24 nov 26, 07:24:07 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 95
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne csatában extra (A minimum 2 teljes sor kötelező harconként)  (Megtekintve 289108 alkalommal)
0 Felhasználó és 32 vendég van a témában
gabig35
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #255 Dátum: 11 nov 01, 13:12:40 »

Ez akkora tulzás volt,mint amikor Luffy a nemtudom hány tonnás aranygolyóval járt kelt Skypiean.Ilyen gravitáció mellet a saját testük ölné meg őket,nekik még sincs semmi bajuk,csak a földhöz vannak tapadva és még az sem fáj nekik.Kissé furcsa,hogy a környezetre és a személyekre máshogy hat.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #256 Dátum: 11 nov 01, 16:55:59 »

Gabig... én most elhatározom, hogy veled nem fogok többet vitatkozni, mert felesleges.

Új harcok:
Namikaze Minato vs. Monkey D. Luffy (TS utáni)
Namikaze Minato vs. Roronoa Zoro (TS utáni)
Namikaze Minato vs. Sanji (TS utáni)
Namikaze Minato vs. Nami (TS utáni)
Namikaze Minato vs. Usopp (TS utáni)
Namikaze Minato vs. Tony Tony Chopper (TS utáni)
Namikaze Minato vs. Nico Robin (TS utáni)
Namikaze Minato vs. Franky (TS utáni)
Namikaze Minato vs. Brook (TS utáni)
Naplózva
gabig35
Chuunin
*

« Válasz #257 Dátum: 11 nov 01, 18:13:07 »

Hehe Nevet ez rád is igaz
Namikaze Minato vs. Monkey D. Luffy (TS utáni) - Mivel Luffynak a lézer lassu volt,Minato sem lehet tul gyors.Bár ő inkább teleportál,de végülis megsebezni nem tudná.Azomban Luffy sem olyan veszett gyors,hogy Minatot megüsse.50-50
Namikaze Minato vs. Roronoa Zoro (TS utáni) - Ha Zoro közelébe menne,nemtudna semmit csinálni,mivel Zoronak 3 kardja van,de Minatonak csak 2 keze,amiben Kunait tarthat.50-50.
Namikaze Minato vs. Sanji (TS utáni) - Itt azomban már Minatonak adom.Közelebb is merészkedhet,mivel Sanji lába nem olyan piszok gyors.
Namikaze Minato vs. Nami,Usopp,Chopper,Robin,Franky,Brook Ezt mind Minatonak adom.
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 01, 18:13:40 írta gabig35 » Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #258 Dátum: 11 nov 01, 18:44:38 »

Mutasd már meg, hogy hol volt olyan, hogy te linkeltél egy manga oldalt (nem szoktál, most szólok) és én azt mondtam, hogy itt bizony a mangaka elrajzolta/böszmeséget csinált (ami mondjuk hülyeség, mert ő dönti el egy karakter erejét).

Na megpróbálom:
Minato vs. Sanji: Sanji futni ég. Minato harcolni föld. Sanji lenni képes támadni földre, Minato lenni megszívatva amennyiben támadni Sanji égen. Valamint Sanji lába a 2 év futás alatt ha annyira megedződött, hogy a vízben és az égen is képes járni, valószínűleg a szárazföldön is gyorsult, bár ez csak feltételezés, viszont alapos.

Minato gyorsabb, mint Luffy, de valóban Szalmakalapos nyerne.

Zoro vs. Minato: Zoro kiküldi az Ootatsumakit, Minato a büdös életbe nem szabadul meg tőle, és a mozgását is tudni fogja Zoro. Innen pedig egy 360 Pounds Hou-val kicsinálja a Hokagét.

Nami a délibábbal simán átcseszhetné Minatot, ami után következne egy Lion Rod, Minatoból pipiropogós lenne.
Brook a lelkét kapná el a zenével, ami durvább, mint egy genjutsu. Brook nyerne.
Robin a ránöveszti a kezét Minato hátára, majd kitöri a nyakát. Vagy ott van a klón.
Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #259 Dátum: 11 nov 01, 18:53:19 »

Nem akarok nagyon kukacoskodni, de néhány dolgot had említsek meg.

Ha már tucatnyi csatapárosítást írtok, akkor tegyétek meg, hogy mindegyikhez írtok legalább 2 sort. (Nem muszáj mindenkinek minden csatát elemeznie) Megj: Ez a rész belekerült a téma szabályai közé.

Mert nézzétek pl csak átrendeztem a legutóbbi párosításokat és máris van 3 teljes sorom. 
Idézet
Namikaze Minato vs. Monkey D. Luffy (TS utáni) Namikaze Minato vs. Roronoa Zoro (TS utáni) Namikaze Minato vs. Sanji (TS utáni) Namikaze Minato vs. Nami (TS utáni) Namikaze Minato vs. Usopp (TS utáni) Namikaze Minato vs. Tony Tony Chopper (TS utáni) Namikaze Minato vs. Nico Robin (TS utáni) Namikaze Minato vs. Franky (TS utáni) Namikaze Minato vs. Brook (TS utáni)

A közelharci karakterek esetén a nyers erő és gyorsaság meg esetleg valamilyen fegyver mellett, van egy bizonyos szintű harcművészeti jártasságuk is. (wow nyelven dexterity ikszdé)

Sokszor lemarad az hogy miben szerepelt az illető.

Ha valaki ír harcokat, akkor tiszteljétek meg azzal, hogy legalább azért 2-3 hozzászólásban Írtok róla elemzést.

és bla bla bla

Uff! Szolottam!
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 01, 22:45:28 írta Shiro » Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #260 Dátum: 11 nov 04, 08:38:45 »

Luffy legyőzné Minatot, Zoro talán, de Sanji nem lenne rá képes. Már akkor is csúnyán néztem, renato, amikor azt mondtad, hogy Sanjinak egy rúgás lenne Gai, de akkor nem voltkedvem vitatkozni. Szerintem Naruto világában Sanji "csak" a jounin szint felső osztályába tartozna. Biztosan fog még mutatni valamit mostanában, de az eddig látottakkal nem veheti fel a versenyt Minatoval. Jó, Sanji felfut a levegőbe, a Yondi meg utánavág húsz kést és elkezd cikázni közöttük. A legjobb megfogalmazás az, hogy nincsenek egy szinten. 70% Minatonak.

Orochimaru vs. Medusa: Na ez érdekes lenne. Marcsi szívósabb, Medusa fürgébb. Kusanagi=Vektorkard. Ingujj alól és minden egyéb testnyílásból előmászó nyolcvanezer mérgeskígyó=hátból kinövő temérdek halálraszurkáló vektorka. És most jön az, amiben Medusa a jobb: Oro képe rendesen megnyúlna, amikor a vektorok a huszonhetedik elemi ninjutsuját küldenék rá vissza.
Az Őrület hullámhossza miatt pedig nem hiszem, hogy Medusát nagyon megingatnák az egyszerűbb genjutsuk, így Orochimaru ismét kénytelen lenne a Fehér kígyóhoz folyamodni. Medusa ez ellen már nem tudna mit kezdeni fizikai valójában, de Marcsi megdöbbenve tapasztalná, hogy a boszorkány sem kezdő az efféle szellemi csatákban.
Ez nálam fifty-fifty.

Új: A Brook árnyékával ellátott zombiszamuráj (OP) vs. Ikaruga, aki tudja, hogy a zombikat mrgöli a só, és pont van nála egy adaggal (FT)
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 04, 11:24:31 írta gman » Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #261 Dátum: 11 nov 04, 14:05:25 »

Felőlem nézhetsz csúnyán, ha a Pacifista egy rúgás volt, Gai se lenne több..
Erős jounin? Gondolsz itt most Kakashira és Asumára? Mert akkor nem értek veled egyet...
Gman kérlek magyarázd meg, hogy ha a levegőbe valaki eldob 20 furcsa kést, majd eltűnik, és a késeknél jelenik meg, akkor milyen következtetésre jutsz? Valamint a kések egy irányba repülnek, nem szúródnak bele a felhőbe, így Sanjinak egy felé kell csak figyelnie.
Nem fogunk egyetérteni, ennek két oka van: imádom Sanjit és utálom Minatot. Ezt a harcot is csak azért írtam be, mert Mistich-kel msn-en nem jutottunk dűlőre. De hogy Gai méltó ellenfele lenne NW Sanjinak , az még viccnek is rossz..

Ryuma vs. Ikaruga harcot én Ryumának adom, sokkal jobb kardforgató, legyőzné Ikarugát.

STM harcaihoz nem igen tudok szólni, mert sok szereplő képességére nem emlékszek már tisztán.
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #262 Dátum: 11 nov 08, 10:28:13 »

Második, vagy harmadik kapuban Gai is másodpercek alatt szétszerelne egy Kumautánzatot, hatodik kapuban pedig bőven utóléri Sanjit erő és gyorsaság terén. Szerintem is Sanji győzne, de az egy rúgást enyhe túlzásnak tartom.

Edo Madara vs. Aizen: Szép, elhúzódó csata lenne. Mindketten halhatatlanok, így kénytelenek volnának rájönni, hogy a meteorokkal és a 90-es Kidoukkal nem sokra mennek. Mit is tehetnének? Aizen zampája haszontalan, mivel a sharingan átlát a genjutsun. A megkötő kidouk jól jöhetnek, de nem tartanak örökké, főleg ilyen bika ellenféllel szemben nem. Aizen felkészülten hozna valami bigyót, amivel örökre csapdába zárja a madárkát, de így mehéz dolga lenne. Madara Rinnegannal gondolom tud lelket lopni, de ahoz meg kellene fognia Aizent, ami nem könnyű. Mokutonnal lehet, hogy elkapná, de ez is necces.
Madara 50,01%-Aizen 49,99%

Új: Laxus (FT) vs. CS2 Sasuke (Naruto)
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #263 Dátum: 11 nov 08, 15:11:12 »

Yuyuke vs. Naruto

Epic Yusuke win. Sokkal gyorsabb Narutonál Yusuke, és a sorozat végén úgy lődözte a Reiganokat mint a gépfegyver a töltényeket. Ha klónokat hoz létre Naruto, akkor lő egy emeletesház méretű Reigant, nagy részét leszedi ezzel, többit meg taijutsuban veri. Kitartásban is sokkal jobb Urameshi, fizikai ereje is nagyobb. A 2 anime között túl nagy erőkülönbségek vannak, azonban a Rasenshuriken miatt legalább 30%-ot kell adni Narutonak.

Madara vs. Aizen

Én legalább 55-60%-ot adok Aizennek. Madara nem hinném hogy eltudja kapni a fa elemmel, ha esetleg sikerülne neki akkor se állítaná meg a Bleach karakterét. A fa elem számomra hatalmas csalódás, fogalmam sincs mi akkora durranás benne. Kisame fizikai erővel, félig halott állapotban darabokra törte... Aizennek is simán sikerülne. Erre rálehet fogni hogy Yamato alacsonyabb szinten használja mint Madara, de Aizen is magasabb szinten van mint Kisame. Csak azért nem adok 60%-nál többet Aizennek, mert nem biztos hogy van pecsételő kidouja, bár nagyon meglepne ha nem lenne.

Laxus vs. Sasuke

Poén harc lenne sajnos, Sasuke hatalmas verést kapna. Ha Natsu tűztámadásait jó ideig leszarta Laxus, Sasuke Katon technikái sem lennének neki problémásak. Villám elemet megenné reggelire (szó szerint ikszdé) alap Sharinganos genjutsuk meg nem hiszem hogy sokat ártanának neki (Mystoganéból is kitört). Esetleg egy genjutsuval lebénítja pár másodpercig, és utána karddal leszúrhatja Sasuke Laxust. Ez miatt kap 10%-ot, meg még 10-t azért mert az egyik kedvenc animekarakterem. 80-20%.

Sanji vs. 6 kapus Gai

Ezt is olyan 80-20-ra adom, Sanjinak. Nagyon ezen nincs mit részletezni, ha a Hiru Tora-ba belehal Sanji kikap, de ez eléggé irreális lenne, mivel Oztól kapott tockosba se halt bele, pedig ő nyilván erősebb Gainál. Miután ellövi a Hirutorát pedig mozdulnia sem kell Sanjinak, kidől magától a szerencsétlen.

Natsu vs. Mustang

Ez a harc, ez mi? Nevet Mustang egyetlen fegyvere megegyezik Natsu reggelijével. Epic Natsu win.

Ikaruga vs. Ryuuma

Ryuumát látom én is esélyesebbnek, de nem nagy fölénnyel. Ikarugának ugye egy kis szerencse elég a győzelemhez, de Ryuuma meg jobb kardforgató. Ott van a kardtörő skillje is, illetve mivel zombi nem érez fájdalmat szintén ő az esélyesebb. A só viszont szívás, úgyhogy csak 60%-ot adok neki.

Cobra (Fairy Tail) vs. Magellan (One Piece)
Aetherion Natsu vs. Luffy TS előtt
Aranyláng Natsu vs. -------//-------
Villámtűzsárkányölő Natsu vs. Luffy TS előtt
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #264 Dátum: 11 nov 09, 10:09:38 »

Cobra vs. Mgellan: Látszólag egyoldalú harc lenne, de Magellan nem teljesen esélytelen. Bár Cobra megeszi a random mérget és Magellan a gondolatolvasás miatt nem sokat ér a harcművészeti tudásával, mégis van egy hatékony fegyvere, a méregdémon. Ez szerintem kb. olyan, mint az isteni tűz, ami még a sárkányölő gyomrát is megfekszi. Ez vagy beválik, vagy nem.

Az első két Natsu között nem látok külömbséget, a harmadik meg csak annyival több, hogy elektromos, arra meg luffy úgyis immunis, így, ha azt mondom, hogy Rage Natsu vs. GL Luffy, akkor azzal lefedem az összes ilyen jellegű csatát.
Luffy gyorsabb, erősebb, meg általában véve jobb, mint Natsu, aki viszont tűzzel operál, ami megolvasztja a gumit.
Mugiwara távolsági támadások híján kénytelen volna megütni Natsut, akinek tertét tűzpáncél borítja. Natsu cheater, így nem valószínű, hogy egy ütéstől kidőlne, ezért (sajnos) őt látom esélyesebbnek.

Új: Pacifista (OP) vs. Király Mosca (KHR)
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 10, 10:37:21 írta gman » Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #265 Dátum: 11 nov 17, 18:14:20 »

Hát-hát... nem emlékszek rá, hogy mekkora erőt képviselt a King Mosca, viszont arra igen, hogy Tsuna X-Burner nélkül legyőzte. Pacifista pedig 9 Mugiwarat is megizzasztott, akik szerintem erősebbek voltak az akkori Tsunánál. Így inkább a Pacifistának adom a harcot, bár a Mosca erejére -mint mondtam- nem emlékszek.

Na és akkor most megkérdezném gman: Hell Memories Sanji vs. 7. kapu Gai? Nevet
Valamint hogy legyen egy kis harc a többieknek is:
Killer Bee (NS) vs. Laxus Dreyer (FT)
Emiya Shirou(Archer forma) (Fate) vs. Elza Scarlet (FT)
Gilgamesh (Fate) vs. Elza Scarlet (FT)
Bár ez lehet, hogy volt: Full Hollow Ichigo (Bleach) vs. Kyuubi forma Naruto(1-8 farokig mehet fokozatosan is) (Naruto)
Nem a legjobbak, de evvan, nekem se jut más az eszembe Nevet
Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #266 Dátum: 11 nov 20, 17:52:17 »

Erza vs Archer
Fizikai erőt tekintve Erza jóval erősebb, vagyis Archer túl sokáig nem bírná a közelharcot ellene, ugyanakkor Erza "gyorsasága" miatt távolság tartással se tudna védekezni. Nade, ha kibírja 30 mp-ig, akkor utána több esélye van.
Ahoz hogy ezt kibírja 2 dolog lehet a segítségére a Rho Aias ami talán képes kivédeni Erza egy nagyobb támadást, de a legerősebb támadása szerintem át tőrné. Erre adjunk durván egy 5-10 mp-et
A másik az Avalon lehet ami hasonló képen nyerne neki kb 10 mp-et, sőt talán egy esélyt is egy ellentámadásra, ami kb 2 mp. Közelharcban pedig mindképpen az Excaliburt és az Ea-t kéne használnia, vagy Egyszerre mind a 2-t.
Erza fegyvereit is lemásolhatná, de azok nem lennének olyan erősek, mint az eredeti.

Ami talán még plusz esélyt adna Archernek, ha a páncélokat másolja le, amik Erza támadóerejének java részét adják.
Na de ez 2 dologba ütközik
1. Archer igaz bármil tárgyat letud másolni (pontosabban képes egy ugyanolyat teremteni) de ez a képessége főleg fegyvereke van kihegyezve. Bocsi, ezt a részt vegyétek semmisnek, hiszen a Rho Aias sem fegyver, hanem egy pajzs.
Szóval csak egy valami okozna neki gondolt a páncélok másolásánál, mégpedig, hogy nem igen passzolnának rá. ikszdé

Ha már sikerült létrehoznia z UBW-t, akkor már egyszerre zúdíthatja az összes általa látott fegyvert Erzára (beleértve Erza fegyvereit is)
Na de ugyan ez a sok kardt zúdítok az ellenségre képességgel Erza is rendelkezik. Igaz matematikai tény hogy Archernek jóval több kardja van, de azért érdekes látvány lehet. ikszdé

Ugyanakkor Erza még elég jól védekezhet egyetlen (vagy kettő) kézben forgatott kard segítségivel is (Lásd pl Shiro vs KoGill vagy 4G Berserker vs Gillgamesh).

Én azt mondom, hogy Archernek UBW-vel lenne kb 50-60% esélye a győzelemre, de anélkül szerintem még 20% sem, ráadásul a sikeres idézés sem biztos.
Valamint hiába elég erősek Archer fegyverei, Erza jóval nagyobb fizikai erővel rendelkezik.

Erza vs Archer 70-30%

Erza vs Gillgamesh
Gillgamesh ellen viszont egy kicsit más lenne a helyzet. Igaz, esetleg ő nem rendelkezik ugyanolyan sok fegyverrel, mint Shirou, de azok valódiak, ráadásul az eredetiek eredetiei.  Valamint neki nem kell átmennie poétába, hogy egyszerre tudja azokat megidézni, szóval ő már azonnal szórhatja  a kardokat. ikszdé
Na de Erza ezeket is Schimán ikszdé védheti egyetlen kardal.
Ami komolya gondot okozhat neki, az az Enkidu, amit nem tudna egy könnyen elszakítani, még az óriés páncéljával sem.
De persze még így megkötözve is lőhet Gillre kardokat, aki szintén ugyanezt tenné, csak ő nem lenne megkötözve.
A Világpusztító Ea ellen pedig logikai-immunitáson alapuló védelem hiányában csak egy ellenerővel tudna védekezni, de ahhoz szerintem Erza legerősebb támadása sem garancia.

Erza vs Gillgamesh 40-60%
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #267 Dátum: 11 nov 20, 19:45:45 »

Szégyelnem kellene magam, amiért nem tudom, hogy mi az a Hell Memories? Ha gyengébb, mint NW Sanji, akkor valószínüleg veszít. Gait nem igazán szeretem, nem vagyok vele elfogult, de szerintem ő a legerősebb jounin Konohában, szerintem bőven kage szinten van.

Laxus vs. Bee: Ez vicces. Nevet Akárhogy is számolom, Laxusnak nem tudok 5%-nál többet adni. Laxus hiába immunis az elektomosságra, Bee a kardok rezegtetésére használja a raitont, az összes pengéről egyszerre leenni a villámot eléggé bonyolutnak tűnik. Kirabinak még csak a Hachibit sem kell riasztani.

FH Ichigo vs. Kyuubi Naruto: Amennyiben Naruto egy farokkal kezd, akkor esélye sincs eljutni a negyedik farokig sem, így az esélye a győzelemre kereken 0%. Ha viszont egyből négy farka nő, akkor Ichigo nem tudja elég gyorsan kiiktatni, ezért előbb, vagy utóbb Naruto hátsójából kinő a nyolcadik farkinca, és lesöpri Ichigot a pályáról. Sokkal több a csakrája, sokkal erősebb, a semmből regenerálódik, és még a cerója is nagyobbat szól, még egy vasto lorde sem tud mit kezdeni vele.

Két új:
Kuma (OP) vs. Ulquiorra (Bleach)
Crocodile (OP) vs. Arroneiro (Bleach)
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #268 Dátum: 11 nov 20, 20:45:18 »

Picit ja, mivel a legutóbbi mangába volt. Hell Memories kb. annyit tesz, hogy egész testén használja a Diable Jumble-t, olyan 8757123x ölné meg Gait egy fél rúgás (pláne úgy, hogy a Gai-félékkel ösztönzi magát hozzá).
Gai a legerősebb jounin? Kakashi MS nélkül szétszedné a 6 kapus Gait, MS-sel meg a 8 kapusat is... bár ez megint másik témába illene.
Laxus vs Bee harcot félve írtam be, mert nem hittem, hogy van, aki esélyt ad Beenek, bár úgy fest, hogy rosszul gondoltam. Részemről annyit, hogy Laxus sebessége messze Bee felett van (tekintve, hogy Tenroujimara is milyen gyorsan odament) és mivel ő a villámsárkányölő, így nagyon megsebezni sem szabadna a villám támadásoknak őt. Na meg a Fairy Law, amiről eddig nem is beszéltem.. akárhogy nézem, Bee nem kap 0%-nál többet Hachibi nélkül. Azzal együtt meg... ha a Fairy Law ideje=Bijuu bomba idejével, akkor Laxus nyer, ha nem, akkor egy 50-50et adok a harcra.

Kuma vs Ulquiorra:
Ulquiorra sebessége messze a legjobbak közt van az összes animét nézve is, Kuma pedig... mondjuk úgy, hogy nem gondolom túl gyorsnak. Ha azt a nagy izét meg tudja csinálni, amivel TB-n is szétkapta Mugiwaraékat, akkor nyer, ha nem, akkor nem. 60-40 Ulquiorrának.
Crocodile vs Arroneiro:
Ezt hogy hoztad össze? Nevet Hiába a nagy vízáradat, Crocodile messze Arroneiro szintje felett van. 95-5.
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #269 Dátum: 11 nov 22, 10:37:54 »

Egyetértünk abban, hogy nem értünk egyet.

Laxus vs. Bee: Sasuke sharingannal nem tudta követni Bee mozdulatait, Laxus gyosasága pedig inkább Soru-szerű, tehát nem folyamatos. A raitonimmunitással kapcsolatban légy oly kedves elolvasni még egyszer az előző hsz-met.
Ami az FL-t illeti, nos arról megfeletkeztem, de tuti lassabb az előkészítése, mint a Bijuu-bombának, mert ha jól emlékszem, akkor fél fejezeten át erőlködött vele. Ha a varázs  mégis talál, akkor a kiütött Bee egyszerűen átadja a terepet a Hachibinek, aki bedarálja a kimerült mágust.
Jó, Laxus esélyeit megemelem 30%-ra.

Kuma vs. Ulqui: Itt viszont te tévedsz, ugyanis Kuma qurvagyors. A sebességük között szerintem nincs számottevő különbség, viszont Négyeskénél hatalmas előny, hogy repül. Persze Macinak is van távosági támadása, de köztudott, hogy a földről nehezebb eltalálni a repülő ellenfelet, mint fordítva. Ha elkezdik dobálni egymásra, kinek mi van, akkor mégis Ulquiorra pislog nagyobbakat, mivel Kuma sorra dobálja vissza rá az atomdárdáit. Kumának egy kis hátrány, hogy míg, Ulqui regenerálódik, addig őt semmi sem védi meg, ha az arrancar véletlenül detalál.
55% Kuma javára.

Arroneiro vs. Crocodile: A víz nem ér semmit!? A víz Kroki egyetlen gyengepontja, ha bevizesedik, akkor nem sebezhetetlen, márpedig ez itt elkerülhetetlennek látszik. Az espdanak ott van a sonido és rese is elég nagy, így nem hiszem, hogy 0-bá csak úgy spontán szétkapná. Én a 65%-35%-ot reálisabbnak látom, természetesen Crocodile javára.
Bár itt más véleményére is kíváncsi lennék.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 95
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins