24 nov 26, 02:26:11 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 95
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne csatában extra (A minimum 2 teljes sor kötelező harconként)  (Megtekintve 288296 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
STM
Shinobi no Megami
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #330 Dátum: 11 dec 21, 17:58:23 »

Semmi? Hát , nem tudom, de...
a) mire kendozni kezd, anyni vé4t kifröcskölt Orochimaruból, hogy ne tudjon mozogni a méregtől
b)nem kezd endozni, amíg nem szorul rá nagyon, addig meg ő is simán meghalhat
c) enyni erővel bárki, aki képes megölni a másikat, azonanl nyer. Msot komolyan, Kenpachi túlélne modnjuk egy Kusanagi szúrást a szívébe?
d) A bijuu bomba nagy részét felfogta ugyan a rashoumon, de kapott még belőle. Kicsit bekoszolta, mg pár végtag nem állt rendesen. Maradna belőle pont elég, ha nem a lehető legelslegtöökéletesebben találja el.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #331 Dátum: 11 dec 21, 18:02:34 »

Szóval filler cucc. Értem. Ez mindent megmagyaráz, nem mondhatom, hogy nem történt meg, de én arra, amit nem említenek a mangába nem adok. Bár ez a saját véleményem, a tiéd is elfogadható érvelés képpen.

Megpróbáltam új harcokat dobni, mint látom nem nagyon jöttek össze Nevet ez van, lefárasztott a mai nap Nevet
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #332 Dátum: 11 dec 21, 18:18:23 »

Marcsi béna mérge, ami a Narutoban senkit sem döntött le a lábáról majd pont Kenpachin fogna ki? Picit abszurd. A másik meg az, hogy Orochimaru Naruto elől is csak menekülni tudott, Zaraki úr meg bőven hasonló erőt képvisel. Szerintem negyon kendoznia sem kellene, elég volna csak levennie a szemkötőjét és addig drancsírozni Orot, amíg az ki nem fogy a csakrából.

Új: Kenpachi vs. Hatfarkú Naruto (Nem fejlődik tovább.)
És még egy Mifune (Soul Eater) vs. Scar (FMA BH)
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 21, 18:19:57 írta gman » Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #333 Dátum: 11 dec 21, 18:26:39 »

Senkit? És Sasuke? Az egyetlen olyan harcban, ahol elfolyt pár cseppnél több vére?
Naruto (a négyfarkú kyuubi) elöl meg nem menekült, csak igazából nem állt érdekében továbbharcolni, és megunta a patt helyzetet. Valamint, felvette vele a harcot, megfogta egy csapását, és meg is ölte volna, ha a kyuubi palást nem elég kemény. Kenpachinak meg már ötven éve, egy kezdő shikaiial is elég sok sérülést okozott Eperke.
A bleaches ellenfelek közül még kb. Kenpachi lenne Orochimarunak az egyik legjobb ellenfél.
Naplózva
gabig35
Chuunin
*

« Válasz #334 Dátum: 11 dec 21, 19:15:35 »

Kenpachi VS Hatfarku Naruto - Kenpachi.Hatfarku Naruto nem nagyon törődik a sérülések kikerülésével,ezért Kenpachi levágná.Igaz Kenpachira sem jellemző,hogy elkerüli a csapásokat,de nem ugyanaz,ha karddal megvágnak,mint egy ütés.
Mifune VS Scar - Mifune.Scarnak hozzá kéne érnie a kezével,amit én nem tartok elképzelhetőnek,hiszen Mifune remek kardforgató.
Naplózva
Utakata24
Chuunin
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

Tsuki no masutā

« Válasz #335 Dátum: 11 dec 21, 20:39:15 »

Na itt egy jó kis szaftos harc.
Ha már bleach akkor legyen soi fong vs minato Nyelvesít
Na kérem a véleményeket.
Naplózva

"A hülyeség nem pók, de mégis behálózza a világot"
Andi

"Óvakodj az olyan dolgoktól, aminek nyele van, mert azokkal dolgozni kell!!!!!"
Dávid

"Egy teve 2 hétig tud dolgozni anélkül, hogy inna; én 2 hétig tudok úgy inni, hogy közbe nem dolgozom"
Tomi

E-szerint élek:
"Jézus ott áll előtted, ha szomszédodat lelőtted.
Máriától kapsz egy pofont, ha a boltba lopsz egy kotont.
Kertedbe nő a vadkender, érted jő a pókember"
gabig35
Chuunin
*

« Válasz #336 Dátum: 11 dec 22, 07:33:22 »

Soi Fong VS Minato - Itt a sebességen van a hangsuly.Bár nem bizonyitott tény,hogy ki a gyorsabb,de én Minatot annak tartom.Soi Fong Bankaia pedig semmit sem ér Minatoval szemben.
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #337 Dátum: 11 dec 22, 08:57:00 »

A bleaches ellenfelek közül még kb. Kenpachi lenne Orochimarunak az egyik legjobb ellenfél.
Hadnagyok, nevesincs arrancarok, fullbringerek, Arroneiro, Komamura, Ishida, Rukia, filleres bauntok... Kenpachi ezeknél szerintem nagyobb falat lenne Oronak.

Kenpachi vs. Hatfarkú Naruto: Kjuubi Naruto sem üt, hanem tép és marcangol, szóval a sebzések között nincs akkora különbség.
Mindketten szívósak, de Naruto még regenerálódik is, ráadásul nem vár annyit a Bijuu-bombával, mint Ken-chan a kendoval.

Mifune vs. Scar: Azt azért ne felejtsük el, hogy Scarnak csak egyszer kell betalálnia és már győzött is, illetve lássuk be, hogy Wrath után ő a legképzettebb harcos a FMA-ban. Persze Mifune még így is sokkal jobb, de ha nem ismeri az ellenfél képességét, akkor könnyen bajba kerülhet.

Soifon vs. Minato: Én már Yoruichi ellen is komoly esélyeket láttam Minato számára, így itt nem sok sanszot adok Soinak. Főleg akkor nem, ha szokásához híven, hosszú monológ keretei között  elmagyarázza Minatonak, hogy mi lesz, ha kétszer megböki.

Új: Lucci (OP) vs. Tsukishima (Bleach)
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 22, 09:07:20 írta gman » Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #338 Dátum: 11 dec 27, 20:36:45 »

Tsukishima kardja nem hiszem, hogy átviszi a Tekkait, azonban Lucci összes támadása szilánkosra töri Tsukishima csontvázát.. keresnék a Bleach karakterének kedvező helyzetet, de nem találok... 90-10 az OP karakterének, a 10%-ot egy hatalmas "hátha" miatt kapja (Tekkai előtti vágás).

Akkor dobnék én is egy újat:
Chrome Dokuro (Katekyo Hitman Reborn!) vs Hyuuga Hinata (Naruto)
Naplózva
gabig35
Chuunin
*

« Válasz #339 Dátum: 11 dec 28, 10:15:57 »

Lucci (OP) vs. Tsukishima (Bleach)
Én Tsukishimát esélyesebbnek tartom.Mivel a Senbonzakurahoz is csak hozzáért,le lehet következtetni,hogy nem muszájj sebzést is bevigyen az ellenfélnek.Tehát Tsukishima "megvágná"  Luccit és minden fortélyát ismerné.Innentöl Tsukishima kezébe van a harc,ugyanis tudni fog Lucci összes támadási teknikájárol és Luccinak csak akkor lenne esélye,ha valami ujjat fejlesztene ki,de ezt nem tartom lehetségesnek.Ráadásul Lucci nem tud Tekkai közbe mozogni,igy nem kétséges,hogy előbb utóbb Tsukishima tényleg megvágja.
Chrome Dokuro VS Hyuuga Hinata - Tudtommal Hinata tehetetlen az illuziókkal szemben,igy Chrome győzne.
Most én is dobnék párat:
Ikaruga(Fairy Tail) VS Don Krieg (One Piece)
BRS Főszereplője VS Erza(Fairy Tail)
Arlong(One Piece) VS Zabuza (Naruto)
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #340 Dátum: 11 dec 28, 12:17:49 »

Lucci vs. Tsukishima: Szerintem Tsukisima megvágta a Senbonsakurát, vagy legalábbis megkarcolta, de pont ez a lényeg, nem Byakuyát vágta meg, hanem a kardját. Ha átbökné Lucci kalapját, vagy belevágna a nyakkendőjébe, gondolom hasonló hatást érne el. Illetve azzal, hogy beleírja magát a kűzdőtér múltjába, szintén okozhat fejfájást a bérgyilkosnak. A valódi kérdés az, hogy Tsukishima mire megy a megszerzett tudással? Nem hiszem, hogy a Rokoshiki rendszerében akkora lyukak tátonganának, mint Byakuya védelmén, ezért a Tekkai, vagy a Kami-e még mindíg kemény dió lenne.
60% Luccinak.

Ikaruga vs. Don Krieg: Ez a harc poén. Don Kriegnek a páncéljában van minden ereje, Ikaruga meg rohadtmód gyorsan ki tudta csomagolni Erzát az összes páncéljából. Epic Ikaruga win.

Arlong vs. Zabuza: Zabuza. Lásd: pár oldallal fentebb.

Új: Hisagi (Bleach) vs. Kuro (One Piece)
Naplózva
gabig35
Chuunin
*

« Válasz #341 Dátum: 11 dec 28, 12:48:31 »

Ikaruga VS Krieg - Igaz,hogy Ikaruga könnyedén széjjel vágná a páncélt,de Kriegnek ott vannak a fegyverei,ezért ugy gondoltam,talán,hangsulyozom TALÁN van esélye Kriegnek is.
Tsukishima VS Lucci - Tsukishima végül nem csak a gyengepontot tudta meg,hanem mindent Byakuya eddigi harcairol,teknikáirol.Ha normális harc lenne Tsukishima és Lucci között,akkor Lucci epic win lenne,de láthattuk,hogy mindössze azzal,hogy megismerte Byakuya teknikáit minden egyes mozdulatát előre tudta és igy valamennyire kompenzálta a köztük lévő erőkülömbséget.Am én is még igy is Luccit tartom esélyesebbnek,mert Tsukishima egy Shigan után padlót fogna,de azt nem állithatjuk,hogy nincs esélye.
Ikaruga VS VG Yamamoto szerintetek hogy zajlana?
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #342 Dátum: 11 dec 28, 14:42:09 »

Most azon gondolkozok, hogy hogy fogalmazzam meg szépen azt, hogy Ikaruga-nak semmi esélye a harc során..
Igazából szerintem a Vongola Gear is felesleges lenne ellene, anélkül felmosná vele a padlót Yamamoto. Locsolná kicsit az eső lánggal, majd közelharcban legyőzné. Ha nagyon muszáj, akkor aktiválja a VG-t és Udachival kilyukasztja. 95-5 Yamamotonak.

Hisagi vs Kuro:
Én ezt a harcot a Bleach szereplőjének adnám. Kuro kapitány nem képes a sebessége normális használatára, így össze-vissza kapkod, míg a Bleach karaktere sokkal ügyesebben támad nagy sebesség mellett. Igazából esélytelen a harc során Kuro. 100-0 Hisaginak.
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 28, 16:45:38 írta renato » Naplózva
gabig35
Chuunin
*

« Válasz #343 Dátum: 11 dec 28, 19:36:27 »

renato van olyan ellenfél aki ellen szerinted vesztene Yamamoto?Kb minden harcát azzal magyarázod,hogy eső láng és Udachi.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #344 Dátum: 11 dec 28, 20:03:18 »

Kérem az ellenérveket. Miért lenne Ikagura kivétel a lassulás alól? Hogy védené ki az Udachit? Szerinted ki nyerne?
Amúgy nem nagyon pattognék, mert ezzel a két képességgel szebb indoklásokat csinálok, mint te egy egész arzenállal...
Naplózva
Oldalak: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 95
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins