|
Dani
|
|
« Válasz #3121 Dátum: 10 aug 17, 08:45:13 » |
|
Azért azt jóval előbb elhiszem, mint Sasori állítását. Az Akatsuki múltjában pedig inkább ne kutakodjanak. Miért kéne visszaszoknia az evésre? Az Edo Tensei által feltámasztott lelkek nem úgy néznek ki, mint akiknek szükségük lenne olyan apróságokra, mint például a táplálékbevitel.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #3123 Dátum: 10 aug 17, 09:45:12 » |
|
Höh, azért állt meg a fejlődésben.xD http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/490/2Hát itt például nem úgy festenek, mint akik annyira életrevalók lennének.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
|
LordHidan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3125 Dátum: 10 aug 17, 09:59:32 » |
|
gyakorlatilag is szerintem deidara sasori kakuzu vissza kapják az akaratukat és a személyiségüket mert ők az akatsukit ténylegesen szolgálták ellenben nagatoval és itachival akiknek egy cetlik nyomnak a fejébe és hogy az anbukat idézzem gyilkológépekké tegyék őket. Nagy valószínűséggel dei-ek visszakapják a személyiségüket nem beszélve arról hogy sas és dei a személyiségük nélkül nem sokat ér
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #3126 Dátum: 10 aug 17, 10:19:51 » |
|
nah mondjuk az tényleg durva lenne ha itachi agya elborulna mert az ölne sorra mindenkit pillanatok alatt de azt nem tom h ha kiműtötték a szemét, akk most nem lesz sharinganja? lol akk csak katonnal fog menőzni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #3127 Dátum: 10 aug 17, 10:23:31 » |
|
Szerintem ezek személyiség és akarat mentes bábúk .Amikor Oro visszahozta az Elsőt és a Második csak bábok voltak a kezében ,úgy irányitotta őket ahogy akarta és szerintem ami legjobb bennük hogy halhatatlanok (a Harmadik ellen visszanőtt nekik a lerobbantott testrész).Am kiváncsi vagyok ,hogy még milyen bábúi is vannak Kabutonak ,szép kis hullaseregük lesz az akának Zer0 ,csak jut Itachinak is egy pár sharingan Madara gyűjteményéből
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Bububo
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Már rég lehunytam a szemem.
|
|
« Válasz #3129 Dátum: 10 aug 17, 11:05:56 » |
|
Mivel a leklét idézi meg, lesz szeme. AZ igaz itachi vagy elvan temetve, vagy darabokban van Madara szekrényében. Tehát ezzel az erővel teste se kéne hogy legyen, de mégis van. Deidarának se hisz az ő teste atomjaira hullot, és lám még is itt van a teste. Kakuzu teste Konohában hever, Nagatoét meg elvitte Konan. EZ hogy lehetséges? na hogy? hát úgy hogy a lelküket idézik meg.
|
|
|
Naplózva
|
-Amit nem értesz, azt ne kritizáld fiam! Kinek útját nem jártad, életét nem érted. \"Tabukkal vettük körül magunkat, mert nem tudtunk szembenézni a gyengeségeinkkel.\"
|
|
|
LordHidan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3130 Dátum: 10 aug 17, 11:33:03 » |
|
ez 100%-ig igaz. szerintem egy pár embernek visszaadják a tudatát mert deidara mit ér a taktikái és a személyisége nélkül? sasori mit ér a bábokba vetett bizalma és azokat a bábokat csak ő ismeri tehát hiába irányítja valaki ha nem ismeri a bábok technikáinak kombinációját. Mondjuk kakuzunak nincs semmi értelme visszahozni a személyiségét de szerintem visszaadják neki mert biztos vannak jutsuk amiket nem sütött el.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #3131 Dátum: 10 aug 17, 12:02:48 » |
|
Nem értek egyet, az 1. és 2. hokage is probléma nélkül használta az összes jutsuját sima "bábként" is, így nincs értelme, hogy ennek a hullaseregnek visszaadják. Ha nem adják vissza, akkor elkerülik a fellázadást, a végére mindkét hokage valamennyire visszatért, az meg nem lenne kellemes ennél az ötösnél.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
LordHidan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3132 Dátum: 10 aug 17, 12:06:21 » |
|
hát ha úgy nézzük akkor a 2. hokage nem használt testvillanás jutsut az 1. gyenge utánzata volt önmagának. Dei sas kak mér lázadna föl igaz itachinak és nagatonak mindenképpen el kell törölni a személyiségét mert mind a kettő elárulta az akatsuki-t (itachi konoha kémje volt)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Murcik
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Béke csak akkor lehet ha előtte háború van.
|
|
« Válasz #3133 Dátum: 10 aug 17, 12:22:39 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #3134 Dátum: 10 aug 17, 13:29:48 » |
|
hát ha úgy nézzük akkor a 2. hokage nem használt testvillanás jutsut az 1. gyenge utánzata volt önmagának. Dei sas kak mér lázadna föl igaz itachinak és nagatonak mindenképpen el kell törölni a személyiségét mert mind a kettő elárulta az akatsuki-t (itachi konoha kémje volt)
Kabuto jelenlegi megfontoltsága alapján egyértelmű, hogy biztosra megy, és nem hagyja meg az elméjüket. Logikusan belegondolva, ha lenne egy hadseregem, akkor vajon hagynám, hogy kedvük szerint tevékenykedjenek, vagy kimosnám az agyukat és csettintésre azt tennék, amit akarok? Hmm. Nehéz kérdés.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|