24 nov 26, 05:34:04 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 95
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne csatában extra (A minimum 2 teljes sor kötelező harconként)  (Megtekintve 288842 alkalommal)
0 Felhasználó és 70 vendég van a témában
gman
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #225 Dátum: 11 okt 26, 18:25:53 »

Pont a Varia arcig láttam a KHR-t, így Xanxust pont ismerem, és Ikkaku bankaiban szétkapja a szerencsétlenjét.

Nagato vs. Apa: Ha Istent egy k. erős csakraszörnynek tekintjük, akkor Apa hamar úgy jkárna, mint Naruto és Bee. Persze itt kicsit cizelláltabb a halyzet, de Apa minél többet használja Istent, annál jobban gyengül, ezért én Nagatot mondanám jobbnak.

Itachi vs. Pride: Sellym már a Tsukoyomival nem tudna mit kezdeni, bár szerintem még a gyengébb genjutsuk is megszivatnák. megkockáztatom, hogy Itachi még MS nélkül is győzne.

Sasori vs. Wrath: Führer bácsi cheaterszemével egyből rájön, hogy hol kell begböknie Sasorit, a fegyverek elől meg tuti elugrk.

Hidan vs. Gluttony: Hidan sokkal gyorsabb, ez könnyen szerez vért és a dagi nem tudja megenni. Gluttony viszont bepiput és olyankos nagyra nyitja a száját. Bár Hidan képes lenne elugrani a false gate elől, van olyan hülye, hogy meg se próbálja, ezért esélyesebbnek látom a homonculust.

Kakuzu vs. Greed: Hát ez érdekes... Kakuzu majdnem minden tekintetben jobb, csak az a kérdés, hogy mivel töri át Greed védelmét? Kizártnak tartom, hogy Greed akár csak egyszer is meg tudná ölni Kakit, így annak van ideje kitalálni valamit, mondjuk megolvasztja, vagy hasonló.

Kisame vs. Lust: Kisame itt nem tud mit elszívni, de a Sameheda azért le tudná nyesegetni a csaj körmeit. Meg hát ott van a suiton is. szal Kisame kisebb sérülésekkel megússza a dolgot,

Deidara vs. Envy: Én is csak azért tettem Justint Gluttony mellé, mert nem találtam jobbat, gondolom ez a csatát is csak a kényzer szülte. Nevet

Új: Zabuza vs. Arlong (Egy tó partján harcolnak.)
Naplózva
P4ndora
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #226 Dátum: 11 okt 26, 18:30:23 »

Nem hinném, hogy alapesetben egyből nyomna egy Enjin no Dogou-t (tűzisten üvöltése), elég érdekes lenne... mellesleg ha Yamamoto tartja a távolságot, még azt is képes kikerülni...

Amúgy most jutott eszembe: Shigure Soen Ryu: All-in-One, Rainy Metamorposis ellen mit csinálna Zancrow? Még azt elfogadom, hogy lángjait nem tudja gynegíteni/lelassítani, de Zancrow akkor is lelassul... Azok a nyugtató lángok sokkal erősebbek mint amit Kojirou szór...
Zancrownak 2 választása lehet: egyik, hogy megpróbálja lelassítva legyőzni Takeshit (esélye nem lenne úgy), másik meg hogy megpróbálja megenni az eső lángokat, de az időbe telik és Yamamoto addigra simán felnyársalja... ha jól emlékszem még nem láttam, hogy akármelyik sárkány(isten)ölő "evés" közben mágiát használt.

edit:
Zabuza vs Arlong: Sajnos már régen láttam őket, de nagyon érdekes harcnak tűnik. Nem tudom, Zabuza képes víz alatt lélegezni? Ha nem akkor kissé hátrányba van, de őszintén szólva lehet, hogy ki tud menni simán a partra és akkor nem is számít...
Utána kéne néznem nekik, csak sajna nemsokára mennem kell, de szerintem mindenképp érdemes lenne elemezni.
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 26, 18:55:30 írta P4ndora » Naplózva

gabig35
Chuunin
*

« Válasz #227 Dátum: 11 okt 26, 18:37:36 »

A Hangya VS Elefánt tényleg egy nagyon merész hasonlat volt.De ezzel azt akartam szemlélni,hogy nem elég a taktika mivel kell bizonyos fizikai erőnlét is sokat számit egy harcban.Ezért vert le Aizen olyan sok ellenfelet.
Tsuna VS Zancrow?Természetesen Tsuna.Felülmulja Zancrowt sebességben,pusztitó ereje talán valamivel kisebb,de ott az egyéni nullpont áttörés,amivel Isten lángjait saját lángjaihoz adja.+ A Primo Nullpont áttörése is ott van még,amivel be is fejezné a harcot.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #228 Dátum: 11 okt 26, 19:08:42 »

Na látod, ez a bajom. Túl merész hasonlat, mivel egy hangyának fikarcnyi esélye sincs egy elefánt ellen, míg Yamamotoék nálad is (még ha kevéssel is, de) eséllyel indulnak az ellenfelük ellen.
Aizen pont, hogy rossz példa, mivel őt is a nála jóval gyengébb Kisuke zárta el.

Zabúza vs. fArlong:
Hát-hát.... Zabuza a csendes gyilkolással szerintem elintézné Arlongot a Kirigakure no jutsu alatt. Egyértelműen ő.

Haku vs. Arlong?
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 26, 19:12:02 írta renato » Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #229 Dátum: 11 okt 27, 08:51:14 »

Arlong vs. Zabuza: Arlong nem hülye, ha leszáll a köd, akkor rájön, hogy gond van és beszalad a vízbe. Persze Zabuza sem olyan ostoba, hogy utána menjen, így mindketten várnak. Arlong nyilván hamarabb elveszti a türelmét, kijön a vízből, örjöngeni kezd és veszít. Mindazonáltal szerintem Zabuza megcsonkított vízihullaként végezné a Kirigakure no jutsu nékül.

Arlong vs. Haku: Szegény Haku azon kevés animebéli jéghasználók egyike, akik nem tudnak fagyasztani, senbonokkal meg nem hiszem, hogy le lehet teríteni Arlongot. Sőt, a tűk fele ki sem lyukasztaná a gyojin vastag bőrét. A tükrök pedig hamar megadnák magukat a halember irdatlan erejének. Haku gyors, de Arlongnak csak egyszer kell elkapnia.
80% Arlongnak.

Új: Jiraiya vs. Ivankov
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #230 Dátum: 11 okt 27, 13:53:42 »

Nem merek Ivankovot írni, mert akkor Mistich keresztre feszítene, de ha őt írnám, a következők miatt tenném: távolsági támadása elég erős, a Newkama Kenpou legnagyobb mestere, és a hormonjaival akármikor felerősítheti magát (lásd: Luffy is amiatt állt talpra Marinefordnál). Ja és nem mellesleg olyan undorító dolgot képvisel, amit egy Jiraiyához hasonló férfi nem bírna ki, így inkább agyonrúgná magát. 65-35 az okamának.
Új harcot nem írok, 90%, hogy mindenki le fog támadni, hogy ez meg az miatt nem nyerne Iva, úgyhogy elleszünk ezzel egy darabig Nevet
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #231 Dátum: 11 okt 27, 14:10:11 »

Lehet, hogy meg fogsz lepődni, de én is Iva-chanra savazok. Az Op világában megszokottakhoz képest Ivankov eléggé sokszínű palettát tudhat magáénak képességek szempontjápól. A vastag sminkje pélpáául védelmet nyújt az elemi jutsukkal szembem és még lézerműkörmei is vannak. Ahoz képest, hogy ő a valaha volt egyik legkomolytalanabb animés figura, nem érdemes alábecsülni.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #232 Dátum: 11 okt 27, 14:16:32 »

Ez váratlan volt. Igen, igazából ez a gond Ivankovval, erős, meg minden, de annyira nyomorult (már elnézést a kifejezésért), hogy egy Jiraiyához hasonló karakter mellett gondolatban eltörpül, holott ha az erőt nézzük, Jiraiya nem sokat tehetne az okama ellen.
Akkor dobok egy új harcot:
Sentomaru vs. Gimmoire Heart (elég a 7 rokon, Hades és Bluenote harcát leírni, 1v1 harcok, a környezet legyen mondjuk Sabaody ).
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #233 Dátum: 11 okt 28, 15:38:47 »

Nagato vs. Istenes apa:

Egyoldalú verést kap a FMA főellensége. Egy támadóskillt nem láttunk tőle Isten formában, szimplán védekezett Edwárdék ellen. A 15. Shinra Tenseitől a Holdig repülne.

Itachi vs. Pride

Ugye Pride-ot sokszor meg kell ölni ahhoz hogy végleg meghaljon, de ha elveszti az eszméletét egy telibekapott Tsukoyomi után, akkor Itachi addig szurkodja kunai-al amíg csak szükséges. Epic win.

Sasori vs. Wrath

Ez lenne a legszorosabb harc a felsoroltak közül. Ugye Sasorinak elég egyszer találnia, de ez nem is olyan könnyű ha egy gyors, cheaterszemű kardforgató az ellenfél. Valószínűleg nem is sikerülne neki, de azért kap Sasori egy 40%-ot.

Hidan vs. Gluttony

gman tökéletesen kifejtette, tehát nem is részletezem.

Kakuzu vs. Greed

Greed védelmét szerintem sehogy nem törné át Kakuzu. Ha egyszer-kétszer sikerülne is neki, akkor is sok élete van a homunculusnak, meg a védelmét is pillanatok alatt visszarakja. Greed viszont ha elég ideig püföli a keménybőrével Kakuzu szíveit, előbb-utóbb lenne eredménye. Olyan 65-35 a homunculusnak.

Kisame vs. Lust

Itt azon múlik az egész, hogy Lustnak van-e akkora szerencséje, hogy az első "bökésével" átszúrja Kisame szívét. Ha nincs, akkor simán bezárja az Akatsuki tag egy vízbörtönbe, és szép türelmesen kivárja hogy 40-szer megfulladjon. Esetleg hogy meggyorsítsa a folyamatot idéz mellé egy cápát is. 50-50, a harc elején leírtak miatt.

Deidara vs. Envy

Itt viszont nem értek egyet (már ha az Akatsuki tagot láttátok erősebbnek). Envy bármivé át tudja változtatni a testrészeit is, akár egy 20 méteres vasrúddá. Ezzel pedig ha leüti a madaráról a szőke b*zit, olyan szintű verést adna neki mint Itachi az eszméletlen Pride-nak. 85-15 a homunculusnak.

Ja és nem mellesleg olyan undorító dolgot képvisel, amit egy Jiraiyához hasonló férfi nem bírna ki, így inkább agyonrúgná magát.

Inkább Ivankovot rúgná agyon. Nevet

Sennin mód nélkül tényleg kikapna Jiraiya, azzal viszont elintézné Iva-chant. Jiraiya-nak is számos távolsági támadása van, legalább egy olyan ami elől nem térne ki Iva (Amit Pein idézős teste ellen használt, arra mondta Jiraiya hogy az egyetlen fajta védekezés ellene, hogy maga elé idéz valamit az "áldozat".) Vagy akár használhatná azt a nagyon mély mocsarat is, amit ha Orochi ellen úgy használ hogy előtte nem mérgezik meg, elvileg egy b-szott nagy kígyót teljesen elfedett volna.
Newkama Kenpout a Béka taijutsuval képes lenne tartani, távolsági harcban nagyjából egy szinten vannak, közelharcban meg a Rasenganok miatt Jiraiya fölény. És ott vannak a 20 méteres békái is, meg a béka genjutsu. Ivankov eddigi egyetlen olyan támadása ami árthat Ero-senninnek az a kacsintás, de Sennin módban sokkal nagyobb a fájdalomtűrő képessége a Sanninnak, elég sokszor kéne találnia hogy érjen valamit. Emporio nem tudom hány éves lehet, de annyi harcot szinte biztos nem vívott meg mint Jiraiya, szóval a tapasztalat is az öreg mellett szól. Legalább 70%-ot adok neki.
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 28, 15:43:39 írta Mistich » Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #234 Dátum: 11 okt 28, 15:57:51 »

Hogy a vérbe lenne biztos, hogy Jiraiya több harcot vívott? Ivankov a lázadók oldalát erősíti/erősítette, rengeteg harcon van túl. Rasenganok sokat érnének, csak simán visszaerősíti magát Ivankov, és megy tovább a harc. Valamint ha a sminket találja el, (10 m2-es fejét nehéz eltalálni) akkor a támadás semmit sem ér (ha a magmát kibírta...).
Valamint a Newkama Kenpo nem fogható holmi remete módos erőhöz, ez egy kiépített harcstílus, olyan, mintha odamennél kigyúrva egy karatés elé, hogy "na akkor bunyózzunk". Össze-vissza verne, nem ér sokat az erő, ő sokkal technikásabb.
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #235 Dátum: 11 okt 28, 17:21:30 »

Jiraiya több mint 50 éves, és egy világháborút is megélt. Az 50 évének jó részét vándorlással töltötte, ahol - mint láttuk - rengetegszer támadtak rá, amitől szintén szerzett tapasztalatokat. Illetve a feltételezhető korkülönbség miatt ideje is több volt harcolni. A hormont Ivankov legfeljebb egyszer használja, Luffynak is csak azért volt hajlandó beadni második alkalommal, mert nem hagyta békén Ivát, és ha jól emlékszem valami olyat is mondott hogy amúgy is megakarna halni, ha Ace-t nem sikerül megmentenie ez miatt. Tehát szinte megzsarolta az Ookamát. A smink pedig ha jól tudom nincs az egész arcán, tehát bőven van felület amit eltalálhat Jiraiya. A Béka taijutsu pedig nem csak az erőt növeli, hanem ez is egy rendesen kiépített harcmodor, semmivel nem rosszabb mint a Newkama Kenpou. Plusz Jiraiyanak Sennin módban van Kenboshoku Haki féle képessége, tehát közelharcban eltalálni se nagyon tudná őt Iva. A sortüske zárótűz (asszem így hívják Pein ellen használt technikáját), Gamabunta olajával kombinált Gokakyo-ja, illetve a mocsártámadás mind olyan támadások, amik ellen semmit nem lenne képes tenni Ivankov.
Naplózva

gabig35
Chuunin
*

« Válasz #236 Dátum: 11 okt 28, 17:26:04 »

Én is Iva-chant tartom esélyesebbnek.Ott a kacsintás és a hormonok,az Ujkama kemporol nem is beszélve.És abbol kiindulva,hogy a forradalmárok közt volt nagy beosztásu tiszt,bizonyára rengeteg harcon van tul.Ráadásul Sanjit könnyedén elverte.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #237 Dátum: 11 okt 28, 17:40:48 »

Akkor itt: te olyan hülyeséget beszélsz... Nevet
Háborút Ivankov is túlélt, mutatták is. Jiraiya kemény 6 emberrel küzdött utazása során, akiről tudunk.
Mert hol máshol lenne a smink, mint az arcán? Nevet
Frog Kata-t mikor használt Jiraiya? Szerintem az csak egy sima közelharci agyonverlek típusú támadás volt. Erős az is, meg nagy harcművészeti alkotás, de a Newkama Kenpo-nak több támadása is van, míg Jiraiya semmi különlegeset nem mutatott ez alatt.
Női alakban elég fürge volt Ivankov, ha jól emlékszem mondja is, hogy ebben az alakjában a fürgesége megugrik, így gondolom ki tudna térni a Kebari Senbon elől.
Ha el is kapná a mocsár, a lézeres műkörmökkel és a kacsintásával akármikor lekaphatná Jiraiyát Ivankov.
A tűzre meg nem tudom, hogy mit mondjak... ott a hormon, rendbe rakja magát, de szerintem a smink bevédené Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 28, 18:09:40 írta renato » Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #238 Dátum: 11 okt 28, 18:05:17 »

Ha Ivankov megnöveszti a fejét, akkor igen nehéz máshol elalálni, mint az arcán, ahol mindenütt smink van. Amikor nő, akkor nem csak gyorsabb, a bőre is olyan, mint Alduviának, tehát lecsúszik róla talán a rasengan is. Ott van még a Galaxy Wink is, ez még nem került említésre. Psichológiailag is győz Iva-chan, mert szerintem elég rosszul érintené Ero-sannint, ha nővé változna.
Ja, és GL szépe ( ikszdé) szerintem van annyi idős, mint Jiraiya. Az én szememben egyre kevesebb esélye van Jiraiya-nak.

Deidara vs. Envy: Mi van!?

Sentomaru vs. Azuma: Az ágak és a levelek nem viszik át a Hakit, a fejsze viszont pont jó fát hasogatni.

vs. Rustyrose: A Haki miatt a karom és a pajzs hasznavehetetlen, ahogy a dínó és a sok szellem is, a toronnyal viszont ki lehetne ütni a hájpacnit. 60% Rustynak.

vs. Urtear: Az időmágia király dolog, főleg ha jégmágiával párosul, de jobban belegondolva a mágusnak nincs semmije a Haki ellen. Sentomaru könnyűszerrel győz.

vs. Kain: Ha ezek ketten közelharcba kezdenek, akkor valószínüleg elpusztítják a világot, mert akkora tömeg sűrűsödik egy pontba, amitől fekete lyuk keletkezik és beszippantja a bolygót. Amúgy meg Sentomaru seperc alatt szétkapja az ellenfelét.

vs. Zoldeo: A megidézett harcosok nem érnek sokat a hakihasználó ellen, de fel tudják tartóztatni, amíg Zoldeo használja az emberi uralom varázslatot. AGH-s győz.

vs. Meldy: Sentomaru észre sem venné a kislányt és véletlenül ráülne. Meldynek esélye sincs, max ha nagyon akar, kihozhat egy döntetlent az érzékkapoccsal.

vs. Zancrow: Ha Sentomaru kicsit gyorsabb lenne, akkor gond nélkül győzne, de így biztosan elkapják a fekete lángok.

vs. Bluenothe: A gravitáció pont az az erő, amivel nagyon meg lehet szivatni a dagit. Szinte biztosan a GH tag győz, de ha Sentomarunak sikerülne a közelébe férkőznie, akkor egy ütéssel leterítené.

Vs. Hades: Ha a Haki hatástalanítja Hades szívét, akkor Sentomaru győz, ha nem, nem.
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 29, 09:32:25 írta gman » Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #239 Dátum: 11 okt 30, 15:12:07 »

Akkor pár új harc:
Shimon család vs. CP9:
Kozato Enma vs. Rob Lucci
Suzuki Adelheid vs. Kaku
Mizuno Kaoru vs. Jabra
Ooyama Rauji vs. Blueno
Aoba Kouyo vs. Kumadori
Julie Katou (bár ez is a készer szülötte, szóval ezt kihagyhatja az, aki akarja...) vs. Fukuro
Shitt-P vs. Kalifa

Gimmoire Heart vs. CP9:
Blueno vs. Rob Lucci
Ultear Milkovic vs. Kalifa
Zancrow vs. Kaku
Kain vs. Kumadori
Asuma vs. Jabra
Rustyrose vs. Blueno
Meldy vs. Fukuro
Zoldeo vs. Nero
Naplózva
Oldalak: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 95
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins