Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #3090 Dátum: 10 aug 06, 20:16:46 » |
|
Köszönöm szépen nagyságos admin!!! (kellet a 4 szó)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #3091 Dátum: 10 aug 08, 14:18:41 » |
|
Nem fogom a 168. Résztől elolvasni a 468-adikig.
Akkor ne lepődj meg, ha majd kijavitanak, netán ujjat mondanak ^^ Nem a 4 szó, hanem ez a hsz nem kellett ^^ az ilyen is szabályzat ellen van. Nem értek hozzá, nincs is jogom hozzá, de szerintem a témát addig le lehetne zárni, amig nem tudunk valami ujjat, fölösleges az ilyen hszeket szaporitani
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
datango
ANBU újonc
Nem elérhető
Firma
|
|
« Válasz #3093 Dátum: 10 aug 13, 10:20:05 » |
|
nagyon jó észrevételed van/volt, de a naruto wiki-n mindig is ez volt kírva , tehát nem találtad fel a spanyol viaszt "Left thumb: 玉 (gyoku, "jewel," "ball," also the black king in shogi); worn by Sasori and later by Tobi. Its color is purple. "
|
|
|
Naplózva
|
-=Suiton=- "The Sharingan's true power... this Uchiha Madara's power!"http://bf3stats.com/stats_pc/mgjani"Sajnálom datango, nem küldhetsz üzeneteket és privát üzeneteket ezen a fórumon." <-- c=3
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #3094 Dátum: 10 aug 13, 10:28:05 » |
|
nagyon jó észrevételed van/volt, de a naruto wiki-n mindig is ez volt kírva , tehát nem találtad fel a spanyol viaszt "Left thumb: 玉 (gyoku, "jewel," "ball," also the black king in shogi); worn by Sasori and later by Tobi. Its color is purple. " nem tudtam sry de azért még büszke vagyok magamra xD jah téll mondta csakra h itt tegyem fel a kérdést: szal egyik fórumban olvastam itt h bijuuszívó szobor Bal kezén állnak az erősebb tagok, a jobbon a pótolhatók ( v forditva ) erről van vmi mangában v csak kitalácio?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #3095 Dátum: 10 aug 13, 13:03:24 » |
|
Ezt nem tudom, én nem hallottam iylesmit, szerintem ez legfeljebb valaki(k) magánjellegü megállapítása. Viszotn a "király"-jel inkább a második tulajdonosára lehet utalás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #3096 Dátum: 10 aug 14, 10:23:24 » |
|
valószínűsíthető hogy a tervére utal. bár ennyi erővel lehetne a hold szó is a gyűrűn vagy a szem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tsunade
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
"A céljaim érdekében jobb nekem a sötétségben..."
|
|
« Válasz #3097 Dátum: 10 aug 14, 14:53:38 » |
|
Vagy egyszerűen semmi hátsó szándék nincs a "király" mögött? Amúgy Kabuto kapott valami gyűrűt/szerintetek kap?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #3098 Dátum: 10 aug 14, 15:05:42 » |
|
Nem valószínű, hiszen a klasszikus Akatsuki már nem igazán létezik. ^^ Ennyi erővel az Edo Tensei-jel visszahozott "holt lelkek" is viselhetnék a saját gyűrűiket. ^^"
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #3099 Dátum: 10 aug 14, 15:10:29 » |
|
És így talán az is megerősítést kap, hogy a gyűrűknek nem volt semmiféle létfontosságú szerepe.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3100 Dátum: 10 aug 14, 19:55:22 » |
|
lehet h kishi is a királyt írta oda csak gömbnek fordították xD am kabu sztem viselhetné marcsi gyűrűjét ami asszem még a rothadó kezén van a rejtekhelyen.. ha el nem vitték és nem emlékszek rá
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 15, 07:08:52 írta Zer0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Tsunade
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
"A céljaim érdekében jobb nekem a sötétségben..."
|
|
« Válasz #3101 Dátum: 10 aug 14, 21:00:28 » |
|
Mivel a gyűrűknek (szerintem) már nem lesz nagyobb jelentősége, nem hiszem hogy a rothadó kezéért Kabuto elmenne a régi rejtekhelyre xD Nem hiszem hogy a maradék 2 Bijuut elkapják... *Gonoszpárti*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #3102 Dátum: 10 aug 14, 21:06:44 » |
|
Na a Hokage reménykedik hogy a világ sötétségbe borul? Kitűnő.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #3103 Dátum: 10 aug 14, 21:32:43 » |
|
Te most egy iszákos, megrögzött szerencsejátékos nőszemélyről beszélsz. Ez nem rád vonatkozik, Tsunade, hanem Tsunadéra.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
dosreis
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Kakarottttooooo
|
|
« Válasz #3104 Dátum: 10 aug 14, 21:57:39 » |
|