Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #45 Dátum: 11 márc 16, 11:09:24 » |
|
De komoly az a térkép Ha a melodic death metal földjén jártok onnan érdemes meghallgatni a Kalmah - Hadest, brutális solo és outro van benne ahogy azt a Kalmah-tól megszokhattuk meg a bodom-ot is persze
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 16, 11:19:30 írta 0414setsuna »
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #46 Dátum: 11 márc 16, 17:13:57 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Itanashi
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #47 Dátum: 11 márc 16, 18:36:39 » |
|
ÍÍÍH:D jön a BMTH dürerbe jún. 15én !!!!
|
|
|
Naplózva
|
Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com! "baby lay in my arms, and cuddle me close soon this will be, just an awful memory will i ever be able to sleep again? my angel lie to me and tell me i'm dreaming"- Alesana - The Curse of the Virgin Canvas
|
|
|
Sassy
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #48 Dátum: 11 márc 17, 02:36:39 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 17, 02:44:32 írta Sassy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #49 Dátum: 11 márc 17, 10:04:42 » |
|
ÍÍÍH:D jön a BMTH dürerbe jún. 15én !!!! Ez a dürer gondolom valahol Pesten van. Véletlenül se lennének ilyen koncertek vidéken.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #50 Dátum: 11 márc 17, 16:02:50 » |
|
Hát Aes, nekünk ez jutott Bár tavaly volt itt a Hooligans, nem volt rossz nekem tetszett, de azért egy Evanescence-nek vagy Green Daynek jobban örülnék
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #51 Dátum: 11 márc 19, 09:36:29 » |
|
Hát Kallen, mi már csak így jártunk. Pedig én pécsi vagyok, és Pécs azért nem is annyira kicsi város. Csak Budapest elszippant mindent. Nah de egy kis zenét. Ez a banda nekem teljesen új, kb 10 perccel ezelőtt ismertem meg. De már be is raktam torrentbe, mert pár számot meghallgattam és nagyon tetszett. Az albumborítóért meg +100k bónuszpont eszetlen jól néz ki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #52 Dátum: 11 márc 19, 12:47:53 » |
|
Én meg beléptem youtube-ra hátha találok vmi szépet és akkor látom az egyik tag akit subscribe-eltem kedvelt vmit, így hát megnéztem awesome intro & guitars *.*, ja és persze finnek
|
|
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #53 Dátum: 11 márc 19, 19:28:07 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #54 Dátum: 11 márc 19, 21:08:30 » |
|
Hát metalcore-ban a hörgés eléggé alap. De ez azért nem annyira vészes. Próbálj meg meghallgatni egy deathgrind számot. Am az ilyen bandák mint ESTK, Alesana, In This Moment társai általában az a lényeg, hogy a melodikus ének és a hörgés/sikítás kontrasztja adja ki a számok hangulatát. Eleinte nekem se jött annyira be ez a zene. Aztán valahogy nagyon ráéreztem. Érdekesebb szerintem, mint a csak hörgésre építő black és death metal. Bár a melodic death metal az jó. Azt én igazából nem is tartom hörgésnek, általában úgy fogalmazom meg, hogy "nagyon gonosz hangon énekelnek" (lsád pl Amon Amarth) De néha még ennél is enyhébb, és a death metal hatása főleg csak a zenében jelenik meg. A szám amit linkeltél tetszett. Setsuna a tiéd meg kifejezetten. Nah egy zenét tőlem is: Black Veil Brides. Elég új zenekar. Nálam ez inkább olyan erős közepes kategória, néha már egy kissé túl érzelgős, meg a frontember simán b*zinak néz ki. De azért jó zene ez, van hangulata, szal remélem lesznek majd még albumaik, és inkább a zúzósabb hc irányba mennek majd el.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
grandpa666
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Add nekem a fényed!
|
|
« Válasz #55 Dátum: 11 márc 20, 20:00:28 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #56 Dátum: 11 márc 20, 23:18:25 » |
|
Hát, nekem a power-metallal csak annyi a bajom hogy meg lehet unni. Egy hétig hallgattam Dragonforce-t meg Hammerfallt azt nekem elég volt egy időre
|
|
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #57 Dátum: 11 márc 21, 17:21:03 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #58 Dátum: 11 márc 21, 22:24:45 » |
|
Az én szombat-vasárnapom meg ezzel kicsit evil voltam vkihez de szerencsére rendeződött ez egyébként egy kevésbé populáris száma a Kalmah-nak de attól ugyanolyan pro mint a többi, az outro kifejezetten tetszik *.* Akit érdekel a banda az a 2002-es albumukat semmiképpen ne hagyja ki, az a legjobb! A legújabb nem igazán jön be
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 21, 22:38:34 írta 0414setsuna »
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
Aes Sedai
|