24 nov 12, 16:52:03 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 61 62 [63] 64 65 ... 248
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Akatsuki  (Megtekintve 662374 alkalommal)
0 Felhasználó és 17 vendég van a témában
Zemori
VIP
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Zemochimaru

« Válasz #930 Dátum: 07 aug 14, 22:45:43 »

Most fordítsuk le vagy mi fene? Nagyjából arról lenne itt szó, hogy Tobit miért is lehetne Obitónak gondolni.
A hajuk uolyan és az is feltűnő, h Tobinak csak a jobb szeme látszik, mivel Obitonak kivették Kakashiék a balt. De ott van ellenpéldaként, h a jobb felét összezúzták a sziklák... még lehet olyan lehetőség,h a szeme azért nem volt menthetetlen. A viselkedésükben az az álláspont született, h valószínűleg ilyen lenne Obito felnőttként.
Hmm... Zetsu. Őt azért keverték ide, mert a szöveg írója szerint ő találhatta meg Obitot... vmi olyat ír,h a kő országából jött, de ezt az első hozzászóló megcáfolja a fű országával, asszem.
Nah meg még egy rakás mindennel. Pl azzal,h nincs rá ok,h Zetsu arra mászkáljon, mégha kíváncsiságból is...
Jah a kitaláló azt írta, h Zetsu törölte Obito emlékeit blabla... akinek van ereje pontosítani megengedem Nyelvesít

Hát...valami ilyesmiről szól ez.
És nem biztos, h teljesen jót írtam...
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 14, 22:58:41 írta Zemori-san » Naplózva

Ezt hallgatom
Ezeket olvastam
Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz.

"Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
kronosz7
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #931 Dátum: 07 aug 14, 22:52:27 »

Ha leirod meik mondatresz erdekel leforditom neked de nem akarom most az egeszet leirni ha nem gond Nevet, egyebkent azt is Irja hogy Zetsu volt aki ratalalt elvitte a kö orszagaba es meggyogyitotta, bar nem olvastam végig de irt vmi iesmit, amiket zemori leirt a képek alapjan az is igaz Mosolyog. Egyebkent ez csak véleménye egy sracnak hogy miert lenne = Tobi meg Obito es irt egy amoan ficet mellé ho hogyan gyogyulhatott meg meg iesmi, ha vmi még érdekelne mondom ird le azt a mondatreszt Mosolyog.

Volt ott par link es az egyiknel azt olvastam hogy Obito-nak nem sirja van Obito testet otthagytak akkor és semmi jel nem utalt arra hogy meghaltvolna csak inkabb nem mutattak a kivajt szemet ja és ott irjak ho Kakashi volt a team leader szal lehet ezert akar Obito akatsukit ahol ö lehet a fö leader vagy vmi iesmi Mosolyog.
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 14, 22:56:33 írta Kroni » Naplózva

Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”

Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”

Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
FireCat
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

JátszMacska

« Válasz #932 Dátum: 07 aug 14, 23:00:51 »

Ó, hát ezeket én is tudtam. Mármint a Tobito-Zetsu elméletet Nevet No mindegy. remény hal meg utoljára és Sharingan rulz, szóval Obito Tobi és kész =DD
Naplózva

mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
yupi
Kezdő Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Pein is Invincible

« Válasz #933 Dátum: 07 aug 22, 15:55:43 »

zetsu-ról semmi érdemlegeset nem tudunk ? :-[
Naplózva

Pettinho
ANBU Kapitány
*

« Válasz #934 Dátum: 07 aug 22, 15:58:32 »

De azt h skrizofrén meg h szeret embereket enni és Tobinak jóhaverja volt sztem ennyi ???
Naplózva
Skizoh
Vendég
« Válasz #935 Dátum: 07 aug 22, 16:06:57 »

Meg az Akatsuki informátora ....de rólla tényleg semmi  mást nem tudunk eddig. ;D
Naplózva
acid
VIP

Au-chan??!

« Válasz #936 Dátum: 07 aug 22, 18:27:13 »

Meg hogy a fű országából jött azt is tudni róla Mosolyog ÉN most már csak Painre vok kiváncsi  Nyelvesít
Naplózva

Skizoh
Vendég
« Válasz #937 Dátum: 07 aug 23, 18:51:36 »

Hát  Pein is egy "mókás" alaknak néz ki ... Nevet és arra is kíváncsi lennék, hogy csak véletlenül emlékeztet Narutóra vagy van valamilyen kapcsolat közöttük ?!
Naplózva
FireCat
ANBU Osztag Vezető
*

JátszMacska

« Válasz #938 Dátum: 07 aug 23, 18:56:09 »

Jaa, Pein. Nem véletlenül hasonlít sztem, láttam is erről egy sorozatot hogy hogy lesz Peinből Naruto Nevet

...szeeerintem... Arról biztos nincs szó hogy elfogyott a fantázia karaktertervezésnél, az tuti. Meg szerintem az se véletlen hogy tele van aggatva ilyen pirszingekkel Nevet Talán ő is szégyelli hogy Naruto apja/testvére/nagybácsija/akárkije, és így akarja elterelni a figyelmet...

--

Hümm.. Naigen. Ez se utolsó fanart... Nevet
http://nekoni.deviantart.com/art/Spoiler-Flash-Naruto-Pein-60242576
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 23, 19:01:41 írta FireCat » Naplózva

Skizoh
Vendég
« Válasz #939 Dátum: 07 aug 23, 20:28:01 »

Ha tényleg valamilyen rokona akkor ha harcolnak olyan lesz mint egy Star Wars koppintás : Pein : Naruto!.... Én vagyok az apád! X__o  Naruto: Neeeeeeem!!! XC ...na jó az egy kicsit erős lenne...
Amúgy észre lehet venni, hogy Kék Virág Pein társa mert ő is rá kapott a pirszingre.  Nevet
Naplózva
kronosz7
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #940 Dátum: 07 aug 23, 23:04:59 »

Nem akarok <cenzúrázva> de ne lopd masok ficcét me ezt mar géen leirta Jaina!! Nevet
Egyebkent meg remelem ho lessz mar egy kis leader fight mert nagyon kivancsi vok arra a titokzatos Peinre.

Moderátor: Csúnya szavakat csillagozd! Ezért 2 | jár kacsint - Chakra
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 23, 23:30:42 írta Chakra » Naplózva

Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”

Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”

Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
FireCat
ANBU Osztag Vezető
*

JátszMacska

« Válasz #941 Dátum: 07 aug 24, 13:18:42 »

http://mikutashi.deviantart.com/art/New-Tablet-practise-fail-62366652
Dehusi!! :banan: Istenem. ikszdé

http://mikutashi.deviantart.com/art/AHHH-HA-HA-HA-HA-AHHHHHAHAHAHA-59657234
Ehh... Nocom.
Naplózva

Skizoh
Vendég
« Válasz #942 Dátum: 07 aug 24, 13:51:46 »

oh,,, hát igen ő a Deviantart új "istene" Imád Tobi  Dei képeket csinálni.  Nevet érdemes  megnézegetni a műveit.
Naplózva
FireCat
ANBU Osztag Vezető
*

JátszMacska

« Válasz #943 Dátum: 07 aug 24, 14:10:30 »

Naná hogy már megnézegettem Nevet Le is mentettem favba. Eszméletlen mit tud... Ja, és várom már hogy Tobi tényleg levegye azt a rohadt sütőtököt a fejéről és hozza minimum ezt a szintet ikszdé
Naplózva

Skizoh
Vendég
« Válasz #944 Dátum: 07 aug 24, 21:48:59 »

Mármint arcilag? hmm...hát én és sem kicsit örülnék ha eredetileg is ilyen gyerekes arca lenne (és közben meg egy  elveteműlt gonosz, mint azon a képen.)  :gaara9:
Naplózva
Oldalak: 1 ... 61 62 [63] 64 65 ... 248
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins