24 nov 23, 17:54:12 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Espada club  (Megtekintve 47522 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
markov94
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #105 Dátum: 11 szep 24, 19:47:21 »

Samdav: Koszi, Justin Bieber nem lesz tobbet.Vègleg meghalt.Direkt azèrt tuntettem el a testèt ebben az epizòdban,hogy vège legyen.De szerintem csak nem untàtok halàlra magatokat amikor kìnoztam :p Nevet
Morause:Koszi,Ichigò szovegèt hadarni kellett gàspinak,legvègul èn hibàztam,mert nem lassìtottam be rendesen.
Harribel ès Aizen pedig jàtszadoztak kicsit,csak harribel WC-n volt amikor megèrkezett Stark.
dRown:Szerintem meg pont a grafikàt meg a szinkronokat hanyagoltam el,de te tudod XDkoszi neked is.
Naplózva

samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #106 Dátum: 11 szep 24, 19:54:16 »

markov: akkor jó, hogy már kiraktad, már kezdett irritálni a b*zi Nevet Ez már egy plusz pont Nevet
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #107 Dátum: 11 szep 24, 21:40:26 »

Elég jó rész volt. Végre Stark is előtérbe került. Mosolyog A Hitleres moziplakátban az "R" betű egy Hitler fej volt. ikszdé Szeressük ezeket a kis poénokat ilyenek jöhetnek tonna szám. Nevet
Az Espada rádióban Grimmjow nem káromkodott, csak bemutatott a népnek rendesen. ikszdé
Yammy máshogy képzelte el a nagy kalandot. Nevet
Csak így tovább, jó úton haladsz.  Ahoz képest, hogy nem erőltetted a grafikát elég szép volt. Ez azt jelenti, hogy fejlődsz ! Pontosan
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #108 Dátum: 11 szep 24, 21:46:04 »

Amúgy várom már, hogy Tousen és Gin feltűnjön.
markov: Azért nincsenek (még) benne, mert nincs szinkron hozzá?
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
Morause
Vendég
« Válasz #109 Dátum: 11 szep 24, 22:05:08 »

Ha kell szinkron szívesen segítek, kiváló minőségű mikrofonom van! Mosolyog Illetve a kérdés is kiváló mivel aizen anélkül a két csoki nélkül "egy kalap vakond kúrást sem ér"... legalább is eleinte (és szerintem)!
De tényleg ha úgy érzed kell szinkron hang segítek! Mosolyog... legalább elfoglalom magam vmivel! Mosolyog
Naplózva
markov94
Gennin
*

« Válasz #110 Dátum: 11 szep 24, 23:05:04 »

Tilon: koszi
Samdav ès Morause: nyugi van,van szinkronom.Ha eddig nem lèptek fel  az azèrt van,mert nem volt szuksèg ràjuk. Mosolyog
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #111 Dátum: 11 szep 27, 15:14:27 »

Szerintem a poénok is javulgatnak ahoz képest, hogy az első részekben azt sem igazán lehetett tudni, hogy melyik mondaton, vagy jeleneten kellett volna nevetni.
Aminek én nagyon örültem, hogy Yammynak végre van valami fejformája, Starrk szinkronja pedig határozottan tetszik.
Egy dolog viszont zavar egy picit: Hol van Arroneiro?
Ő az Espada Zetsuja, már csak az egzotikus külsője miatt is potenciális humorforrás, szerintem sokat lehetne kihozni belőle.
Asszem csak ennyit akartam közölni, amúgy jó rész volt. Mosolyog
Naplózva
markov94
Gennin
*

« Válasz #112 Dátum: 11 szep 27, 20:22:55 »

gman: Thanks,nem tudom mennyire olvastàl règi kommenteket az ECrol itt vagy akàr a blogomon,de nem eloszor vetodik fel a szereplok kizàràsànak problèmàja.Eleinte Barragan ès Nnoitora voltak az àldozatok,most sajnos Aaroneiròn a sor. Technikai KO
Nehèz ennyi espada kozul mindenkit szerepeltetni amikor a tortènet megvan szabva. Hmm? Ezuttal Yammy mellè Stark kapott foszerepet mivel o sem egy gyakran hasznàlt karakter,emellett szerepet kapott Nnoitora ès Zommari akik ugyancsak elvoltak hanyagolva.Amennyire lehetsèges,megpròbàlok szerepeltetni mindenkit,de azt is vedd figyelembe,hogy annyira sok fillert nem teszek a sorozatomba a mangàban pedig csak a vègefele szerepel a legtobb karakter. smirksweat
Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #113 Dátum: 11 szep 27, 20:41:37 »

Hát sok sikert ahhoz, hogy megszerettessed velem Nnoitrát. Utálom őt, hogy csak na. ikszdé (Most inkább visszafogtam magam, és nem írom le, hogy miért utálom, mert betelne az oldal.^^) Mármint az eredeti sztoriban. Az EC-ben egyenlőre okés. Mosolyog Gint várom már nagyon, hogy, milyen poénokkal áll elő. A DeviantArton egy egész sorozat van róla, ahogy Aizent szívatja xD.

Szerk: Na csak most látom, hogy félre olvastam: nem megszerettetni, hanem szerepeltetni xD. Hát igen meglátszik, hogy tegnap fél ötkor keltem.^^
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 28, 15:49:23 írta Tilon » Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #114 Dátum: 11 szep 27, 20:43:55 »

Én is az ezüst rókára leszek kiváncsi, hogy milyen lesz és a szinkronhang is majd érdekel, hogy ki adja majd neki Nevet
Naplózva

Jiijo
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #115 Dátum: 11 szep 28, 09:29:30 »

Ez a rész lényegesen jobb volt, mint az előző, több poén is volt benne, szóval gratulálok Markov, egyre jobb vagy. Nevet
Naplózva

Aláírásomat készítette: Kiru Hoshino
markov94
Gennin
*

« Válasz #116 Dátum: 11 szep 28, 21:06:08 »

Tilon: èn is utàlom,ès ezt bizonyìtja az alig 55 mp-s szereplèse a sorozatban.Ichimaru.....mondtam valaha olyat,hogy szerepelni fog? ikszdé Mellesleg nem Aizen szivatònak kèpzelem el.
Samdav: A semmirol tervezgetunk.Ha lesz,a hangja Matten lesz aki Starkot ès Nnoitoràt csinàlta a 8. rèszben.
Jiijo: èn most kajak nem èrtem...Neked eddig nem tetszett az EC ès most tetszik,vagy mostsem..vagy èn nem èrtem ikszdé
Vilàgosìts fel lègyszìves!
Naplózva

Jiijo
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #117 Dátum: 11 szep 29, 06:45:50 »

Nekem eddig is tetszett az EC, csak az utóbbi (7. rész) nem tetszett annyira, de mint már mondtam, a mostani rész nagyon jó volt. ^^
Naplózva

Aláírásomat készítette: Kiru Hoshino
markov94
Gennin
*

« Válasz #118 Dátum: 11 okt 01, 23:49:48 »

Ja okès Nevet akkor èrtem. A 7. rèsz szerintem azèrt nem tetszett,mert a sztorira koncentràlòdik. kacsint
Naplózva

Mardhug
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #119 Dátum: 11 okt 14, 08:57:06 »

Csak most láttam az új részt. Nekem személy szerint tetszett Justinka eltüntetése. Egészen megszerettem a karaktert, mikor öngyilkos lett. ^^  Valóságban is megtehetné már. Vagy kéne ide egy negyedik espada. Nyelvesít. azért Szent Péter is elég szépen beoltotta "Mindenki ezt mondja, tudod mikor hiszem már el..." * piros gomb* Yammy-n is szét röhögtem az agyam, főleg a Pokemonos "Nagy kaland" poénon. Arról meg ne is beszéljünk, mikor spongyabob film alatt elgondolkodik mit mondott neki Stark, és következtet, alatta meg Detective Conan zenéje. Nyelvesít Ami mellesleg kedvenc animém. Nyelvesít
Azért történet maga is haladt, Ichigo megérkezett a vaizárdokhoz....

Nálam ez a rész olyan 9 pontot ért 10-es skálán. Az előző volt 10/10-es. Maga a sorozat pedig jelenleg 8/10-en áll. Várom a következő epizódot.
Amúgy megy privi szerintem, espada rádiós kérdéssel. Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins