24 nov 27, 10:08:50 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Espada club  (Megtekintve 47624 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Ishida
Rikodu Sennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #60 Dátum: 11 júl 02, 20:40:55 »

Egész jó rész volt az egyik legjobb , ha nem a legjobb. ^^ A csajok jók voltak , Gáspi is jó volt Kurosakinak.
Ami kis hiba , hogy Aizen nevét nem jól írtad le és volt egy-két mikrofonba fújás . Grat Markov , csak így tovább! Mosolyog
Naplózva
markov94
Gennin
*

« Válasz #61 Dátum: 11 júl 02, 20:46:58 »

Koszi,hol nem ìrtam le jòl? Gondolkozik mert ha jòl emlèkszem csak 2 helyen ìrtam: a levèlben ès a porc note-ban. Aizen Sosukènek ìrni mièrt helytelen? Hmm? ja igaz csak a wikipedia ìrja sosukènek... na èn meg arròl tanulmànyoztam az espadàk nevèt szal  smirksweat
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 02, 21:06:21 írta markov94 » Naplózva

Jiijo
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #62 Dátum: 11 júl 02, 21:00:02 »

Hatalmas rész volt! De talán az előző jobb volt, de még mindig tartja a színvonalat.
Külön tetszett, hogy Elton bekerült, mivel az egyik kedvenc karim 1ÁÉ-ban, így örülök, hogy újra láthattam.

Összességében nekem nagyon tetszett a rész, és csak így tovább! Nevet
Naplózva

Aláírásomat készítette: Kiru Hoshino
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #63 Dátum: 11 júl 02, 21:03:25 »

Sōsuke . Így van wikin , de ez a karakter : ō ou-t jelent. Sry az offért. ^^
Naplózva
Fess Gáspi
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #64 Dátum: 11 júl 02, 21:48:16 »

Nagyon jó lett Markov Mosolyog Eddigi legjobb. Külön köszönet azért hogy 2 órát szenvedtem a szinkronizálással bow smirksweat de megérte  kacsint egyébként látom meg lett jegyezve (konkrétan Ishida írta le) hogy nem is volt annyira rossz a hangom. (de kezdhetek barátkozni a gondolattal, hogy lesz majd amikor Ichiék betörnek Hueco Mundoba, és ott Ichinek nem kis szerepe lesz o.O (igen tudom én vállaltam el) de előre félek)
na bocsi ha érthetetlenül fogalmazok, csak este van Nevet
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #65 Dátum: 11 júl 02, 22:42:08 »

Na megnéztem, összeségében, voltak jó poénok benne. Pölö: amikor Aizen elején átalakul ssj-be, miért kék a szeme, miért nem zöld, mint az eredetiben? na mind1 Nevet Aztán Quagmire poén és a keféljük a padlót is tetszett Nevet
Lepadlóztam, mikor megláttam Elton-t, Dani jól hozzájárult Nevet Nevet
Itt-ott néha sisterget a mikrofon, amikor Aizen beszélt, de jó volt Mosolyog
Az opening tetszett, nagyon jó a zene még mindig Mosolyog
Legjobb poén a guminős jelenet volt Nevet Nevet
Rukia hangja tetszett Mosolyog
Végén az interjú bejött Nevet Nevet
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Beatreex
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

"Én önmagamban egy fordított dimenzió vagyok."

« Válasz #66 Dátum: 11 júl 03, 08:22:15 »

Na, jó kis rész volt ez! Nevet A kefélős poén volt a kedvencem ikszdé Elton felbukkanásán alaposan meglepődtem, de ennek csak örülök, egyik kedvenc szereplőm Nevet Kíváncsi vagyok mi fog kisülni ebből Nyelvesít
Egyébként néhol kifejezetten szép volt a rajzolás, csak néztem nagyokat hogy na ez már igen! Nevet Nyelvesít Szóval összességében nekem nagyon tetszett ez a rész, így tovább! Nevet
Naplózva

"Az emberek könnyebben bocsátanak meg annak, aki téved, mint annak, akinek igaza van." Joanne Kathleen Rowling

"My dad always says be nice to the people on the way up because you’ll need them on the way down." Colin Morgan
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #67 Dátum: 11 júl 03, 11:46:11 »

Nem szoktam ide járni, de most véletlenül benéztem... talán nem kellett volna. Szeretnék itt pár embert megkérni, hogy némi értelmet és mondanivalót is csempésszen ezentúl a hozzászólásaiba, különben még a végén hülyének fogják nézni!

Fess Gáspi! Az értelmetlen hozzászólások termelését, az offolást, és "vicces" (valójában felesleges és fárasztó) hozzászólásaidat a továbbiakban nem akarom látni! Ezt kétféleképpen érhetjük el: vagy abbahagyod, vagy kibannollak. Válassz mielőbb!

markov94! Te meg valami viharsebesen tanulj meg normálisan,  magyarul beszélni, írni, fogalmazni! A hozzászólásaid gyakorlatilag értelmezhetetlenek! Továbbá nálad is sok a felesleges, értelmetlen, és "viccesnek" szánt, valójában totál agyhalott hozzászólás! Ezeket nem akarom többet látni, különben ---> ugyanaz mint amit Fess Gáspinak írtam, a döntés rajtad áll!

Csak az utolsó két oldalt néztem meg de vagy 10 teljesen szabálytalan, értelmetlen hozzászólást kellett törölnöm kettőtöktől.

Továbbá minden kedves érintett figyelmét felhívnám arra, hogy az emotikonok túlzott használatát a szabályzat tiltja!

Ámen!

Moderátor
Naplózva
balint002
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #68 Dátum: 11 júl 03, 12:17:41 »

Én is most néztem meg és nekem lenne pozitív ill. negatív kritikám is ikszdé. Pozitív hogy hihetetlenül jók a pénok valami piszok jó lett az Amikor Aizen beszart és Halibel megfogta a seggét és az a sikítás valami nagyon jó lett, valamint az Orihime guminő is ütött, és hogy Elton szerepet kapott azért ódát írok neked mert Luppi számomra irritáló volt de Elton az a személyes kedvencem volt ugyhogy elismerés bow. Még kiemelném az interjút ami nagyon jó ötlet volt, valamint a rajzolás, nagyon szép és látszik hogy fejlődik Mosolyog. Negatív. Én nem számolom bele a mikrofon sistergést mert engem anyira nem zavart de az hogy Grimjo amikor a Ceroját lövi Rukiára az lehetetvolna valamivel gyorsabb is szerintem és pár hejen még én éreztem ilyen kis lelassulást a képek között. Hát nálam összeségében több a pozitívum mint a negatívum (bőven) és nekem nagyon tetszett szerintem ez az eddigiek közül a legjobb rész! Pontosan
Naplózva
markov94
Gennin
*

« Válasz #69 Dátum: 11 júl 03, 12:30:08 »

Tisztelt Moderàtor ùr!
A helyesìràsròl kèt dolgot:
1.A billentyuzetemen nincsen minden èkezet,ami nehèzzè teszi a hibàtlan ìràsmòdot.
2.Jàrd ki te az elso àltalànost Magyarorszàgon aztàn menj ki pèldàul Nèmetorszàgba ès 9 èv mùlva làtni szeretnèm mennyit tudsz mèg a magyar nyelvtanbòl,ùgy,hogy azalatt a 9 èv alatt annyi magyart sem hallassz,hogy ''MUKK''.
Szerintem azt se tudnàd,hogy a ''hogy'' elè vesszo megy.De peeeersze tanuljam meg a Magyart amikor Olaszorszàgban èlek. kacsint Aztàn egyùton szeretnèm megjegyezni,hogy nèhàny szabàly amit kiraktatok,haszontalan ès zavarò.
Elmagyaràznàd kèrlek, mi èrtelme annak,hogy nem szabad kètszer postolni egymàs utàn,vagy sok emotikont rakni?
Nem azèrt vagyunk a fòrumon,hogy beszèljunk?Senki sem sèrteget senkit,szòval tèged mit èrdekel mit mondunk?
Nem vagyunk se tràgàrok se bunkòk mint te azt gondolod.
Sok dolgot akkarok mèg ìrni de inkàbb nem teszem mert hiàbavalò lenne.

Udv èn voltam Markov!

ui: sose hittem,hogy valakit majd ùgy fogok kezelni mint Acidot!Grat.
Naplózva

Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #70 Dátum: 11 júl 03, 12:34:31 »

Bravó, Gáspi.
Aes Sedai jogosan olt le téged, amiért csak gyerekesen vagy képes megnyilvánulni, erre a figyelmeztetés után még infantilisebb módon támadsz vissza. Ezzel már megint csak magadat minősítetted.

Markov védelmére szolgáljon annyi, hogy ő tényleg Olaszországban él, ott is tanul, a magyar nyelvet pedig kizárólag internetes távkommunikáció kapcsán képes gyakorolni.
Ettől függetlenül ez egy magyar fórum, Markov. Ergo neked kell alkalmazkodni, nem pedig a fórumnak.

On:
Egyetértek balint002-vel. Az animációk nagyon kis szaggatottak lettek. Jóval gyorsabban is váltakozhattak volna a képkockák. Főleg az Ichigoval való konfrontálódás alatt volt ez szembetűnő, például amikor a robbanás füstje alig-alig akart kialakulni.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
markov94
Gennin
*

« Válasz #71 Dátum: 11 júl 03, 12:43:20 »

Bàrmennyire is igazad van Dani,a tisztelt moderàtor ùron kìvul eddig senkit nem zavart,szòval nem èrtem minek kell beleszòlni,csak,hogy az ember kièlje a flusztàciòjàt.Ha nem kell ez az ìràsmòd akkor àtmegyunk màshova ahol nem kotnek bele mindenbe. Mosolyog
Naplózva

J.Light
Újonc
*

« Válasz #72 Dátum: 11 júl 03, 12:49:39 »

hogy lehet ilyen kis hülyeségen ennyire felidegesedni? ha hülyék vagytok, hülyék vagytok. bár a Duplapostos meg a helyesírásos hülyeséget én sem értem...
ON: Nagyon jó volt a rész. A lány hangok nagyon jók voltak. Eltonért egy plusszpont:) Bár Ichigo hangja szerintem eléggé gyenge volt, de még a tűrhető kategórián belül. A guminős rész nagyon jó volt, és a keféljük a padlót is vicces volt. Cask így továb
Naplózva
markov94
Gennin
*

« Válasz #73 Dátum: 11 júl 03, 12:58:12 »

UchihaMasashi: Koszi,igyekszem mindenben javìtani,bàr szerintem az elozo epizòdokhoz kèpest màr itt is peregtek a kèpek ikszdé. Az bizonyìtja,hogy eddig sosem àllt 300 kockàbòl egy epizòd ès eddig ez az egyik legrovidebb.
J.Light:Koszi majd jobban igyekszik gàspi is Mosolyog
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #74 Dátum: 11 júl 03, 13:46:14 »

Tisztelt Moderàtor ùr!
A helyesìràsròl kèt dolgot:
1.A billentyuzetemen nincsen minden èkezet,ami nehèzzè teszi a hibàtlan ìràsmòdot.
2.Jàrd ki te az elso àltalànost Magyarorszàgon aztàn menj ki pèldàul Nèmetorszàgba ès 9 èv mùlva làtni szeretnèm mennyit tudsz mèg a magyar nyelvtanbòl,ùgy,hogy azalatt a 9 èv alatt annyi magyart sem hallassz,hogy ''MUKK''.
Szerintem azt se tudnàd,hogy a ''hogy'' elè vesszo megy.De peeeersze tanuljam meg a Magyart amikor Olaszorszàgban èlek. kacsint Aztàn egyùton szeretnèm megjegyezni,hogy nèhàny szabàly amit kiraktatok,haszontalan ès zavarò.
Elmagyaràznàd kèrlek, mi èrtelme annak,hogy nem szabad kètszer postolni egymàs utàn,vagy sok emotikont rakni?
Nem azèrt vagyunk a fòrumon,hogy beszèljunk?Senki sem sèrteget senkit,szòval tèged mit èrdekel mit mondunk?
Nem vagyunk se tràgàrok se bunkòk mint te azt gondolod.
Sok dolgot akkarok mèg ìrni de inkàbb nem teszem mert hiàbavalò lenne.

Udv èn voltam Markov!

ui: sose hittem,hogy valakit majd ùgy fogok kezelni mint Acidot!Grat.

Bravó, Gáspi.
Aes Sedai jogosan olt le téged, amiért csak gyerekesen vagy képes megnyilvánulni, erre a figyelmeztetés után még infantilisebb módon támadsz vissza. Ezzel már megint csak magadat minősítetted.

Markov védelmére szolgáljon annyi, hogy ő tényleg Olaszországban él, ott is tanul, a magyar nyelvet pedig kizárólag internetes távkommunikáció kapcsán képes gyakorolni.
Ettől függetlenül ez egy magyar fórum, Markov. Ergo neked kell alkalmazkodni, nem pedig a fórumnak.

Kettőtöknek először is köszönöm a korrekt, építő jellegű hozzáállást. Gáspinak ez nem sikerült, meg is lett az eredménye. Makarov, rád is vonatkozott a figyelmeztetés, amit írtam, de úgy nézem te észrevetted, hogy én nem szívózok, hanem csak a munkámat végzem.

Olaszországban valóban nehéz lehet a magyar nyelvet megtartani, azonban Daninak igaza van abban, hogy valamelyen szinten alkalmazkodni kell a Fórum nyelvéhez és szokásaihoz. Magyar billentyűzetet nem nagyon fogsz tudni kint szerezni, ez nem is lehet elvárás. Viszont egy böngészős helyesírás ellenőrző használata ajánlatos lenne. A magyar nyelvű verziót ott is le tudod szedni, és mindenképpen eredményes. Én is használom a Chrome ellenőrzőjét, mert anélkül sok hibával írnék. És még valami: nem várom el (és nem is várhatom el), hogy egy magyar tanár helyesírásával írjon ide bárki. Itt nem erről van szó, egyszerűen csak annyiról, hogy a hozzászólásoknak érthetőnek kell lenniük, különben a téma követhetetlenné válik. (Megjegyzem, nekem rossz a helyesírásom. Én is segítséget használok.)

Ami a többi szabályt illeti: ezek a kisebb szabályok (duplaposzt tiltása pl.) pusztán azt a célt szolgálják, hogy legyen valami rendszer, amihez igazodni kell. Ez egy kicsit olyan, mint a hadsereg: ott sem azért kell a katonáknak egy lépésben menetelnie, mert annak a háborúban bármi haszna van, hanem azért, hogy szokják meg, hogy a sereg szabályok alapján működik. Persze a Fórum nem katonai bázis, ezért itt csak egy két ilyen egyszerűbb szabály van. Ezeket szinte mindenki megszegi egy párszor, főleg kezdéskor, de utána már beleszokik, és onnantól nem okoz semmiféle nehézséget.

További jó fórumozást!

Moderátor
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 03, 13:52:12 írta Aes Sedai » Naplózva
Oldalak: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins