Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #495 Dátum: 13 szep 21, 21:18:59 » |
|
Valaki nem tudja mikor lesz legközelebb Korpiklaani koncert magyarországon?
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #497 Dátum: 13 szep 29, 12:44:22 » |
|
A november 8-án esedékes Nickelback budapesti koncertre megy vki? Esetleg ha vki tud róla vmit, lehet-e még jegyet venni, egyéb változások vagy fontos tudni valók akkor engem nem tudnátok informálni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #498 Dátum: 13 szep 29, 12:45:36 » |
|
Rock metal hardcore klub és a Nickelback, az hogy ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #499 Dátum: 13 szep 29, 15:17:10 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #500 Dátum: 13 szep 29, 15:23:12 » |
|
Igen Syzygy egy rock pont mint a Nickelback, nem értem mi a gond?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #501 Dátum: 13 szep 29, 22:46:27 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 29, 23:15:46 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #502 Dátum: 13 szep 29, 23:22:33 » |
|
Rock metal hardcore klub és a Nickelback, az hogy ?
Nickelback műfaj: rock, hard rock, alternatív rock, alternatív metal, post-grunge, pop rock
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #503 Dátum: 13 szep 30, 08:08:49 » |
|
Na, jó, hogy van itt aktivitás azért. Bocsi, hogy én ennyire el vagyok tűnve. De a metal hallgatásáról nem szoktam le, csak a netezés nehézkes mostanában. Nickelback meg belefér bőven. Nagyon nem trú a klub, ez tény, de én nyitott vagyok szinte minden rockzenei irányzatra, úgy gondolom, hogy a lényeg az az, hogy igazi, hangszerekkel játszott, valódi emberek által énekelt dalok jöjjenek, amik valamilyen módon a rockzenére alapulnak. Persze ez így nagyon tág értelmezés, és nyilván az ízlések is erősen eltérnek, hogy kinek mi fér bele. De nem baj, ez mindig is ilyen volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #504 Dátum: 13 szep 30, 17:40:54 » |
|
Aes nem csak te vagy az egyetlen aki nem posztolja túl a saját topicját. Amúgy nem lesz a közeljövőben vmi király koncert, elmennék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #505 Dátum: 13 szep 30, 17:43:31 » |
|
Gyerekek szerintetek mi a fenéért raktam oda a trollfejet ???? Ne vegyétek már akkor vérkomolyan, és nem kell bizonygatni nekem meg főleg nem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #506 Dátum: 13 szep 30, 19:35:59 » |
|
Aes nem csak te vagy az egyetlen aki nem posztolja túl a saját topicját. Amúgy nem lesz a közeljövőben vmi király koncert, elmennék. Paddy and the rats lesz Debrecenben okt 3-án Én elmennék nagyon,csak sajna a szalagavatómmal egybe esik és nem tudok menni
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #507 Dátum: 13 okt 02, 12:15:47 » |
|
Most fedeztem fel, hogy az android marketban, vagyis most már Google Play a neve, csináltak valami zenés lóf*szt. Pénzért lehet venni albumokat, gondolom le lehet őket tölteni. Menő cucc, nem is tűnik túl drágának, és a metal/rock felhozatal meglepően jó, még a kevésbé népszerű irányzatok (black, death stb.) is megtalálhatóak, és a műfaji besorolások is jónak tűnnek, amennyire így pár perc alatt meg tudtam figyelni. Meg fogom nézni, hogy egzotikumok is vannak-e, erre azért kíváncsi vagyok. Meg jól is néz ki a felület a telefonon, amikor böngészhetsz az albumok között, kint vannak a borítóképek is. Ettől függetlenül nem tervezem a használatát, bár lehet, egyszer kipróbálom azért, hogy milyen. De alapvetően úgy vagyok vele, hogy ha eredetit veszek, akkor az legyen rendesen CD-n, hogy kézbe tudjam fogni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #508 Dátum: 13 okt 03, 15:07:47 » |
|
Marci én vmi közelebbire gondoltam . Tudod mikor fogok elmenni Pestről debrecenbe 1 koncertért? Nem válaszolok rá mert szerintem magadban úgy is tudod mit felelnék erre. (akár ismersz vagy sem)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #509 Dátum: 13 okt 03, 15:11:03 » |
|
Pedig mentem már fel párszor Pestre koncertek miatt. Igazából most már telekocsival 2000-ért ott vagy 2 óra alatt, max a szállást kell megoldanod, az meg ismerősök/rokonok/sulis koli. Nem nagy dolog. Ennyi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|