Spyro-sama
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #2295 Dátum: 09 feb 24, 13:31:00 » |
|
Madara-ról annyit tudhatunk, hogy: - Egyességeket köt, és szeret szervezkedni. (Említette Zetsu-nak, hogy Itachival is volt egy egyezségük) - Valószínűleg jól manipulál (Lásd: Sasuke) - És a háttérből ő mozgatja a szálakat, de úgy csinálja, hogy ne tudják ki is az igazi főnök. Azaz: Tobiként ismertük meg, aki eléggé ügyetlen tag, közben meg: Hopp egy Madara... szal...
Én szerintem Madara egy lépéssel mindig előrébb jár, és már tudja hogy mi is fog történni ez után. Mindent okkal tesz. Szerintem tök jó főgonosznak xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #2296 Dátum: 09 feb 24, 13:34:43 » |
|
Yeah, képes volt eljátszani az idióta Tobi szerepét, csak hogy ne vegyenek észre semmit. De lehet, hogy csak Peinék tudták a titkot, mert Deidara halála után hozzájuk ment. Kisamének meg fogalma se volt eddig róla... DE majd kiderül előbb-utóbb úgyis
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2297 Dátum: 09 feb 24, 16:50:17 » |
|
Szerintem is Madara karolta fel Nagatoékat.Most valamilyen szinten alárendelt helyzet van közöttük, de csak a kor különbség miatt szerintem.
Hát ilyen elvetemült meg kegyetlenül erős harcosoknál szented valakit is érdekel a korkülömbség? Itt csak az erő számít,ha már csak azt vesszük,hogy az akatsuki-ban itachit 2 tag is meg akart darálni,csak mert erős volt! Jó lehet vannak azért köztük olyanok akik tisztelik a másikat,pl kisame és itachi,de ez nem sok mindenkire mondható el az akatsukin belül! Ami meg tobit illeti,én bírnám ha nem csak megjátszaná ezt a természetét,és végre láthatnánk egy jóarc uchihát,aki nem nagyképűsködik!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 feb 24, 17:02:12 írta con »
|
Naplózva
|
|
|
|
vash21
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2298 Dátum: 09 feb 24, 17:34:24 » |
|
Hát Con, azért (most finoman fogalmazok), de bebaszna, ha Madara egy mókamester poéngyár lenne, azok után, hogy megölte a saját testvérét, ráadásul úgy, hogy a tesója maga ajánlotta fel... Engem még azis érdekelne, hogy Madara hogy élte túl a harcot, meg hogy mit csinált az elmúlt 50 évben? A Senju klánban amúgy mindenki fa elemű volt? Mert ha igen, akkor hová lettek?
|
|
|
Naplózva
|
Geeez...
|
|
|
|
titius
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Sharingan
|
|
« Válasz #2300 Dátum: 09 feb 24, 19:00:26 » |
|
1:Nem biztos,hogy a testvére belement,attól ,h azt mondta...2:nem ölte meg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vash21
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2301 Dátum: 09 feb 24, 21:24:05 » |
|
Hát nézőpont kérdése. Egy uchihanak annyi, ha megvakul. Meg mutattak is egy koporsót, amiben egy bekötött szemű tag feküdt. De a legjobb haverját tuti kinyírta, hogy MS-t megszerezze...
|
|
|
Naplózva
|
Geeez...
|
|
|
uchihaitachi
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2302 Dátum: 09 feb 24, 21:27:59 » |
|
nekem itachi tetszik a legjobban az akatsukiban:D:D:Dtobi pedig fogadok a hülyesége mellett ö a legrosszabb fiu az egész akatsukiban pein meg öt is kedvelem de még olyan sokat nem tudunk rola de viszont a gondolataiban legtöbbször egyetértek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2303 Dátum: 09 feb 24, 21:49:06 » |
|
Hát szentem meg nem mondott igazat az itachi-s sztoryról,mivel később halljuk tobitól,hogy ő maga sem tudta hogy miért nyírta ki a klánt itachi,szal azt csak kitalálta hogy az oldalára állítsa sasukét,és ezzel még elő is hozatta vele a mengekyou-ját(habár az lehet eleve is előjött volna)!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vash21
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2304 Dátum: 09 feb 24, 22:14:31 » |
|
Szászke a Mangekyou képességet nem Itachitól kapta? Az a homlokpöckölés szerintem valami jutsu volt... Mer Szászke nem nyírta ki a legjobb barátját, és az egyetlen aki MS-t csinált e nélkül az Kakashi, de Szászke ugye lószar hozzá képest.
|
|
|
Naplózva
|
Geeez...
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2305 Dátum: 09 feb 24, 22:20:41 » |
|
Hát azok csak a mangekyou képességei voltak,egy pöccintéssel nem lehet átadni a mangekyou-t,akár itachi akár nem!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vash21
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2306 Dátum: 09 feb 24, 22:22:40 » |
|
Mármint igen, a képességeket adta át. De szóval Itachi trickje nélkül nem küldene Szászke amaterasukat. Csak nem tökéletes az MSje, mer ő is megvakul, nem?
|
|
|
Naplózva
|
Geeez...
|
|
|
Tr4nCe
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
R'innegan User
|
|
« Válasz #2307 Dátum: 09 feb 25, 07:58:13 » |
|
Con a fuuton rasenshurikenre is sokan mondták lehetetlen, aztán láss csodát... Én már semmit sem zárok ki!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Radic
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #2308 Dátum: 09 feb 25, 13:24:30 » |
|
Tobi=Madarával? Le vagyok maradva. Ez hol derült ki?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2309 Dátum: 09 feb 25, 13:26:24 » |
|
Con a fuuton rasenshurikenre is sokan mondták lehetetlen, aztán láss csodát... Én már semmit sem zárok ki! Hát azért ez más tészta!
Meg am is,ha az egész mangekyou-ját átadta volna,akkor madara nem mondja,hogy ültessék bele sasukének itachi szemeit!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 feb 25, 13:28:13 írta con »
|
Naplózva
|
|
|
|
|