsabb és erősebb Genkishinél.Bár te azt mondod "mérlegeled",de eddig nem volt,olyan harc ahol a másik nyert volna.Ráadásul az egészet ugy állitod be,hogy Yamamoto összes támadása fog az ellenfeleken,de Yamamoto támadásait azonban "lehetetlen" kivédeni.
Én Yamamotot nem Erzához hasonlitottam,hanem Ikaruga erejét próbáltam magyarázni.Ikaruga támadásai szinte láthatatatlanok.A madarat előbb leszedné,minthogy Yamamoto felfogná mi történik,azután közel harcba sem szükséges menni távolrol támadná az eső örzőt.Ennek következtében előbb utóbb halálra vágná,hiszen rajta ugye nincs páncél,mint Erzán.
Yamamoto közel sem a legjobban használja fel a lángjait.Aki a legjobban használja fel az Hibari,de te ezt ugysem fogod beismerni.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #349 Dátum: 11 dec 30, 11:59:53 »

Köszönöm, hogy bebizonyítottad, hogy igazam van. Totálisan ugyanazt írtad le, mint az előző postodban, teljesen letojtad amit írtam. Mellékesen igaz, csak ugyanazokat hajtogatom, mivel az általunk ismert 11 forma közül kell válogatnom, ebből 3-hoz víz szükségeltetik. Legerősebb támadás messze az Udachi és a Sadachi, legjobb gyengítés az eső láng, a legjobb védekezés (ha nincs víz a közelben) a Gofuu Juuu. Viszont ha ezekre írsz ellenérveket (természetesen csak ha nem akkora baromság, mint amiket most írkálsz), akkor keresek mást/beismerem a vereséget, de ilyen pro érvelés mellett te ezt sosem fogod megismerni.
Hibari is jól használja a lángjait, de (ha ügyesebben olvastad volna/egyáltalán elolvastad volna azt, amit írtam) nem a használatról beszéltem, hanem a hasznosságról. Az eső láng hasznosságát pedig az általam ismert legnagyobb Hibari fan is elismerte, ami szerintem már nagy dolog.
Kis segítséget adok a reagáláshoz, bár szerintem nem fog menni, mert továbbra is a hülye távolsági támadásokról fogsz magyarázni, ahogy az lenni szokott: a Gofuu Juuu segítségével Yamamoto teljesen ráhangolódik az ellenfélre, így kikerüli az ellenfél támadásait. Ez közelharcban kevésbé hasznos, viszont távolsági támadások ellen a legjobb védekezési forma.
A madár elengedését olyan fél másodperc alatt megteszi Yamamoto, aztán lerohanja a szemben álló felet. Most tegyük fel, hogy az animében látott erejével nézzük Ikarugát, nem képzelünk neki lézerszemet, nyomkövetőt a támadásaiba, szuper sebességet, meg ilyeneket. Így már kicsit fair-ebb a harc. Vagy ha feltétlen a Rondine di Pioggia-t  akarja támadni, akkor Yamamoto ledöfi és vége is a harcnak.
Hibari ellen is használt lassításra lángot. Meg mióta megvan neki Kojirou és képes lángot használni hány harca is volt? Genkishi 1. - Genkishi 2. - Spade - Hibari. Az esetek 50%-ban igenis használt eső lángot.
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #350 Dátum: 11 dec 30, 14:12:24 »

Hisagi vs. Kuro: Kuronak kétféle sebességnővelő technikája van: egy lassabb, amit tud irányítani, és egy gyorsabb, amit nem. Ha úgy vesszük, hogy az előbbi egyenlő a Shunpoval, akkor van valamennyi esélye, de természetesen Hisagi így is győz 65-70%-ra.

Új:
A (Naruto) vs. Hiro és Excalibour (Soul Eater)
Ksame (Naruto) vs. Stein és Spirit (Soul Eater)

OFF: Gyűlölöm bepötyögni a karakter mögé az anime címét.
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #351 Dátum: 11 dec 30, 18:49:36 »

~~Excalibur~~Excalibur~~From the United King~~I'm looking for her~~I'm to California!!!~~
Excalibur! EXCALIBUR!
 ~~Excalibur~~Excalibur~~From the United King~~I'm looking for her~~I'm to California!!!~~
Excalibur! EXCALIBUR!
Ő legyőzhetetlen, nincs mit írni. Na jó, igazából azért nincs mit írni, mert semmit nem tudunk arról, igazából mekkora is lehet az ereje.

Stein és Spirit vs. Kisamaheda
50-50%, Kisame igazából sokkal erősebb, de a harcsílusukból adódóan ez közelharc lenne főleg, és az dönt, ki talál be előbb úgy-ahogy kell.
A Samaheda nagyon nem tudna feltápolódni, itt annyi energiát nem kap,  a varratokat meg némelyik lövésvágás-izét megehetné, de az kevés.
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 30, 19:04:32 írta STM » Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #352 Dátum: 11 dec 30, 19:16:16 »

Ha minden igaz, akkor Excalibur a legerősebb kasza, így elméletben övé a harc.
Viszont amit itt mutat, azzal kérdéses, hogy legyőzné-e A-t.. 50-50, ha fog A-n a Hiro the Atomic, akkor nyertek, ha nem, akkor nem.

Stein vs Kisame:
Hát ez egy érdekes harc lenne.. Kisame amint kiköhögi a vizet, Steinéknek végük. Viszont ha előbb kieszelne egy taktikát Stein, akkor talán megnyerhetik a harcot. Bármennyire is fáj beismernem, de itt nagy valószínűséggel kikapnak a Soul Eater karakterei. 70-30 Kisame javára.

OFF: szerintem lehagyhatod, hogy honnan vannak, aki látta az adott animét, az úgyis tudja miben szerepelt a karakter.

És egy új: Kid vs Xanxus (Bester nélkül)
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 31, 13:02:55 írta renato » Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #353 Dátum: 12 jan 01, 13:24:13 »

Az az oroszlán szétszedné Kidet, így viszont Xanxus rendesen megizzad. Kezdjük azzal, hogy X-boy szert levegőben harcolni, mert ott gyorsabb, viszont csak egy piszolyt tud támadásra használni, míg Kid a gördeszkáján mindkét leányzóval oda tud pörkölni és gyorsaságban sinc köztük behozhatatlan különbség. Persze Kid tűzereje jóval kisebb, de lélekrezonanciával tud egyenlíteni, a végső halálágyúval pedig redesen übereli az ellenfelét. Ráadásul plusz löketet ad kidnek, hogy a sebhelyek Xanxus arcán nem szimmetrikusan vannak elrendezve.
60% Kidnek.

Új: Black Star vs. Part 1 CS2 Sasuke
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #354 Dátum: 12 jan 02, 13:33:30 »

Hát-hát... én inkább Black Starra voksolnék, mivel a támadásai hatékonyabbak Sasuke ezen formájánál, viszont CS2 tud repülni is.. bár a támadásaihoz a földre kell lépnie, ahol könnyen benyelhet egy Trap Start. A tűz jutsukat szinte biztos, hogy elnyeli a Shield Star, így csak a Chidori marad. Egyszerűen túl sok lehetősége van Black Starnak, csoda lenne, ha elvesztené a harcot. 80-20.
Új harc:
Kuchiki Byakuya vs Gaara
Naplózva
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #355 Dátum: 12 jan 02, 13:46:19 »

Byakuya sebességét nem tudja követni a homok. Az, hogy Byakuya el tudja-e pusztítani Gaara végső védelmét jó kérdés... Byakuya nyer 50% - Döntetlen 50% - Gaara nyer 0%... Mielőtt kapom a válaszokat, hogy mitől 0% esély Gaara melllett, annak még egyszer leírom, hogy sebességkülönbség hatalmas! Mosolyog
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #356 Dátum: 12 jan 02, 14:03:14 »

Pontosan azt hangsúlyoztad ki, ami miatt beírtam ezt a harcot. A rengeteg homok az 1000 virágszirom ellen. Igazából kérdezhettem volna azt is, hogy Gaara védelmét képes lenne-e bevenni Byakuya. Én is Byakuyának adom a harcot, szerintem a Tsukishima ellen használt önpusztítós "rádobom az ellenfélre a Senbonzakurát" cuccosa átvinné Gaara védelmét.
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #357 Dátum: 12 jan 02, 16:04:02 »

új harc: Kisame vs. Nico Robin (TJ előtt)
Kisame vize tengervíznek számít?  Gondolkozik mert ha igen, akkor az nem semmi előny. ráadásul robin nem biztos, hogy olyan simán kitöri anyakát, a zoro-zombinak sem tudta. Nekem fogalmama sincs, ki nyerne, annyira más a két világ.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #358 Dátum: 12 jan 02, 18:00:15 »

Hát, én tudom, az erőkülönbségre való tekintettel egyértelmű, de nem lenne két sor. Mondjuk RObin is sokat fejlődött két év alatt, de ez nagyon kevés Kisamaheda ellen.

Gaara szeritnem lenyomhatja Byakuyát, bár az előbbit bírom, a másikat majdhogynem utálom.
Na nem csak úgy bármikor... de hazai pályán rádobb egy sivatagot, és annyi. Az elöl térjen ki. Plusz Gaara sem lehet lassú a homokkal, ha elkapta az Amaterasu dobás no jutsut, a védelme meg elég komoly... ugyan szerintem Byakuya simán átvinni, az arrancarok bőrévl sem volt gond, de kellő menyniségű homok esetén egy kitéréssel ötvözve jó lehet hárításnak. Az meg, ha egy homoktömeget átvágva a közeépépe kerül, nem szerencsés. A legtöbb esetben Byakuya nyerne, de azért kevés Gaarának az a 0%.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #359 Dátum: 12 jan 02, 18:27:26 »

Ha elfogy a harc legközelebb próbáljatok már valamit írni, mert ha nem, akkor  megáll napokra az élet Nevet
Na legyen egy Jiraiya vs Shichibukai... névszerint: Marshall D. Teach, Boa Hancock, Donquixote Doflamingo, Barholomew Kuma, Gecko Moria, Dracule Mihawk, Jinbe és legyen Crocodile is.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 95
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins