|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #437 Dátum: 13 márc 10, 22:15:22 » |
|
Mekkora lol már, hogy nem is olyan régen ugyan ezzel kívántam havernak boldog születésnapot!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #438 Dátum: 13 márc 10, 22:46:32 » |
|
Jah eléggé adja magát ez a videó a köreinkben. Most láttam ezt a képet: Ezt párszor én is átéltem még gimiben. De szerintem sokunknak ismerős lehet a szituáció.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #440 Dátum: 13 márc 15, 20:07:13 » |
|
Tényleg, te aznap születtél mint Chuck Norris, nem? Próbálok valami idébb illő zenét tenni kivételesen:
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #441 Dátum: 13 márc 28, 18:46:44 » |
|
Cradle of Filth - Cemetery And Sundown (gothic black metal) Ezt hallgatom megállás nélkül újra és újra. Valahogy nagyon megfogott most ez a szám. És senkin se mondja, hogy a zenehallgatás nem hasznos: megnéztem a szövegét egy csomó új angol szót tanultam belőle. xD Kb alig értettem a szöveget eleinte, meg kellett nézni szótárban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BlackXRockXShooterXZoey
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #442 Dátum: 13 ápr 04, 06:05:00 » |
|
Detto így vagyok vele xDD na de persze ha olyasmit is hallgatsz mint pl.: a Hollywood Undead és lefordítod magyarra elég érdekes eredmény születik xd
|
|
|
Naplózva
|
Zoey Ayame Hatsune
|
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #444 Dátum: 13 ápr 05, 13:22:51 » |
|
Júni 17 új Kalmah album Egyelőre egy live felvétel van az egyik számukról meg ez a stúdió:
|
|
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #445 Dátum: 13 ápr 05, 16:34:58 » |
|
Hát ha a többi szám is olyan lesz az új lemezen, mint ez akkor k*rva jó album lesz. Ez nagyon király szám volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pitor
Vendég
|
|
« Válasz #446 Dátum: 13 ápr 13, 08:50:15 » |
|
Júniusba még jön az új Amon Amarth. A neve Deceiver of the Gods lesz, és itt egy borító BoritóNemsokára meghallgatható lesz az első szám.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #447 Dátum: 13 ápr 14, 20:18:15 » |
|
Most hallgatom az új dalt. Jó ez nagyon, hozzák a srácok az elvártat úgy nézem. Kell ez az album, az új Kalmah lemezzzel együtt az idei év azt hiszem kedvezni fog a melodeath rajongóknak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pitor
Vendég
|
|
« Válasz #448 Dátum: 13 ápr 14, 20:39:01 » |
|
Meg még Burzum album is jön új májusban. Bár az egész ilyen instrumentális lesz, de legalább a borítója jól néz ki
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki