Aes Sedai
|
|
« Válasz #135 Dátum: 11 jún 03, 16:23:28 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jiijo
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #136 Dátum: 11 jún 14, 08:49:04 » |
|
Nem tudom lett-e már linkelve: A végén lévő solo nagyon kemény.
|
|
|
Naplózva
|
Aláírásomat készítette: Kiru Hoshino
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #137 Dátum: 11 jún 15, 00:44:34 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 15, 00:45:26 írta Dawe »
|
Naplózva
|
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #138 Dátum: 11 jún 15, 10:48:57 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 15, 11:53:03 írta 0414setsuna »
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #139 Dátum: 11 jún 19, 23:11:13 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #140 Dátum: 11 jún 20, 10:00:46 » |
|
huhh én most Greenday-re vagyok rákattanva*-* de ugyanazt nem linkelem be Green Dayt én is nagyon szeretem. Ván pár örök kedvenc számuk. Masashi, téged meg mindjárt felveszelek. Rammsteint am szerintem mindenki ismeri. És valóban sokan azért nem szeretik mert német, de sztem ez marhaság.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #141 Dátum: 11 jún 20, 10:20:56 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #142 Dátum: 11 jún 20, 10:29:09 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #143 Dátum: 11 jún 20, 10:44:10 » |
|
Nah de h ne csak Rammstein legyen tessék egy kis Leander *-*
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #144 Dátum: 11 jún 21, 10:54:08 » |
|
Noe, az a Leander szám *-* Nekem hugim mutatta még régebben, és nagyon tetszik. Rammstein szeretet meg sok ismerősömet segítette hozzá a némettudás fejlődéséhez. Nah egy kis power metal Németországból (bár ők angolul énekelnek, viking témákról általában.) Amúgy a Rebelliont én akkor ismertem meg, amikor a Trónok Harcát olvastam éppen, és a kettő eléggé összekapcsolódott emiatt a fejemben. Ezek a számok is sokszor királyokról, középkori harcokról stb szólnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #145 Dátum: 11 jún 21, 14:23:12 » |
|
Jah láttam, nagy állatság az egyszer biztos
|
|
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #146 Dátum: 11 júl 06, 15:39:45 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #147 Dátum: 11 júl 15, 10:13:17 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #148 Dátum: 11 aug 31, 12:56:52 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|