24 nov 26, 07:24:29 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 95
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne csatában extra (A minimum 2 teljes sor kötelező harconként)  (Megtekintve 289111 alkalommal)
0 Felhasználó és 32 vendég van a témában
gabig35
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #300 Dátum: 11 dec 12, 14:52:23 »

Igen arra gondoltam,amikor Kakashi ugyanazt a teknikát lemásolta.Ha belegondolsz annyi idő alatt megölhette volna 10 x.De a Narutoba kb mindenki megvárja,amig az ellenfél elkésziti a kézpecsétet.
Nagato vs Eső-Vihar-Nap : Elméletileg tényleg végtelen a lángtartalékuk,de többször is láthattuk,hogy gyakorlatban nem igy van.Én ugy gondolom,hogy Nagato a Rin'negan teknikáival győzedelmeskedne.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #301 Dátum: 11 dec 12, 15:52:10 »

De ne azt mond, hogy megvárta. Hasonló szintű jutsuval támadt vissza. Ha belegondolsz egy tenger mellett több értelme van víz jutsuval támadni, mint valami gyengécske földdel. A villám technikát meg beszívta volna, amint közel megy Zabuza lenyesi.

Mikor is láttuk, hogy a láng bemondta az unalmast? Erre kérek példát, nekem még csak nem is dereng ilyesmi.
Naplózva
gabig35
Chuunin
*

« Válasz #302 Dátum: 11 dec 12, 16:28:34 »

Amik igy hirtelen eszembejutnak az animéböl:
-Xanxus ellen,amikor Tsuna a Null pont áttöréssel próbálkozott,azt mondták pocsékolja a lángot és igy ki fog fogyni belőle.
-Lal Mirch bogara körbetekerte Tsunát és arra kényszeritette,hogy lángot bocsásson ki,majd Tsuna kifogyott belőle
-Amikor a kezdetleges dobozokkal küzdtek Verde ellen,az elszivta a Vongola lángokat
-Amikor megszerezték az Arcobalenok pecsétjét és visszajöttek nem tudtak lángot generálni a Vongola Dobozoknak,mert elvoltak fáradva.
-Ghost elszivta a lángokat,majd ezután pontosan ezért nem tudtak szembeszállni Byakurannal,kivétel volt ez alol Tsuna,akitöl nem szivta el.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #303 Dátum: 11 dec 12, 20:38:53 »

-Lehet mondták, mégis bírta lánggal Tsuna. Bár elszívta Xanxusét, de valljuk be ott indokolt is volt a láng fogyása, mivel Xanxus majdnem kicsinálta a tizediket.
-Úgy emlékszek, hogy "Lal bogara" (hívjuk a nevén: Zamza) csak eltéríti a lángokat, nem elszívja.
-Filler, tipikus filler hülyeség.
-Az animében. A mangába a Melone bázisról visszasétáltak a föld alatti bunkerbe, ahol Tsuna már kinyitotta Nattsu dobozát.
-Ghost szívta, szívta, de hogy kimerültek a fiúk-lányok a lángból? Ez nagyon nagyon nem rémlik.. sőt..

Node itt egy harc az elemezni vágyóknak:
Lal Mirch vs Haruno Sakura
Két "gyengébb" szereplő harca, érdekel szerintetek kinek a győzelmével zárul a harc.
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 12, 20:46:47 írta renato » Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #304 Dátum: 11 dec 13, 09:57:26 »

Hát én még kezdő vagyok KHR-ben, de Lal nekem elég tápnak tűnik Sakurához képest: van három doboza, kétfajta lángot képes használni, illetve men lehet rossz harcos, ha el tudja verni Colonellot. Sakura meg nagyot üt. Számomra ez nagyon egyértelmű, de lehet, hogy csak a Sakura-utálat szól belőlem.
80% Lalnak.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #305 Dátum: 11 dec 13, 14:45:23 »

Hát nem tudom. Való igaz, hogy Colonellonál erősebb volt Lal, de amit az animében mutat... nem akarom lelőni a poént, de amit az alatt az egy komoly harca alatt produkál nagyon nagy szégyen. Igazából 3 lángot képes használni (zölddel írom a harmadikat), és szerintem pont az eső láng miatt győzné le Sakurát. 60-40.
Naplózva
gabig35
Chuunin
*

« Válasz #306 Dátum: 11 dec 13, 15:11:38 »

Lal legyőzné Sakurát.
Sakuranak csak a borzasztóan nagy ereje van,az ütései kikerülése pedig nem okoz gondot Lalnak,hiszen nagyon harcképzett.A fegyverei ellen pedig nem nagyon tud védekezni Sakura.
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #307 Dátum: 11 dec 13, 15:33:40 »

Jéé, egy harc, ahol mindenki egyetért a győztest illtőleg. Ez ritka dolog. Nevet

Ezt szrintem kiveséztük, szóval mondok két újat:
Shikai Ichigo (Bleach) vs. Inuyasha (???)
Crona (Soul Eater) vs. NW Chopper (One Piece)

Ez utóbbi valahogy így kezdődne:
Crona: Nem tudom, hogy kell viselkedni egy tanukival...
Chopper: Nem tanuki vagyok, hanem rénszarvas!!! Ezért megfizetsz!!!
 ikszdé
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #308 Dátum: 11 dec 13, 15:50:58 »

KUtya győzelem, a shikai túl gyenge, hollow-mask az ugye ilyen feállásban nincs, de még ha van is, minek, Inuyasha meg azért jkól feltápolta a sztorii végére magát, meg a kardját is. MOndjuk, Ichigo jó gyors is persze, de annyival nem gyorsabb talán, hgy elég legen a győzelemhez.

Naplózva
gabig35
Chuunin
*

« Válasz #309 Dátum: 11 dec 13, 18:40:26 »

Ichigo a mangában az aktuális fejezetekben Shikaiban is borzasztóan erős.Ha azt a Shikait számitjuk a Inuyashának meszeltek.
Chrona VS Chopper : Chopper csak fizikai támadásokat tud véghez vinni és mint tudjuk azok értelmetlenek a fekete vér miatt.Azonban a kard igenis fog Chopperen,igy a harcot én Chronanak adom.

Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #310 Dátum: 11 dec 15, 09:23:30 »

Én nem becsülném le annyira Choppert. Az új guard point bundája sokkal vastagabb, mint amilyen hosszú Ragnarok, kung-fu pontban Tanuki-san ki is tud térni a vágások elől. Crona védelméről meg annyit, hogy első ránézésre sebezhetetlennek tűnik, de valójában olyan brutális támadással még nem szembesült, mint amilyet monster point Chopper osztogat. Viszont Orvos-san egy állat, így jó a hallása, minek következtében biztosan összef@ssa magát, ha Ragnarok elkezd visítozni.
60% Cronának.

Új: MS Sasuke (Naruto) vs. Maszkos Bankai Ichigo (Bleach)
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #311 Dátum: 11 dec 19, 14:35:10 »

Instant Sasuke win.
Ichigo sokkal gyorsabb és erősebb, de Sasukének van sharinganja. *_*

Igazából nagyjából olyan lenne, mint a raikage ellen, csak Ichigo van olyan hülye, hogy szétégjen az amaterasuban, vagy ha nem, akkor a kardja, és onnantól game over.
Mondjuk maszkos bankai Ichigonak én persze azt a szintet veszem, ahol legutóbb láttuk sima maszkkal.
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 19, 14:45:05 írta STM » Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #312 Dátum: 11 dec 19, 15:36:08 »

Hát igen... Ez kb. igaz, szerencsétlen Eperke nem úszkál a képességek diverzitásában, de ha Fulhollow Ichigot raktam volna a párosításba, akkor Sasukénak lett volna túl kevés esélye. Rossz ötlet volt, mindegy...

STM, ha már ismét itt vagy és hsz-farmolsz, kifejthetnéd a véleményedet a pár hónapja kitárgyalt és nagy port kavart Ivankov vs. Jiraiya csatáról.

Én meg dobok két újat:
Ivankov (OP) vs. Killer Bee (Naruto)
Stein és Spirit (Soul Eater) vs. Kakuzu (Naruto)
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #313 Dátum: 11 dec 19, 15:45:24 »

Tudom, hogy gáz, de a vanpíszt még nem láttam/olvastam, csak pár részt.  RÉgóta tervben van,, csak aztán sosem került rá sor, szóval ehhez nem nagyon tudok hozzászólni.

Stein szétszedi Kakuzut, aztán vagy meghal, vagy rájhön, mi a helyzet, és összehozza még ahányszor kell. A lélekvarrással ha rámegy Kakuzu varrataira, meggátolhatja a szétválást is, és oonnantól elég egy nagy csapás. Kakuzu persze rohadt erős, és ravasz is, de Stein is, plusz Kakuzu sem tudja, hogy ők ketten vannak. A kasza neki csak egy sima kasza. Én igazából erre egy ö50-50%-ot tudnék adni.
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #314 Dátum: 11 dec 19, 15:59:34 »

Ivankov vs. Bee

Jiraiya ellen se adtam sok esélyt Iva-nak, Bee pedig (akármennyire nem szívesen ismerem el) erősebb Jiraiya-nal. Ez nem minden esetben perdöntő, de itt sajnos nem a körbeveréses rendszerről van szó, a teljes Hachibi formával se Ero-sennin, nem Ivankov nem bírna el. Mondjuk egy Galaxy Wink nem tudom mit csinálni a nagy döggel, de nem valószínű hogy ledöntené. A Bijuu bomba viszont garantáltan elintézné a buzit.

gman, KHR-ben merre jársz? Lenne pár harc, amiben más véleményére is kíváncsi lennék.

Mindenesetre:
Yamamoto (mangás) vs. Zoro (TS előtt)
Yamamoto(mangás) vs. Zoro (TS után)
Sanji (TS előtt) vs. Future Hibari
Laxus-Natsu-Gazille vs. Luffy-Zoro-Sanji (TS előtt)
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 19, 16:11:18 írta Mistich » Naplózva

Oldalak: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 95
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins