Itachi - Szerintem ennek a történetnek a legintelligensebb leg megnyerőbb alakja. Maga az egész személyisége
nagyon megnyerő nekem főleg mikor bevágott 1 humort ( Nagato Itachi vs Naruto Bee ) és ami a legfontosabb nem olyan eszemet beképzelt alak mit a többi Uchiha.
Hidan - Hát ez az alak úgy ahogy van 1 idióta, azt sem értem mit kereset eben a csapatban. Minden egyes tag a maga
módján kimagaslóan intelligens ravasz de ö csak 1 általa kitalált isten megszállottja amivel sokra nem ment
vele ( lehet akiben Hidan hit az Rikudou-sennin
).
Sasori - Ö a másik Itachi mellet akit okosnak agyafúrtnak látok (Sakura elenni harc miatt ). Bár a báb teknika amit
nyomat nem nagyon jön be de azt elismerem h tényleg nagyon nagy dolgot vitt végbe ezzel a teknikával
( 3kage és a bab sereg ). És az utolso cselekedete is tecet
Kakuzu - Kíváncsi lenék a pénz mániájával h boldogulna a mi világunkban
Maga a csávó nekem telesen normálisnak
tűnik ( ahhoz a világhoz képest ) bár erősen kétlem de jó lenne ha a mester kitérne ara a bizonyos csatára
közte és az elő hokage között.
Kisame - Valahogy nekem az e alak semleges nem kedvelem de nem is utálom, az átalakult formája viszont nagyon
király. Kicsit azért hiányolom a beszólásait
Zetsu - Na ö az akiről egyáltalán nincs semmi véleményem csak kérdéseim. Mi lehet ö pontosan? Ezek szerint a fehér
eredeti végleg meghalt? Mi van a feketével?
Orochimaru - Na öt sose kedveltem mindig feszít de semmit nem mutatót fel ami nagyon nagy dolog lenne ( talán a
túlélési képessége ami kimagasló ).
Deidara - Ez a csóka nálam 1 szinten mozog Hidanal (na jó 1 kicsit okosabb nála ) a művész mániája eleinte még
érdekes is volt de mostanra már fullasztóan unalmas szerintem ( azt viszont igaz h a halálával az utolsó
BUUM nagyon nagyot alkotót bár h Kabuto visszahozta ennek az alkotásnak az érték csökkent).
Nagato - Azon h Uzumaki meglepődtem na meg a szemek kölcsönadásán is. Igazat megvallva Nagato olyan mint 1
tizenéves befolyásolható gyerek.
Konan - Ez a csaj a papírokkal elégé jól nyomja kár h olyan mit 1 kiskutya aki a szeretet gazdáját mindenhova követi.
Tobi/Obito - Ö a legnagyobb csalódás számomra az egész történetben abból a fain kis csávóból létrejött 1 ilyen
idegesítő s*g.
Madara - Vicces h isteníti a fórumon mindenki miközben csak 1 hátalómániás agyatlan fószer. Nem tudom h a Hold
szeme terv tényleg a békére épül e vagy csak egyesuralomra de úgy ahogy van hülyeség. Pár kérdés
Mi van azokkal akik vakok? Mit gondol meddig lehet ezt az illúziót fenntartani? Örökre? nevetséges.
Mi lesz a új generációval? Ö fogja eldönteni h ki kivel legyen? Ha nem lesznek gyerekek az emberiség kihal.
Narutot tartják naivnak akkor Madara mi? Itachi, Jiraiya, Naruto, Bee, Nagato egyesével többre tartom őket
mint Mariskát.
Van még valaki? Nem emlékszer több tagra
Kicsit hosszú lett bocsi.