25 feb 22, 20:10:25 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 31 32 [33] 34 35 ... 43
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)?  (Megtekintve 147473 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
AyaseAkami
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #480 Dátum: 12 jún 12, 15:17:26 »

Jeges Medve vs Sakura utánzat

Egyértelműen Toushiro vitte. Nagyon-Nagyon rövid harc lenne. Mire megszületik Toushiro woodoo babája, addigra megfagyasztja és és kettétöri.

Barragan vs Gin

Ha Gin nagyon gyors, és halhatatlan, akkor nyert, de mivel nem halhatatlan, ezért a tata ott számol rá 1 millió évet.

Vaksika vs Soi Fong

Fehérszemnek elég ha ránéz, és ott hal meg Soi Fong. Persze, a gyorsaság itt is fontos szempont, és az ész. Soi elég gyors, de eddig nem láttam tőle valami különösebb gondolatmenetet, mint ahogy fehértől sem. Hát, én inkább Tosen felé hajlok.

Összes kapitány vs Espada

Párosítások:

Yamamura vs Barragan (és Lilinette)
Soi Fong vs Yammi
Ichimaru Gin vs Harribel (És a Fracciónok)
Unohana és Toushiro vs Szayel
Aizen vs Aroeniero
Byakuya vs Barragan(És a Fracciónok)
Sajin és Mayuri vs Ulqiorra
Kenpachi vs Grimmjow és Luppi
Kyouüraku vs Nnoitra
Tousen vs Zommari

Így tessék kiszámolni Nevet
Naplózva
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #481 Dátum: 12 jún 12, 15:43:37 »

Ki az a "Yamamura" ?

Unohana és Hófehérke vs Sayel

Az előbb egyedül is odaadtad a harcot Toshiro-nak. Unohana-val az oldalán az esélyeik 110 % fölé emelkednek.

Aizen vs Aronniero

Erre csak ennyit:  smirksweat R.I.P. 9. espada

Byakuya vs Barragan

Byakuya-nak enyhén leesne az álla, amikor meglátná, hogy a drága kardjából semmi sem maradt.

Sajin és Mayuri vs Ulquiorra

Nagyon kevés ide kutyu-kutyu és Mayuri.

Naplózva

Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #482 Dátum: 12 jún 12, 15:51:00 »

Hát ha tudnám ki az a Yamamura, akkor írnék véleményt Nyelvesít de sztem Yamamotora gondoltál. Ha nem, akkor is Yama-jivel írom a harcot. Nevet

Yamamoto vs Baraggan:
Szerintem ezt Yama nyerné, mert őszintén nem tudom, hogy mi lenne a tűzzel, ha a Respirával ütközik. Valszeg a kettő kioltja egymást. De ha semmi nem válna be, akkor ott az Enetsu Jigoku, amivel Aizent akarta megölni, az szerintem használna.

Soifong vs Yammi:
Nos, ha azt a verziót nézzük, amikor még kb Komamura méretű az espada, akkor szerintem sima Soifong győzelem. Viszont, ha a rohadt nagy verziót nézzük, akkor már kétséges. De nem feltétlenül veszítene Soifong. Ugyanis Yammy a soklábú formájában nem éppen mozgékony, Soifonggal ellentétben. A nagy cerot szerintem ki lehet kerülni, és a Jakuho Raikoben Yammy képébe még Soifong győzelmét is hozhatja.

Gin vs Harribel:
Nos a szívem szerint Harribelt mondanék, de Gint esélyesebbnek tartom. Ugyanis, szerintem a 3.nak nincsenek olyan jó reflexei, hogy Gin bankaiát mindig ki tudja kerülni. Ezrt utána már a méreggel végezhet Harribellel.

Unohana/Toushiro vs Szayel:
Ezt hoznák a kapitányok. Szyelt nem éppen a gyorsaságáról tartják számon. Következésképpen ha Unohana kicsit lefoglalja, akkor Toushiro nyomhat Ryusenkat vagy egy Sennen Hyourot, és abból nem hinném, hogy Szayel kimenekül.
De persze Unohana kidoujával is számolni kell, ami nem pite.

Aizen vs Aaroniero:
Hát sztem egyértelmű Aaroniero győzelem ikszdé...nem, tuti Aizen

Byakuya vs Barragan:
Byakuya sztem egy kicsit túl van becsülve, és ebben a harcban ki is derülne, hogy alaptalanul. Ez tipikusan az a harc lenne, amikor Byakuya nyom egy bankait, mi meg végignézzük, hogy egyesével elporladnak a virágszirmok. lehetne kidoval próbálkozni, de az sem segítene. A hakuteikenhez tudomásom szerint közel kéne mennie Barraganhoz, ami nem javallott Nevet Szóval Bwin Nevet

Komamura/Mayuri vs Ulquiorra:
Hát nem csípem az espadat, főleg azért mert éppen ebben a csatában elverné a taichokat :DD

Kenpachi vs Grimmjow/Luppi:
Itt a taicho nyerne, mert Luppi, nem az a nagy támadóerővel megáldott espada, kb a tüskés csápjai nem is hatolnának át kKenpachin. (pedig am kedvelem Luppit, de ez van Nevet) Grimmjow pedig a végső támadásával sem tudna halálos sebet ejteni kenpachin véleményem szerint.

Kyouraku vs Nnoitra:
Ez a harc tetszik, szerinte izgalmas párosítás. Szerintem Kyouraku képes lenne nyerni, mert ugye elég sok a fekete és a fehér Nnoitrán Nevet de sztem nem lenne egyszerű győznie a taichonak.

Tousen vs Zommari:
Ha úgy nézzük, hogy Tousen taicho, akkor is van esélye Nevet Igaz, hogy Zommari nagyon gyors, de Tousen Suzumushi hangjával bealtathatja valamennyire, és utána meg Benihikozhat, amivel Zommariból sündisznó lesz Nevet ha ez sem elég, akkor bankai, és ott Zommari vakon lövöldözhetné a jeleit a tárgyakra, csak hogy nem érezné a reiatsujukat, azt sem tudná mit irányít, így Tousen legyőzné.

Most én vetek fel pár harcot:

Soifong vs Nnoitra
Kenpachi vs Stark
Ukitake vs Harribel
Mayuri vs Yoruichi
Urahara vs Stark

« Utoljára szerkesztve: 12 jún 12, 16:02:39 írta Domynyk » Naplózva
AyaseAkami
ANBU újonc
*

« Válasz #483 Dátum: 12 jún 12, 16:01:36 »

Yamamoto, bocsi igazatok van Nevet Keverem Mosolyog))) Egyébként, meg szeirntem akkor vinnék a Kapitányok, ez a következtetésem.Szerintem teljesen korrektek a párosítások, mondjuk az az Aoroniero vs Aizen  kicsit érdekes... xD
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 12, 16:09:30 írta AyaseAkami » Naplózva
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #484 Dátum: 12 jún 12, 16:20:05 »

Yamamoto + Kommamura = Yammamura  ikszdé

Soi Fong  vs Nnoitra

A kapitány egyértelműen gyorsabb, viszont az Arrancar erősebb nála. Suzunebachi nem hinném, hogy át tudna hatolna Nnoitra vastag bőrén. A kapitány egyetlen esélye a Bankai.

Ukitake vs Harribel

Harribel simán megnyerné a harcot. Ukitake vissza tudja küldeni Harribel Cero-ját, de egy Cascada még neki is sok lenne, hiszen az nem energia alapú támadás.

Mayuri vs Yoruichi

Hát ez eléggé érdekes párosítás. Mayuri lassú, talán soha nem kapja el az ex. Kapitányt. Viszont ez fordítva is igaz: Mayurit nem könnyű elpusztítani.  Yo nagyokat üt, de a kapitány gyorsan összekapja magát. Yoruichi valószínűleg ki tud térni Mayuri Bankai-ja elől is. ( esetleg néhány ütéssel elintézheti, de vigyáznia kell nehogy méreg kerüljön a szervezetébe.)
Nem tudom eldönteni, hogy ki nyerne.  Gondolkozik De legyen inkább Yoruichi, mert őt jobban bírom.

