24 nov 14, 16:03:11 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 60 61 [62] 63 64 ... 248
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Akatsuki  (Megtekintve 663219 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
kronosz7
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #915 Dátum: 07 aug 09, 01:30:10 »

Jujj ez nagyon komoly Nevet, na szerintem ezt nyugottan tekintheted spoilernek Mosolyog.
Naplózva

Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”

Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”

Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #916 Dátum: 07 aug 09, 17:22:21 »

A lenti kis bohózat fordítása azoknak, akik nem értenek angolul: Mosolyog

4. kép
Tobi: Rég nem láttalak Kakashi! Hogy vagy? És Rin? A szem amit tőlem kaptál használható?
Kakashi: Hm... szerintem mentegetőznöm kellene...

5. kép
Tobi: Sensei!? Végülis te is életben vagy! Tetszik az új frizurád... De nem mentél te egy kicsit össze?
Naruto: Dilis Akatsuki...
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #917 Dátum: 07 aug 09, 17:29:21 »

Hmm... ez elgondolkodtató.  Nevet De nem hiszem, hogy valódi.  Nevet De szerintem nagyon jó...  Nevet
Naplózva

Handy
ANBU Kapitány
*

« Válasz #918 Dátum: 07 aug 09, 17:42:45 »

Jah, kicsit jobb lenne ha Obito lenne Tobi, mert így oan rosz h a leghülyébb Akatsukis tag a leggonoszabb fővezér. Szomorú Tobi oan szeretniavló ien kis bután. Mosolyog
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #919 Dátum: 07 aug 09, 17:47:33 »

De attól függetlenül, hogy ő Obito, még lehet az fővezér az akatsukiban. Xd  Nevet
Naplózva

Amy Lee D.
VIP

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #920 Dátum: 07 aug 11, 19:24:04 »

Idézet
Szerintem nem fogják megölni egymást.   Sasuke majd valamiért megbocsájt... ikszdé   Amúgy én sokat gondolkodtam azon, hogy Itachi, hogy nyírhatta ki az egész klánt egyedül. ikszdé Mert az igaz hogy erős meg minden, de ez azt jelenti, hogy egyetlen ember képes volt kinyírni Konoha legnagyobb klánját.  Amit erőssen kétlek. Szóval négy lehetőség maradt: Vagy Itachi nem egyedül csinálta. Vagy nem is Itachi tette, Vagy Itachi tényleg legyőzhetetlen, (ami azért túlzás)  Vagy Lee-nek igaza volt amikor azt mondta, hogy az Uchiha klán nem is volt olyan nagy, mint aminek hitték  DE lehet, hogy minden mögött Tobi áll. Elvégre ő hol volt amikor kinyírták a családot???     

Tobinak azon kívül hogy ővé Madara sharinganja szerintem semmi köze sincs az Uchihákhoz...
Sok uchiha volt aki nem tudta használni a Sharingant, talán ezért könnyebb volt Itachi dolga, és ott volt még neki a Mangekyou Sharingan is
Naplózva
Skizoh
Vendég
« Válasz #921 Dátum: 07 aug 11, 21:25:03 »

Jah, kicsit jobb lenne ha Obito lenne Tobi, mert így oan rosz h a leghülyébb Akatsukis tag a leggonoszabb fővezér. Szomorú Tobi oan szeretniavló ien kis bután. Mosolyog

Éppen ezt a kis butus tulajdonságát szerettem a legjobban...ezért  is volt olyan  kellemeten megtudni, hogy ő igazából az Gonoszok Gonosza. :'(
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 11, 21:25:45 írta Skizoh » Naplózva
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #922 Dátum: 07 aug 11, 22:55:49 »

hm.. emlékeztek mikor még Deivel hogy el voltak.....hm..senki nem gondolta volna hogy ő avezér.. :-X
Naplózva
kakesz
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

Troll barlangász

« Válasz #923 Dátum: 07 aug 11, 23:01:47 »

végül is az Akatsuki  S-rangú bűnözőkből áll, ezen a szintem a megtévesztés már kötelező Nevet de amúgy pain is besegített neki. szerintem.
Naplózva

A tűz árnyéka világítja meg a falut.
Skizoh
Vendég
« Válasz #924 Dátum: 07 aug 11, 23:38:47 »

ez tényleg igaz... ilyen kemény emberek között kicsit furcsáltam is, hogy Tobit, hogy vehették be eggyáltalán?! (de mostmár látni, hogy Pein segíthetett elsimítani a dolgokat) de jó let volna ha megmaradt volna ilyen kis ügyetlennek, olyan aranyos volt!
Naplózva
kakesz
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

Troll barlangász

« Válasz #925 Dátum: 07 aug 12, 00:05:20 »

amúgy mit  kell tennie valakinek aki Akatsuki szeretne lenni, miszerint kapják a gyűrűket?
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 12, 00:06:38 írta kakesz » Naplózva

A tűz árnyéka világítja meg a falut.
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #926 Dátum: 07 aug 12, 00:11:48 »

Hát, Tobi a hulla Sasori után "kapta" (találta) a gyűrűjét. A többiek meg asszem aszerint, hogy a szobor melyik ujján állnak. De javítson ki aki jobban tudja...
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #927 Dátum: 07 aug 12, 03:46:09 »

hm.. én úgy tudom hogy az a lényeg hogy meik kezükön/ujjukon hordják a gyűrűt..mert ameiken rajta van ott helyezkednek el a szobron......hm.. szerintem te nem keresheted csak úgy fel az akatsukit hogy ''figyyelj már had lépjek be '' Nevet ..... hanem az akatsuki kér meg rá hogy tag legyél.........gondolom mindenkinek megvan a maga rossz ''híre'' és ha valakit úgy találnak hogy eléggé gonosz és jól harcol akkor azt beveszik a csapatba..
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 12, 05:05:33 írta Adachi » Naplózva
Skizoh
Vendég
« Válasz #928 Dátum: 07 aug 12, 10:38:14 »

Konohában a szülők a gyerekeiket úgy ijeszgethetik, hogy: "Ha rossz leszel el visz az Akatsuki!" Nevet
Naplózva
FireCat
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

JátszMacska

« Válasz #929 Dátum: 07 aug 14, 20:08:21 »

http://www.animationinsider.net/forums/showthread.php?t=20807

Hm. Angolul jobban tudók, mint én segíthetnének, ez itt ígéretesnek tűnik... Nevet
Naplózva

mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
Oldalak: 1 ... 60 61 [62] 63 64 ... 248
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins