Chakra
|
|
« Válasz #3015 Dátum: 10 jún 29, 22:06:34 » |
|
Az a maszknak a rögzítő cuccosa Ez valószinűbb Elnézést hogy felhoztam De akkor is miért áll ferdén ? semmi értelme utálom Kishit Mert éppen lefelé venné a maszkot, amikor begyullad. ^^ Moderátor: Amúgy meg mindenki rövidlátásban szenved, vagy tényleg nem tűnik fel, hogy az nem a "Ki is lehet Tobi?" téma? ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3016 Dátum: 10 jún 29, 22:32:18 » |
|
már eddig is gondolkoztam hogy szemüveget kell csináltatnom,de lassan kezd bebizonyosodni xDD ismét bizonyítottam hogy hülye vagyok,köszönöm-köszönöm*meghajol* xD Amúgy a Ki is lehet Tobi téma,az hol van?most sehol nem találom meg mire kilépek a témából,el fogom felejteni úgyhogy itt megkérdezem inkább,hogy lehet megcsinálni hogy egy linknek más szövege legyen?tehát nem www.valami.hu hanem katt? Meg hogy ne off-oljak teljesen hány tag is volt eredetileg az akatsukiban?13?Oroval együtt..most valahogy eszembe jutott xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Meroko
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
Itachi fan
|
|
« Válasz #3017 Dátum: 10 jún 29, 22:36:54 » |
|
énse találom, mehetünk együtt a szemüvegeshez^^ összesen egyszerre csak10 tag lehet, mert 10 újja van a szoor bácsinak, de kiesett Oro, helyette jött Deidara (L) aztán még plusz beállt a HEBI, akik 4en voltak, szóval összesen 15. És akkor nem számoltam bele, hogy Nagato 7en volt. (ugyértem a 6 hulla meg ő) Szép kis szám, erre most vannak 3an, csak addig voltak nagy legények amíg nem lendültek támadásba. edit: megtaláltam! csak nem a szereplőknél volt. http://naruto-kun.hu/forum/index.php?topic=411.0 De le van zárva. akkor lehet kérni az újranyitást, hamár beszélünk róla?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 29, 22:39:58 írta Meroko »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #3018 Dátum: 10 jún 29, 23:27:14 » |
|
Akkor lehet kérni az újranyitást, ha új fejlemény van azzal kapcsolatban, ki is lehet Tobi. Vagy ha valakinek ÚJ(!) ötlete van ezzel kapcsolatban. De abban a témában már nagyon sok minden ki lett fejtve, szóval sok sikert az "új ötlethez".
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #3019 Dátum: 10 júl 08, 01:42:12 » |
|
Nem tudtam, hova írjam, lehginkább ide illik.. Egyszer láttma valahol egy képet a mangából, amin Zetsu levelei közt látszotta nyakában egy homlokvédő, egy fala (nem emlékszem melyik ) áthúzott szimbólumával.. úgy rémlik, hiteles volt. Erről tud valaki valamit?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hiroto
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #3020 Dátum: 10 júl 11, 11:53:27 » |
|
Szóbakerült a maszk különlegesége a manga topikban, és én nem szeretnék ott ofolni, ezért inkább ide írom le: Ha már szóbakerült a maszk, akkor én felvetném azt a dolgot, hogy lehet, hogy a maszk egy másoló maszk, és lemásolja valamilyen úton módon az eredeti használó erejét és személyiségét, és ha a maszkot felrakják egy másik személyre, vagy egy halotra, akkor az átalakul az eredetivé. Az is lehet, hogy a maszk változik az évek alatt, és veszít az erejéböl, ez magyarázhatná azt is, hogy miért változott meg a masszk kinézete, és miért csak árnyéka önmagának madara. Vagy esetleg váltogatni kell az alanyokat, mert a maszk hatását egy test nem bírná évekig, és minden személynél más formát vesz fel a maszk. Az is megeshet, hogy a maszktól csak rövid ideig tud megválni, és ezért van rajta állandóan. Ez csak egy kósza ötlet volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hellus-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3021 Dátum: 10 júl 16, 16:04:53 » |
|
jaja, van benne valami igazság
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 19, 12:21:08 írta Hellus-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Soul
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3022 Dátum: 10 júl 16, 16:11:28 » |
|
Ezt az ObiTobi dolgot már kismilliószor kitárgyaltuk, nézz be a Ki is lehet Tobi témába, mellesleg szvsz nem valószínű hogy köze lenne hozzá (a miértekért kérdezz PÜben vagy esetleg légy olyan kedves visszaolvasni itt és az említett topikban). Ami a maszk különlegességét illeti, érdekes ötlet, de ez esetben a sharingannak is át kéne kerülnie ami elég macerás dolog, Én mindenesetre ezt se tartom túl valószínűnek, de nem teljesen lehetetlen ötlet.
|
|
|
Naplózva
|
"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
|
|
|
Genesis_16
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #3023 Dátum: 10 júl 16, 16:27:46 » |
|
Az akatsuki mióta létezik? Mert ha Tobi hozta létre és kellett neki a 9farku akkor miért szabadította rá Konohára? simán elvihette volna a rejtekhelyre. Vagy akkor még nem létezett a banda és később jött rá hogy hibát követett el mert elengedte a rókát
|
|
|
Naplózva
|
“Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.” (Goethe)
“Egy tanítvány egyszer így panaszkodott: - Mester, miért nem feded fel soha történeteid értelmét? - Mit szólnál ahhoz – felelte a mester -, ha valaki gyümölccsel kínálna, de megrágná, mielőtt odaadja neked?” (ismeretlen szerző)
|
|
|
Meroko
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
Itachi fan
|
|
« Válasz #3024 Dátum: 10 júl 16, 19:26:47 » |
|
fontos a sorrend. és a másik, hogy idő kellett az előkészületekhez. Szinkronba hozni a szobrot Nagatoval és stb. azért nem rabolta el már 16 éve a kjuubit mert akkor még nem volt rá szüksége.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nucklear
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3025 Dátum: 10 júl 19, 09:41:18 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3026 Dátum: 10 júl 19, 11:06:41 » |
|
Ha jól emlékszem a bijuuk elzárásának sorrendje van. Tehát 1-től mennek 9-ig. Mivel akkor még nem nagyon volt elzárva talán egy sem, így felesleges volt elvinnie a Kyuubit. Nem tudta volna végig kordában tartani szerintem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
paintes
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3027 Dátum: 10 júl 21, 17:59:24 » |
|
Sziasztok Ha meghall majd minden Akatsukis akkor vége lesz a sorozatnak ? Mert mostanában nagyon gyorsan hullanak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hiroto
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #3028 Dátum: 10 júl 21, 19:54:48 » |
|
Ezt az ObiTobi dolgot már kismilliószor kitárgyaltuk, nézz be a Ki is lehet Tobi témába, mellesleg szvsz nem valószínű hogy köze lenne hozzá (a miértekért kérdezz PÜben vagy esetleg légy olyan kedves visszaolvasni itt és az említett topikban). Ami a maszk különlegességét illeti, érdekes ötlet, de ez esetben a sharingannak is át kéne kerülnie ami elég macerás dolog, Én mindenesetre ezt se tartom túl valószínűnek, de nem teljesen lehetetlen ötlet.
Nem muszály a saringannak is átkerülnie, lehet olyan mint az edo tensei, hogy a testet is hasonlóvá teszi. Szóval lehet, hogy tobi valójában egy edotensejelt személy, és csak a maszk biztosítsa hogy szét ne essen. Ez magyarázat a kezére is, amikor ledobta, mert egy szinte hullárol ledobni a cucost nem nehéz. És viszarakatni se. Spoiler veszély, aki nem olvassa a mangát !!!!!!! Gyorsan fogynának az akások? na nézük csak: Pain: nagato fel lett támasztva, és nincs szétbontva, és egészséges a teste, lehet olyan jó, mint a szétbontott painek. Kakuzu: kakuzu minden valószínűségel gyengébb az eredetinél, és még szivekre is nagy valószínűségel szüksége van. Ita: ita akár erősebb is lehet, mert nem kell félnie a betegségtöl, és a vakságtol. Nem fogja magát visszafogni még konoha ellen se. deidara: Ő is nagy valószínűségel gyengébb az eredetinél, de a robantás az robbantás marad, ugyan akkorát roban. Hiddan: hidan akár még elhet is, csak elő kéne kaparni. neki adom a legkissebb esélyt. Ugye tobi erősebb lett, mert nem kell a féleszűt játszania. kisame: kisame kémkedik jelenleg, erős és bijuu gyüjtés a szakterülete. Semmi baja nincs zetsu: semmit nem tudunk róla, de biztos van egy kis ereje sasuke: erősebb mint valaha, fél konohát egy szempillantásra kinyirná kabuto: erős, erőssebb mint volt, oro génjeivel a technikái is félelmetesek. és a bijuk, szinte az összes az övék. A zsoldos sereg, amihez a sok lóvé kellet, még felálhat. Szerintem az aka erősebb mint valaha.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 21, 19:58:48 írta hiroto »
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető