Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #75 Dátum: 11 márc 25, 16:07:54 » |
|
Nesztek. Elég faja muzsika. Nem lépek be a klubba mert én nem kifejezetten vok meetálosXD Tücc tücc zenéből is nagyon sokat imádok.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #76 Dátum: 11 márc 25, 18:59:36 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #77 Dátum: 11 márc 25, 22:11:31 » |
|
Ez vmi brutális feldolgozás a 6 percből 3mat improzik a tag
|
|
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #78 Dátum: 11 márc 29, 15:26:13 » |
|
Nah setsuna itt már többször is emlegette, sőt ajánlotta a Kalmahot. Elkezdetm velük ismerkedni (leszedtem az összes studióalbumot ) és hát izé, öö.., b*ssza meg ez k*rva jó zene! Bocsi a kissé trágár megfogalmazásért, de most, túl egy olyan 10-15 számon, nem tudtam ezt kifejezőbben mondani. Melodic death metal műfajt amúgy szeretem, de nem olyan sok bandát ismerek. Kalmah nagyon bejövős. Amit ezek a gitárokkal művelnek, az valami hihetetlenül igényes.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 29, 15:26:58 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #79 Dátum: 11 márc 29, 19:06:59 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #80 Dátum: 11 márc 29, 22:02:29 » |
|
Én zenei téren eléggé válogatós vagyok Aes, mindenből csak a legjobbat Amúgy csak nálam nem működnek ezek a youtube beágyazott videók? Mert 1-et sem látok csak az előadókat meg a szám címét így szövegesen o.o
|
|
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #81 Dátum: 11 márc 30, 20:12:04 » |
|
Set is mutogatta nekem a Kalmah-t, hát mikor a They Will Return-t meghallottam, vágtam egy WTF?! face-t a meglepödéstöl. Btw, most az Imperanon-t kóstolgatom, elég jó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #82 Dátum: 11 ápr 03, 14:25:00 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 03, 14:48:53 írta heo »
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
|
« Válasz #83 Dátum: 11 ápr 05, 20:39:16 » |
|
Hollá, jelentkeznék tagnak, mivel muzsikának élek így jó nagy részt benne van a rock. Habár szívem csücske még a punk és az agyzabáló rotátorkapaeffektussal megspékelt zene is, de az igazi azért mégis a rock marad. Ja am meg 100%ig bennem van a zene, mivel eléggé gitárbolond vagyok. Amibe van gitár, az már rossz nem lehet! Basszon és klasszikuson játszok egyelőre, aztán majd látjuk mi lesz belőle. magyarból most hallottam nemrég a klipp által ezt a számot, egyszerűen szerelmes lettem bele, szerintem rohadt jó! és egy kb fél éve, már nem is tudom, hogy mióta ez a szám a kedvencem, tesóm azt mondta, hogy csak azért szeretem, mert sok benne a gityó, de most lehet ennek a számnak nemet mondani? Mert szerintem nem
|
|
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #85 Dátum: 11 ápr 06, 17:57:39 » |
|
hmm boci ez a Dalriada nagyon ott van szeretem az ilyet
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #86 Dátum: 11 ápr 06, 21:10:51 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #87 Dátum: 11 ápr 06, 22:53:16 » |
|
Jöjjön egy-két nem elhanyagolható klasszikus : Led ZeppelinRonnie James DioIron MaidenOzzyGuns 'N' RosesMetallicaigen én is hallgatok lassabb számokat, hihetetlen mi? o_O
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 06, 23:01:16 írta 0414setsuna »
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #88 Dátum: 11 ápr 07, 11:14:19 » |
|
Aes Sedai egyszerűen oda vagyok ezért a számért. Úgy igazán nem hallgattam My Chemical Romance soha... de ezt a számot, már jó sokszor hallottam, és nagyon megszerettem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #89 Dátum: 11 ápr 07, 13:49:47 » |
|
Setsuna! Ezek tényleg igazi klasszikusok. Ozzyt kifejezetten szeretem. Nagyon hangulatos tud lenni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|