25 feb 22, 20:24:18 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 33 34 [35] 36 37 ... 43
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)?  (Megtekintve 147478 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #510 Dátum: 12 jún 17, 10:17:09 »

Starrk és Nelliel vs Ukitake és Byakuya

Én itt az arrancarok győzelmére szavaznék. Emlékeztek amikor Ukitake állt ki Starrk ellen? Igen, visszaküldött egy Cero-t, de amikor Starrk 1000 Cero-t indított már ő is tehetetlen volt. Senbonsakura talán meg tudná védeni Byakuya-t, amíg Starrk át nem megy 'farkas módba'.
Nelliel-t én egyelőre erősebbnek tartom, mint Ukitake kapitányt. Nell rögtön a visszaváltozás után megszorongatta az 5. Espadat, aki ellen Ukitake-t szinte esélytelennek tartom. ( A Shikai képessége jó a kapitánynak de egy Nnoitra típusú ellenfél ellen nem sokat érne)

olyan 65 százalék az Espada tagjainak.

Kyouraku vs Grimmjow
Sayel vs Zommari
Grimmjow vs Tosen (  a kapitány szintű)
Hisagi, Renji és Hyori vs Grimmjow
Tosen ( hollow forma, ressurection meg minden) vs Harribel
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 17, 10:38:12 írta TsunadeHime » Naplózva

Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #511 Dátum: 12 jún 21, 10:09:05 »

Én a Tousenes harcokra reagálnék.
Nos a Grimmjow vs Tousen taicho harcban szerintem nyerne Tousen, hiszen, ha bankaiozik, akkor mivel Grimmjow nem ismeri h mit is tud, nem változna át egyből, és nem is a végső technikáját alkalmazza, így Tousen megölheti. De vegyük csak azt, mikor egy pillanat alatt odakerült Grimmjow mögé, levágta a karját, és el is égette egy Hado54-gyel.

Tousen mindenestől vs Harribel:
Nos ez érdekes harcnak tűnik. Én Tousent, ha espada lenne, akkor kb Harribel, Ulquiorra és Nnoitra közé tenném vhová. De azt is tudni kell, hogy Tousen rendelkezik Shinigami erővel, shikai, bankai, amik magukban is jók, ehhez jön még a maszk, ami megnöveli a sebességet, erőt, és regenerálódást is ad. ha csak ezeket használja, sikeresen harcolhat Harribel ellen. Én bankait választanék a harchoz, és nem is kellene olyan sokáig fenntartani, nem kell megvárni, míg harribel cascadát nyom, és megfulladnak Nevet Elég a bankai, és egy mögé settenkedés, és egy halálos szúrás. de gondolom , ha rajta van a maszk,. akkor cerot is tud csinálni, Shinjiből és Hiyoriból kiindulva. Plusz Tousen elég jó kidouban is, szóval azzal is operálhat ha akar. De ha csak megsebezni tudja így is Harribelt, és az már elég fáradt, akkor Tousennek jöhet a Resurección, és a Los Nueve Aspectos, amivel Koma bankaiának is kilyukasztotta a közepét.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #512 Dátum: 12 jún 21, 14:00:48 »

Grimmjow vs. Tousen:
Mire felhúzná a Bankai-t, Grimmjow már leszecskázná őt. Tegyük fel mégis sikerülne neki. Meg akarná ölni Grimmjow-t, az Espada pedig csak állna, és várná a végső támadást? Valószínűbb, hogy rohangálna, vagy kiengedné a kardját, hogy lejjebb vigye Tousen találatának esélyeit (mellékesen ha kiengedné a kardját, valószínűleg a reiatsu-ja szétszaggatná azt az egész szutykot).
De ott van még a Gran Rey Cero is, ami Las Noches-ben is tiltott technika, ha odabent nem használhatja, valószínűleg Tousen Bankai-át is szétzúzná.
Nekem nagyon Grimmjow-énak tűnik a harc. Mellékesen Tousen kidou-ja soha az életben nem lesz olyan pusztító, mint Ichigo Getsugája. Ha azt átvészelte hatoska, Tousen szerencsétlenségeit is át fogja.
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #513 Dátum: 12 jún 28, 09:38:13 »

Kyoraku vs. Grimmjow

Kyoraku jó ideig tartotta magát Stark ellen, igaz egy idő után kellett neki segítség, de ettől független nem sokkal van SHIKAI-AL a Primera szintje alatt. Egyedül első res Ulqiorrát is leverné (már az eddig látottak alapján), Grimmjow-nak ő túl sok.

Sayel vs. Zommari

Avagy nyolcaska heteske ellen. Itt szerintem megint borul a számozás és a meleg front leveri villámléptű ellenfelét. Feltéve persze ha azelőtt szabadon engedi a zanpakuto-ját, hogy mindenét megjelölné Zommari. Utána csak annyi a dolga, hogy elkapja a resurrectionos cuccal, és szépen egyesével darabokra törje az összes belső szervét. A kérdés persze továbbra is fent áll, hogy képes-e elkapni a "leggyorsabb" (ami a Bleach egyik legnagyobb hülyesége, de mindegy) Espadát, vagy az találja el előbb az összes végtagját/fejét. Én az előbbire több esélyt látok, ha már a viszonylag fürge Uryuu-t és a kapitány szinten álló Renji-t is simán lemásolta.

Alapból 51-49 Sayel-nek, ha a laborban folyik a küzdelem és tud regenerálódni (gondolom ez leszedi a jelölgetést is) akkor 80-20.

Hiyori, Renji, Hisagi vs. Grimmjow

Egyesével egyik se ér semmit az Espada ellen, de ha feltesszük hogy képesek mindhárman megsebezni azt (átvágni a Hierro-t), akkor legyőzhetik. Bleach-ben általában a Reiatsu-s dolog miatt nem ér semmit a sok lúd disznót győz elv, de itt szerintem nincs akkora Reiatsu különbség, hogy ne tudjanak hozzáérni se az Espadához.

Renji vs. Ikkaku
Ginjou vs. Komamura
Hitsugaya vs. Zommari
Nnoitra és Grimmjow vs. 1. Res Ulqiorra
Naplózva

TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #514 Dátum: 12 aug 02, 13:10:40 »

Megint kezd kihalni a topic xD

Ikkaku vs Renji

A harcot Renji-nek adnám. A Shikai és Bankia-ja is használhatóbb, mint az Ikkakué. Bár mágiában Renji se jeleskedik, de még mindig jobb, mint Ikkaku  ikszdé

Nnoitra és Grimmjow vs. 1. Res Ulqiorra

Nnoitra és Grimmjow nyerne, ha csapatként dolgoznának. Talán így is van esélyük ha egyből kiengedik a kardjuk erejét, másképp Ulquiorra néhány támadással bedarálja őket.

Hitsugaya vs. Zommari

Itt a kapitánynak adom a győzelmet. Bár nem olyan gyors, mint Byakuya, de a kardja eléggé hatékony lenne az Espada ellen. Kidou-t ő is tud használni, tehát ha rájön Zommari cselére akkor simán nyer.

Újak:

Soi Fong és Mayuri vs Toshiro és Tousen ( kapitány szintű)
Toshiro vs Kapitány Tosen
Byakuya vs Kommamura és Soi Fon
Byakuya, Soi Fon és Yoruichi vs Ulquiorra
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #515 Dátum: 12 aug 02, 13:36:46 »

Ikkaku vs Renji: Egyrészében én is így gondolom de az, hogy használhatóbb egy bankai nem jelent sokat egy az egy elleni harcban. Lehet, hogy 10-ből 7 ellenfél ellen jobb mint Ikkaué de egy az egyben már nem biztos. Erőben és kardforgató tudományban az eddigiek szerint Ikkaku erősebb és szerintem a bankaia is erősebb egy ilyen harcban. Tipikusan olyan bankaival rendelkezik Ikkaku amelyik mindent az erőre és pusztító hatásra épít mindenfajta technika nélkül.

Nnoitra és Grimmjow vs. 1. Res Ulqiorra: ha azzal kezdenének akkor Ulquiorra is felvenné a megfelelő alakot. Szerintem még ketten sem lennének esélyesek Ulquiorra ellen. Nnoitorra túlságosan lassú lenne, Grimmjow pedig még nem volt elég erős ehhez a harchoz.

Hitsugaya vs. Zommari: ha Zommari nem csinálja azt a hülyeséget, hogy átvált más harcstílusba mint amit az elején is csinált, vagyis kihasználja a sebességének képességét akkor simán legyalulhatta volna Byakuyát. Byakuya még le is szidta miatta, hogy a leggyorsabb ilyen statikus harcba kezdett. Ez is lett a veszte. Ha Hitsugaya már a legelső támadásával azt használja mint amit Harribel ellen használt akkor győz, ha nem ezt teszi akkor simán ledarálja Zomari a sebességével.

A többit még meg kell gondolnom.
Naplózva
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #516 Dátum: 12 aug 03, 20:25:11 »

Rendben, akkor gondold meg Nevet Sőt, adok még néhányat, amin el lehet gondolkodni:

Starrk és Kyouraku vs Harribel és Ulquiorra
Barragan és Harribel vs Starrk és Urahara
Toushiro és Grimmjow vs Byakuya és Nnoitra

Sayel és Zommari vs Kommamura, Hisagi és Rukia
Tosen( Kapitány) vs Zommari
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 10, 07:50:29 írta TsunadeHime » Naplózva

Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #517 Dátum: 12 aug 15, 23:58:21 »

Stark és Kyoraku vs. Harribel és Ulqiorra

Érdekes harcnak tűnik, és egyben nagyon nehéz is győztest kihozni. Stark ugye külön-külön mindkét Espadát ledarálná, mint ahogy Kyoraku is képes lenne szerintem Ulqiorra-t leverni. 1. resig legalábbis biztosan, de kizártnak tartom hogy nagy fölénnyel verné őt négyeske 2. után. Harribel víztámadásai elől is képes lenne kitérni a kapitány, ez ugyan csak feltételezés de aki simán kikerülgetett 4000 cero-t megtudná csinálni ezt is. Mivel Stark mindegyiknél erősebb, Kyoraku meg rosszabb esetben is egy szinten van velük nekik adom a meccset, de elég szoros lenne. 55-45.

Barragan és Harribel vs. Stark és Urahara

Barragan szerintem ressel veri Starkot, Harribel meg kikap Uraharától. Mindkettő szoros meccs lenne, de ha eleget trógerkedik Kisuke és kitalálja Barragan gyengepontját övék a meccs. Persze akadályozó tényező, hogy ha ketteske egy támadása betalál vége lenne a harcnak, de van akkora troll az ex-kapitány hogy valamit kitaláljon rá. Nevet Legyen 45-55 az arány itt is, de ezúttal a másik oldalnak.

Toshiro és Grimmjow vs. Byakuya és Nnoitra

Ezt viszont nem nagyon értem. Nnoitra és Byakuya is erősebb a másik kettőnél, kvázi semmi esélyt nem látok hatoskának meg tizeskének.

Sayel és Zommari vs. a többi

Rukia 10 másodperccel tovább tartana Zommari-nak, mint Grimmjow-nak tartott. Hisagi levágása legyen kb fél perc, mert őt valamivel jobban bírom. Komamura 20 méteres babájának eltalálása a jelöléses cuccal 2 másodperc. Ez még Sayel nélkül is flawless victory. Nevet

Tousen vs. Zommari

Tousen ugye vak, ezért esélytelen hogy észrevegye a jelöléses támadást. Nyom egy ilyet rá Zommari, a kapitány ebből csak annyit vesz észre hogy saját maga szúrta át a saját torkát.

Byakuya, Soifon és Yoruichi vs. Ulqiorra

Valaki lenni kicsit túlértékelve, nemde? smirksweat Yoruichi ellen nem adnék neki többet 50%-nál, hárman nekimennek por nem marad szerencsétlen espadából.

Byakuya vs Kommamura és Soi Fon

Soifon lenni nagyon gyors, de nem lenni annyira hogy kétszer megbökni ugyanott Byakuyát. Második próbálkozásnál lenni Soifon kettévágva. Komamura megpróbálni húzni elő kardját, mondani BAN-, majd történni vele is ez: http://www.mangareader.net/bleach/502/7

Viták szerintem lesznek úgyhogy új harcnak csak egyet dobok:

Kenpachi vs. Ulqiorra
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #518 Dátum: 12 aug 16, 10:59:38 »

Mivel ez a topik szinte azért van, hogy a vélemények ütközzenek, így nem is kell csodálkozni azon, hogy viták lesznek a dologból, hiszen mindenki máshogy vélekedik dolgokról. Így én is így vagyok ezzel. Hol mást látok erősebbnek, gyengébbnek és van ahol egyetértünk. Mosolyog

Starrk és Kyoraku vs. Harribel és Ulqiorra. - Például nem gondolnám, hogy Starrk és Kyouraku erősebb lenne mint Ulquiora második szintje, sőt Kyourakuról sem hiszem, hogy erősebb lenne mint Harribel. Például Kyouraku jó eséllyel kerülgeti Starrk Ceroit de a Lanza del Relanpago elkerüléséhez ez édeskevés mint láthattuk. És ez így már vonatkozik Starrk mesterre is. Harribel meglehetősen erős védelemmel rendelkezik a töménytelen víznek megfelelően és nem is tűnik olyan lassúnak. Sajnos nem ismerjük Kyouraku bankaiát így én Ulquiorrára fogadnék.

Barragan és Harribel vs. Starrk és Urahara - Nálam szintén Starrk és Urahara vinné ezt a harcot. Barragan nagyon erős képességgel rendelkezik de ez alapvetően a közelharcában segítheti ki. Egy állandóan távolról támadó és hozzá képest gyors személyeket mint Urahara Starrk az életben nem fogná meg. Másrészt Urahara gondolkodása és zsenialitása párosítva Starrk tűzerejével sok lenne neki. Harribel nem sok vizet zavarna Starrk ellen.

Toshiro és Grimmjow vs. Byakuya és Nnoitra: - Ebben teljesen egyetértünk. Byakuya ugyan csak egy kicsivel erősebb mint Toshiro és úgyan ez igaz Grimmjow és Nnoitora esetére is. Egyszóval Byakuyáék vinnék a menetet.

Sayel és Zommari vs. a többi: - szintén egyetértünk. Esélytelenek a többiek minden téren főleg úgy, hogy Zommari akár egyszerre is képes lehet megfogni az összeset. Ha csak az alap sebességét nézzük már abban is leverné őket.

Tousen vs. Zommari - Ez számomra nem annyira egyértelmű. Ha Tousen ismeri Zommarit akkor Zommarinak nincs esélye egy Enma Korogi ellen. Más esetben viszont igazad van.

Byakuya, Soifon és Yoruichi vs. Ulqiorra - Abban egyetértünk, hogy legyőznék de, hogy Yoruichi megfogná Ulquiorrát azt nagyon kétlem. Szerintem lenne veszteség a Byakuya oldalon. Szerintem sebességben és erőben egyedül egyik sem veheti fel a versenyt Ulquiorrával és még akkor a regenerálódásáról nem is beszéltünk.

Byakuya vs Kommamura és Soi Fon - Szerintem pedig lehoznák ezt a meccset. Ketten egy ellen megfognák Byakuyát. Soi Fong gyorsabb Yoruichinél is aki pedig gyorsabb Byakuyánál. Egyszóval védekeznie is kell a pengéivel viszont Komamura bankaia éppen ilyen dologban jó. Összezúzni a védelmeket. Másrészt amilyen ellenálló képessége van a páncélzata mellett elég jól bírná a pengéket is egy darabig.

Kenpachi vs. Ulqiorra - Nálam egyértelműen Ulquiorra nyerne. Alapban is alig tudta legyőzni Noitorát, nála pedig Ulquiorra mérföldekkel erősebb és gyorsabb ráadásul használja az eszét is.
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #519 Dátum: 12 aug 16, 16:50:31 »

Stark Ulqiorra második szintjét nem leverné, de legyalulná nagyjából. Ulqiorra gyors volt, de 1000 cerot lehetetlen hogy kitudjon kerülni. A lándzsa tény hogy nagyot robban, de Kyoraku shunpoját maga Yamamoto is elismerte, ami elég nagy szó, valószínűtlen hogy úgy elkapja őt Ulqiorra vele, hogy irányítani se tudja.

A Stark vs. Barragan meccsnél örök kérdés, hogy a cerok milyen gyorsan rohadnak el, és ez természetesen döntő lenne az Urahara elleni harca során is. (Csak nála ugye a kidoukra vonatkozik ez.) Véleményem szerint ha már egy Zanpakutot pillanatok alatt elintéz Barragan képessége, akkor a kidoukat is képes lehet. Ettől független mint mondtam Kisuke jó eséllyel indul ellene, van akkora troll hogy kitalálja a gyengepontját.

Ha Tousen felhúzza az Enma Korogi-t, akkor Zommari nyilván körbesonidozza, és megkeresi a tér határait. Ha ez megvan én képesnek tartom arra hogy kiszakítsa magát onnan, így meg már esélytelen Tousen.

Ulqiorra vs. másik három

Én még mindig tartom magam ahhoz hogy négyeske nagyon csúnyán túl van becsülve. Ledarált egy Ichigot, de azt ne felejtsük el hogy ez az Ichigo ALIG BÍRT EL Grimmjowwal, aki gyengébb annál a Nnoitra-nál akit levert Kenpachi. Ahogy szintén jóval gyengébb Stark-nál, akivel jó ideig egy szinten volt Kyoraku. Ez az Ichigo egy nagyon nagy logikai bukfenc a történetben, Soul Society után kapott egy nagyon nagy "nerf"-et. Így erre alapozni egy érvelést nem igen lehet.

Soifon nem gyorsabb Yoruichinél. Annál a Yoruichinél volt egy kicsit fürgébb, aki 100 évig mást se csinált csak macskakaját evett Kisukénél. Természetes hogy eltompultak a képességei ennyi idő alatt. Fake Karakura arc-ban lévő Yoruichi szerintem már ismét verte Soifon-t sebességben. Byakuyánál mondjuk valamivel így is gyorsabb lehet, de annyira nem hogy kétszer hagyja ugyanott megszúrni magát hatoska. Senbonzakura+shunpo kombókkal gyorsan képes lenne akkora sérülést okozni Soifonnak, hogy ne tudjon sokat villámlépni. Illetve ott van az a technika is neki amit Yoruichitől tanult, és Zommari ellen vetette be, úgy trollkodhat azzal is ahogy akar. Komamura meg amekkora sebességgel rendelkezik, köze nem lenne ehhez a harchoz.

Kenpachi vs. Ulqiorra

A kapitányt természetesen időugrás után gondoltam, ahol ránézésre nem keveset erősödött. A lanza del relampago nem hinném hogy sokat ér ellene, lazán kettévágja, egy kis robbanás meg nem árt neki. A cero keménynek tűnt, de Stark és Nel volt az egyetlen akik érdemlegesen képesek voltak használni azt. Többiek csak dísznek tartották nagyjából. Ellenben a kapitány olyan szintű pusztító erővel rendelkezik, hogy 1-2 támadás után már csak a regenerálódás miatt lenne életben az Espada. Szoros mérkőzés lenne, de amekkora vadállat lett Zaraki kétlem hogy kikapna.
Naplózva

Szabika
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #520 Dátum: 12 aug 31, 16:18:07 »

Szeretnék pár harcot felhozni.

Hirako shinji vs grimmjow ( nem lett befejezve a harcuk de kíváncsi vagyok más véleményére )
Kenpachi vs Byakuya ( Még inkább be nem fejezett harc ikszdé )
Harribel vs Kapitányok egyesével ( Kivéve hitsugayat )
Naplózva
Krulszeme
Chuunin
*

« Válasz #521 Dátum: 12 aug 31, 22:37:09 »

Hirako bow, ellene grimmjow esélytelen. csak ceróval bedarálná, shikai nélkül (maszkkal)
Kenpachi a másik kettőre is! Kenpachinak van a reitsu alakformálási képessége ami ellen szerintem Byakuya tehetetlen ha meg mégis megkarcolná akkor Kenpachi levenné a szemkötőt.
A kapitányok ellen Haribel nem győzhet (támadási stílus nagy erejű támadások de nem hiszem hogy lenne ennyi ellenfél ellen elég reitsuja, mondjuk ha van ideje regenerálódni akkor a kapitányok közül jópáran fűbe harapnának
Naplózva
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #522 Dátum: 12 szep 01, 09:03:02 »

Harribel vs Yamamoto- Epic Yamamoto win
Harribel vs Soi Fon    - Nem könnyű eldöntenem, főleg úgy, hogy Soi Bankai-ja semmit sem érne ebben az esetben.
Harribel vs Ki is most a harmadik? Rose? Ha igen, akkor Harribel nyer.
Harribel vs Unohana Restsu- Ha most látunk Unohana-tól is valami szépet, akkor ő. Ha nem, akkor Harribel.
Harribel vs Hirako Shinji- egyértelműen Hirako nyerne.
Harribel vs Byakuya- Harribel nyerne. Nem tudom Senbonsakura miként tudna ellenállni annak a hatalmas víztömegnek
Harribel vs Vukkkk- Epic Harribel win
Harribel vs Kyouraku- eléggé kiegyenlített küzdelem lenne, de egy picivel a szőke esélyesebb. Persze csak addig, amíg Shunsui rá nem szánja magát a Bankai-ra
Harribel vs Kensei- hááát inkább Harribel
Harribel vs Toshiro- ennek már tanúi lehettünk
Harribel vs Zaraki Kenpachi- ha a régi erejével nézzük, akkor nem igazán tudtam volna esélyt adni neki. Most is gondolkodom, hogy mennyit adhatnék. Mit kezd a hatalmas víztömeggel? Harribel a kedve szerint alakítja a harcteret. Zaraki szerintem itt nagy hátrányban lenne.
Harribel vs Mayuri- Harribel
Harribel vs Ukitake- Ugyanaz, mint Kyouraku esetében.

Tehát Harribel a kapitányok több, mint  felét alázná.

Új:
Kyouraku vs Espada ( egyenként természetesen)
Zaraki vs Espada ( ő is egyenként. Na jó akár kettőt- hármat is vállalhat egyszerre  ikszdé )
Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #523 Dátum: 12 szep 01, 09:28:00 »

Nagyjából eggyetértek.
Shinji könnyedén legyőzi Grimmjow-ot a Shikaijával. Anélkül Grimmjow elintézi a kiengedett alakjában.
A Kenpachi vs Byakuya nagyon döntetlen szagú. Azok ketten olyan riválisok, hogy nem engedik a másiknak, hogy legyőzze. Kenpachi jobban bírja a gyűrődést, viszont Byakuya gyorsabb nála.

Harribel egy vs egyben nagyon sok kapitányt le tud győzni. Most az új kapitányokat nézem, de a régiek közül Tousent leveri.

Harribel Vs Yamamoto
A tűz és a víz örök harca. Sajnos Yama tüze ellen is sincs esélye.

Harribel Vs Soifon
Soifon a leggyorsabb aktív kapitány, ez az előnyére válik a harcban és még a Shunko is ott van neki. Ezekkel kell harcolnia mert a Bankai valószínűleg hőkövető, de Harribel szabályozni tudja a víz hőmérsékletét. Na meg, hogy mit csinál a rakéta ha találkozik a vízzel.benne megy tovább, vagy felrobban, esetleg leáll a hajtóműve. Lényegében szerintem Soifon a sebességével és a Shunkoval tudna nyerni. 

Harribel Vs  Rose
Rose ellen Aizen a saját Zanpakutoját használta  fel. Szóval én őt elég gyengének tartom Harribel win.

Harribel Vs Unohana
Hát amennyit eddig mutatott a doki nő, az alapján nem győzhet.

Harribel Vs Shinji
Shinji képessége nagyon erőssé teszi és ez ellen Harribel sem tud nagyon védekezni. Ha bekapja, akkor még egy ideig próbálhat védekezni véletlenszerű támadássokkal, de nem valószínű, hogy ezzel eltalálná Hirakót.

Harribel Vs Byakuya
Harribel egyetlen Casceda-val elsöpri Senbonzakura összes szirmát, Byakuyával együtt.

Harribel Vs Komamura
Koma szokásához híven egyből Bankaival nyit, ami jócskán lelassítja. Ha szerencséje van a Bankai állva marad egy Cascadatól, de őt elviszi az ár, ahogy a nagykönyvben meg van írva

Harribel Vs Kyoraku
Kyoraku a víz miatt nem harcolhat a földön így marad az ég. De mivel az égben nincsenek árnyékok, így a Kageonit nem tudja használni. Az Ironi se valami hatásos mert Harribelen van fehér de nem olyan helyen ahol végzetes találatot kapna, a kardokon meg nem hiszem, hogy hatna a játék. De mindegy is a vizet közelharcban is be tudja vetni.

Harribel Vs Kensei
Kensei-el az a baj, hogy nem láttuk, hogy mire, ment Wonderweiss ellen, mert harc közben valahogy eltűnt. És Wonderweiss sértetlenül jelent meg Yama mögött. Arra akarok kilyukadni, hogy elvileg le kellet volna tudnia győzni a kis szőkeséget. Mivel a Bankaijának csak a kinézetét láttuk ezért Harribel.

Harribel Vs Kenpachi
Kenpachi sajna nem tud mit kezdeni a vízzel. A Kendós csapássával egy kis ideig tudna hárítani de támadni nem lenne alkalma. De ha pl föntről bekap egy adagot, a víz puszta súlya kilapítja. Ha szerintetek Ken-chan simán szétkapja egy Kendos támadással hármaskát, akkor ne felejtsétek, hogy Harribelnek is ott van az "Instant halál no jutusja", amivel egy szempillantás alatt kettévágta Toshiro jégklónját 30 méterről. Ezt a többi harcba is belekalkulálhatjátok. Nevet

Harribel Vs Mayuri
Mayuri Nemu nélkül alapból gyengécske, mivel nem tudja a kis csodaszereit az ellenfélbe juttatni. Az összes kapitány közül ő a legbénább kardforgatásban, szóval esélye sincs megvágni HM szépségét. Marad a Bankai, de az is hamar bekerül a mély vízbe.

Harribel Vs Ukitake
Ukitake Shikaija abból áll, hogy az energia alap támadásokat vissza tudja irányítani. De mivel a víz az nem energia alapú támadás(a vízenergia az teljesen más), így nem sok mindent tud csinálni a harcban.

Közben TsunadeHime beelőzött, de amint látom nagy az egyetértés. Nevet A két új harcra majd később írok.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Szabika
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #524 Dátum: 12 szep 04, 14:36:11 »

Kenpachi vs Yammi- Kenpachi bedarálja a 10-es espadát. Egy vágással elintézi ha úgy van de ő csak játszani szokott. Yammy nem tudja rákényszeríteni kent a szemkötő levevésére.

Kenpachi vs Aaroniero- Aaronierot egy vágással elintézte és kész.

Kenpachi vs Szayel aporro- Szayel aporro erős espada de csak akkor ha olyan a környezet. Szerintem kenpachi ellen nem tud semmit se kitalálni. Az a dolog ami beszívná azt ken levágja egy pillanat alatt. Nincs szayel aporronak esélye.

Kenpachi vs Zommari
Na ő problémás mert gyors. Kenpachi nem hinném hogy értene a kidou-hoz. Zommari esélyes de ha leveszi ken a szemfedőt és 2 kézzel támad akkor neki meszeltek.

Kenpachi vs Grimmjow
Grimmjow erős közelharcban de kenpachi is erről híres. Őt szerintem nem intézi el könnyen már 1 vágással tehát le kell venni a szemvédőt és onnantól ő nyer.

Kenpachi vs Nnoitra- Ezt már láthattuk.

Kenpachi vs Ulquiorra
Ulquiorra kemény ellenfél. Kenpachi van előnyben ha a sima ulkvit nézzük de ha resre vált ulkvi akkor onnantól ő van fölényben. Kenpachi ha leszedi innentől a szemfedőt már egyenlőek lesznek minimum ( hacsak nem erősebb mint ulkvi ). Ott van ulkvinak még a 2. res is amivel fölénybe kerülhet. Regenációja szükséges itt mert elszenvedhet egy 2 kezes szemfedő nélküli támadást. Van olyan ereje annak talán mint vasto lorde ichigo cero-janak? Láthattuk azután is mozgott még ulkvi. Itt döntetlent nézek ki.

Kenpachi vs harribel

Kenpachi könnyen szétvághatná de harribel van olyan okos talán hogy kiengedi a kardját mert ha nem engedi ki akkor neki annyi. Ha kiengedte onnantól már ő nyer. A víz ellen sokat nem tud tenni kenpachi.

Kenpachi vs barragan

Epic barragan win. Azért mert túl közel kerül mindig az ellenfélhez kenpachi. Itt barragannak ki se kell engednie az erejét mert egy érintéssel eltörheti ken csontját.

Kenpachi vs stark
Ken őt is elintézné könnyen ha nem váltana át fegyverekre. Persze az idegesítő lilinette ha kenpachinak megy kent nem érdekli ki az mert kettévágja. ikszdé Ha így van akkor epic ken win. Ha nem akkor kent szépen elintézi a cerokkal stark.

Új harcok
------------

13 hadnagy & komamura ( ő csak ayon ellen harcolhat ) vs fraccionok ( barragan 6 fraccionja és harribel 3 fraccionja + allon )

Gin vs espada ( egyesével )
Byakuya vs espada ( egyesével )
Naplózva
Oldalak: 1 ... 33 34 [35] 36 37 ... 43
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins