24 nov 26, 05:12:45 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 95
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne csatában extra (A minimum 2 teljes sor kötelező harconként)  (Megtekintve 288704 alkalommal)
0 Felhasználó és 40 vendég van a témában
Mistich
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #270 Dátum: 11 nov 22, 15:33:49 »

Laxus vs. Bee

Beenek nem sok esélye van. Sasuke csak elég gyors, Bee nagyon gyors, Laxus meg "villám"gyors. Tehát sebességben verné a Jinchuurikit. Attól hogy Bee csak körbeveszi villám elemű chakrával a kardját, még ugyanúgy nem hatna Laxuson, csak annyira mint egy (Bee esetében hét) átlagos katana. Laxusnak vannak nagyon gyors, távolsági meglepetéstámadásai, amik ellen Kirabinak esélye se lenne. http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/105/9 Egy ilyen után pl a sárkányölő tintahalat vacsorázhatna. Legelső alkalommal minden varázslat/támadás használata órákig tart. Nevet A Bijuu bomba is fél fejezet volt Beenél először. Viszont ha a Fairy Law talál vége a harcnak, ugyanis az az ÖSSZES ellenséget megsemmisíti, tehát Bee Hachibistől mindenestől fekszik ki. Ellenben a Bijuu bomba elől Laxus talán kitérni is kitudna, vagy akár egy Rairyuu no houkouval lecsökkenthetné Bee támadásának az erejét, ami után túlélheti a köpködést. 80-20 Laxusnak, de csak mert közelharcban hátrányban van.

Kuma vs. Ulquiorra

Sebességben szerintem gyorsabb Ulquiorra, de ugye megbeszéltük hogy az ilyeneket egy szintre rakjuk, szóval legyen egy szint. Ulqinál a repülésen kívül nagy előny még a nagy szintű regeneráció. Ulquiorra dárdáinak meg nem kell feltétlenül közvetlen találnia, az is elég lenne ha a maci orra elé dob egyet, a robbanásnak is elég nagy hatásfoka lenne. A regeneráció miatt 60-65%-ot kéne adnom Ulquiorrának, de ha Kumának sikerülne elteleportálnia Afrikába az Arrancart kijöhet egy döntetlennel.

Aeroneiro képességeire meg már nem emlékszek, ha újraolvastam a harcát lehet írok majd.
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #271 Dátum: 11 nov 23, 10:05:58 »

Ha egyszerre többen mondják, hogy hülye vagyok, akkor hajlanos vagyok elgondolkodni azon, hogy talán lehet némi igazság a mondandójukban, ezért egyezzünk ki egy döntetlenben. Igen, renato Sanjival elfogult, én meg Bee rajongó vagyok. Mosolyog

Akkor nézzük ezt: Laxus (FT) vs. Yondaime Raikage alias "A" (Naruto)

És még egy a vájtfülűeknek: Part 1 CS2 Sasuke (Naruto) vs Misaka (To Aru Majutsu Index)
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #272 Dátum: 11 nov 23, 15:38:56 »

Azért gondolom, hogy a kardok nem fognának Laxuson, mert rajtuk van a villám. Ez olyan, mintha valami tompa szegélyt tenne a pengéhez, ha Laxus ellen harcol. Neeeem is vagyok elfogult Sanjival... látnád amit néha msn-en levágok Mistich-kel egy Rokudo Mukuro vs Hibari Kyoya "harcnál" Nevet

A Raikage vs. A Laxus: nem emlékszek, hogy mondták-e A milyen sebességgel mozog... ha villám/villámnál is gyorsabb a mozgása, akkor egyértelműen ő nyer, nincs kétség efelől. Ha Laxus a gyorsabb, akkor viszont más a helyzet.
Lássuk:
Sebesség: Laxus
Fizikai erő: Yondaime
Ninjutsu/Mágia+hatékonyság: Laxus
Taktika: szerintem ez egyenlő
Ezek alapjánén Laxust hozom ki győztesnek egy 65-35 arányban.

To Aru Majutsu Index-et nem láttam, úgyhogy azt kihagyom.
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #273 Dátum: 11 nov 24, 14:10:32 »

A-ról azt tudjuk, hogy gyorsabb, mint a sharingan fókuszálási sebessége, ami feltételezen gyorsabb, mint egy átlagos szem esetében, tehát igen fürge. Amúgy itt a gyorsítótechnikák egyenlőek, szóval tökmindegy.

A Sasuke vs. Misaka harcot elemzem én. Előre szólok, hogy szerintem Misaka győz, így van egy sanda gyanúm, hogy Mistich hamarosan elmagyarázza majd, hogy miben tévedek.
Sasuke hatalmas szerencséjére Misaka fizikálisan egy átlagos közéiskolás leányzó, így ha csak ennyin múlna, akkor Uciha-boy csak odamenne és összetörné. Csakhogy nem ennyin múlik, mivel Misaka az Enel-szintű villámhasználat miatt szinte megközelíthetetlen. Taijutsu és a Chidori kiestek. Genjutsuban nem hiszem, hogy a kis Sasuke túl jó volt, így maradt a Katon. A tűz nyilvánvalóan lassabb a villámnál, ezért Misaka találati rátája jóval nagyobb. Végül ott van az érmeágyú, amit szerintem még sharingannal sem egyszerű kikerülni és ha talál, akkor instant death van.
65% Misakának.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #274 Dátum: 11 nov 24, 14:47:58 »

Igaz, most, hogy már nincs gabig, visszatérhetünk a régebbi szabályokhoz.

A Sasuke vs. Misaka harcot elemzem én. Előre szólok, hogy szerintem Misaka győz, így van egy sanda gyanúm, hogy Mistich hamarosan elmagyarázza majd, hogy miben tévedek.
Ez jó volt Nevet

Akkor behajítok pár harcot én is:
Kouzuki Kallen (Knightmare-rel) vs Sagara Sousuke (Arm Slave-vel)
Hibari Kyoya vs Edward Elric
Sakai Yuji (Shakugan no Shana) vs Romeo Combolt (Fairy Tail)

Ha nem írok erőmeghatározást, akkor a legerősebb formáját kérem az adott szereplőnek (ez mostantól számítva nálam mindig így lesz, csak hogy tudja mindenki).

És egy kérdés a kedves modibához!
A témában csak különböző animében szereplő karaktereket lehet egymásnak küldeni, vagy netán lehet olyat is, hogy olyan animék szereplőit küldjük harcba, akiknek nincs külön "Ki nyerne csatában?" topicuk (gondolok itt a KHR-re, az FMA-ra, stb...)?
Naplózva
Putir
Vendég
« Válasz #275 Dátum: 11 nov 24, 14:54:17 »

Bocsi az offért ,de erre a 1. hsz-be van válasz.

"Akkor ereszd egymásnak a különböző animék szereplőit."
A FMA-nak KHR-nek van saját topikja szerintem oda mehet a harc.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #276 Dátum: 11 nov 24, 14:57:50 »

Putir mindenért tudsz privátot írni, ezért miért nem? Nevet
Ezt egy utalásnak szántam volna, hogy lehessen már írni ide ilyen harcokat is. Egyes animének a témáját nagyon kevesen olvassák (lásd: KHR topicot max 4 ember ha látogatja, de itt-ott kiderült már, hogy több olyan ember látta az animét, aki ezt a topicot gyakran olvassa).
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #277 Dátum: 11 nov 24, 16:24:58 »

A Majutsu no index második évadát nem láttam, az elsőben meg nem volt ilyen villámhasználati cuccos, anélkül meg nem hinném hogy sok esélye lenne Sasuke ellen... Bár ha egyszer talál Misaka akkor tényleg nyert. Viszont Sasuke magas szinten űzi a kawarimi technikákat, tehát párszor még túl is élheti az érmehajítgatást. Az első évadi Misakát legalább 70%-kal veri Sasuke.
Am alap Sharingannal is szarrá genjutsuzta a Raikage testőrét.

Hibari vs. Edward

Hibari már CF-fel is verné Edwardot, VG-t használnia se kéne. Egy, maximum kettő ütéssel darabokra törné Ed kezét, ami után nem tud alkímiát használni, tehát esélye sincs. Ha esetleg az egyik tonfát sikerülne transzmutálnia, felhő lánggal csinál másikat. Sima Hibari win.

Armstrong (FMA) vs. Kurono Kei fegyver nélkül (Gantz)
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 24, 16:25:58 írta Mistich » Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #278 Dátum: 11 nov 24, 17:14:03 »

Mi nem volt!? Szerintem a kiscsaj eléggé nagyokat szikrázott a hídon, Touma is csak a keze miatt úszta meg.
Amúgy azt vágod, hogy Part 1 Sasukéról van szó? Akkor annyira szerintem még nem volt pro. Az Itachi ellen harcoló Sasuke természetesen bedarálná Misakát.

Hibari vs. Ed: Ez a harc, ez mi ez? ikszdé 140-edik részig láttam a sorozatot, de már így is láttam annyit, hogy Edwardnak rövid jövőt jósoljak egy ijen csata után. Kíváncsivá tettél renato, mi alapján gondoltál 0%-nál nagyobb esélyt Ednek?
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #279 Dátum: 11 nov 24, 17:31:24 »

Ezt benéztem. Nevet A part1 rész nem tűnt fel, azt a Sasukét szétszedné Misaka. Kitérni se nagyon tudna Sasuke, gyors volt ugyan, de közel nem annyira hogy a pénzérmedobálást túlélje. A hídon nem csak annyi volt, hogy ellőtt egy pénzérmét? Bár néztem pár AMV-t, ilyen szikrázások többször voltak Misaka körül, bár harcban ha jól emlékszem egyszer se használta. Bár elég rég láttam már, és olyan nagyon meg se fogott a sorozat, szóval nem kizárt hogy én emlékszem rosszul.
Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #280 Dátum: 11 nov 24, 20:48:05 »

És egy kérdés a kedves modibához!
A témában csak különböző animében szereplő karaktereket lehet egymásnak küldeni, vagy netán lehet olyat is, hogy olyan animék szereplőit küldjük harcba, akiknek nincs külön "Ki nyerne csatában?" topicuk (gondolok itt a KHR-re, az FMA-ra, stb...)?

Igen jöhetnek egy animéből is (kivétel aminek van témája)
itt egy példa Potato vs Sora (Air) ikszdé  Pojén

Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #281 Dátum: 11 nov 27, 08:46:52 »

Pont az a lényeg Mistich, hogy ha valaki körül cikázak a villámok, akkor nem érdemes a közelébe menni, neaggyisten felpofozni, hacsak nem okoz kéjes élvezetet, hogy szép egyenletesen ropogósra süt az áram.

Az eddig nem elemzett csatákat valószínüleg már senki sem fogja kitárgyalni, ezárt mondok két újat.

A fiatalabbik Toguro, tehát a hústorony (Yu Yu Hakusho) vs. Zombi Oars (One Piece)
Buggy (One Piece) vs. Hidan (Naruto)
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #282 Dátum: 11 nov 27, 09:21:16 »

Buggy vs Hidan: ez olyan, mintha elvennénk Hidantól a kaszáját. Teljesen egyértelműen, 110%-osan Buggy, bár nem nézném meg a 10 órán keresztüli szenvedését, mire rájön, hogy harcképtelenné kellene tenni Hidant.

Toguro vs Oars: a 120%-os Toguro ellen szerintem alulmaradna Oars. 70-30.
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #283 Dátum: 11 nov 27, 09:44:27 »

Buggy vs. Hidan: Két kérdés: Ha Hidantól elveszik a kaszáját, akkor mi tartja vissza attól, hogy addig rugdossa Buggyt, amíg az el nem kezd vérezni? (Mondjuk itt már nem is kellene vér, mivel Hidan annyival jobb harcos, hogy sima pusztakezes taijutsuval is agyon tudná verni Buggyt.) Miért kellene Buggynak 10 órát szenvednie, ha egy Buggy-golyóval cafatokra tudná robbantani Hidant?
Én 60%-ot adok Buggynak, mert ha az a pár bomba célt téveszt, akkor Hidan simán összeveri.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #284 Dátum: 11 nov 27, 10:10:17 »

A Buggy bombát elfelejtettem, ez igaz...
De a rugdosós rész kicsit abszurd... Buggy felszáll, és nem tudja megrúgni Hidant. És azért nem 1-2 rúgás kell, hogy elkezdjen vérezni.. én maradok a 80-20-nál.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 95
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins