MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #1680 Dátum: 08 máj 28, 21:39:44 » |
|
Előtte harcolt ellenük, nem nyert
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mia_wong
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1681 Dátum: 08 máj 30, 21:01:51 » |
|
Én csak azt nem értem Deidarával kapcsolatban hogy mindenki nyomatja hogy gonosz Szaszke kinyírta közben Dei ölte meg magát mert már elege volt az egészből....komolyan nem olvasnak mangát vagy mi van? Egy kicsit visszatérve ide, és pont ezt a részt olvastam el, és tényleg ő ölte meg saját magát. A mellkasás vigyoró szájjal felrobbantotta magát. Én attól félek, hogy ezt az animeben hogy fogják majd megfogalmazni, mivel ott érzelgős zenét raknak mindenhez. Ha ezt is beleteszik, akkor tuti, hogy megnézem.
|
|
|
Naplózva
|
Remélem jókat fogunk beszélgetni!XD
|
|
|
Itarra
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1682 Dátum: 08 máj 31, 17:26:24 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 31, 17:27:02 írta Itarra »
|
Naplózva
|
|
|
|
nonomage
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1683 Dátum: 08 máj 31, 18:21:10 » |
|
Tényleg Pein-t rinnengannal együtt láttuk az anime-ben?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #1684 Dátum: 08 máj 31, 19:20:53 » |
|
nem tom de az akatsuki hol lakik mert nem sétálhatnak be 2 hogy helló van két szabad szobájuk? :hmmm?:mert a cuccuk elég feltűnő nem?
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
mia_wong
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1685 Dátum: 08 jún 01, 10:33:09 » |
|
Ezen már én is gondolkoztam. Hiszen ők egy "híres" szervezet. Csak tudják hogy ha besétálnak egy fogadóban vagy valami ilyesmiben, akkor csak tudják az emberek hogy: Jesszusom. Ők az Akatsuki tagjai. Meneküljünk! Na jó. Ezt lehet egy kicsit eltúloztam. De akkor is. Bár...ha tudják hogy ez egy veszélyes szervezet, ami gyilkosokból áll, csak nem mondanak nemet, ha kérnek egy szobát. Gondolom nem olyan hülyék!XD Vagy mégis?
|
|
|
Naplózva
|
Remélem jókat fogunk beszélgetni!XD
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #1686 Dátum: 08 jún 01, 12:37:23 » |
|
Hmm... nem hiszem, hogy ismertek lennének, hiszen a Shippuuden elején is, úgy kellett a Homok falusi tanács szájába rágni, hogy jöhet az Akatsuki. Próbálják nem felhívni magukra a figyelmet, hiszen nekik is az a jó ha zavartalanul ténykedhetnek.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1687 Dátum: 08 jún 01, 12:57:32 » |
|
...Csak tudják hogy ha besétálnak egy fogadóban vagy valami ilyesmiben, akkor csak tudják az emberek hogy: Jesszusom. Ők az Akatsuki tagjai. Meneküljünk! ...
Á-á! Télleg eltúloztad, nem is kicsit! Nem emlékszem, hogy a mangában, vagy az animében volt, de biztosan emlékszem, hogy két akatsukis tag egy fogadóban kajált mindenféle rejtőzködés nélkül! Egyébként az van, amit Chakra mond... Az akatsukit létezéséről csak a konohaiak tudnak, meg pár fejes a többi ninja országból, akiket Jiraiya értesített! Arról, hogy kik alkotják az akatsukit, és mekkora a teljes létszáma, arról csak mi az olvasók, anime nézők, és a naruto világában pár beavatott személy tud... Elvégre az akatsuki egy titkos földalatti szervezet, amiről minél kevesebben tudnak, annál jobb... Na asszem ennyi...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #1688 Dátum: 08 jún 01, 14:35:09 » |
|
... két akatsukis tag egy fogadóban kajált mindenféle rejtőzködés nélkül!...
Konohában volt, mielőtt Kurenai, Asume, Kakashi és Itachi, Kisame hajba nem kapott volna. ^^ Lásd manga 140. rész.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1689 Dátum: 08 jún 01, 14:41:43 » |
|
hát igen a 2 farku hordozója a fejesek konohagakure ben de sztem ők sem arc szerint tudják amit tudnak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #1690 Dátum: 08 jún 01, 19:13:02 » |
|
jah lehet de mostmár egyre jobban tevékenykednek és a gaara-s ügy után biztos hogy elterjed a hírük
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #1691 Dátum: 08 jún 01, 19:17:05 » |
|
Zetsu mit csinál? csak kémkedni tud meg rovarokat enni? :'X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
matyi-senpai
Gennin
Nem elérhető
semiconductor alchemist
|
|
« Válasz #1692 Dátum: 08 jún 01, 19:22:42 » |
|
Meg teleportálni is tud. Ha jól vettem észre, akkor növényből növénybe.
|
|
|
Naplózva
|
"Tévedni emberi dolog."
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #1693 Dátum: 08 jún 01, 19:24:06 » |
|
és más embereket enni és skizofrén mert beszélget önmagával
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1694 Dátum: 08 jún 01, 19:30:17 » |
|
Zetsutól szinte még semmit se láttunk de biztos fogunk és ahogy alakulnak a dolgok szerintem ő egy írtótáp ellenfél lesz,nem véletlenül tartogatják .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|