24 nov 27, 11:22:10 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 2 3 [4] 5 6 ... 17
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Pockie Ninja (2 soros szabály!)  (Megtekintve 68059 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Negritis
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #45 Dátum: 11 márc 26, 19:12:28 »

sajnálom hogy nem az 1.n vagy Nevet
2esre nem hinném hogy megyek

és m1 hogy f/m a karid Nevet én csajt válaszottam Nevet
amúgy firefox alatt nekem be se tölt pl
Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #46 Dátum: 11 márc 26, 19:16:42 »

Csak ennyi karakter van vagy később lehet választani többet is? Mert ez így nagyon kevés, meg nincsenek olyanok amelyekből szívesen választanék.

Jaj, tényleg fent írja is, hogy lehet szerezni többet.
Minden esetre elkezdtem Shinoval, aztán meglátom milyen.
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 29, 05:54:35 írta Shiro » Naplózva

Ecklair
ANBU újonc
*

« Válasz #47 Dátum: 11 márc 26, 19:32:21 »

Sajnos ebben nem tudok segíteni, elméletileg a ruhák váltásával az adott neműek között tudsz cserélgetni. Ha jól emlékszem láttam valami piacot Laci játékában ahol lehetett vásárolni mástól is.
Negri: Nem engedett fel, pedig nagyon akartam Szomorú Miért lenne fura, hogy férfi a karakterem? (Igen én is jobban szoktam pártolni a nőit) Egyszerűen az az oka, hogy több férfi karakter van akit kedvelek, mint női és azok erősebbek is ^^.
Firefox alatt nem próbáltam betölteni, csak a Krómmal, de azóta nem tapasztalok fagyást.
Naplózva
dexter6
Kezdő Jounin
*

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #48 Dátum: 11 márc 26, 20:54:46 »

Ecklair hozzáadtalak a barátok listájához, én is a kettesen vagyok. Nagyon nehezen töltötte délután nekem is. Már a karakter választásnál is voltak gondok. Újra shino vagyok, szóval ha kaptok shino rucit és nektek nem kell félretehetnétek

nekem a wardrobe-ba. Én is félrerakok outfitet ha mondjátok mit szeretnétek és persze ha kapok belőle. Most lvl 15 vége, de még nem voltam las nochesban. Nevet
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Ecklair
ANBU újonc
*

« Válasz #49 Dátum: 11 márc 26, 21:15:08 »

Ha netán lenne egy Shikamarud vagy Ulquiorra, Grimmjow gúnyád, azért nagyon hálás lennék. Én találtam egy Asuma öltözéket, de azt vettem észre, hogy Asuma jóval gyengébb mint Shinji. Ez most azért van, mert eddig Shinjivel játszottam és csak lecseréltem Asumára?? Teljesen megdöbbentem, hogy csak karcolgattam ugyanolyan beállításokkal a főellenséget, míg Shinjinél 2-3 mozdulatból leverte. Nem a szint mondja meg (javarészt) hogy ki mennyire ütős? (Mondjuk ezt csak akkor látom meg ha találok még egy ruhát)Időközben szereztem egy kisállatot Mosolyog
Időközben megjegyezném, hogy másodszor is sikerült kifagynia. Hogy ez most bug vagy túlterheltség azt nem tudom...

Egy ajánlás: Nem tudom ki látta, de YT fent van egy trailer a pockie ninjáról... Grimmjowék berongyolnak a faluba és ki akarják rámolni Hinatát éééés... keressétek meg, jópofa ^^

Szerk. Tapasztalok olyat is, hogy hirtelen elmegy a hang és refresh-t kell nyomnom, hogy újra legyen. Ha ki és belépek egy terepre akkor nem működik. Valaki erről?
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 26, 21:17:21 írta Ecklair » Naplózva
dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #50 Dátum: 11 márc 26, 21:32:34 »

Hát volt egy shikamarum, de már elszintetizáltam. Szomorú Majd a következőt félre teszem. Nem is kerestem még de lehet egymás között cserélni, vagy majd csak lvl 25-től trade market? Összenyomtam 2 fiú és egy lány rucit és dobott egy

random lány ruhát. Lett egy hiyori +0-ás szürke belőlük. Ha valaki bemákolna szintézissel kék vagy narancs rucit lécci dibja be ide a receptet. Köszi. Addig is jó játékot mindenkinek! Disassembly scrollokat mindig szedjétek ki, tök mindegy

hogy kell-e vagy sem, mert randomra dobálja mindig, és reward questben mindig van a refining materials küldi, amihez iron ore kell. Kell egy tárgy meg két megfelelő scroll és kész is az iron ore meg a küldetés és 1700 körüli stone jár érte. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 26, 21:45:14 írta dexter6 » Naplózva

Shiro
Moderátor

may the force be with you

« Válasz #51 Dátum: 11 márc 26, 23:39:04 »

Ha Las Nochesben meghalok, akkor megkapom az összegyűjtött xp-t, vagy nem? Mert néha elég durva bónuszokat kapnak a mobok. pl 500-as block 110 damage, és hát nem lenne jó, ha bedob valami nagyon táposat, és oda az összes xp, amit összegyűjtöttem.

Meg mi történik, ha meghal a karakter?
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 29, 05:58:15 írta Shiro » Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #52 Dátum: 11 márc 27, 02:04:34 »

Minden kezdéskor kapsz egy faux bodyt, ha elsőre meghalsz az veszik el, ekkor kérheted az összegyűjtött xpt és nem vész kárba semmi, vagy mehetsz a következő szintre, de ha ott is meghalsz, akkor bukó. Hát első nap végére lvl 19ig

jutottam. Skillek lehetnének jobbak is de még elférnek. Valhallában alkottunk egy csapattal. Egy lvl 22 egy lvl 23 és én, végigvittük a hard küldetést úgy, hogy a lvl 23-asnak volt creation rebirth és állandóan feltámadt. Majd a főboss ellen én

maradtam a végére se pajzs se heal nélkül. 1 hp-m maradt az utolsó támadás előtt, majd stílusosan egy bombával kivégeztem. Ekkora mákot már régen láttam. 
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #53 Dátum: 11 márc 27, 11:05:58 »

s1en 21es leszek nemsoká és betudom tenni a beastlord settet

nektek is bugos a flashstep+bomba+2. atk bomba? mer nálam van animáció de a 2. nem sebez mer az első után még levegőbe van az ellen

lehet h benézek s2-re is amúgy Nevet mer ez a napi 110 movepoint kevés Nevet
Naplózva

Ricko14
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #54 Dátum: 11 márc 27, 14:37:35 »

Valakinek nincs például 4TH Hokage Sasuke Itachi Naruto Rock Lee-s öltözéke??? amugy rájöttem ha Skilleknél Skill Resetre nyomok Uj skilleket kapok most már Rasengan LOtus meg minden van. egyet nem tom mit scinál Tailed Beast Heart akinek van ilyen skillje az mondja el hogy kell . Meg a petem az mikor fog támadni mer kifejlesztettem neki egy Aurás skillt de nem csinál semmit sir hozzt elfut Neeem és enhance küldit valaki elmagyarázná mert nem értem
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 27, 14:40:36 írta Ricko14 » Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #55 Dátum: 11 márc 27, 18:05:53 »

Petnek support skill kell, és ha bedobja az attackot, akkor tud támadni, vagy a blockot akkor értelem szerűen blockolni. Az attack nekem úgy tűnt olyan, mint egy additional attack, szóval ha van gale palmotok, akkor szerintem nem érdemes

attackos petet berakni, passive-ok viszont jól jöhetnek vagy heales aura. Még nem volt nekem, de láttam már closed bétán. Az a lényeg hogy minden petnek más skill összetétele van. Ez alatt azt értem, hogy nekem most méhecském van,

nála van 1 support, 1 aura és 5 passive skillnek helye. Closed bétán keselyűm volt, annak 2 aurája, 2 support és 3 passiveja volt. Szóval 7 skill de eltérő összetételben lehet. Enhance úgy megy, hogy armory, enter és enhance fül, alapból

az jön be emlékleim szerint. Beraksz egy tárgyat, ami szürkés a backpacken belül, azokat lehet és vagy talizmánt használsz, vagy aranyat/kupont cserébe kapsz bár plusz hp-t cuccokra, fegyverre meg plusz sebzést. Kb ennyi.
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 27, 18:22:43 írta dexter6 » Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #56 Dátum: 11 márc 28, 12:24:05 »

játszok s2-n is,de csak lájtosan (bár ahogy néztem ott jobb lehetek Nevet) nektek mi az ideális skill felépítés? mer én nagyon nemtom mi a jó Nevet 2 skill reset is ráment már h jobb legyen:D

Ez így messze nem két sor! Ne próbáljuk már meg az enter billentyűvel kijátszani a szabályt! Ennyire azért nem vagyunk hülyék, mi Moderátorok! Csak kellett nyomni egy backspace-t a második mondatod előtt. Bár enélkül is látszik rendesen.

Moderátor
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 28, 13:04:47 írta Aes Sedai » Naplózva

Ricko14
Chuunin
*

« Válasz #57 Dátum: 11 márc 28, 15:02:33 »

Hát Negritis én se tudom nekem jó -e hisz Arenaba a kis 14lvl megszivatnak mer visszarugdossák nekem mindig a bombát hozt mindig nyernek most ilyen skilleim vannak: Rasengan-Chidori-Static Field -Mud Wall (támadás visszaveréshez)- Lotus-INner Gate Relased  ezek vannak sztem tök jók amugy van 4 hely lockolva  azokat mikor kaphatom meg?? és nem tudja valaki mennyi a max .szint?
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #58 Dátum: 11 márc 28, 17:25:03 »

Pvp-ben nem jó a bomba sajnos, de PVE-be tök jókat sebez. Max szint szerintem nincs, csak egyre lassabban lehet majd haladni. Van egy összesítő list, ott láthatod hol tartanak a VIP-esek. Valhallában lehet látni, hogy lvl 66-ra is van már terv,

csak még senki nem jutott el odáig. Closed bétán kb 41-es volt a legmagasabb játékos emlékeim szerint. Lockolt skilleket én is szeretném tudni hogyan és mikor lehet megszerezni, még nem hallottam róla. Lvl 25 vagyok, de tegnap este óta élvezhetetlen a játék. Pár percenként kiírja, hogy connection lost, és léphetek be újra. Így tök szar, mert rohadt lassan

lehet haladni, és idegesítő is. Be is írtam bugs and errors topicba fórumon. Nálatok vannak hasonló gondok? Net megy normálisan, azzal nem hiszem hogy gond lenne. Ráadásul végre itt van a lvl 25, van trade market, de senki nem akar shino rucit eladni. Csak questből tudtam felhúzni +1-re. Nem lesz ez így jó. Ricko amúgy rasengant nem javaslom.
Naplózva

Ricko14
Chuunin
*

« Válasz #59 Dátum: 11 márc 28, 17:48:14 »

Akkor mit javasolsz helyette ?? Amugy most 21.lvl vagyok és most nagyon szeretnék a Valhallában a Campet megscinálni Difficultybe de mindig vesztünk akiket toborzok pedig egy srác utolso résznél 2x is feléledt Creation Rebirtel néztem nagyot Ohh My God
Naplózva

Oldalak: 1 2 3 [4] 5 6 ... 17
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins