Negritis
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Saiyan Meteor
|
|
« Válasz #15 Dátum: 11 márc 15, 06:21:01 » |
|
tényleg elég mybrute jellege van de nekem tetszik 1-3. arena piti volt de a 4. nél Renji egyből oktat h kevés vagyok mondjuk most nézem h valahogy levertem de nem kicsit volt kihívás jűl el vok csak felmérgel h firefox alatt nemtom tolni, csak chrome amúgy ti hol tartotok? mer én má minjá 18as vok eddig 1 quest szivatott meg, amihez oda is van írva h hard hehe má szereztem egy sasuke-t és fel is tettem amúgy van 1-2 ruhám ha kell nektek is, monjduk sztem nagy része kuka monjduk megvan a lvl20 is viszont a goldom elkótyavetyéltem sebaj úgyis csak béta most 8 órás training mint 1ik quest szal ebbe is beleszaladtam de sebaj amúgy a missinok jók
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 15, 15:55:47 írta Negritis »
|
Naplózva
|
|
|
|
dexter6
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Full-idiot Alchemist :D
|
|
« Válasz #16 Dátum: 11 márc 15, 20:25:07 » |
|
Hát kicsit egyhangú kezd lenni, de sok időt el lehet cseszni úgy is ,hogy kb semmit sem csinálsz. Kicsit idegesítő, hogy sokszor várni kell cuccokra, pl disassembly scrollokra. Kezd egy egészen jó skill összetétel kialakulni, ami arénába jó. Most lvl 26, de 2 kör las noches után 27 is meg lesz. Cuccaim gyengék, csak az animációk miatt játszom, azok zsírok. Shino rucit veszek szívesen, már +5-nél vagyok és kétszer buktam be a +6-ot. Kő el is ment rá, gyűjthetek megint. Hogyan lehet a cuccokat unboundra változtatni? Így nem tudom eladni pár outfitemet. Még akad javítani való, de jó lesz a játék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ecklair
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #17 Dátum: 11 márc 15, 21:17:35 » |
|
Jesszus atyám, ebből csak két dologra jöttem rá: 1. hogy én már rég le leszek maradva mint a borravaló, mire nyílt lesz a játék, és 2. Legőszintébben mondom, hogy már most elvesztettem a fonalat és nem vágom hogy miről csócsáljátok a fonalat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #18 Dátum: 11 márc 16, 13:47:53 » |
|
Lenne két kérdésem: 1., Hogy lehet a ruhát + -olni? 2., Valahogy meglehet változtatni a nemet? Mert valami olyasmit ír amikor fel akarom venni Itahci ruháját, hogy nem megfelelő a nemem (vagyis én ezt értettem ). De ez minden férfi ruhával így van. Mert az elején random választottan gondoltam úgy sincs jelentősége és persze, hogy egy nőt fogtam ki...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ecklair
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #19 Dátum: 11 márc 16, 17:47:57 » |
|
Látod látod, a csajok problémásak Félretéve a viccet: a játékban véletlenszerűen alakítod ki a karaktered?? Én jobbnak tartanám ha egyet kiválasztanál és az lenne a profilodban (mint a ninja manager) így kicsit pokémon hangulatom van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #20 Dátum: 11 márc 16, 18:16:25 » |
|
Az elején 10 +4-5-6 karakterből lehet választani (meg nem mondom, hogy pontosan mennyi). Ez kevert van naruto-s és bleach-es karakter is. Aztán játék közbe lehet köcsögöket széttörni és azok dobnak ruhákat (van vagy 30-40 db és véletlen szerűen dobálja) vagy itemet (4-5 darab van azt hiszem, innen szerintem az exp bag a jó cucc). Van 5-6 fajta köcsög (talán 3 db 200 medálba kerül a többi gold-ba, én a 18 goldosat szoktam törni) Miután kiesett egy ruha azt fel lehet venni. Mindegyik ruhának más a stat-ja. Illetve bizonyos fegyvereket bizonyos ruhák tudnak csak használni (meg talán a set-ek is kötöttek). Hát igen látszik, hogy a nők nem férfiakból vannak, ezért csak a probléma van velük De tudod mit, elküldöm az acc-om PÜ-be (bár hamarabb is megtehettem volna ).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dexter6
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #21 Dátum: 11 márc 16, 18:30:09 » |
|
Hát igen, a pasi az pasi a nő meg ... egy talány Szóval láttam én is a lvl 40-es karit, fel sem tudom fogni hogyan. Én 28as vagyok most, shino +6 szürke rucival. Nemet nem lehet szerintem változtatni, de a saját nemedbe tartozó bármely karakter ruháját magadra öltheted, így lehetsz bárki, aki tetszik. Van kék ulquiorra és naracs sasuke rucim, de mindegyik más fegyvert használ, mint shino, így azokat nem használom. Lehet boundos cuccot unboundolni? Ha töröm a jarokat, akkor az összes outfit szinte boundos lesz, így nem tudom eladni őket. Ruhát úgy lehet +-olni, hogy veszel még másik két +0-ás rucit és a 3-at szintetizálod, majd mindig két új +0-ás ruhát kell hozzáadni, és lehet hogy összejön, lehet hogy nem a fejlesztés. Fejlesztéskor az alapcucc megmarad, a katalizátorok elvesznek. Lehetne több skill, bár így is elég sok kombót lehet berakni. Még egy dolog, rohadtul idegesítő, hogy nem lehet szabadon venni dolgokat. Például disassembly scrollokat, meg talizmánokat cuccok erősítéséhez. Márpedig ha nincs talizmán, akkor aranyért lehet csak tápolni a felszerelést. Az meg normál indításkor eléggé limitált lesz szerintem, csak pénzért lehet majd aranyat venni. Majd meglássuk.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 16, 18:36:28 írta dexter6 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ecklair
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #22 Dátum: 11 márc 16, 20:51:33 » |
|
Nya most már valamennyit én is hozzá tudok szólni - hála Lacinak (itt megjegyezném hogy hétvégén már nem leszek ilyen fáradt akkor 10 percnél többet is rászánok) Az első ami eszembe jutott, hogy aztaqva mennyi szöveg! Ugyebár én a DDTankhoz tudom hasonlítani és ugye ott minden képekkel van helyettesítve, nos itt azért kicsit más a szitu yoyozik tőle a szemem @___@ Meg az az igazság, hogy a túl sok szöveget nagyon fáradtan nem is akartam átolvasni, fel sem fogom az angoltÉn is kerestem a nem változtatását és hát...nos nem. Bár azt nem értem, hogy Hakut miért veszi lánynak?? Visszatérve a kép szöveg arányra: Azért hangsúlyoztam ki, mert DDTankon nagyon barátságos a környezet, remélem ezt itt is megoldják majd. Az aréna része érdekes, de gondolom nem akartak nagyon Naruto Arena kopintást. A zenék jól össze vannak rakva, tetszik a víz faluja, bár én a többire is kíváncsi vagyok ^^ - Esetleg valakinek egy print screen? Összegezve: Kicsit le kell nyomni a szövegtengerből, mert eszméletlen sok az infó én így újoncként majd frászt kaptam ^^" Mindamellett látok egy csomó olyan gombot (igen, megint DDTank) melyek funkcióit hasznosabb lenne összevonni, a ki-be lépegetés helyett. További piros pont a képekért az arénában, nagyon tetszenek ^^ - Az aréna a legjobban kidolgozott, és nagyon mutatós. Szerintem javítani kell még, de egyébként még akár príma is lehet belőle! Köszönöm a meghallgatást - még egyszer köszönöm Lacinak a lehetőséget - talán még írok erről szösszenetet hétvége fele.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dexter6
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #23 Dátum: 11 márc 18, 20:14:43 » |
|
Hát nálam ennyi elég volt erre a 7 napra. Vannak benne jó dolgok, de még sok mindenen kell javítani, finomítani. Leginkább az aréna nem tetszett. Volt, hogy simán kikaptam egy játékostól, utána meg simán kiütöttem. A random generátor túlzott szerepe nagyon befolyásolja a csaták kimenetelét. Tök mindegy milyenek a statisztikáid, mert ha az
ellenfél szerencsés a te kombóid meg nem jönnek be, akkor egy relatíve gyengébb játékos is simán nyerhet. Remélhetőleg a végleges játék jobb lesz, ha nem sokkal, akkor erre sem kell majd túl sok időt pazarolni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Negritis
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Saiyan Meteor
|
|
« Válasz #24 Dátum: 11 márc 18, 22:46:23 » |
|
nekem nagyon mybrute feelingem volt picivel több kontrollal, én se tolom tovább amúgy a speed fontos szerepet játszik, meg az hogy hány +os a suitod, hiába a táp cucc ha +0s vagy
de nekem alapvetően tetszik, jó unaloműző a random engem nem csak pvp-ben hanem pve-ben is idegesítő, főleg h halálnál romlik minden cuccod pve közbe, az nem tetszett a disciple cucc bejött,, a movement korlátozás jó dolog, mert nem tud a nonstop online ember elhúzni tőled, de azért még én is úgy érzem hogy kell a finomítás
Nem duplaposzt. Mod.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 20, 00:32:29 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
|
|
|
Negritis
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Saiyan Meteor
|
|
« Válasz #25 Dátum: 11 márc 20, 00:15:15 » |
|
van infótok róla h mikor jön az open beta? /elvileg bő 1 napja írtam szal hátha ez má nem duplapost / én nézelődtem de nem találom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ecklair
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #26 Dátum: 11 márc 20, 11:02:04 » |
|
Negritis: Szerintem ne kukacoskodj a modikkal, nem értem akkor mire való a szerkesztés gomb... A kérdésre viszont nem tudok felelni, bevallom nem néztem külön, csak a főoldalukon, ott viszont még semmilyen információ nincs még.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Negritis
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Saiyan Meteor
|
|
« Válasz #27 Dátum: 11 márc 20, 11:49:14 » |
|
nem kukacoskodás volt csak ugye ha nem new post akkor nem látjátok h mi van meg a szabályba le is van írva h 24 óra után belefér az új mivel ez még csak alakulóban lévő topic nem hinném h baj lenne remélem hamarosan kiderül az info
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dexter6
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #28 Dátum: 11 márc 20, 13:25:59 » |
|
Valaki még játékban azt mondta, hogy 19-e, de szerintem az hülyeség volt, bár majd egy ránézést megér este felé. Amúgy a fórumban a bugs and errors rovatot elnézve lesz mit kijavítaniuk. Én is több hibával találkoztam az egy hét alatt. Dexter696 néven írtam is be párat. Megtaláltam a főoldalon egy guideban, hogy hogyan lehet unboundolni a cuccokat. Egy unbound katalizátorral kell szintetizálni elvileg. Meg olyat is írtak, hogy +0-ás szürke cuccokat lehet szintetizálni kékké meg naranccsá. Chakra carrier baggel kell próbálkozni, bár még closed bétában olvastam volna, és akkor ki is pró- báltam volna, így nem tudom pontosan hogyan is működik ez a része, így viszont már könnyebben elképzelhető mások hogyan szedtek össze +11 és magasabb narancs outfiteket. Ha találtok infót pls postoljátok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Negritis
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Saiyan Meteor
|
|
« Válasz #29 Dátum: 11 márc 20, 13:54:09 » |
|
én pl ott eltoltam egy dolgot sasuke ruha+soifon ruha+vmi másik ruha = gaara szóval gondolom boundos csaj suitból lehetett volna csinálni pasi cuccot de sajna az is boundos volt amúgy a másik ami zavart hogy nem tudtam mi bound és mi nem ezt nem ártana vhogy jelölni a cuccon
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|