Urahara vs Starrk

Ha Urahara fel van készülve, mint az Aizen elleni harcában, akkor simán ő nyer. A Kidou-t nagyon magas szinten nyomatja ami ellen Starrk nem tudom hogy védekezne.

Zaraki vs Starrk

Itt viszont sima Starrk győzelem. Okosabb és gyorsabb is, mint a Kapitány. Zaraki talán egy ideig ki tudna térni a Cero-k elől, de végül kifáradna. Starrk talán a farkasos támadásokig se kellene elmenjen.

új:

Hisagi vs Hyori
Hachi és Kensei vs Urahara
Kensei vs Zaraki

« Utoljára szerkesztve: 12 jún 12, 16:27:18 írta TsunadeHime » Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #485 Dátum: 12 jún 12, 16:35:57 »

Soifon Vs Nnoitra
Soifon simán kivégzi Suzumebachival, sok kar, sok célpont.

Kenpachi vs Stark
Szegény Kenpachi a közelébe se tudna jutni szemkötővel. Ha leveszi közelebb tuda férkőzni, de a farkas falka ellen semmit sem tudna tenni, simán "felzabálják".

Ukitake vs Harribel
Szerintem a vizet Ukitake nem tudja visszaküldeni, mert ugye a víznek nincs energiája. (A vízenergia meg nem egyenlő az energia alapú támadással). Szóval Ukitakének van egy összekötött ikerkardja Harribel ellen.  ikszdé

Mayuri vs Yoruichi
Epic Yoruichi győzelem. Kúl Shikaival el sem tudja találni. A bankai méregfelhőjébe meg hülye lenne bele menni. Szerintem a mérget egy Kidouval eloszlatná.

Urahara vs Stark
Urahara csak úgy tudna nyerni, ha gyorsan lefogja egy rakat Bakudoval, mint Aizent aztán támad csak.

Hisagi Vs Hiyori
Hiyori forrófejű, míg Hisagi nyugodt és megfontolt, na meg jobban lehet használni a Shikaiját. Vaizard maszk ide vagy oda, de ezt Shūhei nyeri.

Hachi és Kensei Vs Urahara
Hachi inkább Bakudokal szeret operálni de ez nehezen menne, ha Kensei zavarja a célzásban. Kensei elég bika, de az nem sokat ér Kisuke ellen. Urahara lehozná a hordozható póttestievel.

Akkor most ezeken lehet csámcsogni. Nevet
Vaizard Ichigo & Grimmjow Vs Ulquiorra (1.Res)
Renji & Ikkaku Vs Komamura
Kenpachi Vs Kira, Hisagi, Renji
Cirucci Vs Ikkaku
Tousen (Shinigami) Vs Ishida
Yumichika Vs Matsumoto
Ginjou & Tsukishima Vs Toshirou
Rukia Vs Hinamori & Matsumoto
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #486 Dátum: 12 jún 12, 18:42:04 »

A Tousen vs Ishidára reagálva, szerintem ezt vinné a kapitány, hiszen láttuk, hogy a shikai képességével kiütötte Uryut. ( most az fog jönni, hogy ishida már így is alig állt a lábán. Oké, de mivel ezt a képességet csak akkor használta, így csak ebből tudunk kiindulni. Egyébként nem hinném, hogy Kubo adna egy olyan shikait egy kapitánynak, ami semmire sem jó...)

Új csata, amin most gondolkoztam el:
Tousen (shinigami+hollow) vs Kyouraku
Számomra azért érdekes, mert kyouraku elég erős, de Tousen sem gyenge, plusz a hollow erő dob is rajta. Sztem mindenképpen kiegyenlített harc lenne. Talán kyouraku elkezdene játszani, de nem hinném, hogy nagy sikerrel, mert megkockáztatom, hogy Tousen maszkkal gyorsabb egy picit, mint Kyouraku. Tousen sztem bankaiozna, és ott már nem nagyon megy Kyouraku játéka. Tousen bankaiaban full sötét van, így árnyék nincs, a szyneket nem látja, bár a harc elején azokat megnézheti, de Enmakorogiban nem tudja hol van Tousen. Szal sztem Kyouraku is bankait vetne be. Vélemény?
Naplózva
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #487 Dátum: 12 jún 12, 18:49:46 »

Tousen vs Kyouraku

Amikor Tousen hollow alakban volt nem használt Bankai-t. Ez két dolog miatt lehetett: 1. Nem akart 2. Nem tudott
Ha nem tud, akkor a harcot Kyouraku-nak adom. Én valahogy gyorsabbnak látom őt, mint az ex kapitányt, hiszen Kyouraku sikeresen kerülte ki Starrk több száz  Ceroját. Katen Kyoukotsu nem csak játszani tud, hanem ott vannak neki a szél támadásai is. ( Bushougoma) Tousent akár ezzel is megfoghatja vagy kicselezheti ahogy azt Starrkal is tette.
A harcot én a kapitánynak adom olyan 65 %-ra.

szerk: Tilon, csak most látom a többi csatát Nevet

Grimmjow és Ichi vs Ulquiorra

Ha Grimmjow és Ichigo összedolgoznak, akkor adok nekik 40 % esélyt a győzelemre.

Kanpachi vs Másik három

Szerintem megeszi őket reggelire xD

Yumi vs Rangiku

Rangiku nem habozik Shikai-t használni egy csatában így őt tartom esélyesebbnek.

Byakuya vs Hollow Tosen
Soi Fong-sama vs Hollow Tosen
Soi Fong és Yoruichi vs Gin
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 13, 20:50:09 írta TsunadeHime » Naplózva

AyaseAkami
ANBU újonc
*

« Válasz #488 Dátum: 12 jún 13, 20:03:46 »

Cirucci vs Ikkaku

Hát, ha az Ex-Espada gyorsan vált, és gondolkodik, nem rögtön közelharcol, akkor elég sok esélye van. A rezgéseivel 100-á szeli Ikkaku-san-t.

Grimm-Ichi vs Ulqiorra-senpai (xd)

Hát, Ulqiorra renjit először is megsüti sima alakban, de akkor már Grimmjow nagyon át van változva, majd jön az 1. , és 2. szint amivel Ichigót kiröhögi és megeszi reggelire. 31% a defektduónak :'D
Naplózva
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #489 Dátum: 12 jún 13, 20:48:42 »

Renji hogy került ide?  smirksweat

Újak:

Hinamori vs Inoue
Yumichika vs Hyori
Kensei vs Hisagi és Ikkaku
Hisagi vs Ikkaku
Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #490 Dátum: 12 jún 13, 21:50:20 »

Ha megnézed ott van ÁUlquiorra neve mögött, hogy (1.Res) Azt arra értettem, hogy csak az első szintű Resurrecciónt haználhatja.

Hinamori Vs Inoue
Orihimét harcba küldeni ?! ikszdé össz visz láttunk tőle egy támadást, amit egy 8-adik tiszt is könnyű szerrel kivédett. Védekezéssel nem fog leverni egy hadnagyot.

Yumichika Vs Hyori
Ha egyedül van, akkor én úgy szoktam elemezni Yumichikát, hogy nem rest hazsnálni a Shikaija képességét. Azzal könnyedén leszívja Hyorit.

Kensei Vs Hisagi és Ikkaku
Hisagi a legnagyobb Kensei fan. Nevet Szóval tuti megkegyelmezne a megmentőjének, ha olyan helyzet lenne. De nincs olyan helyzet mert Kensei nagyon erős.  Nagyon hamar szétkapná Kazeshini láncait, ami már nem is lenne, olyan hatékony. Ha Ikkaku nyomat egy Bankait, akkor ő használja a Hollowfikációt. Talán még Bankait se kellene bevetnie a két hadnagy ellen.  Kúl

Hisagi Vs Ikkaku
Ha Ikkaku Bankai-ozik, akkor ő, ha nem, akkor Hisagi nyer.

Hisagi Vs Hyori
Most jöttem rá, hogy nem tartom valami sokra Hyorit. Nevet Többet nem is írok most.^^

Kensei Vs Zaraki
Ez egyszer már felmerült, de mind a ketten olyan kemények, hogy már nem is tudom kinek adtam a harcot. Kenseinek Hollowfikáció add neki egy kis pluszt és ott van a Bankaija is. Kenpachinak meg ott van a szemkötő meg a Kendozás, no meg az ember feletti álló képesség. Mivel ez durván közelharc, ezért Kenpachira szavazok.

Byakuya Vs Hollow Tosen
A 3 közül ez Tousen legerősebb formája. Gondolom most nem játszik a Resurrección. Tousennek ebben az állapotban rendelkezik a gyorsregenerációval, ami felé billenti a mérleget. Viszont az csak a végtagokat érinti.  Tousen még azelőtt bevisz neki egy súlyos találatot, mi előtt Senbonzakura apró darabokra vágná. Utána ott elkezdené fényezni magát, de Byakuya használná azt a kis trükköt amivel elintézte Tsukishimát. Byakuya súlyos sebet kap de életben maradna.

Amiket kihagytam majd holnap megírom mert már nem fog az agyam. smirksweat
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #491 Dátum: 12 jún 14, 16:14:51 »

Hinamori vs Inoue

Tilon, talán igazad van. Csak gondoltam hogy Orihime is erősödött valamit és ezért küldtem össze egy " gyámoltalanabb" ellenféllel.

Hisagi vs Ikkaku

Szerintem ez nem olyan egyértelmű. Hisagi elég jó Kidou-ban is, Ikkaku pedig ebben konkréten 0. Hisagi taktikázik is, míg Ikkaku legtöbbször forrófejű. Ha Hisagi ügyesen harcol akkor nyerhet. Nálam 55-45 a hadnagy javára.
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #492 Dátum: 12 jún 14, 17:34:02 »

Szerintem meg Momo az első "most felrobbantom a pajzsod" támadása után cafatokban végezné, mivel Inoue pajzsa is robban, és míg neki lenne védelme, a hadnagy telibe kapná a robbanást.
Naplózva
AyaseAkami
ANBU újonc
*

« Válasz #493 Dátum: 12 jún 14, 17:39:00 »

Áh keverek mindenkit mindenkivel :'D!

Hina-Chan vs Pom-pom girl

Hinamori úgy eszi meg, ahogy kedve van Orihimét.Mit fog teni, elutasítja? És? Hinamori szemberöhögi.

Yumichika vs Hyori

Hát, ezen nincs mit ecsetelni, grat Yumi!

Hisagi vs Ikkaku

Hisagi viszi, persze ez Bankai, és gyorsaságtól függ. Ha Hisagi kitalál valami jó stratégiát, illetve Ikkaku vált, akkor döntetlen, de én Hisaginak adom.

Újak:

Starrk vs Barragan

Rukia vs Orihime(Csak véd) és Hinamori

Ukitake vs  Starrk

Na most Renáto, nem volt meg a minimum 2 sor  :'D (Nálad)
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #494 Dátum: 12 jún 14, 17:45:44 »

Kit érdekel? Tekintsd meg a topic második post-ját...

Rukia vs. Orihime és Hinamori:
Ismét a robbanás miatt adom Himééknek. Rukia-ból semmi sem maradna egy Tobiume+pajzs robbanás után.

Ukitake vs. Starrk:
Ha jól rémlik Ukitake csak menekülni tudott az 1000 Cero elől, míg Starrk semmit sem csinált, csak lövöldözött. Nagyon az Espada-é a harc.

Starrk vs. Barragan:
A kidou elöregszik, gondolom a Cero is. Barragan lehozná a küzdelmet.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 31 32 [33] 34 35 ... 43
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins