Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #195 Dátum: 12 jan 25, 16:31:39 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 25, 16:33:39 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #196 Dátum: 12 jan 25, 17:42:08 » |
|
Hát Dying Fetus meg hasonló bandák leginkább arra jók, hogy pl kifejezzék az ember karácsonyi hangulatát. Amúgy igazából nem nagy szám elég primkó zeneileg. Ha már klasszikus (értsd minden "előtag" nélküli) death metalt akar hallgatni az ember, akkor Vaderre kell tombolni. Mert az nagyon jó zene. Szerintem ez még azok számára is fogyasztható, akik nincsenek annyiera szokva az ilyen zenéhez. Vader - Anger (death metal) Nem olyan nagyon régen, amikor valami (vagyis inkább valaki) miatt iszonyat ideges lettem, ez a szám nagyon jól jött. Amúgy a csendes éjnek is van jó feldolgozása, ami rockereknek is fogyaszthatóvá teszi ezt a karácsonyi dalt. Erlösung - Silent Night (christian black metal) A zenekar keresztény, ez nem kifigurázás akar lenni, egyszerűen ilyen zenét játszanak. (Illetve valamennyire a "sátánista" black metalosokat kifigurázzák ezzel. xD) Ez a Nyan Cat-es cucc ez nagyon durva volt. Apocalyptica meg jó. Na még egy zenét, ezt szerintem sokan ismerik, a szöveg miatt akár indulónak is elmehetne egy ilyen klubba. Manowar - Warriors of the World (heavy metal) We alone are fighting for metal that is true We own the right to live the fight, we're here for all of you Now swear the blood upon your steel will never dry Stand and fight together beneath the battle sky
Brothers everywhere - raise your hands into the air We're warriors, warriors of the world Like thunder from the sky - sworn to fight and die We're warriors, warriors of the world
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #198 Dátum: 12 jan 25, 22:41:34 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #199 Dátum: 12 jan 26, 11:17:44 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #200 Dátum: 12 jan 26, 18:04:32 » |
|
Sedai: az első két szám nekem kicsit wtf xD Ezzel sokan így vannak. De azért jó az a Vader. Jól azok is, amiket te hoztál, ez a Pillar angyon jónak tűnik.^^ Putir: Manowar az tényleg jó zene. Setsuna, rég nem láttalak már fórumon. Jókat hoztál te is, főleg a Destruction szám tetszett. Btw, ha már thrash metal, akkor legyen egy kis Bathory, nekik is volt két thrash albumuk. (Bár szvsz ebben a műfajban igazából nem arattak olyan maradandót. Jók ezek a számok, de azért nem annyira, mint a viking metal számaik.) Egyébként akarok csinálni egy szavazást a témához, a kedvenc rock/metal/core műfajokról, kíváncsi leszek, milyen eredmények jönnek majd ki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #201 Dátum: 12 jan 26, 18:11:06 » |
|
Tök jó, ha lesz szavazás, főleg, mert én semmit nem tudok a műfajokról xD Annyit tudok, hogy a Subway to Sally az a folkmetal. Vagy valami ilyesmi. Ez a Bathory... nem modnom hogy rossz, de.. a Manowar kicsit bejövősebb volt. Egyébként úgy tűnnik, én pakolom be ide a leglightosabb zenéket xD Ez is egy nagykedvenc :DD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #202 Dátum: 12 jan 26, 18:53:07 » |
|
Szavazás az nehéz döntés lenne ,de mindenképpen a heavy metálra szavaznék hisz a régi jó Kalapács,Pokolgép,Ossian és Hammer Fall is az. Amúgy egy kis dallamos Death metal :
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saiya-jin4ever
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Ore Amerika! Ore Hīrō!!
|
|
« Válasz #203 Dátum: 12 jan 26, 18:58:26 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
L- Próba cseresznye,by néni a buszmegállóban -L
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #204 Dátum: 12 jan 26, 19:01:33 » |
|
Wintersun nagyon jó zene. Főleg a Starchild című számuk. Azt sokat szoktam hallgatni. Na, szavazás lesz majd, csak idő kell hozzá, hogy megcsináljam, mert sok pontot akarok megadni. (Csak a hasonlókat vonom majd össze) Meg lehet írok majd példát mindegyikhez, hogy segítsek azoknak, akik nem ismerik annyira ezeket. Meg itt van setsuna és heo, ők is tudják ezeket, tőlük is lehet segítséget kérni. De többre is lehet majd szavazni.^^ Addig is egy kép, érdemes megnézni, hogy jutsz el a gitárhoz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saiya-jin4ever
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Ore Amerika! Ore Hīrō!!
|
|
« Válasz #205 Dátum: 12 jan 26, 20:34:12 » |
|
Jajj, hát a lényeget kihagytam , egyszerüen vicc hogy a Queen mit össze tudott hozni , R.I.P. Freedie Mercury
|
|
|
Naplózva
|
L- Próba cseresznye,by néni a buszmegállóban -L
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #206 Dátum: 12 jan 26, 20:37:35 » |
|
Hmm, igazából van ez az oldal, az encyclopaedia metallum (metal-archives.com), nem tudom ismeritek-e. Ott rá lehet keresni bandákra és kiadja az infókat róla, meg lehet keresni is, ország, műfaj stb szerint is. A szavazást meg sztem a nu metal fogja vinni
|
|
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #207 Dátum: 12 jan 26, 21:18:16 » |
|
Ha már meg lettem nevezve, akkor azt se felejtsük el, hogy Zoll-sama is egy igen jó linket adott meg annak idején, kicsit visszább van az a metal-os térkép, szerintem az is elég hasznos.
Noha én is Nu-metal-t hallgatok leggyakrabban, de nem hiszem, hogy az fog győzni, mert nekem sem az a kedvencem legalábbis nem a legnagyobb.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #208 Dátum: 12 jan 26, 22:21:54 » |
|
Az a térkép az nagyon tetszett. Zoll-samát is régen láttam már. Egyébként sima wikipedia is megfelel, meg Last.fmről is lehet szerezni infókat. Amúgy nem biztos, hogy a nu metal fog vezetni, mert bár az egy kifejezetten népszerű műfaj, de mivel a téma nem csak a metalról szól, ezért lesznek a szavazásban más műfajok is. (Alternatív rock, punk rock, mindenfélecore stb, ezek is nagyon népszerűek.) Na, majd megcsinálom a dolgot. Holnap utazok, szal valószínűleg nem fogom tudni megcsinálni, max ha úgy érek haza. Meg el kell még döntenem azt is, hogy, pontosan mi kerüljön bele. Úgyis néhány dolgot ki fogok felejteni belőle, ahogy magamat ismerem, de majd szóltok, akkor javítom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa