24 nov 26, 07:21:42 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 95
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne csatában extra (A minimum 2 teljes sor kötelező harconként)  (Megtekintve 289089 alkalommal)
0 Felhasználó és 16 vendég van a témában
Saiya-jin4ever
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

Ore Amerika! Ore Hīrō!!

« Válasz #315 Dátum: 11 dec 19, 16:32:27 »

Nekem lenne 1 Team Fight om:

Goku/Luffy VS Ichigo/Naruto

Sztem Goku Luffy nyeri mert Goku felrobbantja a bolygót de kiváncsi voka véleményetekre  Hümm-hümm

hát naru dobálózhat a rasenganokkal és ichi a gt-kell 1 kamehamehat ök se birna kiplussz ott van a Gomu Gomu no Mi   Gondolkozik de azért a Bigyó mód narunál az nem semmi meg most az ujj Ichigo se rossz  Hümm-hümm
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 19, 16:34:27 írta Saiya-jin4ever » Naplózva

L- Hümm-hümm Próba cseresznye,by néni a buszmegállóban Hümm-hümm -L
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #316 Dátum: 11 dec 19, 16:53:45 »

Rostokolok, mert elkezdtem a Gintamát, amit érdekesebbnek láttam, most meg vizsgaidőszak van, így azt is félbehagytam.
Az Arcobalenok próbáinál járok amúgy.

Ivánka vs. Bee: Én múltkor a szépséges Ivankovra szavaztam, úgyhogy nálam ez erős döntetlenszagú fight, bár szerintem is Kirabi felé billen a mérleg nyelve, de nem sokkal, csak olyan 55%-al. Szerintem Iva-chan nem a Bijuu bomba, hanem a közelharc miatt bukná a dolgot.

Felnőtt Hibari vs. Sanji: Nem tudom, hogyan lesz meg a két sor. Nevet Sanji harci erőbem max Diablo Jumble sedítségével hozhatja fel magát az ellenfél szintjére. Hibari ekkor begurul és rádob Sanjira egy 600 tonnás sünt. Ennyi.

Sárkányölők vs. Mugiwara erős trió: Natsuék hajlamosak együttműködni, Luffyék meg nem annyira így a taktikai előny a FT-seknél van. Ha az OP-seknek valahogy sikerül szétválasztani őket, akkor talán győzhetnek, de így nem nagyon. Natsu és Gazille feltartja az ellenfeleket, amíg Laxus előkészíti a FL-t és sakkmatt.

Guku is és Luffy is egyedül elveri a másik kettőt.
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 19, 17:54:59 írta gman » Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #317 Dátum: 11 dec 19, 17:56:03 »

Yamamoto vs Zoro (TS előtti)
Sima Yamamoto győzelem, meg merem kockáztatni, hogy sima Cambio Forma-val is győzne Yamamoto, nem kellene Vongola Gear. 70-30.

Yamamoto vs Zoro (TS után)
Érdekesebb lenne valamennyivel... viszont ezt is Yamamotonak adom, Kojirou locsolja Zorot, aki lelassul, Yamamoto ekkor Vongola Gearba vált és Sadachi: Kirisame, vagy Udachi: Kirisame segítségével földre viszi az ellenfelét. Az egyetlen komolyabb gond talán az Ootatsumaki, viszont szerintem ez eső lánggal tompítható, így a 1/2 km/óra sebességű forgószél nem okozna gondot az eső őrzőnek. Zoro pedig nem jut messzire a hatalmas hajóácsoló képességével, ha az ellenfele gyorsabb (igazából ő lassabb) nála. Majd miután elhelyezi a lángokat egy Jiunoka-val befejezi a harcot. 55-45 az őrzőnek.

Sanji vs Future Hibari
Ha Genkishi minden speciális erő nélkül legyőzte  a süni klónokat, egy DJ rúgás is kilyuggatná őket. A sebesség Sanjinál nagyobb, az erő körülbelül egyenlő, viszont az "utóhatás" Sanjinak adja a közelharcot. Valószínűleg a túlzott fanság szól belőlem, de én nem tartom olyan nagyon eldőltnek a harcot.

Sárkányölők vs Mugiwara-ék
Röviden a harc: Natsuék epic beállása (Wendy néz ki a legveszélyesebben), ekkor Sanji és Zoro előugrik, fél másodperc alatt agyonverik Natsut és Laxust, majd Wendynek adnak egy krokit. Maximum Laxus ellen kellene beszállnia Luffynak a harcba, Natsu nem okozna gondot. 99-1 a Mugiwara csapatnak, mert ha elfelejtenek harcolni, talán, ismétlem: TALÁN gyűjthet elég erőt Laxus a Fairy Law-hoz.
Szerk.: elnézést, rosszul memorizáltam a harcot, így az ikreket összekevertem :/ na mindegy, Gajeel se lenne nagyobb kaland. Maximum annyi, hogy Luffynak is be kéne ugrani már a kezdetek kezdetén.

Bee vs Ivankov
Közelharcban a női Ivankov simán kikerülné Bee összes kardos támadását, a Lariat  okozna maximum gondot, bár szerintem az a 8 kilónyi smink felfogná. A Bijuu formát egy fejnövesztős Galaxy Wink-kel kiütné, nem tűnik olyan erősnek a Hachibi, pláne úgy, hogy már a Yonbi is veri a mostani mangákban... bár én is inkább a döntetlen felé hajlok a Bijuu-dama miatt mondjuk...
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 19, 18:14:51 írta renato » Naplózva
gabig35
Chuunin
*

« Válasz #318 Dátum: 11 dec 19, 18:04:07 »

Ivankov (OP) vs. Killer Bee (Naruto) - Killer Bee.A chakra köpennyel elkerüli a kacsintásokat és a gyorsaságával könnyedén győzne.
Stein és Spirit (Soul Eater) vs. Kakuzu (Naruto) - Én Kakuzunak adom.Bár Stein képes a fonállal megakadályozni a mozgását,de láthattuk,hogy ha teljesen akarja alkalmazni,akkor ő sem mozoghat addig,mert tulságosan koncentrálnia kell.Pár szivet talán elintézne Stein,de mind az ötöt nem tudná.
Sanji (TS előtt) vs. Future Hibari - Future Hibari.Egyszerüen sokkal erősebbnek tartom,ráadásul ott vannak a dobozok is.
Laxus-Natsu-Gazille vs. Luffy-Zoro-Sanji (TS előtt) - One Piece srácok sokkal táposabbak.Hogy őszinte legyek Zoro vagy Luffy egyedül lenyomná a 3 sárkányölőt.Luffy Gear Second és ugy elverné őket,ahogy Bluenoval tette.Zoro meg szétvágná őket.
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #319 Dátum: 11 dec 19, 18:22:20 »

Yamamoto vs. Zoro (TS előtt)

Itt kap kb 40%-ot Yamamoto. Kardforgatásban jobb Zoro, kitartásban sokszorosan veri, sebességben alapból egy szinten vannak, fizikai erőben meg kb olyan, mintha Jozut és Cobyt hasonlítanánk össze. Az egyetlen oka a 40%-nak az az esőláng, de nem láttam még hogy Zoro bármikor hátrányban lett volna a gyorsabb ellenfelek ellen (gondolok itt most pl Kaku-ra). Azon kívül ha nagyon akarja, még Yamamoto kardját is könnyedén feldarabolhatja, ha már a vasat és a Tekkait is szétcseszte. Jobban belegondolva a 30% is csak jóindulattal jár Yamamotonak.

TS után:

Esélye sincs az eső őrzőnek, még csak jófejségből se nagyon tudok neki mire adni. Zoro a Kirisame-ket karddal hárítja, ha esetleg bekap belőle valamennyit akkor is simán tudja folytatni a harcot, nagyobb sérüléseket is szerzett már. Az Ootatsumaki vagy a továbbfejlesztett Onigiri ellen pedig viccből se tudok esélyt adni Takeshinek. Mínuszba azért nem akarom vinni az őrző esélyeit, de úgy lenne reális.

Sanji vs. F Hibari

A süniknek van egy olyan kellemetlen tulajdonsága, hogy ha megrúgod őket akkor a tüske kilyukasztja a lábadat, szóval ezt nem javaslom Sanjinak. Sebességet egyikük se mutatott jelentőset, erő kb tényleg egyenlő lehet,  viszont Hibari fegyvertára sokkal változatosabb Sanjiénál, és ez miatt kapna ki a Mugiwara tag.

FT vs. OP

Már hogy verné agyon Zoro és Sanji fél másodperc alatt Laxust? Ez viccnek is rossz. Bár ahogy látom az inkább Gazille akart lenni, mert utána Laxusnak még semmi baja. Nevet Gazille vasbőrét Sanji nem hiszem hogy könnyen áttörné, és Zoro se vágná át könnyen a mágikus erővel felerősített páncélt. Natsu csíter, szóval neki 5 élete van, Laxus meg elég powa. Enel villámát túlélték, de már attól is elvesztették az eszméletüket a Szalmakalaposok (kivéve ugye Luffyt). Na most Laxus ugye mágikus erőt is használ hozzá, ami nem gyengén felturbózza a támadások erejét, és ha esetleg mindhárman kombinálják az üvöltésüket por se marad Luffyékból. (Láthattuk már Wendy-Gazille-Natsu trió üvöltése mekkora robbanást okozott, ha ehhez hozzávesszük Laxust, aki egyedül akkorát kiabál mint a másik kettő együttvéve... Luffy kalapján kívül semmi nem maradna meg a kalózokból, az is csak azért mert elpusztíthatatlan. Nevet) 70-30 a mágusok javára.
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #320 Dátum: 11 dec 19, 20:03:04 »

TS előtt:
Kardforgatásban mivel jobb? Zorotól látunk stílusonként 4-5 támadást (bár van, amiből kevesebbet), Yamamoto pedig egy stílust nyomat veszettül jól. Fizikai erővel szemben pedig ott van Yamamoto "képesség" beli előnye, amit a lángok miatt kap.
Azért totál nem mindegy, hogy a megszokott sebességeden küzdesz valaki ellen, vagy jóval lassabb reflexek, stb...-vel harcolsz valaki ellen..
ZORO jelenti ki, hogy nem képes előhívni azt az erőt. De ha nagyon azzal szeretnél érvelni, akkor megemlítem, hogy a Shigure Kintoki acélpengéjét az esetek túlnyomó részében eső láng fedi, így nem hiszem, hogy ledarálná azt Zoro.
Jobban belegondolva itt is csak a jóindulatom miatt van Zoronak 30%-a.

TS után:
Igen, a plazma halmazállapotú lángokat karddal hárítja Zoro.. valószínűtlen... azonban ha átszúrja egy Udachi: Kirisame, az kicsit egészségtelen még az ő számára is..
Ootatsumakit kifejtettem az előzőbe, de ha már így említed, akkor azzal a mezővel, amit felhúzott Squalo is maga elé Zakuro ellen, majd a mostani arc során Yamamoto körül is láthattunk legyengítheti Kojirou nélkül az Ootatsumakit. Az Onigirit pedig a Gofuu Juuu-val kikerülheti.

Sanji vs Hibari:
Igen, Rollnak vannak tüskéi minden 1 méter üres hely után....
FUTURE Hibari fegyvertára mivel változatosabb? Roll és tonfa... nagyszerű! Sanji rúgása meg éget.. szóval erő+égetés.

Laxust? Odamennek, és beépítik a falba. De mint mondtam, mivel Gajeel van Wendy helyett, így Luffy is harcol az elejétől.
Naplózva
Immortal
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #321 Dátum: 11 dec 19, 23:45:35 »

Aizen vs 5 Kage?

Szerintem Aizen győzne már Hougyoku nélkül is,vele együtt meg szinte biztos,hogy legyűrné az 5 Kagét. Kyoka Suigetsu használatával pedig azonnal végezne,mind az 5-tel. Bár a bankaiára azért kíváncsi lettem volna....
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 19, 23:46:08 írta Immortal » Naplózva
gt12
ANBU újonc
*

« Válasz #322 Dátum: 11 dec 20, 10:04:10 »

Szerintem is Aizen lenyomná az 5 kagét, bár vannak kérdések. Pl. a 81-es kötés blokkolja-e a csakratámadásokat, bár valószínű igen, hiszen Byakuya már bemutatta a 7-es espada ellen, hogy nem kidou alapú, de ahhoz hasonló támadásokat is blokkol. Viszont csak egy irányból hatásos. Ha a Kagék be tudják keríteni (amire azért a Raikage révén bőven van esélyük), akkor már bőven érhetné sérülés. Láthattuk, hogy Aizent is el lehet kapni egy kis összedolgozással. Pl. Gaara ugyanúgy elkaphatja a homokkal, mint Toushiro a jéggel, Raikage pedig képes lenne komoly sérülést okozni. Tehát Kyoka Suigetsu nélkül erős karakterek összedolgozása elkaphatja. Viszont a kardja kiengedésével nyerne, hiszen mind az öt kagét egyszerre ejtené "genjutsuba". És ezt a genjutsut Gaara homokja sem lenne képes felderíteni szerintem. Így akár egyesével levagdoshatja a kagékat.
Naplózva
gabig35
Chuunin
*

« Válasz #323 Dátum: 11 dec 20, 17:19:56 »

Még én is beismerem,hogy TS előtt Zoro kikapna Yamamotol.Azonban szerintem nem az esőlángok szórásáért,amit Genkishi ellen használt,hanem már itt jobb kardforgatásban.TS után azonban kétlem,mivel Zoro itt már olyan magas szinten üzi a kardforgatást,hogy egy Usopp kaliberü srác,akinek jó a szeme sem látja a mozgását.Szerintem itt egyetlen Iai-al befejezné a csatát.
Sárkányölők VS Szalmakalaposok : Gazille védelme sehol sincs Mr. 1 védelméhez képest,ugyanis a vas gyengébb,mint az acél.A Vast még Sanji is összetudja törni.Laxus villám manipuláló képessége,pedig sehol sincs Enelhez képest.Az együttes üvöltés tényleg erős,de a szalmakalaposok összetett támadásaik is hihetetlen erősek,pl a Gomu gomu no Santoryu cannon.De eleve tul nagy az erőkülömbség köztük.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #324 Dátum: 11 dec 20, 17:32:17 »

Ezt az "Usopp se látja olyan jól mozog" dumát gőzöm sincs honnan veszed... gyors pillanatai mindenhol voltak, nem csak a NW-ben..
Mi ez a "még Sanji is" duma?? Legnagyobb zúzó erőt ő képviseli az egész legénységből (kivéve Luffy-t). És azért Gajeel védelme vas+mágia, ami azért kicsit határozottabb, mint az acél...
Naplózva
gabig35
Chuunin
*

« Válasz #325 Dátum: 11 dec 21, 11:23:52 »

Usopp se látja olyan jól mozog dumát a Luffy/Zoro/Sanji VS Krakenböl veszem,ahol amikor Zoro felvágta a kraken csápját,Usopp valami olyasmit mondott,hogy nem is látja a mozdulatait olyan gyors.
Még Sanji is dumát pedig azért mondtam,mert Zoro már vágott át acélt,Luffy pedig ütött át acél kaput,de az nem rémlik,hogy Sanji csinált volna hasonlót.
Gazille vas+mágiája nincs olyan erős szinten,mint Mr 1 acélja.Ha Natsu megütné Mr 1-t olyan erővel,mint Gazillet eltörne a keze.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #326 Dátum: 11 dec 21, 16:41:41 »

Azt Sanjira mondta. Mangába itt találod az említett jelenetet: http://www.mangareader.net/one-piece/605/12 - Zoro sebességéről szó sem esik. De köszi, így legalább van még egy érvem a Sanjis harcokhoz Nevet

Nem értek egyet a "vas+mágia<acél" dologgal, de ezt inkább egy Gajeel fanra hagyom, mert igazából engem hidegen hagy mindkét karakter, így kedvem sincs manga fejezetet keresni, ahol a védelmüket ecsetelik.

Dobnék pár új harcot:
Orochimaru vs Kenpachi
Totomaru vs Suigetsu
Luffy (TS előtt) vs Bee
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 21, 16:57:14 írta renato » Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #327 Dátum: 11 dec 21, 17:25:28 »

Kenpachi vs. Orochimaru: Nemrégiben volt egy Nnoitra vs. Orochimaru harc, ahol, bár én először Marcsira szavaztam, meggyőztek arról, hogy Nnoitr győzne és mivel Ken-chan erősebb, mint Nnoitra, így ő is elverné Orochimarut.

Totomaru vs. Suigetsu: Fairy Tail Totomaruról beszélünk? Csak mert neki a gagyi szivárványlángjaival ezéje sincs egy erős vízhasználó és kitűnő kardforgató ellen, akinek még menő vérvonala is van. Talán a hideg lánggal tudna kicsit fagyasztani, de nem hiszem, hogy az elég hatékony lenne.
90% Suinak.

Luffy vs. Bee: Luffy közelharcban nagyon alulmarad, minvel pont a vágófegyverek a gyengéi és Bee nagyon gyors. G2-ben Luffy gyorsabb lesz, de ellenfel három-négy farokkal máris kiküszöböli a különbséget. Luffy egyetlen esélye a G3, az talán még a teljes Bijuu formában is kárt tud tenni. Úgy viszont nem tudná kikerülni a Bijuu-bombát.
65% Bee-nek.
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #328 Dátum: 11 dec 21, 17:29:44 »

Nnoitra azért nyer, mert elég ellenálló. Kenpachit könnyebb megsebezni, meg nem is használ oylan jellegű támadást, ami akárcsak komolyan kárt tehet Orochimaruban (azt most ne vegyük, hogy mi lenen, ha széltében ketévágná, mert ez azért csak nem történne meg) úgyhogy ő veszít.

A fagyasztás tényleg elég nagy előny, de kevés, úgyhogy SUi szerintem is lazán nyer... kivéve, ha jégszoborrá dermed mégis.
Totomaru amúgy engem eleve sem nagyon győzött meg, hogy ő msot miylen nagyon kemény.
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 21, 17:31:02 írta STM » Naplózva
gabig35
Chuunin
*

« Válasz #329 Dátum: 11 dec 21, 17:52:00 »

renato annyira nem vagyok hülye,hogy ne tudjam Usopp kinek mit mondott.Az általam emlitett jelenet nincs benne a mangába,csak az animébe.Itt egy link http://www.youtube.com/watch?v=-diIeufXmT0 2:24-nél mondja Usopp.Igaz,hogy Sanjit is megdicséri,de az ő mozdulatait látja.

Orochimaru vs Kenpachi - Kenpachi.Ha egy Kendo suhintással elkapja Orochimarut,akkor semmi se marad belőle.
Totomaru vs Suigetsu - Én Suit erősebbnek tartom.Magyarázatot erre nem tudok adni,de ha megküzdenének én ugy gondolom,hogy Suigetsu jönne ki győztesként.
Luffy (TS előtt) vs Bee - Hmmmm...Szivem szakad meg,hogy ezt kell mondjam,de Bee győzne.Nem tud érvényesülni közelharcban ellene.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 95
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins