24 nov 26, 06:46:07 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 95
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne csatában extra (A minimum 2 teljes sor kötelező harconként)  (Megtekintve 289045 alkalommal)
0 Felhasználó és 66 vendég van a témában
gman
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #240 Dátum: 11 okt 30, 16:24:28 »

Homer egymaga leverné mindet... Ja, hogy Shimon? Őket nem ösmerem.

Bluenote vs. Lucci: Nem tudom elképzelni, hogy Luccit a földhöz szögezze egy kis gravitáció, ahoz túl király, biztosan legyőzi a mágust.

Ultear vs. Kalifa: Ez egy érdekes harc lenne, ami azért zárulna Ultear vereségével, mert az időmágia itt pont nem ér semmit, a szappanerő meg eléggé szivatós képesség. Szerintem Kalifa győzne, de kíváncsi vagyok más véleményére.

Zancrow vs. Kaku: Egyik CP9 tag sem nagyon tudna védekezni az isteni lángok ellen, viszont Kuku leszedi Zancrowot egy Rankyakuval, mielőtt az megmozdulhatna.

Kain vs. Kumadori: A bérgyilkos számára Kain a legrosszabb ellenfél, akit kaphatott, mivel Kumadoritól nem túl nehéz hajat szerezni. A CP9 itt nagyon megalázó vereséget szenved.

Azuma vs. Jabra: Azuma max a föld alól előtörő nagy energianyalábbal tudná elkapni a farkasembert, ezzel szemben Jabra kb. összes támagási formája halálos az ellenfelére nézve.

Rustyrose vs. Blueno: Az ajtógyümölccsel ki lehet védeni a legnagyobb problémát jelentő tornyot, karmot Tekkaiall ki lehet védeni, a pajzsot pedig meg lehet kerülni Soruval. Szerintem egyértelmű a harc végkimenetele.

Meldy vs. Fukuro: Azok a pengék, amik megsebezték Juviát, szerintem a Tekkeait is átviszik. A suru talán okozhat némi gondot Meldykének, de olyan 60%-ra győzne a leányka.

Zoldeo vs. Nero: Zoldeo. Az indokom csak annyi, hogy egy kis minion nehogy már legyőzzön egy GH tagot.

Ha már az előző Ivankov harc így megosztotta a népet, akkor most ugrasszuk össze a Newkama királynőt mondjuk Komamura tájcsóval.

És egy másik: Jabra és Kaku vs. Pein
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #241 Dátum: 11 okt 30, 16:44:51 »

Igazából csak az Ultear vs. Kalifához szólnék hozzá, bár a többinél is érzek "kis" túlzásokat:
Az időmágia tökéletes lenne a szappanbuborékok ellen, a jégmágia pedig szerintem eléggé szívatós lenne Kalifa számára, szóval én inkább a GH tagot tartom esélyesebbnek.

Ivankov röhögve kitekerné Komamura nyakát, nem értem, hogy miért küldesz egy Jiraiyanál is gyengébb embert a harcba, ha Ero-sennin is kikapott.

Jabra és Kaku vs. Pein:
A chakra szívó testet szerintem hihetetlen gyorsasággal nyírnák ki, majd következnének a többiek. A két lélekszívó nem hiszem, hogy gondot okozna, ellenben az állati birodalom, Deva és Asura már másabbak lennének. Asura a kitartásával sok gondot okozhatna (mert ugye Kakashi 8x "megölte", és nem halt meg, ellenben Narutonak egy csapás volt...), Deva ellen kíváncsi vagyok mennyit érne a Tekkai, az állati birodalomnak pedig a nagy dögei szívatósak. Összességében 55-45 arányban adom a harcot a CP9 tagjainak, mivel ha egyszer eltalálják az ellenfeleiket, akkor nyertek, ellenben őket egy ideig gyepálni kellene, viszont ez is kivitelezhető a számbéli fölény miatt.

Homer egy sörért Gohant is agyonvágná, őt nem merem senkire se ráküldeni Nevet
Naplózva
gabig35
Chuunin
*

« Válasz #242 Dátum: 11 okt 30, 19:54:34 »

Blueno vs. Rob Lucci - Bluenotol semmit nem láttunk a Gravitáción kivül.Ha Lucci nem tudna megmozdulni a gravitációtol az az évszázad fail-ja lenne.
Ultear Milkovic vs. Kalifa - Kalifát esélyesebbnek látom,de az sem lepne meg,ha Ultear nyerne.
Zancrow vs. Kaku - Kaku.Soruval könnyedén kerülné a Lángokat és akár Rankyakuval is nyerhetne.
Kain vs. Kumadori - Passz
Asuma vs. Jabra - Jyabura.A tekkai elbir akkora robbanásokkal és mivel tekkaibol támad is borzasztóan erőseket üt.
Rustyrose vs. Blueno - pasz.
Meldy vs. Fukuro - Meldy.Fukuro nem akkora mestere a Rokushikinek,mint a többiek.Meldy pedig simán áttörné a tekkait.
Zoldeo vs. Nero - Pasz.

Kozato Enma vs. Rob Lucci - Érdekes meccs volna,ám Emmát mégis erősebbnek tartom.
Suzuki Adelheid vs. Kaku - Jol elnyulna a harc,de a jégklónokkal könnyedén elbánna Kaku.
Mizuno Kaoru vs. Jabra - Fogalmam nincs.Kaorutol kb semmit sem láttunk.
Ooyama Rauji vs. Blueno - Blueno.Rauji elég lassu,Blueno pedig fürge.Rankyakuval is szép sebzéseket okozna,na meg Soru Shigan kombó is hatásos.
Aoba Kouyo vs. Kumadori - Koyuyo.Nem okozna neki gondot közelebb menni és nagyszerü közelharcos.Kumadori egyetlen érdemleges Teknikája a Shigan,de ezt Koyuyo kitudná kerülni.
Shitt-P vs. Kalifa - Shitt P töl nem láttunk sokat,és nem alkalmas a teknikája a gyilkolásra,ezzel ellentétben a Rokushiki alkalmas vérontásra.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #243 Dátum: 11 okt 31, 10:36:29 »

Nem értem, miért gondoljátok, hogy Bluenote gravitációja ilyen kis csíra dolog? Majdnem bedarálta az FT-t, hogy a viharba ne hatna Luccira? A Rokuogan miatt így is nyerne, de azért ne nézzük már le Bluenote-ot...

Meldy vs. Fukuro - Meldy.Fukuro nem akkora mestere a Rokushikinek,mint a többiek.Meldy pedig simán áttörné a tekkait.
Mivan? xD A CP9 tagjai mind profin használják a Rokushiki technikákat (Lucci magasabb szinten, és néhányan kiemelkedőek valamiben), nem értem, miért lenne gyengébb Fukuro Rokushikije, mint a többieké..
Naplózva
gabig35
Chuunin
*

« Válasz #244 Dátum: 11 okt 31, 12:50:48 »

Bár ő használta a teknikákat,de én nem láttam,hogy olyan kiemelkedő lett volna bennük.Vegyük például a Geppot:Mindenki gyorsabban használta.A Tekkai-t Franky könnyedén átütötte és a Soruval sem jeleskedett,mivel alig párszor használta.Rankyakura pedig nem is emlékszem tőle.De az a lényeg,hogy ökölharccal akarnál legyőzni Meldyt,igy végül ugyis kikapna.
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #245 Dátum: 11 okt 31, 18:00:29 »

Renato, ha szerinted Hibarit nem fékezné meg a gravitáció, akkor majd pont Luccinak okozna problémát. Egyébként a bérgyilkos márcsak szakmai ártalom miatt sem szeret játszadozni, szóval Bluenote már több sebből vérezne, mire végrehajtaná a varázslatot.

A Fukuros dologban viszont igazat adok, ő a sorut fejlesztette tovább, de akkor is Meldy győzne, mert mondjuk körbevenné magát pengékkel.

Új: Nnoitra vs. Orochimaru
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 31, 18:11:13 írta gman » Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #246 Dátum: 11 okt 31, 18:13:24 »

Hibarin pont azért nem fogna a gravitáció, mert ő Hibari Nevet Mindennél jobban utálja ha nem mozoghat, ez miatt lefogni tulajdonképp lehetetlen. Az a nyugtató is épp ezért nem használt rajta Reborn szerint. Amúgy tényleg Lucci nyerne, de csak azért mert Bluenote-nak nem lenne ideje mágiát használni. Ha sikerül neki akkor nyerhet.

Nnoitra vs. Orochimaru

Nnoitra jóval esélyesebb. Kitartásban csak kicsit jobb Orochi, a Kusanagit viszont darabokra vágja Nnoitra. Oké, a darabokra vágja lehet túlzás, de nagy károkat nem okozna az Espada Hierrojában. Ellenben ez fordítva nem igaz, ha elég ideig csapkodják a Sannint, előbb-utóbb elfogy a chakrája és nem fogja tudni köpdösni magát. Persze egy méregtámadás bármikor kitelik Orochitól, szóval csak olyan 65-70%-ot kap Nnoitra.

Black Star (Soul Eater) vs. Okumura Rin (Ao no Exorcist, anime vége fele)
Naplózva

gabig35
Chuunin
*

« Válasz #247 Dátum: 11 okt 31, 18:53:06 »

Ez hülyeség.Ha Hibari utálja is,hogy korlátozzák,neki is van egy határa.Korlátozva ki is kapott Mukurotol.Szal erre nem lehet alapozni nála.De a fizikai erőnléte simán megvan,hogy Bluenote gravitációját kibirja,mivel annyira nem nagy a gravitáció.
Lucci fizikai erőnléte sokkal jobb,mint a mágusoké,mivel ők a gyengeségüket,mágiával erősitik.Olyan nincs,hogy Lucci ne tudjon kimenni ilyen szintü gravitációbol.
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #248 Dátum: 11 okt 31, 19:06:03 »

Ha a Kushanagi megsebezte négyfarkú Narutot, akkor az arrancart is meg tudná.  Persze ezzel Marcsi nem sokra menne, mivel közelharcban sehol sincs ellenfeléhez képest. A ninjutsu és a genjutsu az irdatlan sok raietsu miatt lenne haszontalan. És mégis Orochimaru győzne. Hat kar, amik visszanőnek ha levágják őket, szuperkemény bőr, hatalmas fizikai erő és a tény, hogy másképp nem tud győzni elég indok lenne Oro számára, hogy elnapolja a sharingan megkaparintását és használja fehér kígyót.
Ezt a formát Nnoitra hiába kaszabolja, őt viszont kellemetlenül érintené a mérgesgáz. Orochimaru megvárná, amíg az espada eléggé legyengül és lemászma a torkán, így szerezne egy szép új testet.
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #249 Dátum: 11 okt 31, 19:41:12 »

Azért ne hasonlítsd össze a Varia elleni Hibarit meg a Mukuro ellenit... Ráadásul mozogni akkor is "simán" tudott, pedig összetörték a bordáit, és tele volt sebekkel mindenhol. Mukuro, miután elfoglalta a testét mozdulni nem tudott vele, Hibari meg még pofán is vágta az illúzióhasználót nem sokkal ezelőtt. Ez megmutatja milyen fontos a nagy akaraterő, és hogy "kell" az ilyenekhez Hibari személyisége is.

Heh, annyira nem nagy a gravitáció... gabig, te láttad ezt az oldalt? http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/231/19
Remélem nem, mert ha igen akkor bajok vannak. Csak kíváncsiságból, még mindig nem nagy a gravitáció, amire Bluenote képes?

Az meg hülyeség hogy a mágusoknak gyenge a fizikai erejük. Szerintem ezt maga Mashima sem gondolta komolyan mikor kijelentette a mangában. Natsu, Gray, Makarov, Gildarts, Gazille, Mirajane, Elfman(de hogy Fairy Tailen kívülről is mondjak valakit) Laxus, dagadék a GH-ból, és mondjuk Jura. Mindegyikük elég nagy fizikai erővel rendelkezik, tehát ezt így nem lehet kijelenteni hogy gyengék lennének. Persze, van aki a mágiájára hagyatkozik (Racer, Hades stb.) de nem ez a jellemző.

A Kusanagi nem sebezte meg négyfarkút, csak arrébb repítette. Pont azon akadt ki (asszem) Kabuto, hogy nem képes átvinni a bőrét ez a legendás kard sem. A fehér kígyóra tényleg nem gondoltam, ha Nnoitra hagyna esélyt neki hogy használhassa akkor nyerhetne. Bááár, mégse. Nevet A méregfelhő is chakrából áll, az meg szinte biztos hogy több van Nnoitrának, tehát elnyomhatja, és innen Orochinak csak a testfoglalás maradt, ami ellen tényleg nincs semmije az Espadának. Bár ezt a technikát meg asszem 3 évente egyszer használhatja a Sannin, és mikor már közel áll a 3 évhez menni alig tud, mert le van gyengülve a teste. Ilyen állapotban meg nem kapna esélyt se a technika használatára. Összességében nálam még mindig Nnoitra-é a meccs.
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #250 Dátum: 11 okt 31, 21:08:57 »

Az az egyik, hogy Varia elleni Hibari erősödött Mukuro ellenihez képest, a másik meg az, hogy én egy szóval sem mondtam, hogy a Varia elleni Hibarit küldöm Bluenote ellen..

Az nem gravitáció volt Mistich... az a szél volt.

Ja, a mágusoknak alig van fizikai erejük. Vegyük példának a Vanish Brothers-t, meg... Levit, meg... őőő... ennyi?

Még az a jó, hogy az Espadak lélek testben vannak, így gyakorlatilag nincs mit elfoglalnia Orochimarunak.. sima Nnoitra győzelem.
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #251 Dátum: 11 nov 01, 02:32:18 »

DÓ!
Félóráig írtam egy hsz-t, és elveszeett.
ÖSszesítés:
NNoitra majdnem biztosan nyer, de Orochimaru valószínüleg felszívódik, kb. a gyorsaságbaan erőben ahsonlóak  lennének a vioszonyok talán, mitn a néygfarkú kyuubi ellen, és azért azzal si szépeen tartotta a lépést. Amérge nyílván emberi  alakban, uyganoylan "szervezettel" ugyanúgy hat, és mivel ez biológiai elven működik (vagy részben legalábbis biztos), és az Espada bleach karakter, ahol egy shinigami is lehet tüdőbeteg, vagy mit tudom én mi, így rá is hatna, így ezután, ha más nenm lepecsételéssel, vagy egy Kusanagi döféssel (ami avgy áthatol az ellenfél bőrén, vagy nem, de a semén biztos) mág győzhet.
A testcsere ha random helyen küzddenek kiesik, ha bleach-földön, működhet.

A genjutsu meg msáhogy hat, mint bármi a bleachben, szóval ki tudja, itt ez menynire számít, de a genjutsus dolgto általánosságban írtam Bleach vs. Narutohoz.

Újak:
Lucy (elfen lied) vs. Hyuuga Hinata (Pokemon)
Orochimaru (Naruto) vs. Medusa (soul eater)
Orochimaru vs. Greed (skizo-forma) (FMAB)
Hiper rinneganos szuper örökmangakeyous edo Madara (Örvény) vs. über lepkeistenség Aizen (fehérítő)
Kouga Gennosuke (basilisk) vs. Uchiha Itachi hátrakötött kézzel (Naruto)
Dermesztő (igen, mert örökre ez marad a neve) (db) vs. Light (death note)
Yusuke Urameshi (yu yu hakusho) vs. Uzumaki Naruto (Naruto)
Natsu (Fairy tail) vs. Roy Mustang (FMA)
Naplózva
gabig35
Chuunin
*

« Válasz #252 Dátum: 11 nov 01, 10:28:32 »

Natsu, Gray, Makarov, Gildarts, Gazille, Mirajane, Elfman Laxus és mondjuk Jura mit csinált fizikai erővel?Semmit.Minden támadásuknál mágikus erőt használnak.Valamennyi fizikai erejük van és az átlag embereknél nagyobb,de a Luccihoz még csak nem is hasonlithatóak.
Az a kép meg eléggé tulzás.Olyan gravitáció mellet a saját testük ölné meg őket.Nagyjábol az történne velük,mint a bálnákkal a parton.Akkora gravitációt,amit Natsuékra alkalmazott Bluenote,azt  Lucci könnyedén elbirná.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #253 Dátum: 11 nov 01, 11:28:28 »

Gabig a jó isten áldjon meg, hát már ennek a rohadt mangának se hiszel? Neked lehet egyáltalán valamit bizonyítani, ha a fejedbe veszed? A felsoroltak meg igenis használnak fizikai erőt, Például ha Levi megkapná a Satan Soult mit érne? Semmit, mert ő teljesen a mágiára hagyatkozik, míg a többiektől láthattál (bár gondolom ezt sem ismered el) ütéseket, és egyéb fizikai támadásokat.
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 01, 12:02:36 írta renato » Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #254 Dátum: 11 nov 01, 13:07:34 »

Gennosuke vs Itachi. Ez egy paradoxon ikszdé Az egész azon múlna, hogy kinek erősebb a szeme.  Mert Ita bármit is használna azt saját magára zúdítaná, a kédrés az, hogy a Sharingannal ellen tudna e állni az öngyilkosság csábításának.

Lucy vs Hinata Tegyük fel, hogy a Byakugannal látni lehet a vektorokat, és Hinata egyetlen ütéssel tudná azokat hárítani.

Hinatának egyetlen esélye, a közelharc, de egy apró hiba, és neki annyi. Ha meg távolról dobálja shurikenekkel, azt Lucy minimum ötszörös sebességgel küldi vissza. meg még ajándékba néhány nagyobb sziklát, egy két letépett faágat.
 Meg valószínű, Lucynak feltünne, hogy Hinata azokkal a fura szemeivel többet láthat mint egy átlagos ember, esetleg láthatja a vektorait.
A közelharc valamennyire mindkettőjüknek kockázatos, de a közép-távol harcban Hinata esélytelen lenne.
Na meg Lucy egy eléggé őrült szadista gyilkos személyiség, ami mellett a józan gondolkodás és az intelligencia sincs kisebbségben. Ja meg szépen dúdol. 90%-10% Lucy javára

Dermesztő vs Light  ikszdé Pojén Na jó ezt nevetés nélkül nem lehet elképzelni. ikszdé
Állnak egymással szemben.
- Hello én vagyok Yagami Light a világ istene
- Még hogy isten, na nenevettes.
- Hajolj meg az galaxis teljhatalmú ura a nagy Dermesztő előtt.
- Szóval Dermesztőnek hívnak. ~firka ~firka
Light WIN! Flawless Victory   Pojén
Naplózva

Oldalak: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 95
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins