mylasthope
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1650 Dátum: 08 máj 22, 23:12:26 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #1651 Dátum: 08 máj 24, 11:25:52 » |
|
az tök jó lezs és majd undorító homofób yaoi lesz belőle és átváltozik a sorozat de most komolyra fordítva a betűket mi lezs ha az akatsuki rájon hogy saske és tobi ilyen szépendumcsizik :'X
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #1652 Dátum: 08 máj 24, 12:24:54 » |
|
Semmi. Tobi a góré, a többieknek ku... akarom mondani szájzár van. ^^ Ha meg nem, akkor leveri őket. De komolyra fordítva: Az Akatsukinak semmi baja Sasukéval (főleg, hogy megszabadította őket Orochimarutól). Őket hidegen hagyja, hogy mit csinál. És Itachit sem fogják megbosszulni rajta, mert nem egy igazán összetartó csapat.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 24, 12:26:39 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #1653 Dátum: 08 máj 24, 15:33:26 » |
|
hát az akastukit tényleg nem érdekli ha valaki kinyiffan közülük de az már annál inkább ha valaki képesvolt kinyirni valakit közülük na ezt jól megaszontam :'X na akkor átfogalmazom az ember akit kinyirtak az nem érdekel senkit viszont az hogy valaki elég erős hogy leggyőzze az már annál inkább
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 24, 15:35:18 írta xenon »
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Shana
Vendég
|
|
« Válasz #1654 Dátum: 08 máj 25, 07:37:42 » |
|
Igazából minden karaktert szeretek az Akatsukiból, főleg Uchiha Itachit. Nagyon jól megrajzolta őket Kishimoto-sensei (ez az én szóhasználatom ), engem csak az zavar, hogy van néhány karakter, aminek nem lehet jobban megtudni a múltját, bár gondolom, nem is annyira lényeges.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
aronrigo
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1655 Dátum: 08 máj 25, 08:17:33 » |
|
Ahhoz ott van a fun with akatsuki:D TÖk jól megcsinálta szegény orosz hapek a szüleiket:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
veszeliakos
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1656 Dátum: 08 máj 25, 10:39:10 » |
|
Nem tudja valaki, hogy a Fun with akatsuki 2 részében 1:20-nál a háttér zenének mi a címe?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #1657 Dátum: 08 máj 25, 13:50:55 » |
|
Az nem a Narutóbol való, hanem a Bleachből. ^^ A FWA-nak van saját témája: >>ITT<< ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #1658 Dátum: 08 máj 25, 15:58:52 » |
|
vajon deidara melyik favuból jött erre nagyon kiváncsi vagyok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1659 Dátum: 08 máj 25, 16:02:04 » |
|
Hát elégé nyilvánvaló hogy a rejtett szikla faluból...nem egyszer le lett már írva.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #1660 Dátum: 08 máj 25, 16:04:16 » |
|
bocs nem mindig olvasok vissza de én még remélem azt is hogy zetsuról sok minden kiderűl és nekem már most hiányzik hidan pedig a shippen nem is halt meg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #1661 Dátum: 08 máj 25, 17:05:01 » |
|
Pedig a homlokvédőjéről is látszik, hogy a Rejtett Szikla Falu (Föld Ország) renegát shinobija. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #1662 Dátum: 08 máj 25, 19:51:19 » |
|
nem mindi figyelek én a kezét nézem már ami maradt neki
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shana
Vendég
|
|
« Válasz #1663 Dátum: 08 máj 26, 16:46:01 » |
|
Én Deidarát, és Itachit sajnálom nagyon
hüp-hüp...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #1664 Dátum: 08 máj 26, 16:50:07 » |
|
Én csak Itachit sajnálom, Deidara azt kapta amit megérdemelt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|